Testi i rripit të nxehtësisë - krahasimet. Com 2021

Ngrohësit më të mirë të shpinës dhe veshkave në krahasim

Rrip ngrohje - zgjidhja ngrohëse kundër dhimbjes

Mbrapa është pjesa e trupit që vihet në sforcimin më të madh. Ndonjëherë lëvizjet e pakujdesshme mund të shkaktojnë dhimbje shpine. Nxehtësia shpesh është ndihma perfekte, sepse lehtëson tensionin, për shembull me një rrip ngrohtësie.

Rripi i nxehtësisë është projektuar në mënyrë të tillë që të sigurojë deri në tetë orë ngrohtësi dhe kështu të siguron lehtësim të dhimbjes. Mund të vishet në çdo kohë dhe kudo dhe siguron që muskujt të relaksohen. Rripat modernë të ngrohjes tani kanë një bateri praktike në mënyrë që të jetë përsëri në dispozicion pas një kohe të shkurtër rimbushjeje.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë
 •  Bateri e fuqishme e jonit litium me një kohë të gjatë të ekzekutimit
 •  Brez mbështetës elastik për një përshtatje të mirë, por të rehatshme
 

1,7Mirë

Rrip nxehtësie Thermacare mbrapa S-XL në një paketë prej katër
 •  Rripa praktikë me një përdorim për përdorim të shpejtë
 •  Madhësitë e rregullueshme siç kërkohet
 •  Efekt i këndshëm i ngrohjes
Fituesi i performancës së çmimit

1,8Mirë

Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë
 •  Kohëzgjatja e gjatë e nxehtësisë prej 12 orësh në rreth 42 gradë
 •  Mund të përdoret menjëherë kudo
 •  Përbërës natyral siç është qymyri i aktivizuar.
 

1,9Mirë

Rripi i barkut me rrip ngrohje, rrip mbrapa Charminer, rrip mbështetës i shpinës
 •  Këmisha tërheqëse të rregullueshme për një përshtatje perfekte
 •  Me gure turmaline
 •  Material i frymëmarrjes
 

2,1Mirë

Rrip nxehtësie / rrip mbrapa për jastëkët e nxehtësisë, përfshirë 4 jastëkë nxehtësie
 •  Jastëkët e nxehtësisë që aktivizojnë ajrin për relaksim të synuar
 •  E rehatshme për tu veshur edhe natën
Emër Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë Rrip nxehtësie Thermacare mbrapa S-XL në një paketë prej katër Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë Rripi i barkut me rrip ngrohje, rrip mbrapa Charminer, rrip mbështetës i shpinës Rrip nxehtësie / rrip mbrapa për jastëkët e nxehtësisë, përfshirë 4 jastëkë nxehtësie
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireRrip ngrohtësie

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëRrip ngrohtësie

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,8MirëRrip ngrohtësie

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,9MirëRrip ngrohtësie

më i lartë Produkttest-vergleiche.com2,1MirëRrip ngrohtësie

Prodhues Medisana Thermacare Pfizer Termopad Karremues Plagë med
Përmasat + pesha 125 x 20,5 cm | 470 gr S në XL S në XL L në XL një madhësi
Lloji i rripit të nxehtësisë Rrip ngrohës i baterisë Rrip nxehtësie (vetë-ngrohje) Rrip i disponueshëm (vetë-ngrohje) Rrip nxehtësie (vetë-ngrohje) Rrip nxehtësie (vetë-ngrohje)
Nivelet e temperaturës 4 1 1 1 1
Kohëzgjatja maksimale 4 h 5 h 12 h 3 h 5 h
Mbrojtje nga mbinxehja Ja Jo Jo Jo Jo
makinë lahet
Rehati Shumë e lartë Shumë e lartë I lartë Shumë e lartë Shumë e lartë
Brendshëm + i jashtëm
Produkt i disponueshëm
Karakteristika të Mbyllja automatike pas 90 minutash (autostop) Në një paketë prej 4 3-paketë praktike Madhësia zgjidhni një më të madhe! Përfshihen 4 jastekë nxehtësie
Përfitimet
 •  Bateri e fuqishme e jonit litium me një kohë të gjatë të ekzekutimit
 •  Brez mbështetës elastik për një përshtatje të mirë, por të rehatshme
 •  Rripa praktikë me një përdorim për përdorim të shpejtë
 •  Madhësitë e rregullueshme siç kërkohet
 •  Efekt i këndshëm i ngrohjes
 •  Kohëzgjatja e gjatë e nxehtësisë prej 12 orësh në rreth 42 gradë
 •  Mund të përdoret menjëherë kudo
 •  Përbërës natyral siç është qymyri i aktivizuar.
 •  Këmisha tërheqëse të rregullueshme për një përshtatje perfekte
 •  Me gure turmaline
 •  Material i frymëmarrjes
 •  Jastëkët e nxehtësisë që aktivizojnë ajrin për relaksim të synuar
 •  E rehatshme për tu veshur edhe natën
Përfundim Rripi i nxehtësisë Medisana funksionon në temperaturë maksimale për 3 orë, që do të thotë se dhimbja e shpinës dhe të ngjashme mund të trajtohen mirë. Klientët e vlerësojnë efektin dhe gjithashtu përdorin rripin gjatë punës. Rripat e ngrohjes Thermacare janë të njohura sepse ato mund të përdoren shpejt dhe janë ndihmës idealë të urgjencës për dhimbjen e shpinës dhe të ngjashme. Lehtë për tu rregulluar me Velcro. Rripat e ngrohjes Thermopad vijnë në pako prej 3 dhe konsiderohen të dobishme nga klientët e mëparshëm. Materiali është elastik dhe miqësor ndaj lëkurës. Konsumatorët e rripit të nxehtësisë Charminer gjithashtu e përdorin atë si një shoqërues gjatë trajnimit të forcës për të mbajtur muskujt të ngrohtë. Përshtatja e rehatshme me theks në bel vlerësohet. Rripat e ngrohtësisë Wundmed janë gjithashtu të popullarizuara tek gratë shtatzëna sepse ato mund të vishen natën pa mbërthyer.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i rripave të nxehtësisë nuk zëvendëson asnjë Prova e rripit të nxehtësisë, ku një të veçantë Fituesi i provës së rripit të nxehtësisë mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një provë të jashtme të rripit të nxehtësisë të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i provës së rripit të nxehtësisë wird.

Dëshironi edhe më shumë zgjedhje?
tani Rrip ngrohtësieebay te blesh!

Udhëzues për blerjen e rripave të nxehtësisë - nuk ka më dhimbje shpine?

Mund të përdoret për probleme me shpinën shumë arsye jep pse a Mos humbisni një vizitë tek mjeku duhet të Situata tipike janë, sigurisht, ngërçet menstruale, të cilat mund të rrezatojnë ose jo në të gjitha drejtimet Dhimbje shpine përmes shtatzënisë. Në përgjithësi, tensioni i muskujve është një dukuri e zakonshme dhe, për fat të keq, ilaçet pa recetë përdoren shumë shpejt. Me një rrip termik bleni një ndihmë pothuajse natyrale dhe mund të kurseni mëlçinë. Në krahasimin e rripit të nxehtësisë të test-vergleiche.com ne japim informacion në lidhje me speciet e ndryshme. Ju atëherë jeni përgjegjës për testin e rripit termik, për të cilin jeni të mirëpritur të na tregoni.

Në një shikim

 • Rripat e nxehtësisë kanë përparësi të mëdha krahasuar me ato konvencionale pad ngrohje. Ju mund t'i vishni ato gjatë lëvizjes dhe të përfitoni nga ngrohtësia komode e kërkesës kudo.
 • Në ndryshim nga të ashtuquajturat "rripa larg barkut", rripat e nxehtësisë gjenerojnë nxehtësi dhe stabilizojnë zonën. Brezi termik ka të bëjë kryesisht me relaksimin e muskujve me ndihmën e nxehtësisë, e cila me siguri do t'ju bindë në provën praktike të rripit të nxehtësisë.
 • Diapazoni i rripave të nxehtësisë është i larmishëm dhe përfshin lloje të ndryshme. Çdo gjë është përfshirë, nga materialet me një përdorim të vetëm te rripat e ngrohjes së baterive me cilësi të lartë.

Krahasimi i çmimit të rripave të nxehtësisë - kështu funksionojnë ngrohësit

Rripat lëvizës të ngrohjes nuk blihen vetëm nga konsumatorët mbi moshën 60 vjeç, por kryesisht nga të rinjtë ngarkesë e lartë e punës, si dhe gratë e reja me menstruacione të rënda dhe dhimbje përkatëse të barkut. Gratë shtatzëna gjithashtu e vlerësojnë atë Efekti i rripit termiksepse dhimbja e shpinës mund të lehtësohet në një mënyrë të shëndetshme. Rripat janë pothuajse të domosdoshëm gjatë shtatzënisë, sepse lejohet pak gjë tjetër. Në ilaçe shtesë shpërndaj Nënat që do të jenë të lumtura, për hir të fëmijës.

Sipas një studimi, më shumë se 4 milion arna të nxehtësisë shitur, gjë që veçanërisht i kënaqte prodhuesit. Ky numër tregon se sa të rëndësishme janë produktet dhe sa janë të lumtur konsumatorët që përdorin nxehtësinë e lëvizshme. Fakti është se dhimbja e shpinës është një sëmundje e zakonshme dhe duhet të trajtohet. Për këtë mundeni Güns rrip ngrohtësietë jetë aktiv, veçanërisht pasi ato kontribuojnë në mirëqenien.

Rripi i djersës më të mirë të produktit BLACKROX:

BLACKROX Waist Trimmer Krahasimi i rripave të fitimit për gratë dhe burrat, rripi i djersës për djegien e dhjamit, rripi i barkut sauna i rregullueshëm për rripin e fitnesit ...
52 shqyrtime
BLACKROX Waist Trimmer Krahasimi i rripave të fitimit për gratë dhe burrat, rripi i djersës për djegien e dhjamit, rripi i barkut sauna i rregullueshëm për rripin e fitnesit ...
 • Mbështetje e rehatshme e shpinës: Për shkak të kompresimit uniform që arrihet kur visheni, muskujt e shpinës dhe barkut ...
 • Ndihmë për stërvitje optimale: Prerësi i belit Blackrox është mbështetja perfekte për të mbajtur barkun të sheshtë. Qoftë në ...
 • Mbështetje në humbjen e peshës: Rripi i barkut tregon një karakteristikë tjetër pozitive kur bëhet fjalë për djegien e kalorive. Nga ...
 • Opsione individuale të rregullimit: Falë fiksuesit të rregullueshëm Velcro, Blackrox Waist Trimmer mund të ...
 • Material për kujdes të lehtë: Përveç peshës së tij të ulët, Blackrox Waist Trimmer gjithashtu bën përshtypje me vetitë e tij për kujdesin e lehtë. Ai ...

Avantazhet / disavantazhet e rripave të nxehtësisë

Përfitimet

Shumë variante të produkteve janë në dispozicion për përdorim të vazhdueshëm ose si një produkt me një përdorim të vetëm

Mund të përdoret në çdo kohë dhe kudo

Konsumi më i ulët i analgjetikëve falë rripit të ngrohtësisë

Në mënyrë ideale të lëvizshme në punë (murator ...)

Rritja e mirëqenies përmes ngrohtësisë

Liria maksimale e lëvizjes në jetën e përditshme

Disavantazhet

Nxehtësia është kundërindikuar për dhimbje nga artriti dhe sëmundje të tjera

Shënim: Në kontrast me batanijet klasike elektrike dhe jastëkët e ngrohjes, rripi i nxehtësisë mund të përdoret kudo dhe të vishet i qetë në trup. Punëtorët që gjithmonë punojnë jashtë i vlerësojnë shumë ndihmësit e rrallë të përditshëm, veçanërisht pasi nuk i mendoni dot nën rrobat tuaja.

Rripi i ngrohjes së baterisë kundrejt rripit termik të disponueshëm

Rrip ngrohje me bateri

Në ditët e sotme, rehatia është e para, e cila është arsyeja pse u krijuan rripa termikë me bateri. Këto janë mjaft të qëndrueshme dhe zakonisht kanë një bateri litium-jon me cilësi të lartë që lehtë mund të zgjasë deri në 4 orë.

Nëse rripi i ngrohjes Medisana apo Beurer me bateri. Projektime të tilla janë të pajisura me një rrip / pëlhurë të fortë, por të rehatshme që rregullohet në mënyrë të ndryshueshme. Zakonisht një fiksim Velcro shërben si një fiksim. Një karikues duhet të përfshihet në fushën e dorëzimit, ku një kohë karikimi prej rreth 3 orësh duhet të llogaritet në varësi të modelit. Një material i hollë është i dobishëm, në fund të fundit, rripi nuk duhet të shihet nën veshje. Rripat termikë modernë me bateri të rimbushshme sjellin rreth 4 vat dhe mund të vendosen në disa nivele të temperaturës. Shfaqjet LED në rrip përdoren shpesh për orientim.

Shënim: Një sistem i brendshëm i sigurisë siguron përdorim të sigurt: mbrojtje automatike nga fikja / mbinxehja!

Rrip nxehtësie për përdorim të vetëm

Ekzistojnë edhe rripa nxehtësie për përdorim të vetëm, për shembull nga arnimet e nxehtësisë Thermacare ose SOS dhe të ngjashme. Këtë mund ta merrni në çdo farmaci apo farmaci.

Këto janë jastëk nxehtësie vetë-aktivizuese, të cilat për këtë arsye nuk kërkojnë energji elektrike. Efekti i tyre i ngrohjes zgjat deri në 8 orë (më shumë ose më pak). Në varësi të versionit, ju mund të përdorni rripin disa herë duke blerë vetëm shtresa ngrohëse shtesë. Në rastin e pjesëve të nxehtësisë që lëshojnë vetë, duhet t'i kushtohet vëmendje përbërësve. Ndotësit ose substancat alergjike mund të bëjnë më shumë dëm sesa dobi, siç raportoi Testko Test në tetor 2017 *.

Shënim: Efektiviteti i arnimeve përkatëse nuk është provuar nga ana mjekësore, por shumë konsumatorë i vlerësojnë shumë ndihmat. Ngrohtësia si e tillë perceptohet si e këndshme, e cila mund të ketë një efekt pozitiv në procesin e rimëkëmbjes.

Shënim: Ne mendojmë: Nëse keni nevojë vetëm për ndihmë SOS për problemet e shpinës çdo vit të brishtë, ju jeni të pozicionuar mirë me rripa të disponueshëm. Nëse e përdorni më shpesh, duhet të preferoni një rrip termik të baterisë. Ato nuk janë shumë të shtrenjta dhe mund të përdoren në planin afatgjatë.

Rripat termikë të testuar në vend - kontroll i cilësisë

Para se të porosisni ndonjë rrip nxehtësie, ju lutemi krahasoni me kujdes modelet shumë të ndryshme. Çfarë duhet rripat termikë më të mirë mund dhe sa të sigurta janë ato? Në vijim ne emërtojmë karakteristikat përkatëse të blerjes:

Kriteret e blerjes

 • Lloji i rripit të nxehtësisë

Beschreibung

Frekuenca e aplikimit përcakton zgjedhjen e rripit të ngrohtësisë. Sa shpesh e përdorni një produkt të tillë? Vetëm një herë në vit apo edhe çdo javë? Sa më shpesh të keni nevojë për një rrip ngrohtësie, aq më shpejt duhet të blini një rrip ngrohje baterie. Duhet ta blini vetëm një herë për më pak se 1 euro dhe mund ta përdorni në çdo kohë. Bateria ju jep rehati maksimale dhe ju lejon të rregulloni temperaturën siç dëshironi. Rripat një herë në fillim janë të lira, por shpejt përdoren. Ju shpesh paguani nga 100 deri në 7 euro për një paketë të shumëfishtë dhe keni vetëm një shërbim të kufizuar.

 • përbërësit

Dikush do të mendonte se në të vërtetë nuk ka vend për përbërës të dyshimtë në produktet mjekësore. Ndërsa rripat e ngrohjes nuk janë problem, rripat / arnat për ngrohje me një përdorim kanë receta shumë të ndryshme. Nxehtësia e reagimit të produkteve është në rregull në rreth 40 gradë, por substancat aktive nuk janë. Substancat irrituese të lëkurës, ndriçuesit ose edhe përbërjet organohalogjene u gjetën në disa prej produkteve (shumë të lira) me një përdorim. Kështu që këtu duhet të shpenzoni më mirë pak më shumë para ose të blini menjëherë një rrip të vërtetë ngrohtësie.

 • Kohëzgjatja e nxehtësisë

Lidhur me kohëzgjatjen e nxehtësisë, kryesisht të gjitha llojet mund të bindin. Si rregull, informacioni mbi paketimin e jashtëm është i saktë, siç tregon përvoja e nxehtësisë së nxehtësisë. Rripat e nxehtësisë me bateri të rikarikueshme kanë një kohë pune bindëse dhe janë gati për përdorim përsëri brenda disa orësh nga karikimi.

Rrip termik porositni në internet - prodhuesit më të njohur

Shëndetësia e Konsumatorëve Pfizer qëndron pas markës së njohur Thermacare, e cila ofron shumë produkte për vetë-mjekim. Shtesat ushqimore pa recetë, farmaceutikat dhe pajisjet mjekësore të tilla si rripi i ngrohtësisë Thermacare janë në dispozicion që konsumatorët të zbulojnë. Shitet kryesisht në barnatore ose dyqane online. Pas kompanisë qëndrojnë marka të tjera të njohura si Vitasprint, Centrum, Spalt ose Baldriparan. Kompresat e nxehtësisë Thermacare janë në dispozicion në versione dhe madhësi të ndryshme dhe janë të destinuara për lehtësimin selektiv të dhimbjes.

Made for life është parulla e kompanisë. Kompania, e cila është e specializuar në ndihmat parandaluese të kujdesit shëndetësor, ka më shumë se 30 vjet përvojë. Grupet e produkteve përfshijnë gjithçka që përcakton stilin e jetës dhe kujdesin shëndetësor. E Role masazhesh, mbi humidifierBrezi i ngrohtësisë Medisana ka një numër ndihmësish të dobishëm të përditshëm.

Kompania Beurer e sheh veten si një specialist në shëndetin dhe mirëqenien. Këtu mund të gjeni gjithçka që lidhet me ndihmat shëndetësore nga Blood Pressure Monitor deri në Peshore banjo. Kompania u themelua që në vitin 1919 dhe tani furnizon në të gjithë botën. Në atë kohë, Käthe Beurer kishte vizionin e zhvillimit të një alternative për shishen me ujë të nxehtë. Produktet e para / batanijet elektrike u bënë me vetëm 2 makina qepëse. Uau! Pse një ekspert i vërtetë në ngrohtësinë komode Rrip ngrohtësie Beurer janë të pëlqyera nga klientët.

Prodhuesit e tjerë:

Bosch - AEG - Sanitas - Param - Dr. Junghans Medical - Filmer - Avena

Më të shiturit për momentin janë:

AngebotShitesi më i mirë 1
Rrip ngrohje THERMOPAD GR. S-XL (Stretch / Velcro) - ORIGJINALI: Rrip nxehtësie 3x për 12 orë ngrohtësi Unë Rrip ngrohjeje menjëherë i gatshëm për përdorim me ngrohje ekstra ...
 • 3 PJESA Rripa ekstra të ngrohtë: Mos ngrini kurrë më! Rripi ynë i veshkave siguron ngrohtësi natyrore të thellë në asnjë kohë. Rripin e nxehtësisë ...
 • MENJIHER GATI P TOR PERDORIM: Nuk është e nevojshme ngrohja! Kur paketimi hapet, jastëku aktivizohet dhe ngrohet nga kontakti me ajrin ...
 • 12 OR TAR NGROHTRIS:: Paketat e nxehtësisë janë të shkëlqyera për ski dhe motor, gjueti, karnaval ose stadium & ...
 • PGRRBRSIT E SIGURT: Jastëkët e ngrohjes me përbërës thjesht natyralë punojnë si një suva ngrohëse ...
 • THERMOPAD ORIGJINALE: Qoftë ngrohës prapa, ngrohës qafe, rrip ngrohës, ngrohës dore, ngrohës gishtash apo ngrohës i vetëm - NE T WE MBAJM T NGROHT ....
Shitesi më i mirë 2
Rrip nxehtësie Thermrup Far Infrared (FIR) - Funksionimi USB (banka e energjisë dhe njësia e furnizimit me energji) rrip i nxehtë (cilësi mjekësore) me kontroll të temperaturës në 3 faza
 • CILËSIA E KOMOTË DHE MJEKËSORE: Rripi i nxehtësisë USB (FIR) për sport, relaksim dhe terapi termike. Me infra të kuqe të largët ...
 • TEKNOLOGJIA E PATENTUARA: Elementi special i ngrohjes prej gome FIR (madhësia 10x30 cm), i cili është i vendosur në rrip, ka një ...
 • SHUMË OPERACIONI: Rripi i nxehtësisë mund të përdoret si me një bankë të jashtme të energjisë 5V (nuk përfshihet) dhe me ...
 • RREGULLIM I THJESHTË I TEMPERATURËS: Kontrolli i temperaturës me 3 faza në të cilin çdo fazë ofron ngrohtësi të këndshme për zonën e shpinës dhe veshkave ...
 • PASTRIMI I LEHTË: Natyrisht, elementi ngrohës i gomës është i papërshkueshëm nga uji, kështu që i gjithë rripi i nxehtësisë lahet dhe lehtë ...
AngebotShitesi më i mirë 3
Beurer HK 49 Pad ngrohje komode, për përdorim në stomak dhe shpinë, me shirit elastik dhe lidhës Velcro, fikje automatike, që lahet në makinë
 • Jastëk multifunksional i ngrohjes: Jastëku i ngrohur është i përshtatshëm për përdorim në pjesë të ndryshme të trupit, për shembull mund të ...
 • Me fiksim Velcro: Rripi i ngrohjes ka një brez të gjerë elastik me lidhës Velcro, kështu që ju mund të përdorni jastëkun e ngrohjes plotësisht ...
 • Mbrojtja nga mbinxehja: Sistemi i sigurisë Beurer parandalon mbinxehjen e pajisjes në rast defekti. ...
 • Komod dhe i lehtë për tu kujdesur: Jastëku i nxehtësisë është bërë nga çertifikuar me gëzof, të butë, të frymëmarrjes dhe miqësore me lëkurën Oeko-Tex ...
 • Ngrohja e shpejtë: Ngrohja e shpejtë e integruar ngroh jastëkun e ngrohjes elektrike veçanërisht shpejt dhe siguron të menjëhershëm ...

Fakte të vështira të test-vergleiche.com

A ka ndonjë provë të rripit të ngrohtësisë nga Stiftung Warentest?

Stiftung Warentest ende nuk ka hedhur një vështrim nga afër të rripave termikë, prandaj nuk mund të paraqesim një fitues të veçantë të provës së rripave termik. Cilat rripa ngrohtësie janë më të mirat tani? Öko Test vështroi nga afër suva termike dhe Thermacare si dhe Doc ishin praktikisht fitues të testit të suvasë së nxehtësisë. Markat dhe produktet e tjera të vetë zbritësve u kritikuan, kryesisht për shkak të potencialit të tyre alergjik. Ndotës të tillë si përbërësit organotinë dhe ndriçuesit janë gjetur në produkte të ndryshme. Në përgjithësi, jo shumë bindëse, prandaj duhet t'i kushtoni vëmendje të madhe përbërësve të suvave dhe jastëkave.

Si ndryshojnë rripat e nxehtësisë për burrat nga ato për gratë?

Këtu nuk ka dallime, sepse ngrohtësia nuk e diplomon gjininë. Vetëm gratë shtatzëna zakonisht duhet t'u kushtojnë vëmendje përbërësve të pajisjeve mjekësore në mënyrë që të mos rrezikojnë fëmijën e tyre të palindur.

Si ndihmon rripi i shpinës me dhimbjen e shpinës?

Rripat e saktë të ngrohjes / rripat e pasmë për përdorim të vazhdueshëm janë bërë nga një material rezistent, i cili në mënyrë ideale siguron mbështetje shtesë me shkopinj. Stabilizimi në kombinim me ngrohtësinë komode relakson muskujt dhe dhimbja qetësohet.

Cilat rripa termikë janë të përshtatshëm për natën?

Rripat e disponueshëm janë shumë të përshtatshëm për natën, sepse materiali është shumë i hollë dhe nuk duket i rëndë. Ju mund të shtriheni mrekullisht me të dhe të lëvizni në mënyrë të përsosur. Rripat e ngrohjes të bëra prej pëlhure mund të jenë të dobishme gjatë natës, edhe pse rripat e pasmë me shufra të integruara mund të jenë të pakëndshëm.

Si mund ta njoh cilësinë e fituesit të testit të rripit termik?

Rripat më të mirë të ngrohtësisë duhet të sigurojnë ngrohtësi të vazhdueshme dhe t'i përmbahen fort lëkurës. Patch-et e lira të ngrohjes zakonisht nuk kanë qëndrueshmëri dhe bien pas disa orësh. Me rripa termikë të bërë nga pëlhura, problemet zakonisht nuk lindin sepse një bateri siguron ngrohtësi të vazhdueshme dhe rripi është i mbërthyer falë kapëses.

Pyetje dhe përgjigje (FAQ) në lidhje me rripin e nxehtësisë

Varet nga rripi i ngrohtësisë. Me disa rripa ngrohës, ngrohtësia mund të vendoset lehtësisht dhe lehtë individualisht duke përdorur një çelës.

Në thelb po. Rripat e nxehtësisë që kalojnë mbi një furnizim me energji elektrike zakonisht janë të gjitha të pajisura me mbrojtje nga mbinxehja.

Shumë modele mund të lahen në 30 ° në lavatriçe. Sidoqoftë, udhëzimet e kujdesit të prodhuesit duhet të respektohen.

Zakonisht po. Sapo të arrihet temperatura e dëshiruar, rripi fiket vetë.

Jo, kjo nuk është e mundur dhe varet nga modeli. Rripat e nxehtësisë që operohen nga një bateri e rimbushshme janë gjithashtu të përshtatshme për lëvizje.

Rripa të tjerë të rekomanduar për ngrohje të zgjedhur për ju

Çfarë lloj artikulli ka marrë kur krahason rripin e ngrohtësisë Test-Vergleiche.com një "shumë e mirë"?

The Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë Në krahasimin tonë, ai u vlerësua si "Shumë i mirë" deri tani dhe u zgjodh si "Rekomandimi më i mirë" në krahasim me artikujt e tjerë.

Cilët prodhues ofrojnë produktet më të shitura në krahasimin e brezit të nxehtësisë Test-Vergleiche.com?

Në mënyrë që të keni përzgjedhjen më të mirë të mundshme të më të shiturve të rripave ngrohës, mund të zbuloni në krahasimin tonë të rripave ngrohës se cilët prodhues dhe marka janë pas tyre. Këtu do të gjeni kompani të tilla të suksesshme si: Medisana, Thermacare Pfizer, Termopad, Karremues und Plagë med

Me cilin produkt është krahasimi Test-Vergleiche.com Çmimi dhe performanca?

Ndërsa artikulli i rripit të ngrohjes paraqitej me raportin më të mirë të performancës çmim, Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë nga ne klasifikimi në lidhje me konstelacionin më të mirë.

Cilat produkte nga krahasimi i brezit të nxehtësisë Test-Vergleiche.com janë të shtrenjta, cilat janë të përballueshme?

Rrip ngrohtësie Produktet në një version të hollë, kostot janë përkatësisht të larta dhe janë me ne deri në një çmim krenar prej 16,99 € per te gjetur. Nga ana tjetër, tashmë mund të filloni artikujt në kategorinë e çmimeve më të ulta 4,31 € blerjes.

Cilat produkte ishin në krahasimin e brezit të nxehtësisë nga redaktorët e Test-Vergleiche.com konsiderohet?

Me çfarë rendi bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com vlerësohet artikulli i rripit të nxehtësisë?

Ne hulumtojmë objektivisht, me kompetencë dhe në mënyrë të pavarur nga industria, media dhe Co. Në krahasimin tonë të rripave të nxehtësisë, përvojat e klientëve, rezultatet tona të provës dhe vlerësimet e mundshme nga Stiftung Warentest kanë çuar në këtë renditje: Artikulli mori vendin e 1-rë Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë, e ndjekur nga Rrip nxehtësie Thermacare mbrapa S-XL në një paketë prej katër, Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë, Rripi i barkut me rrip ngrohje, rrip mbrapa Charminer, rrip mbështetës i shpinës und Rrip nxehtësie / rrip mbrapa për jastëkët e nxehtësisë, përfshirë 4 jastëkë nxehtësie.

Cilët produkte të lartë i përkasin krahasimit të rripit të nxehtësisë, përveç vendit të parë dhe fituesit të performancës së çmimeve Test-Vergleiche.com?

Krahasimi ynë i rripit të nxehtësisë bazohet kryesisht në 5 bestseller të ndryshëm, nga të cilët ekipi ynë redaktues zgjedh një në vendin e parë dhe një merr vlerësimin si fitues i çmimit. Tre të tjerat Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë, Rrip nxehtësie Thermacare mbrapa S-XL në një paketë prej katër und Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë por janë të paktën po aq të mirë, por vetëm një mund të jetë fitues.

Udhëzues për krahasimin dhe provën e rripit të nxehtësisë

Kështu që ju mund të zgjidhni nga sugjerimet tona në tonë Test ose krahasim Të tyret Rrip ngrohtësie Zgjidhni bestseller


Përshëndetje, unë jam David dhe më pëlqen ta bëj vetë. Para se të vijë një mjeshtër në shtëpinë time, e provoj vetë dhe në pjesën më të madhe ia dal. Nuk funksionon, nuk ekziston. Gërvisht imazhin tim nëse të paktën nuk e provoj. Edhe nëse ndonjëherë ka pengesa, unë mësoj nga çdo gabim.

Edhe ti mund ta bësh atë. Tregoni nga çfarë jeni bërë. Prandaj e kam këtë për ty Krahasimi i rripave të nxehtësisë hartuar. Nga ai i madhi Oferta e rripit të ngrohjes kam pesë rripin më të mirë të ngrohtësisë dhe modelet më të shitura zgjidhen dhe krahasohen në një tabelë.

Kërkimet e mia nga vlerësimet e klientëve, sondazhet ose mendimet gjithashtu Rrip nxehtësie Tekjo eshte portalet e pavarura të këshillave gjetën shprehjen e tyre në udhëzuesin tim të gjerë. Kjo gjithashtu gjithmonë përmban avantazhet dhe disavantazhet e një grupi produktesh si dhe kriteret e përzgjedhjes që janë të rëndësishme për blerjen.

Ndoshta ju tashmë keni atë tuajin personal Fituesi i provës së rripit të nxehtësisë gjetur, ju lutem më tregoni. Këtu mund të komunikoni me mua dhe të jepni mendimin tuaj personal. Unë jam duke pritur për postimin tuaj!

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Rrip ngrohtësie

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Rrip ngrohtësie për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Rrip ngrohtësie kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Rrip ngrohtësie Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Rrip ngrohtësie nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Rrip ngrohtësie si sende të përdorura nga shitës privatë

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Rrip ngrohtësie Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Rrip ngrohës Medisana HS 680 rrip ngrohës pa kabëll me jetëgjatësi të baterisë 4 orë

Fituesi i performancës së çmimit

Rripi i ngrohjes Rripi i ngrohjes termike Thermopad | me 4 qeliza të mëdha të nxehtësisë

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

komentet 2