Testi i çantës së shpinës - krahasime. Com 2022

Çantat më të mira të udhëtimit, çanta shpine në krahasim

Çantë shpine për shëtitje - hapësirë ​​për të gjitha gjërat e nevojshme

Çanta shpine për shëtitje është një shpinës i veçantë që është i përsosur për rritje të gjata. Zakonisht përbëhet nga një material rezistent ndaj motit, dy rripa shpatullash dhe zakonisht edhe një rrip beli që mund të rregullohet individualisht.

Ndarja e madhe brenda çantës së shpinës për shëtitje ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të ruajtur rroba, këpucë dhe shumë gjëra të tjera. Xhepat e shumtë anësorë kanë për qëllim të mbajnë smartphone, letra të rëndësishme dhe sende të tjera të vogla.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,3Shume mire

Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura
 •  komoditet i lartë i veshjes
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  mjeshtëri me cilësi të lartë
 •  rrip shpatullash për frymë
 

1,5Shume mire

Çanta shpine për shpëtim Jack Wolfskin, çantë shpine Rambler 28
 •  të përgatitur për sistemet e hidratimit
 •  i përshtatshëm për reflektorë
 •  ventilim i mirë i shpinës
 

1,8Mirë

Çantë shpine për hiking Çanta shpine Deuter për meshkuj Ac Lite
 •  shume e lehte
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  Mbulesa e lëshimit të shpejtë
 

2,1Mirë

Çantë shpine për shpëtim Jack Wolfskin Çantë shpine Moab Jam
 •  komoditet i lartë i veshjes
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  shumë hapësirë ​​për ruajtje
 •  Mbulesë shiu
Fituesi i performancës së çmimit

2,3Mirë

Çantë shpine për shëtitje Ultrasport përfshirë çantë shpine
 •  rehati e mirë
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  Pajisja për sistemin e hidratimit
 •  Mbulesë shiu
Emër Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura Çanta shpine për shpëtim Jack Wolfskin, çantë shpine Rambler 28 Çantë shpine për hiking Çanta shpine Deuter për meshkuj Ac Lite Çantë shpine për shpëtim Jack Wolfskin Çantë shpine Moab Jam Çantë shpine për shëtitje Ultrasport përfshirë çantë shpine
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,3Shume mirePaketim shpinës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,5Shume mirePaketim shpinës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8MirëPaketim shpinës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com2,1MirëPaketim shpinës

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com2,3MirëPaketim shpinës

Prodhues Ligjëruar Lëkura e xhenseve të Jackit Ligjëruar Lëkura e xhenseve të Jackit Ultra sport
Pesha e paplotësuar 1.180 g 1.000 g 962 g 1.040 g 1.200 g
përmbajtje 28 l 28 l 22 l 30 l 25 l
material 60% poliester / 40% poliamid poliestër 55% poliester / 45% poliamid Poliester / poliamid poliestër
Sistemi i rripave Rrip gjoksi, rrip hip Rrip gjoksi, rrip prehri Rrip gjoksi, rrip prehri Rrip gjoksi, rrip hip Rrip gjoksi, rrip hip
Taschen Ndarja kryesore, xhepi i përparmë, 2 xhepa anësorë, xhepi i poshtëm Ndarja kryesore, xhepi i përparmë, ndarja e kapakut, 2 xhepa brenda Ndarje kryesore, xhepat 2 Ndarja kryesore, xhepi i përparmë, 2 xhepa anësorë, xhepi i rripit të hip Ndarja kryesore, 2 xhepa anësorë, ndarja e kapakut
Përmasat H / W / D X x 54 32 23 cm X x 48 30 16 cm X x 55 30 20 cm X x 51 33 25 cm X x 60 35 28 cm
Karakteristika të Mbulesa e shiut, reflektorët Fiksimi i shtyllës në këmbë, mbulesa e shiut, xhepi në rripin e prehrit Mbulesa e shiut, vrima e kullimit Shtojcë për përkrenare, llambë LED, pompë ajri, fiksim të shtyllës trekking Fiksimi i shtyllës në këmbë,
Përfitimet
 •  komoditet i lartë i veshjes
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  mjeshtëri me cilësi të lartë
 •  rrip shpatullash për frymë
 •  të përgatitur për sistemet e hidratimit
 •  i përshtatshëm për reflektorë
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  shume e lehte
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  Mbulesa e lëshimit të shpejtë
 •  komoditet i lartë i veshjes
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  shumë hapësirë ​​për ruajtje
 •  Mbulesë shiu
 •  rehati e mirë
 •  ventilim i mirë i shpinës
 •  Pajisja për sistemin e hidratimit
 •  Mbulesë shiu
Përfundim Futura është një çantë shpine me cilësi të lartë, me një dizajn të mirë dhe elemente funksionalë. Hiking është argëtim me Rambler 28 nga Jack Wolfskin. Shumë karakteristika për më shumë lehtësi. Çantë shpine solide për udhëtime ditore me mbrojtje të integruar nga shiu. Çantë shpine shumë e mirë turistike me karakteristika të veçanta për çiklistët. Praktike rripin e xhiros me një xhep. Një çantë shpine e suksesshme me një raport të mirë të performancës së çmimit. Punim i fortë, por jo i përshtatshëm për bagazhet e mëdha.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i çantës së shpinës nuk zëvendëson asnjë Provë çantë shpine, ku një të veçantë Fituesi i provës së çantës së shpinës mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një provë të jashtme shpine shpine të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i provës së çantës së shpinës wird.

Ekzistojnë lloje të ndryshme të çantave të shpinës. Të gjitha janë çanta shpine në natyrë. Në varësi të asaj për të cilën përdoren, ato referohen si një çantë shpine për shëtitje, çantë shpine për shëtitje, çantë shpine për udhëtim ose çantë shpine për biçikletë. Në krahasimin tonë çantë shpine Test-Vergleiche.com ne duam të merremi kryesisht me çantat e shpinës, të cilat janë të përshtatshme për një shëtitje në male ose diku tjetër. Krahasimi ynë i çantave të shpinës për alpinizëm u referohet atyre modeleve që janë të përshtatshme për udhëtime ditore. Pavarësisht se për çfarë bleni çantën tuaj të shpinës, qoftë për aktivitete të kohës së lirë, pazar apo si një shoqërues i përditshëm për punë, një çantë shpine për shëtitje duhet të jetë funksionale dhe të ketë një vëllim të qartë.

A ka ndonjë provë shpine për shëtitje nga Stiftung Warentest? Po, testi i fundit i çantës së shpinës për udhëtime ditore mund të gjendet në numrin 09/2006. Në provën e çantës së shpinës, 16 modele u futën në hapat e tyre. Fituesi i testit të çantës së shpinës në atë kohë ishte Berghaus Freeflow III 30 + 10.

Çantat e shpinës për shëtitje në një shikim

 • Për shumë, një çantë shpine është bërë shoqëruesi ideal për të gjitha llojet e aktiviteteve. Qoftë gjatë rrugës për në punë, pazar apo një turne me një biçikletë elektrike, një çantë shpine është një mrekulli hapësire magazinimi me të cilën keni gjithçka që ju nevojitet në dorë.
 • Ein çantë shpine e mirë për shëtitje eshte e lehte. Ka një vëllim të gjerë dhe shumë xhepa individualë që ofrojnë mjaft hapësirë ​​për ruajtje. Shtylla ose përkrenarja e udhëtimit mund të jetë e lidhur me grepa shtesë të lidhjes. Një mbulesë shtesë shiu e bën atë kryesisht të papërshkueshëm nga uji.
 • Përveç rripave tipikë të shpatullave, një gjoks dhe rrip prehri janë elementë të rëndësishëm për të siguruar që Çantë shpine hiking lirë Të jap mbështetje pa rrëshqitur në trup. Selia e këtyre rripave duhet të përshtatet saktësisht në gjatësinë tuaj të shpinës dhe të qëndrojë mbi të. Kështu që i kushtoj vëmendje të Blini një çantë shpine për shëtitje Përveç pajisjeve, gjithmonë në gjatësinë e pasme të djathtë.

Çanta shpine për shëtitje: përparësitë dhe disavantazhet kryesore

Avantazhet e shpinës për shëtitje

Shumë hapësirë ​​për ruajtje

Ndarjet anësore dhe të përparme

Kafazi i shisheve

pjesërisht me rrip gjoksi dhe prehri

pajisje të gjithanshme

materiale të qëndrueshme dhe të fuqishme

pjesërisht i përshtatshëm për sistemet e hidratimit

Disavantazhet çantë shpine

Madhësia duhet t'i përshtatet përdoruesit

Nxehtësia e bllokuar në pjesën e prapme  

Cilat çanta shpine janë atje dhe çfarë i bën ata të ndryshëm?

Çantat e shpinës ndahen në kategori të ndryshme. Përveç çantave shpine normale të qytetit, ka çanta shpine në natyrë ose shëtitje, çanta shpine për shkollë ose për fëmijë  dhe një sërë çantash shpine të specializuara. 

Paketimi i ditës

Kjo kategori përfshin çantat e shpinës së qytetit për rrugën drejt zyrës, çantën e shpinës normale të shkollës për vitet e para të shkollës ose çantat e fëmijëve më të vegjël. Të gjithë kanë peshë të lehtë dhe shpesh kanë një pamje tërheqëse. Ato njihen gjithashtu si pako ditore dhe janë pjesë e domosdoshme e jetës së përditshme.

Çanta shpine e lojrave

Çanta e shpinës për lojëra ose gjithashtu Paketim laptopi është veçanërisht i popullarizuar tek studentët e shkollës dhe universitetit sepse është i pajisur me një ndarje të veçantë laptop ose fletore. Brendësia është e ndarë në xhepa të hapur, xhepa zip ose mbajtëse enësh.

Çanta shpine turne

Çanta shpine turne është një Bestseller për çantat shpine me të cilën tashmë ekziston një udhëtim shumë ditor, me kusht që të ketë akomodim në mbrëmje. Shumë ndarje shtesë ofrojnë hapësirë ​​të mjaftueshme për një busull, aparat fotografik, etj. Ose një shishe uji.

Çanta shpine për udhëtim

Kjo çantë shpine është e ndryshme nga tjetra Ofertë çantash shpine duke pasur një vëllim shumë më të madh. Ju mund të shkoni me të vërtetë në turne me të, për ditë ose javë. Në të duhet të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme për një thes gjumi dhe çadrën e hedhjes. Ajo ka një kornizë të qëndrueshme dhe për këtë arsye ruan formën e saj edhe kur është plotësisht e ngarkuar. Mbajtësit për shkopinj, sëpata akulli ose helmeta shpesh janë të bollshme. Një çantë shpine mund të përdoret si një Trekking çantë shpine profesioniste përshkruaj

Çanta shpine ortek

Kjo çantë shpine speciale është më pak e përshtatshme për të ruajtur shumë bagazh, por përdoret vetëm për sigurinë personale për pistat ose dëborë që duan të punojnë si freeriders. 

Çanta shpine diellore

Der Çantë shpine diellore në thelb është një çantë shpine normale për shëtitje që është e pajisur edhe me një qelizë diellore. Ato bëjnë të mundur ngarkimin e pajisjeve të tilla si smartphone ose tabletë në lëvizje.

Çfarë duhet t'i kushtoni vëmendje të veçantë kur blini një çantë shpine për shëtitje?

Kriteret e blerjes

 • vëllim

Beschreibung

Madhësia e përmbajtjes së një çantë shpine për shëtitje varet nga përdorimi i tij i synuar. Si paketim ditor, një vëllim rreth 20 l është i mjaftueshëm për një xhaketë moti, ushqim dhe pije. Nëse jeni duke udhëtuar si çift ose me fëmijë, duhet të jetë më shumë se 30 l.

 • Hip dhe rrip prehri në dispozicion?

Nëse blini një çantë shpine për shëtitje, duhet të siguroheni që ajo të ketë një xhiro ose rrip hip. Gjithmonë duhet të vendoset në mes të kockave të legenit. Nëse është vendosur gabimisht, mund të çojë në dhimbje të shpatullave dhe qafës. Nëse rri shumë lart, prehet në bark; nëse rri shumë thellë, kjo çon në tension në muskujt gluteal. Si udhëzues: gjerësia e hapësirës së dorës midis kërthizës dhe shtrëngimit është ideale.

 • Taschen

Ndarjet anësore janë të mira për mbajtjen e shisheve të pijeve. Ato nuk duhet të merren nga pjesa kryesore dhe janë gjithmonë të gatshme për t'i dorëzuar. Një ndarje kapaku është gjithashtu shumë e dobishme. Mund të akomodojë harta hiking, çelësa, portofola, etj. Një ndarje e përparme është po aq e dobishme për ruajtjen e gjërave që dëshironi të vini shpejt. Në fituesin tonë të krahasimit të çantës së shpinës, ndarja kryesore është e ndarë me një ndarje të poshtme. Një ide shumë praktike, për shembull për të ndarë veshjet e lagura të shiut nga pjesa tjetër e përmbajtjes.

 • Zubehör

Çanta shpine më e mirë për shëtitje është e pavlefshme nëse nuk ka pajisje shtesë të dobishme. Ne kemi vërejtur shumë gjëra të dobishme në krahasimin e çmimeve të çantave të shpinës. Pothuajse çdo model krahasimi erdhi me një mbulesë shiu. Modele të tjera marrin pikë me mundësi montimi për shkopinj udhëtimi, helmeta ose llamba.

Shënim çantë shpine:

Pavarësisht nëse zgjidhni çantën tonë të shpinës, fituesi i krahasimit tonë, apo zgjidhni modelin me raportin më të mirë të performancës, nuk kemi vërejtur ndonjë ndryshim të madh. Vështirë se ka ndonjë negativ për të raportuar nga modelet tona të krahasimit dhe të gjitha çantat e shpinës për shëtitje kanë çmime në një gamë të përballueshme.

Si të përcaktoni gjatësinë e saktë të shpinës për çantën tuaj të shpinës

 

 • Gjatësia e shpinës është shumë e rëndësishme për shpërndarjen ergonomike të ngarkesës në shpinë. Në fund të fundit, çanta e shpinës duhet të shtrihet në të gjithë shpinën dhe jo vetëm të ngarkojë zonën e shpatullave. Prandaj duhet të keni parasysh gjatësinë e pjesës së pasme kur e blini, e cila mund të ndahet përafërsisht në tre kategori:
 • Sa më e gjatë mbrapa, aq më i madh është vëllimi i çantës së shpinës.
 • Matja e gjatësisë së shpinës është shumë e lehtë. Një masë kasetë dhe një person i dytë mund të ndihmojnë. Vendosni masën e shiritit në rruazën e shtatë të qafës së mitrës (kjo është rruaza që del kur koka anohet përpara) dhe matni deri në pjesën e sipërme të kockave të legenit.
 • Për fat të keq, gjatësia e pasme nuk është në dispozicion nga çdo ofrues. Ajo nuk luan një rol kaq të madh as në paketimet ditore. Sidoqoftë, një klasifikim i përafërt nuk mund të dëmtojë. Ju mund të përdorni dimensionet e çantës së shpinës si një udhëzues për të marrë një udhëzim të përafërt.

 

Kurz40 cm deri në 49 cm
mesatare50 cm deri në 57 cm
Gjatë58 cm deri në 69 cm

Produkti kryesor: çanta shpine në Amazon

VENTCY 35L 40L çantë shpine për shëtitje gratë burra unisex çantë shpine ujë i papërshkueshëm nga uji çantë shpine udhëtim çantë shpine udhëtim çantë shpine në natë kampe udhëtimi (S-40l-gri)
 • Madhësia: 50 * 15 * 32cm / 19.7 * 12.6 * 5.9 inç. Vëllimi: 40L. Për madhësinë e saktë ju lutemi shikoni figurën 2.
 • Materiali: najloni i papërshkueshëm nga uji. Për shkak të zinxhirit, çanta e shpinës nuk është e papërshkueshme nga uji. Shirat mund të vijnë edhe përmes ...
 • Struktura: ndarje kryesore 1 * me ndarje laptop 15 ". 1 * xhep përpara. 2 * çanta bum. 2 * xhepa anash. Ka edhe shumë kopsa ...
 • E rehatshme për tu mbajtur: Me Sistemin Air-Comfort, çanta e shpinës është e përshkueshme nga ajri kur mbartet. Shiritat e mbushur të mbushur me formë ergonomikisht ...

Pyetje të rëndësishme - me pak fjalë

Si duhet ta paketoni çantën e shpinës për shëtitje?

Pas Përvojat e shpinës në shëtitje Përdorues praktik, gjërat më të rënda vijnë në pjesën e sipërme të shpinës, afër trupit. Gjëra më të lehta vendosen poshtë dhe më tej jashtë. Dokumentet e rëndësishme, hartat e shëtitjes, çelësat ose kuletat duhet të jenë të arritshme shpejt dhe të vendosen në xhepat e jashtëm. Tonat Mendimi për çantën e shpinës Si rezultat, një ndarje kapaku është ideale për këtë.

Si përshtatet një çantë shpine për shëtitje?

Duhet të shtrihet në të gjithë shpinën dhe jo vetëm të vendosë peshë mbi shpatulla. Prandaj, kushtojini vëmendje gjatësisë së saktë të shpinës. Ju zotëroni Rrip gjoksi dhe gjoksi shpinës Pesha shpërndahet më mirë kur këto janë të lidhura fort me trupin. Sidoqoftë, ato as nuk duhet të preken. 

Sa i rëndë mund të jetë një çantë shpine për shëtitje?

Në të ndryshme Udhëzime për çantat shpine Rekomandohet që pesha e një çantë shpine plotësisht të mbushur të mos jetë më shumë se 1/5 deri në XNUMX/XNUMX e peshës së personit që e mban atë.

Sa i madh duhet të jetë një çantë shpine për shëtitje?

Ju nuk duhet ta bëni vetëm atë Çmimi i çantës shpine merrni parasysh, por edhe vëllimin, i cili specifikohet nga prodhuesi për pothuajse çdo model. Nëse nuk jeni të sigurt se cili shpinës për shëtitje është i duhuri, bëni provën e mëposhtme: Vendosni gjithçka që dëshironi të merrni me vete për shëtitje në një tavolinë dhe paketoni këto enë në një paketë kompakte. Me dimensionet tani është e lehtë për të llogaritur vëllimin e kërkuar.

Ku mund të blej një çantë shpine për shëtitje?

Ju mund të gjeni çanta shpine për shëtitje, çanta shpine për udhëtime etj. Në çdo dyqan sportiv. Por ju gjithashtu mund të përdorni tuajin Porositni çantën e shpinës në internet. Ky ka avantazhin që ju mund të zgjidhni nga shumë modele dhe një i gjerë Krahasimi i çmimit të çantës së shpinës për sa i përket vlerës për para.

Pyetje dhe përgjigje (FAQ) në lidhje me shpinës për shëtitje

Po, kjo është e mundur. Mbajtësit zakonisht janë të bashkuar në anët e çantës së shpinës për shëtitje. Shishet e mëdha të pijeve mund të transportohen në mënyrë të sigurt në të.

Si rregull, çdo shpinës i mirë për shëtitje ka një lloj pllake plastike prapa mbushjes së pasme. Ndihmon për të lehtësuar shpinën.

Normalisht, çantat e shpinës nuk mund të hapen. Çantat e shpinës për shëtitje zakonisht duhet të mbushen nga lart.

Jo, shumica e çantave të shpinës për shëtitje janë të papërshkueshme nga uji, por jo të papërshkueshme nga uji. Për siguri, çanta e shpinës duhet të mbulohet me një mbulesë shiu.

Jo, kjo nuk është e mundur. Në thelb, një çantë shpine për shëtitje duhet të përshtatet gjithmonë me madhësinë e përdoruesit.

A ka një provë të re shpine për shpinës për 2018 nga Stiftung Warentest?

Për fat të keq, Stiftung Warentest nuk ka botuar ndonjë raport tjetër të provës që nga numri 09/2006. Sidoqoftë, ia vlen të shikoni këtë çështje në Internet ose të porosisni atë Rekomandim për blerjen e çantës së shpinës themeli si udhërrëfyes për turin tjetër të alpinizmit.

Sidoqoftë, kolegët çekë nga organizata partnere dTest i nënshtruan një total prej 09.06.2018 çantave shpine të mesme të mesme në një provë në 21 qershor 40. Kryesisht kishte të bënte me çanta shpine për shëtitje me një kapacitet prej 50 deri XNUMX litra.

Përfundim

Një çantë shpine e mirë për shëtitje është një shoqëruese e domosdoshme jo vetëm kur bëni kampe, në festivale ose kur shetitni. Një çantë shpine me cilësi të lartë në madhësinë e duhur do t'ju shërbejë mirë edhe në jetën e përditshme. Një çantë shpine është alternativa më e mirë për një çantë dore ose për të vendosur të gjitha sendet tuaja në xhaketën dhe xhepat e pantallonave, veçanërisht nëse ju pëlqen të lëvizni, për shembull të bëni biçikletë ose të ecni çdo ditë.

Kur blini një çantë shpine për shëtitje, gjëja më e rëndësishme është cilësia e mirë - veçanërisht nëse doni diçka nga çanta juaj e shpinës për më shumë kohë sesa thjesht një pushim në shëtitje.

YouTube

Duke shkarkuar videon, ju pranoni politikën e intimitetit të YouTube.
gjeni më shumë

Ngarko videon

Cili artikull i shpinës për alpinizëm fitoi Test-Vergleiche.com Krahasimi i vendit të parë?

Artikulli u bë vrapuesi i parë në renditje për vendin e parë Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura e cila ka mbizotëruar me sukses ndaj 5 konkurrentëve të tjerë.

Kush janë prodhuesit që janë në renditjen e krahasimit të shpinës së ecjes Test-Vergleiche.com kanë shkëlqyer?

Numri i prodhuesve që ofrojnë produkte të shpinës për ecje është shumë i madh. Në mënyrë që të mund të përqendroheni në produktet më të mira, ne kemi njohur produkte nga këta prodhues në krahasimin e çantës së shpinës së ecjes Ligjëruar, Lëkura e xhenseve të Jackit, Ligjëruar, Lëkura e xhenseve të Jackit und Ultra sport e zgjedhur për ju.

Cili artikull ishte në krahasimin e çantës së shpinës Test-Vergleiche.com Krahasimi i fituesve të performancës së çmimeve?

Për klientët tanë të vetëdijshëm për çmimin, ne gjithmonë zgjedhim një artikull me raportin më të mirë të performancës së çmimit në krahasimin e çantës së shpinës. Në këtë krahasim, Çantë shpine për shëtitje Ultrasport përfshirë çantë shpine Fituesi i performancës së çmimit.

Sa të lira ose me kosto intensive janë produktet e shpinës së ecjes që përfshihen në Test-Vergleiche.com Krahasimi u prezantua?

në tonë Paketim shpinës Në krahasim, ju mund të gjeni cilësi të shkëlqyera dhe të larta Paketim shpinës Produkte çmimi maksimal i të cilave është deri në 96,82 € mund te jete. Megjithatë, ne gjithashtu kemi alternativa më të lira për ju 84,95 €.

Pse bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com në krahasimin e çantës së shpinës për shëtitje këto artikuj të marrë në konsideratë?

Ekipi ynë editorial merret me një gamë të gjerë të ofruesve për çdo krahasim para se të vendosë se cilat artikuj nga të cilët prodhuesit do të konkurrojnë kundër njëri-tjetrit në renditjen e çantës së shpinës. Këtu ishin këta 5 kumbarë: Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura, Çanta shpine për shpëtim Jack Wolfskin, çantë shpine Rambler 28, Çantë shpine për hiking Çanta shpine Deuter për meshkuj Ac Lite, Çantë shpine për shpëtim Jack Wolfskin Çantë shpine Moab Jam und Çantë shpine për shëtitje Ultrasport përfshirë çantë shpine

Në çfarë kronologjie ishin krahasimet e çantave të shpinës alpine Test-Vergleiche.com produktet e klasifikuara?

Çfarë kishte në krahasimin e shpinës së ecjes Test-Vergleiche.com pranë fituesit të krahasimit dhe fituesit të performancës së çmimit?

Përveç artikujve më të mirë të shpinës për ecje dhe fituesit të çmimit, përzgjedhja jonë përfshin produkte të tjera, gjithashtu shumë të mira, të cilat janë: Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura, Çanta shpine për shpëtim Jack Wolfskin, çantë shpine Rambler 28 und Çantë shpine për hiking Çanta shpine Deuter për meshkuj Ac Lite.

Jonas
Autor test-vergleiche.com

Udhëzues për krahasimin e provës dhe shpinës së shpinës

Prandaj zgjidhni më të mirën Paketim shpinës Produkt nga tonë Provë- ose Propozimi i zgjidhjes


Përshëndetje nga unë, unë jam Jonas dhe të gjitha hobet e mia kanë të bëjnë me natyrën. Unë jam një alpinist hobi, kam një biçikletë trekking dhe ndonjëherë shkoj të peshkoj. Unë zakonisht i kaloj pushimet e mia në kampe nëpër botë. Por unë jam gjithashtu i interesuar për ngjarjet sportive dhe, pasi që unë punoj në industrinë e automobilave, gjithashtu për makina dhe motoçikleta.

Si shkrimtar, preferoj të shkruaj për hobet e mia. Nëse mund t'ju inkurajoja të merrni pjesë, do të isha i lumtur. Prandaj e kam edhe këtë Krahasimi i çantës së shpinës shkruar per ju.

Tabela ime e vogël ju jep një përmbledhje të pesë të miat Bestseller për çantat shpine. Baza e hulumtimit tim ishin shifrat e shitjeve, sondazhet, Shqyrtime çantë shpine ose mendime nga vlerësimet e klientëve.

Gjithmonë kërkoj edhe një Test çantë shpine nga Stiftung Warentest përreth Nëse gjej atë që kërkoj, ju do ta zbuloni në tekstin tim këshillues. Krahasimi im duhet t'ju tregojë gjithashtu faktorin kosto-përfitim në mënyrë që të bëni më të lehtë zgjedhjen e duhur.

Më shkruaj një koment nëse të pëlqen artikulli im. Unë do të isha shumë i lumtur për përvojat tuaja me të. Ju mund të kontaktoni portalin tim 24 orë në ditë

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Paketim shpinës

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Paketim shpinës për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Paketim shpinës kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Paketim shpinës Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Paketim shpinës nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Paketim shpinës si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de Paketim shpinës

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Paketim shpinës Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Çantë shpine për shëtitje në shpinës Deuter Futura

Fituesi i performancës së çmimit

Çantë shpine për shëtitje Ultrasport përfshirë çantë shpine

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

komentet 2