Ne po ju kërkojmë si autor

A ju pëlqen të shkruani dhe të shpreheni mirë? A e dini rrugën tuaj nëpër rrjet dhe mund të hulumtoni? Sfida të reja ju tërheqin dhe doni të provoni se çfarë mund të bëni?

A e keni menduar ndonjëherë që mund të fitoni para me aftësitë tuaja?

Nëse ju pëlqen të vendosni prekjen tuaj personale në tema emocionuese, atëherë ejani tek ne si autor. Ne kemi fushat e duhura për secilin.

Ju shkruani për ne dhe ne do ta nderojmë atë në përputhje me rrethanat. Ne të dy mund të përfitojmë nga bashkëpunimi ynë dhe ju lehtë mund të fitoni para si autor.

Ne ju mbështesim dhe ju ofrojmë një gamë të gjerë aktivitetesh për artikujt tuaj me platformën tonë. Mosha dhe profesioni nuk kanë rëndësi. Ne punësojmë autorë nga të gjitha sferat e jetës, nga kursantë te teknikë dentarë.

Kërkesa e vetme: të punosh me orar, njohje të mirë të gjermanishtes dhe gatishmëri për të bashkëpunuar.

Nëse doni t’i vendosni vetes qëllime të reja, na shkruani një email: info@test-vergleiche.com

Ne jemi veçanërisht të lumtur për autorët që mund të frymëzojnë njerëzit me ne dhe në të njëjtën kohë duan të përmirësojnë buxhetin e tyre.

Ju presim me padurim!

test-vergleiche.com ekip