Bitte beachten Sie:

Ne nuk jemi një dyqan në internet, por një portal konsumatori. Me ne ju mund të:

Mos porosisni, rezervoni ose aplikoni për ndonjë produkt ose shërbim;
Mos kërkoni porosinë tuaj, rezervimin ose statusin e kontratës;
Asnjë informacion në lidhje me shërbimet e një dyqani ose ofruesi për të gjetur.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me këtë, ju lutemi kontaktoni direkt në dyqanin përkatës.

Informacioni sipas 5 TMG

 

Test-Vergleiche.com

Turoys Verlagsgesellschaft UG (me përgjegjësi të kufizuar)

Subbelrather Rr. 15a
50823  Köln

Email: info [at] test-krahasoni [pikë] com

Telefoni: 0221 - 16876626

Fax: 0221 - 16863942
Pronari Mehtap Sayan Y.

Identiteti i taksave:
Umsatzsteuer-Identifikationsnummer gemäß §27 një Umsatzsteuergesetz:
DE308025334

 

Platforma e Komisionit Evropian për online zgjidhjen e konflikteve: http://ec.europa.eu/consumers/odr

Ne nuk jemi as të obliguar as të gatshëm të marrin pjesë në procedurën e zgjidhjes së mosmarrëveshjeve para një bordi të arbitrazhit të konsumatorit.

Haftungsausschluss

Përgjegjësia për përmbajtjen

Përmbajtja e faqeve tona u krijua me shumë kujdes. Sidoqoftë, ne nuk mund të pranojmë asnjë përgjegjësi për korrektësinë, plotësinë dhe aktualitetin e përmbajtjes. Si një ofrues i shërbimeve, ne jemi përgjegjës për përmbajtjen tonë në këto faqe në përputhje me ligjin e përgjithshëm në përputhje me Seksionin 7, Paragrafi 1 të Aktit Gjerman të Telemedia. Sipas to 8 deri 10 TMG, si një ofrues i shërbimeve, ne nuk jemi të detyruar të monitorojmë informacionin e palës së tretë të transmetuar ose të ruajtur ose të hetojmë rrethanat që tregojnë veprimtari të paligjshme. Detyrimet për të hequr ose bllokuar përdorimin e informacionit në përputhje me ligjet e përgjithshme mbeten të paprekura. Përgjegjësia në këtë drejtim është e mundur vetëm nga koha në të cilën ne bëhemi të vetëdijshëm për një shkelje specifike ligjore. Sapo të bëhemi të vetëdijshëm për shkelje të tilla ligjore, ne do ta heqim këtë përmbajtje menjëherë.

Shënim mbi rezultatet e krahasimit

Në www.Test-Vergleiche.com produktet dhe shërbimet e ndërmarrjeve krahasohen në mënyrë objektive dhe neutrale në bazë të një serie pikash testimi të verifikueshme objektivisht. Ne bëjmë kujdesin më të madh të mundshëm në përzgjedhjen e produkteve dhe shërbimeve individuale, si dhe në hulumtimin e (mos) ekzistencës së pikave individuale të provimit. Sidoqoftë, në raste individuale mund të ndodhë që të bëjmë një gabim ose që pikët e kontrolluara për një produkt ose shërbim të mos jenë më të azhurnuara kur botohet testi ynë. Prandaj, ne nuk garantojmë që çmimet janë të azhurnuara dhe se disa shërbime, funksione, tipare, kushte kontraktuale ose të ngjashme janë në dispozicion për produktet dhe shërbimet që janë kontrolluar dhe paraqitur këtu. Prandaj, përpara se të blini ose të lidhni kontrata, gjithmonë mësoni rreth shërbimeve të sakta dhe kushteve të kontratës nga ofruesi përkatës i produktit ose shërbimit.

Përgjegjësia e përmbajtjes mjekësore

Megjithëse ne gjithmonë përpiqemi të sigurojmë korrektësinë e informacionit të produktit në faqen tonë të internetit, mund të ndodhë që prodhuesit të ndryshojnë përbërësit e përdorur ose që informacioni i pasaktë të shfaqet në burimet që përdorim. Paketimi i produktit dhe dokumentet e lidhura mund të përmbajnë informacion që tejkalon dhe / ose ndryshon nga informacioni i dhënë në faqen tonë të internetit. Të gjitha informacionet e produkteve në faqen tonë të internetit janë dhënë vetëm për qëllime informative. Ne ju rekomandojmë që të mos mbështeteni vetëm në informacionin e shfaqur në faqen tonë të internetit, por gjithmonë lexoni me kujdes etiketat, paralajmërimet dhe udhëzimet që janë furnizuar me mallrat përpara se të përdorni ose konsumoni mallrat. Përmbajtja e paraqitur këtu shërben ekskluzivisht për informacionin neutral dhe trajnimin e përgjithshëm të mëtejshëm. Ato nuk përfaqësojnë një rekomandim ose aplikim për metodat diagnostike, trajtimet ose ilaçet e përshkruara ose të përmendura. Nëse keni ndonjë shqetësim sigurie ose keni nevojë për informacion të mëtejshëm mbi mallrat, ju lutemi lexoni me kujdes informacionin në etiketa dhe paketim dhe kontaktoni prodhuesin . Informacioni në këtë faqe në internet nuk mund të zëvendësojë informacionin e ekspertit nga mjeku juaj, farmacisti ose një profesionist tjetër mjekësor. Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me tolerancën, rreziqet ose efektet anësore të marrjes ose përdorimit të produktit, ju lutemi kontaktoni mjekun ose farmacistin tuaj. Përshkrimet tona dhe informacionet e tjera në lidhje me mallrat nuk shërbejnë për qëllimin e diagnostikimit, trajtimit, kurimit ose parandalimit të një sëmundjeje ose të një gjendje shëndetësore. Faqja jonë Test-Vergleiche.com nuk është përgjegjës për informacion të pasaktë ose të pasaktë të produktit nga ana e prodhuesit ose palëve të tjera të treta. Të drejtat tuaja ligjore nuk preken.

Përgjegjësia për lidhjet

Faqja jonë përmban lidhje me faqet e internetit të jashtëm, mbi të cilat ne nuk kemi ndikim. Prandaj ne nuk mund të pranojmë asnjë përgjegjësi për këtë përmbajtje të jashtme. Ofruesi përkatës ose operatori i vendeve të tilla është gjithmonë përgjegjës për përmbajtjen e çdo faqe të lidhura. Faqet e lidhura janë kontrolluar në kohën e lidhjes së për shkeljet e mundshme ligjore. Përmbajtja e paligjshme ishin në kohën e lidhjes. Një kontroll i përhershëm i faqeve të lidhura është e paarsyeshme pa prova konkrete të shkeljes. Pas njoftimit të shkeljeve, ne do të hequr lidhjet e tilla menjëherë.

Copyright

Përmbajtja dhe punon në këto faqe të krijuara nga operatorët faqe janë subjekt i ligjit gjerman autorit. Riprodhimi, adaptim, shpërndarja dhe çdo lloj shfrytëzimi jashtë kufijve të autorit të kërkojë pëlqimin me shkrim të autorit ose krijues përkatës. Shkarkime dhe kopjet e këtyre faqeve janë të lejuara vetëm për përdorim jo-komerciale private. Përderisa përmbajtje nuk është krijuar nga operatori internetit, të drejtat pronësore të palëve të treta. Në veçanti përmbajtja e palëve të treta janë shënuar si të tillë. Nëse ju megjithatë bëhen të vetëdijshëm për shkeljen e autorit, ne i kërkojmë për një aluzion. Pas njoftimit të shkeljeve, ne do të largojë përmbajtje të tillë menjëherë.

Përdorimi i cookies

Për ta bërë tërheqëse vizitën në faqen tonë të internetit dhe për të mundësuar përdorimin e funksioneve të caktuara, ne përdorim të ashtuquajturat cookies në faqe të ndryshme. Këto janë skedarë të vegjël me tekst që ruhen në pajisjen tuaj. Disa nga cookies që ne përdorim fshihen në fund të sesionit të shfletuesit, dmth pasi të keni mbyllur shfletuesin tuaj (të ashtuquajturat cookies të seancës). Cookies të tjerë mbeten në pajisjen tuaj dhe na mundësojnë të njohim shfletuesin tuaj në vizitën tuaj të ardhshme (cookies të vazhdueshme). Ju mund ta vendosni shfletuesin tuaj në mënyrë që të informoheni për vendosjen e cookies dhe të vendosni individualisht nëse do t'i pranoni ato ose të përjashtoni pranimin e cookies për raste të caktuara ose në përgjithësi. Nëse nuk pranoni cookies, funksionaliteti i faqes sonë të internetit mund të kufizohet.

Burimet e imazhit

Imazhe në këtë faqe në internet (www.test-vergleiche.com pjesërisht vijnë nga katalogu i produkteve Amazon dhe janë pjesë e prezantimit të opinioneve ose raporteve të provave në lidhje me produktet përkatëse. Imazhet në faqen tonë të internetit në çdo rast i nënshtrohen të drejtave të kopjimit.
Në disa raste, përdoren imazhe nga shërbimi i fotove Fotolia, shutterstock (de.fotolia.com, shutterstock.com, bigstockphoto.com), licencat e të cilave janë fituar legalisht.
Imazhet në faqen tonë të internetit në çdo rast i nënshtrohen të drejtave të kopjimit. Expressshtë e ndaluar shprehimisht të përdoret ose shpërndahet materiali i imazhit pa leje me shkrim.

* Çmimet përfshijnë TVSH-në ligjore. Kostot e transportit mund të varen nga mënyra e zgjedhur e transportit. Çmimet dhe kostot e transportit bazohen në informacionin e siguruar nga ofruesi dhe azhurnohen automatikisht një herë në ditë. Si rezultat, çmimi i shfaqur herë pas here mund të ndryshojë nga çmimi i ofruesit. Faktori vendimtar është çmimi aktual që ofruesi deklaron në faqen e tij të internetit në kohën e blerjes.

Testet individuale pasqyrojnë mendimin personal të autorëve. Pavarësisht nga ekzaminimi i plotë, gabimet mund të jenë depërtuar. Asnjë përgjegjësi nuk mund të pranohet për ndonjë dëm që rezulton.


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet