Imazhi i kategorisë së dyqanit të pajisjeve

Krahasimet tona - dyqan hardware

Kopsht

Testi i kovës së hirit

Prova e kositëses së lëndës

Prova e prerjes së barit pa kabëll

Prova e karrocës së baterisë

Prova e prerjes së shkurreve të baterisë

Prova e ekranit të semaforit

Testi i tenxhereve në rritje

Prova e sharrës së krasitjes

Provë gërshërë të mëdha të krasitjes

Testi i ritmit të foshnjës

Provë për skarë në ballkon

Prova e tryezës së varur në ballkon

Plehra bambu Provë

Provë sharre bande

Petrol lë

Prova e sharrës me zinxhir benzine

Prova e kositësit të lëndinës

Prova e prerjes së barit të benzinës

Testi i kompjuterit të ujit

Test i vendosur për çadrën e birrës

Test në qendër të vëmendjes

Testi i shatit

Testi i kontrollit të tokës

Prova e prerjes së bulonave

Prova e prerjes së mbrojtjes së baterisë Bosch

Provë anashkalojë secateurs

Prova e skarës së gazit për kamping

Testi i ndriçimit të kampingut

Testi i mbrojtjes së ullukut

Test me krevat dopio

Testi i ritmit të dyfishtë

Prova e lopatës së kullimit

Testi i spërkatësit të presionit

Provë me armë spërkatëse

Prova e ruajtësit të akullit

Testi elektrik i ndezësit të skarës

Prova e prerjes elektrike të mbrojtjes

Provë elektrike me sharrë elektrike me zinxhir

Test elektrik për kositësin e lëndinës

Prova e prerjes elektrike të barit

Testi i skarifierit elektrik

Prova e skarës elektrike

Testi i skarës së gazit të Ender

Prova e ulëses së lëvizshme të kopshtit

Testi i belvederës

Prova e sistemit të llakut të bojës

Testi i secateurs Felco

Testi i sekretarëve të Fiskars

Provë Brazier

Prova e rërës së filtrit

Testi i furçës

Test gërvishtës i përbashkët

Testi Gardena secateurs

Prova e dushit të duarve të kopshtit

Testi i qeseve të plehrave të kopshtit

Testi i stolit të kopshtit

Testi i dushit në kopsht

Prova diellore e pishtarit të kopshtit

Test i vendosur në kopsht

Testi i copëtuesit të kopshtit

Testi plastik i derdhur nga kopshti

Prova e thua e kopshtit

Testi i rri kot në kopsht

Testi i mobiljeve të kopshtit

Prova e pompave të kopshtit

Testi i sekretarëve

Testi i kabinetit të kopshtit

Testi i sitës së kopshtit

Testi i tryezës së kopshtit

Prova e karrocës së kopshtit

Prova e skarës së gazit

Prova e ndezjes 2 vuaj me gaz

Prova e ndezjes 3 vuaj me gaz

Prova e ndezjes 4 vuaj me gaz

Testi i serrës

Prova e shufrës së derdhjes

Prova e pirunit të hendekut

Prova e ekskavatorit

Gërshërë të mëdha bari

Prova e mbulesës së skarës

Testi i kovës BBQ

Testi i skarës

Rrogozë pjekjeje

Testi i takëmit në skarë

Prova e furçës në skarë

Testi i shportës në skarë

Testi i dritës në skarë

Testi i pavijonit BBQ

Prova për pastrimin e skarës

Gatim provë ngritës hekuri

Testi i topit Goulash

Testi i bakrit

Testi i shpërndarësit të duarve

Testi i hamakut

Test i qëndrimit të hamakut

Prova e karriges së varur

Testi i varjes së varur

Prova e makinës së ujit në shtëpi

Testi i ujësjellësit shtëpiak

Testi i krasitjes së polit

presioni rondele Provë

Lëkundje në Hollywood Provë

Prova e pjekjes së qymyrit

Prova e ndarjes së regjistrit

Testi i qenit

Testi i pishinës së qenve

Testi i hotelit të insekteve

Prova japoneze

Testi i mbylljes së kasetës

Prova e pastrimit të benzinës

Testi i skarës qeramike

Test rrëshqitës për fëmijë

Testi i kopshtit për trampolinë për fëmijë

Prova e karriges së palosshme

Prova e palosjes së palosshme

Testi i mbylljes së kapëses

Testi i ushqimit Koi

Prova e përshpejtuesit të kompostit

Testi i plehut bimor

Testi i kazmës

Prova e gazit në skarë

Testi i skarës së qymyrit në skarë

Tufë artificiale

Prova e skarës së gazit Landmann

Testi i fshesës së gjetheve

Prova e skarës së gazit me gurë lavë

Testi i vakumit të ventilatorëve / gjetheve

Testi i qetësisë së grirësit

Zinxhir i lehtë jashtë

Rrjeta e dritave

Prova e lopatës së vrimave

Makina prerëse mbrojtëse

Valixhe makita

Prova e kositëses së lëndës Makita

Makinë prerëse bari Makita

Fshesë me korrent Makita

Testi robotik i kositjes

Testi i tendës

Prova e sharrës me shirit metalik

Shkatërrues myshk

Provë tokler

Prova e kutisë së plehrave

Testi i kositjes së mulçit

Prova e makinës së bluarjes së lagur

Prova e jastëkut të paletës

Testi i Pavijonit

Prova e skarës së peletit

Zorrë perla Provë

Prova e rulit të bimëve

Prova e thesit të bimës

Testi i rrjetës së pishinës

Testi i kontrollit të pishinës

Testi i plehut afatgjatë në lëndinë

Testi i mbikëqyrjes së lëndinës

Testi i plehut lëndinë

Prova e kositjes së lëndinës

Provë spërkatës lëndinë

Testi i farës së lëndinës

Prova e prerjes së barit

Testi vrasës i barërave të këqija

Testi i rulit të lëndinës

Testi i kutisë së temjanit

Testi i fuçisë së pirjes së duhanit

Matës shiu

Prova e rezervuarit të ujit të shiut

Testi i mulch-it

Prova e sistemit të filtrit të rërës

Sappie Provë

Testi i skarës së kolonës

Testi i lopatës

Testi i kornizës swing

Testi i shtratit swing

Testi i xunkthit

Test i ombrellës

Prova e baterisë së çelësit të ndikimit

Prova e ajrit të kompresuar me çelësin e ndikimit

Prova e karrocës së zorrës

Testi i topthit

Test i vendosur kaçavidë

Borëbora

Prova e lopatës së borës

Test i shpejtë i kompostimit

Prova e karrocës

Grill i kthyeshëm

Buzët anësore

Testi i pjekjes së duhanit

Paneli diellor 12 V

Testi i ishullit të Diellit

Testi i parazolit

Testi i cadrës drejtkëndëshe

Lundrim me hije

Prova e sëpatës ndarëse

Testi i skarës së derrit të gjirit

Prova e kositësit të cilindrit

Prova e shtratit të hamakut

Testi i impregnimit të gurit

Prova e prerjes së shkurreve

Testi i zhavorrit

Testi i pishinës

Prova e pompës nën ujë

Testi i filtrit të pellgut

Testi i linjës së pellgut

Prova e pinjollit të llumit të pellgut

Prova e prerjes mbrojtëse teleskopike

Prova e sanderit të diskut

Testi i skarës Tepro

Prova e sharrës me bandë tavoline

Testi i duhanpirjes në tryezë

Testi i plehut të domates

Testi i sprejit të parazitëve

Testi i ushqyesit të shpendëve

Testi i banjës së shpendëve

Hanxhar rul

Kuti kryqëzimi i papërshkueshëm nga uji

Testi i grilave Weber

Provë sharre

Stolisje WPC

Testi i ndezjes së barërave të këqija

Prova e kontrollit të barërave të këqija

Prova e prerjes së barërave të këqija

Testi vrasës i barërave të këqija

Testi i tokës agrume

Punishte

Prova e çekanit të rrënimit

Testi i zhveshësit të telit

Prova e rrafshuesit të baterisë

Prova e armës së yndyrës

Prova e armës së baterisë

Prova e kaçavidës pa kabëll

Prova e kaçavidës pa kabëll

Test mini kaçavidë pa kabëll

Prova e stërvitjes me çekan pa tel

Testi i bashkim figurash baterie

Provë për mulli të këndit të baterisë

Testi i gjithë pinjollit

Testi i rrogozit anti-dridhje

Testi i pantallonave të punës

Testi i dungarees së punës

Testi i masës kasetë

Prova e rripit të rripit

Radio testi i kantierit

Prova e mullirit të betonit

Provë mulli betoni

Testi i mbajtësit të bitit

Testi i copave të kallajit

Test kallaji kallaji

Testi i verbër me thumba

Provë metali e vendosur stërvitje

Provë betoni e vendosur stërvitja

Provë druri e vendosur stërvitja

Prova e çekanit rrotullues

Prova e stërvitjes me ndikim Bosch

Testi i shufrës

Provë sharre sharre

Makine CNC mulliri

Testi i mjetit të shtrëngimit

Prova e thikës prestare

Pompë shoku

Testi i pastruesit të avullit

Testi i heqjes së letër-muri me avull

Prova e sharrës rrotulluese

Test delta delta

Provë teh diamanti

Testi i trashësisë

Test i nivelit dixhital të shpirtit

Testi i kalibrit dixhital

Shirit i njëanshëm

Provë torno druri

Testi i lëmshit trekëndësh

Prova e kompresorit të ajrit

Prova e gozhdës pneumatike

Testi i armës së ajrit të ngjeshur

Prova e armës së yndyrës me ajër të kompresuar

Prova e çelësit të tubit në kënd

Test me sharrë elektrike me një dorë

Testi i kapjes me një dorë

Testi i çështjes së mjetit të elektricistit

Testi i planerit elektrik

Testi i rrymës elektrike

Prova e distancuesit

Testi Eurobox

Testi çelës i çuditshëm

Provë rasti për mjetin e biçikletës

Prova e çekanit Fäustel

Testi i sharrës së imët

Prova e armës së yndyrës

Prova e ngjitësit të pllakave

Prova e makinës për prerjen e pllakave

Riparimi i përbashkët

Veshje e dyshemesë së garazhit

Prova e drejtimit të derës së garazhit

Testi i mbajtësit të pajisjes

Testi i shiritit të pëlhurës

Prova e makinës gdhendëse

Prova e pincës së kapjes

Prova e çekanit të gomës

Provë sëpata dore

Testi i pincës me dorë

Testi i çikrikut të dorës

Testi i njollës së drurit

Testi i shishes së heliumit

Prova e armës me ngjitës të nxehtë

Prova e armës së nxehtësisë

Prova e ventilatorit të nxehtë

Prova e ndarjes së regjistrit

Prova e njehsorit të lagështisë së drurit

Prova e fshesës elektrike

Prova japoneze

Testi i shpatullës japoneze

Testi i pastruesit të dritareve Kärcher

lidhjet kabllore

Prova e daulles kabllovike

Provoni sharrën

Prova e spastrimit

Testi i kamxhikut të zinxhirit

Testi i spërkatjes me zinxhir

Test mbartës ngjitës

Prova e lidhjes së kabllove Velcro

Prova e baterisë së çekanit Combi

Prova elektrike e çekanit të kombinuar

Prova e kompresorëve kompaktë

Prova e baterisë me sharrë rrethore

Provë elektrike me sharrë rrethore

Testi i kryqëzuar me lazer

Prova e pincës së kombinimit

Provë me armë spërkatëse

Testi i riparimit të laminatit

Prerës i petëzuar

Testi i sanderit me qafë të gjatë

Prova e lopatës së ortekut

Provë në qendër të vëmendjes së ndërtimit të udhëhequr

Provë e vendosur sharrë me vrima

Makine per ngjitjen e metalit

Testi i armës së saldimit

Stacioni i bashkimit

Prova e kaçavidës pa tel Makita

Prova e stërvitjes pa tel Makita

Prova e stërvitjes me çekan pa tel Makita

Testi i bashkim figurash pa tel Makita

Prova e çekanit rrotullues Makita

Provë makita bitset

Radio testi i sheshit të ndërtimit Makita

Testi i stërvitjes Makita

Testi i bashkim figurave elektrike Makita

Provë sharre rrethore Makita

Testi i karikuesit Makita

Lulëzim i gjetheve Makita

Stërvitja e ndikimit Makita

Testi i makinës orbitale

Test i vendosjes së furçave të bojërave

Testi i qethjes së pikturës

Prova e ndjekjes së murit

Provë e caktuar për vendosjen e çelësave

Multimeter

Shkallëzues gjilpërash

Prova mini sharre rrethore

Testi i fletëve të mobiljeve

Pincë monier

Testi ngjitës i montimit

Testi i mjetit shumëfunksional

Prova e armës me gozhdë

Testi i routerit

Prova e shpërndarësit të shiritave

Testi i bashkim figurash lavjerrës

Prova e karrocës së platformës

Prova e kryqëzimit të rrotave

Prova e kaçavidës

Riparimi i provës së stukoit

Prova e goditjes me revole

Testi i benderit të tubit

Spirale pastrimi tubi

Prova e çelësit të tubave

Prova e motorit të grilave

Test i rregullueshëm i çelësit

Prova e konvertuesit të ndryshkut

Testi lazer rrotullues

Testi i agjitatorit

Prova e pllakës vibruese

Sabre pa provë

Testi i kalit të sharrës

Prova e vajit të zinxhirit të sharrës

Prova e mprehëses së zinxhirit të sharrës

Prova e kamionit dore

Testi i rërës së rërës

Testi i njehsorit të zërit

Prova e stërvitjes së ndikimit

Prova e çekanit të ndikimit

Provë letre zmerile

Testi i mbarimit

Prova e çekanit të inxhinierit

Vegël gdhendëse e vendosur në dru

Prova e nxjerrjes së vidhave

Test provë

Prova e kapëses së vidës

Testi Schreinerwinkel

Prova e helmetave të saldimit

Prova e kunjit të rëndë

Provë e rëndë e raftit

Testi i sanderit orbital

Prova e prerëses anësore

Testi i super ngjitësit

Testi me sprej silikoni

Testi i kontrollit të tensionit

Klimatizim i ndarë

Testi i ngjitësit me spërkatje

Test i vendosur daltë

Prova e raftit të bulonave

Prova e setit të foleve

Testi i çekanit të mortajës

Prova e gjeneratorit të energjisë

Zhyt testin e sharrës

Testi i tryezës me shul

Testi i shkallëve teleskopike

Provë stërvitje stol

Prova e sharrës në tryezë

Testi i shkopit

Prova e stërvitjes së thatë

Kordoni zgjatues

Prova e prerësit të vinilit

Prova e çekanit

Prova e vajit të armëve

ngjyra e mureve

Testi i kamerave të imazhit termik

Pincë pompë uji

Testi i tryezës së punës

Testi i llambës së punëtorisë

Provë karroce në seminar

Provë për futjen e karrocës në seminar

Testi i rastit të mjetit

Prova e rripit të veglave

Testi i çantës së shpinës

Prova e çantës së veglave

Testi dixhital Protractor

Provë këndi 125 mm

Provë këndi 230 mm

Dyqan pajisjesh - një gamë e gjerë për vetë-blerësit dhe tregtarët

Në dyqanin e pajisjeve do të gjeni një përzgjedhje të madhe të kategorive të ndryshme. Të gjitha produktet janë të lidhura ngushtë me ndërtimin, rinovimin dhe rinovimin e shtëpive, apartamenteve dhe ndërtesave tregtare. Përveç kësaj, ofrohen artikuj për hartimin e kopshteve dhe objekteve. Mjetet elektrike dhe ato të dorës janë gjithashtu pjesë e programit të shpërndarjes ashtu si pjesët standarde si vida, arra, thonj, rondele dhe shumë pjesë të tjera të vogla.

Ju duhet të planifikoni blerjen tuaj me kujdes para se të vendosni të blini artikuj individualë nga dyqani i pajisjeve. Nëse dëshironi të blini pjesë të vogla, jo vetëm që ju duhen ide specifike, por edhe dimensione dhe lista. Nuk ka kufizime për imagjinatën dhe krijimtarinë tuaj kur bëni pazar në dyqanet e pajisjeve. Ju mund të blini pajisje për të mbledhur mobiljet tuaja ose për të rinovuar banjën tuaj. Ju merrni një gamë gjithëpërfshirëse për hartimin dhe mirëmbajtjen e kopshtit tuaj. Për këto artikuj, njohja e marrëdhënieve është po aq e rëndësishme sa dimensionet e sipërfaqeve që do të projektohen. Pra, me një planifikim të mirë, shkoni në dyqanin e pajisjeve për të marrë menjëherë pjesët e duhura.

 

Për cilat grupe të synuara është dyqani i pajisjeve i përshtatshëm?

Artikujt e ofruar në kategorinë e dyqaneve DIY janë të përshtatshme për njerëzit që bëjnë vetë dhe mjeshtrit. Por fermerët dhe klientët industrialë gjithashtu blejnë shumë prej produkteve të tyre në dyqanet e pajisjeve.

Për shkak të grupit të gjerë të synuar, diapazoni në dyqanin e pajisjeve është shumë i ndryshëm. Ju do të merrni mjete, pjesë të vogla dhe pajisje, por gjithashtu sisteme dhe pajisje shtëpiake. Përveç kësaj, ju mund të blini pajisje sanitare, ndriçim, dru për përdorim të brendshëm dhe të jashtëm dhe pajisje për instalimin e kopshtit. Dyqanet “bëj vetë” janë një pishinë për entuziastët e DIY në të cilën ata mund të zbatojnë idetë e tyre krijuese. Nëse shtëpia do të ndërtohet ose banesa do të rinovohet plotësisht, vendet e ndërtimit jo vetëm që ofrojnë mjete, por edhe letër-muri, dyer, pllaka ose qilima. Mobiljet e banjës dhe kuzhinës madje mund të blihen.

Gratë i kushtojnë një rëndësi të madhe dizenjimit të hapësirave të jetesës me pajisje të bukura. Kjo u mor gjithashtu parasysh në fushën e dyqaneve të ndërtimit. Ju mund të blini foto, bimë vendase, vazo dhe shumë sende të tjera dekorative. Oferta DIY synon një numër të madh të grupeve të synuara që janë tërheqëse për blerësit privatë dhe komercialë.

 

Si mund të zgjedh artikuj nga dyqani i pajisjeve?

- Çfarë duhet të marr parasysh kur blej mjete? Mjetet janë në dispozicion në madhësi të ndryshme. Pjesë të vogla për pajisjet themelore mund të blihen si një kuti mjetesh praktike. Kur blini mjete elektronike, efikasiteti dhe lehtësia e administrimit duhet të jenë ndër kriteret e blerjes.

- A mund të blihen dritaret dhe dyert në dyqanet e pajisjeve? Po. Sidoqoftë, këto janë madhësi standarde që nuk përshtaten në të gjitha ndërtesat.

- Si zhvillohen produktet e higjienës? Bleni pajisje sanitare dhe aksesorë lidhjeje që të përputhen me kushtet e banjës ose dhomës tuaj të ndenjes. Helpfulshtë e dobishme të vizatoni një vaskë në shkallë të plotë për të përcaktuar vendndodhjen dhe madhësinë e lidhjeve.

- Cilat kritere zbatohen për blerjen e aksesorëve të kopshtit? Kur dizajnoni kopshte, është e rëndësishme të siguroheni që të gjithë elementët e përdorur janë të përshtatshëm për përdorim në natyrë ose që përgatitja e duhur të kryhet me lyerje ose lustrim para instalimit. Ju lutemi familjarizohuni me llojet e lidhjeve përpara se të blini tuba dhe pajisje.


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet