Testi i tabelës së vizatimit - krahasimet. Com 2022

Tabelat më të mira të vizatimit në krahasim

Tabela e vizatimit - mbështetje e përsosur kur vizatoni

Ndërsa vizatimet bëheshin me dorë me një copë letër të thjeshtë dhe një stilolaps, sot bordi i vizatimit e bën punën shumë më të lehtë. Inxhinierët dhe arkitektët përdorin tabelën e vizatimit për të bërë më të lehtë dhe më të lehtë vizatimet për ndërtesat ose objektet e tjera.

Ashtu si ju në tonë Krahasimi i tabelës së vizatimit mund të lexojë, është një mjet që është ideal për të bërë vizatime të pastra dhe të sakta. Lëreni veten të frymëzohet nga krahasimi ynë dhe njihuni edhe me anën tuaj krijuese!

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012
 •  i rregullueshëm në pjerrësi
 •  Harta hekurudhore në dispozicion
 •  mund të përdoret në sipërfaqe të sheshta
 •  fshihet
 •  Në dispozicion koka e shpejtë e vizatimit
 •  Profili udhëzues i bërë nga alumini
 

1,6Mirë

Tabelë vizatimi rOtring Pllakë vizatimi Rapid A3
 •  rezistente ndaj ndikimit plastike
 •  dizajni ergonomik
 •  lëvizje pa hov të shinës së vizatimit
 •  këmbët e palosshme të anueshme
 •  Bllokim shtesë për vizatimin e shinës
 •  dy shina magnetike shtrënguese
 

1,7Mirë

Tabelë vizatimi Faber-Castell 171274 - tabelë vizatimi A4
 •  rrëshqitje e lehtë nga vizore paralele
 •  brazdat udhëzuese të dyfishta të pllakës
 •  të qëndrueshme dhe të lehta
 •  rezistente ndaj ndikimit dhe thyerjes
 •  Ngritja e gishtit në vizore
 •  shkalla e integruar e busullës
Fituesi i performancës së çmimit

1,8Mirë

Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board
 •  Profili rrëshqitës i përhershëm
 •  departamenti rrethor i integruar
 •  dorezë me formë ergonomikisht
 •  Qarku i rrotave të lira
 •  Shirit magnetik fiksues me dritare shikimi
 

1,9Mirë

Pllakë vizatimi Pllakë vizatimi shumëfunksionale Modrine A3
 •  Kënd i rregullueshëm
 •  Lëvizja paralele
 •  Lirimi i shpejtë
 •  Doreza letre
 •  Këmbët mbështetëse anti-shqip
 •  Përfshihen katrori, kllapat dhe tërheqësi
Emër Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012 Tabelë vizatimi rOtring Pllakë vizatimi Rapid A3 Tabelë vizatimi Faber-Castell 171274 - tabelë vizatimi A4 Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board Pllakë vizatimi Pllakë vizatimi shumëfunksionale Modrine A3
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireBordi i vizatimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,6MirëBordi i vizatimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëBordi i vizatimit

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,8MirëBordi i vizatimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,9MirëBordi i vizatimit

Prodhues Aristo unaza e kuqe Faber Castell Aristo Modrin
Dimensionet e produktit X x 78,99 70,99 14,5 cm e paspecifikuar X x 40 30 10 cm X x 39 30,8 5,2 cm X x 53,4 39,4 5,6 cm
Peshë 8,8 kg e paspecifikuar 821 g 900 g 1,4 kg
Madhësitë e letrës A2 A3 A4 A4 A3
Përdorimi i mundshëm në çdo sipërfaqe të sheshtë në çdo sipërfaqe të sheshtë në çdo sipërfaqe të sheshtë në çdo sipërfaqe të sheshtë në çdo sipërfaqe të sheshtë
Schraubzwingen
Rregullimi i prirjes
material Tabela e vizatimit: veshja plastike Tabela e vizatimit: veshja plastike Tabela e vizatimit: plastike rezistente ndaj ndikimit Tabela e vizatimit: plastike rezistente ndaj ndikimit Tabela e vizatimit: PS plastike
Karakteristika të Pajisja e animit mund të rregullohet në katër mënyra, në mënyrë që puna individuale të jetë e mundur. Ka një mbrojtje ndaj rrëshqitjes në mënyrë që të qëndrojë në vend gjatë punës. Dy shina fiksuese magnetike dhe një kapëse qoshe sigurojnë një përshtatje të sigurt në tabelën e vizatimit. Këmbët e pjerrëta të ngjitura sigurojnë punën individuale. Ngritja e gishtit në vizore lejon lëvizjen e lehtë. Tabela e vizatimit gjithashtu ka një shkallë të rubinetit të busullës me një vrimë të shpimit. Sistemi L mundëson gjithashtu vizatimin në zonën e poshtme të fletës, d.m.th. sipër shinës. Fundi i pllakës ka mbrojtje praktike kundër rrëshqitjes. Këmbët kanë një mbështetje kundër rrëshqitjes në mënyrë që tabela e vizatimit të mbajë vendin e saj gjatë punës. Për shkak të pajisjeve të gjera, puna individuale është e mundur.
Përfitimet
 •  i rregullueshëm në pjerrësi
 •  Harta hekurudhore në dispozicion
 •  mund të përdoret në sipërfaqe të sheshta
 •  fshihet
 •  Në dispozicion koka e shpejtë e vizatimit
 •  Profili udhëzues i bërë nga alumini
 •  rezistente ndaj ndikimit plastike
 •  dizajni ergonomik
 •  lëvizje pa hov të shinës së vizatimit
 •  këmbët e palosshme të anueshme
 •  Bllokim shtesë për vizatimin e shinës
 •  dy shina magnetike shtrënguese
 •  rrëshqitje e lehtë nga vizore paralele
 •  brazdat udhëzuese të dyfishta të pllakës
 •  të qëndrueshme dhe të lehta
 •  rezistente ndaj ndikimit dhe thyerjes
 •  Ngritja e gishtit në vizore
 •  shkalla e integruar e busullës
 •  Profili rrëshqitës i përhershëm
 •  departamenti rrethor i integruar
 •  dorezë me formë ergonomikisht
 •  Qarku i rrotave të lira
 •  Shirit magnetik fiksues me dritare shikimi
 •  Kënd i rregullueshëm
 •  Lëvizja paralele
 •  Lirimi i shpejtë
 •  Doreza letre
 •  Këmbët mbështetëse anti-shqip
 •  Përfshihen katrori, kllapat dhe tërheqësi
Përfundim Bordi i vizatimit ka një profil udhëzuesi preciz të bërë nga alumini. Isshtë e pajisur me një mbajtës rrëshqitës me 4 drejtime për lëvizje të lehtë. Falë profilit të përhershëm rrëshqitës, shina e shenjës mund të lëvizet pa probleme. Një mbyllje shtesë do të thotë që shina e shënjimit nuk zhvendoset. Pllaka është e pajisur me groove udhëzuese të dyfishta. Si rezultat, vizore paralele rrëshqet shumë më lehtë dhe është më e lehtë për t'u përdorur. Departamenti i kapjes rrethore të integruar mundëson që rrezet të vendosen shpejt. Shina e fiksimit magnetik është e pajisur me një dritare praktike shikimi. Tabela e vizatimit është një set i plotë vizatimi. Ai lëviz paralelisht, rrëshqet në një zakon dhe klikon në vend në fund me çelësat e gishtave.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i tabelës së vizatimit nuk zëvendëson asnjë Testi i tabelës së vizatimit, ku një të veçantë Fituesi i provës së bordit të vizatimit mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të bordit të vizatimit të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i provës së bordit të vizatimit wird.

Vizatimi-bordi-test.jpg
 • Tabela e vizatimit është projektuar në mënyrë që letra të mund të mbërthehet në vetëm disa hapa të thjeshtë. Në këtë mënyrë nuk rrëshqet dhe vizatimet e hollësishme mund të bëhen pa ndonjë problem.
 • Për përdorim optimal të Derrase vizatimi ka një numër të aksesorëve që nuk përfshihen domosdoshmërisht në fushën e dorëzimit. Këto janë, për shembull, lapsa, shirita lotësh, goma ose klishe për të shkruar, për të përmendur vetëm disa. 
 • Siç keni bërë tashmë në të ndryshme Testet e vizatimit të tabelës lexoni, ka modele të ndryshme. Cili model është i përshtatshëm për ju varet nga njëra anë nga lloji i përdorimit dhe nga ana tjetër nga dëshirat tuaja.

Vizatimet kanë luajtur një rol të madh për shumë vite. Këto janë të domosdoshme, për shembull, për të ngritur një ndërtesë, për të zgjeruar sistemin e kanalizimit ose për të ngritur një sistem pista. Sigurisht që shumica e vizatimeve këto ditë janë bërë tashmë me kompjuter, por bordet e vizatimeve shpesh janë më të thjeshta dhe më praktike. Sidomos kur bëhet fjalë për të bërë shpejt një vizatim në vend. Në tonë Krahasimi i tabelës së vizatimit 2018 ne do t'ju prezantojmë me modele të ndryshme dhe do t'ju informojmë për vetitë e tyre.

Çfarë është një tabelë vizatimi?

Termi tabelë vizatimi në thelb shërben si një term ombrellë për gjëra të ndryshme. Këto përfshijnë, për shembull, makina vizatimi, pllaka vizatimi dhe pajisje dyshemeje. Tabela e njohur e vizatimit mund të jetë gjithashtu një lloj tabele vizatimi. Në ditët e sotme është bërë shumë në kompjuter, por tabela e vizatimit është akoma shumë e rëndësishme. 

Pllaka e vizatimit është në dispozicion në madhësi nga DIN A3 në DIN A4 deri në DIN A0. Modelet individuale nuk janë në dispozicion vetëm si njësi të tryezës, por edhe si njësi në dysheme. Të dy variantet përdoren edhe sot në kompani të ndryshme. Puna në kompjuter sigurisht që ka përparësitë e saj, por përparësitë e tabelës së vizatimit janë veçanërisht të dukshme gjatë demonstrimeve ose për qëllime demonstrimi. Me tabelën e duhur të vizatimit, rezultatet e përfunduara mund t'u paraqiten në mënyrë mbresëlënëse punonjësve ose kolegëve. 

test-gjerësi karakteri.jpg

Në thelb, përdoren pllaka vizatimi me lapsa ose stilolapsa të tjerë të veçantë. Këto rrallë përfshihen në fushën e dorëzimit dhe prandaj duhet të blihen si opsion. Nëse tani mendoni se tabela e vizatimit është në të vërtetë histori deri tani, e keni gabim. Edhe sot, arkitektët dhe inxhinierët ende përdorin tabelën konvencionale të vizatimit për të punuar në të.

Shënim i bordit të vizatimit:

 • Tabela e vizatimit ose tabela e vizatimit janë ende enë të rëndësishme pune pa të cilat shumë profesione nuk dëshirojnë të bëjnë. Ato janë në dispozicion në versione të ndryshme në mënyrë që tabela përkatëse e vizatimit të përshtatet në mënyrë të përkryer me dëshirat dhe kërkesat tuaja.
 • Krahasuar me një kompjuter, tabela e vizatimit ka avantazhin se mund të merret shpejt. Përveç kësaj, lehtë mund të merret kudo për të paraqitur rezultate të përfunduara.

Produkti kryesor: tabela vizatimi në Amazon

Tabela e vizatimit Preciva A3 tabela e vizatimit DIN A3 tabela me pajisje 51 x 36,5 cm
 • Pllaka vizatuese Preciva A3 me aksesorë keni shumë mundësi për të krijuar vizatime me kënde të ndryshme pa ...
 • Përveç tabelës së vizatimit dhe hekurudhës kryesore, përfshihen 3 pjesë të tjera, përkatësisht një vizatim këndi dhe një trekëndësh vizatimi.
 • Kllapat e mbajnë mirë bazën në vend, ndërsa shufrat vertikale / këndore rrëshqasin me shumë pak rezistencë.
 • Materiali është përpunuar mirë dhe ju mund të punoni shumë pastër dhe saktësisht. Rinovuar - saktësia e matjes 100%
 • Tabela e vizatimit A3 gjithashtu ishte e paketuar në një kuti kartoni dhe akoma në shkumë për të parandaluar dëmtimin gjatë transportit.

Cilat janë ndryshimet me tabelën e vizatimit?

Sipas testeve të ndryshme të bordit të vizatimit nga ekspertë të pavarur, ka borde të ndryshme vizatimi. Megjithëse ato në thelb i shërbejnë të njëjtit qëllim, struktura e tyre është disi e ndryshme. Modelet e mëposhtme janë në dispozicion nga Blini një tabelë vizatimi për të zgjedhur:

Tabela e vizatimit të stendës

Kjo është një tabelë vizatimi që është e pajisur me këmbë në mënyrë që të mund të vendoset në dysheme pa ndonjë problem. Tabela e vizatimit në këmbë është e përsosur kur bëhet fjalë për të punuar në vizatime së bashku me kolegët, pasi lejon një pasqyrë më të mirë. Si rregull, bordi i vizatimit është prej druri dhe është jashtëzakonisht i qëndrueshëm dhe i fortë.

Dërrasa e vizatimit

Vdes Derrase vizatimi zakonisht është bërë prej plastike me cilësi të lartë dhe është në dispozicion në madhësi A4 dhe A3. Ky model është veçanërisht i popullarizuar tek studentët e shkollës dhe universitetit. Për shkak të madhësisë së tij të arsyeshme, ai mund të transportohet në mënyrë të përsosur në një çantë shpine në mënyrë që të mund të përdoret kudo.

Si përdoret tabela e vizatimit?

Zakonisht dizajnerët, hartuesit dhe arkitektët përdorin tabelën e vizatimit. Bordi i vizatimit përdoret për të prodhuar vizatime, për shembull seksione, lartësi, paraqitje perspektive, plane dyshemeje dhe vizatime prodhimi. Pajisja themelore gjithmonë përfshin një shirit terminal, pasi kjo përdoret për të mbajtur letrën e vizatimit në vend. Përveç kësaj, zakonisht ka një lloj shine vizatimi në tabelën e vizatimit që përdoret si vizore. Një tërheqës është tani pjesë e pajisjeve standarde sepse është shumë e rëndësishme për vizatimet. 

Si funksionon një tabelë vizatimi?

Në shikim të parë, tabela e vizatimit duket si një jastëk ose tryezë normale vizatimi. Por me një inspektim më të afërt, ndryshimet bëhen menjëherë të dukshme. Dallimi fillon me shinën e vizatimit, e cila përdoret për të përcaktuar këndet dhe vijat e drejta. Përveç kësaj, hekurudhor shenjë, sipas të ndryshme Testet e vizatimit të tabelës, për një bazë vertikale dhe horizontale. Një shesh i caktuar mund të vendoset lehtësisht në shinën e vizatimit për të përcaktuar që shina është në një kënd të drejtë, d.m.th. 90 gradë. 

Kërkohen pajisje shtesë për të përdorur plotësisht tabelën e vizatimit. Si rregull, kjo nuk përfshihet në fushën e dorëzimit, kështu që një blerje pasuese është e nevojshme.

Kjo perfshin:

Shabllonet e shkronjave

Shirit magnetik

Standardet

lapsa

Bare lotësh

Lapsa mekanikë

shirit

Fshirëse

Çfarë duhet të merret parasysh kur blini një tabelë vizatimi?

Me siguri shumë po pyesin pse një tabelë vizatimi është akoma interesante, veçanërisht pasi gjithçka bëhet tani me kompjuter. Kjo sigurisht që është e saktë, por ka situata të ndryshme në të cilat trajtimi i një bordi vizatimi është shumë më i lehtë. Në mënyrë që tabela e vizatimit të përmbushë të gjitha kërkesat e dëshiruara, duhet të respektohen kriteret e mëposhtme të blerjes:

Kriteret e blerjes së bordit të vizatimit

 • MODELL

Beschreibung

Siç bëmë në tonat Krahasimi i tabelës së vizatimit përmendur, ekzistojnë dy modele të ndryshme. Cilin model do të zgjidhni varet nga dëshirat tuaja dhe lloji përkatës i përdorimit.

 • Cilësi

Cilësia e tabelës së vizatimit është jashtëzakonisht e rëndësishme. Kryesisht, materialet themelore luajnë një rol të rëndësishëm këtu. Ato duhet të jenë prej materialeve me cilësi të lartë dhe jo vetëm prej druri shtypës ose materialeve të tjerë të lehtë. Përveç kësaj, vëmendje duhet t'i kushtohet përpunimit të tabelës së vizatimit. Mbetjet e druve që dalin nuk janë domosdoshmërisht pozitive, pasi ato shpejt mund të çojnë në dëmtime.

 • stabilitet

Gjithashtu shumë e rëndësishme dhe për të mos nënvlerësuar është stabiliteti dhe liria nga lëkundja e sundimtarit ekzistues. Vetëm kur ka qëndrueshmëri të mjaftueshme mund të bëhen vizatime të pastra dhe precize. 

 • Rrëshqitje

Çdo tabelë vizatimi është e pajisur me një pajisje fiksuese. Kjo e mban fletën në vend ndërsa jeni duke punuar, duke parandaluar rrëshqitjen e saj pa dashje. Valëzimi duhet të rregullohet lehtë, por i vendosur në vend kur vizatoni.

 • Madhësi

Meqenëse ka madhësi të ndryshme, madhësia ka rëndësi Blini një tabelë vizatimi sigurisht një rol shumë të rëndësishëm. Nëse një tabelë vizatimi shpesh është e nevojshme në shkollë, rekomandohet një madhësi DIN A4, pasi ajo mund të bartet lehtësisht në çantën e shkollës. DIN A3 përdoret më së shumti gjatë studimeve ose në kompani të ndryshme.

Më të shiturat aktualë të bordit të vizatimit janë: 

Shitesi më i mirë 1
Tabela e vizatimit Preciva A3 tabela e vizatimit DIN A3 tabela me pajisje 51 x 36,5 cm
 • Pllaka vizatuese Preciva A3 me aksesorë keni shumë mundësi për të krijuar vizatime me kënde të ndryshme pa ...
 • Përveç tabelës së vizatimit dhe hekurudhës kryesore, përfshihen 3 pjesë të tjera, përkatësisht një vizatim këndi dhe një trekëndësh vizatimi.
 • Kllapat e mbajnë mirë bazën në vend, ndërsa shufrat vertikale / këndore rrëshqasin me shumë pak rezistencë.
 • Materiali është përpunuar mirë dhe ju mund të punoni shumë pastër dhe saktësisht. Rinovuar - saktësia e matjes 100%
 • Tabela e vizatimit A3 gjithashtu ishte e paketuar në një kuti kartoni dhe akoma në shkumë për të parandaluar dëmtimin gjatë transportit.
AngebotShitesi më i mirë 2
Aristo AR70442 Bordi vizatues gjeo-bord (format: A4, rezistent ndaj ndikimit plastik, përfshirë trekëndëshin e shpejtë vizatim AR7090) i bardhë
 • Dërrasë vizatimi për vizatime precize me një nivel të lartë komoditeti në punë. Për krijimin e vizatimeve dhe planeve teknike dhe profesionale në ...
 • Fusha të tjera të zbatimit: punimet artizanale dhe piktura, shkrimi dhe kaligrafia. Ose thjesht si një sipërfaqe pune e qëndrueshme, e besueshme me ...
 • Veçanërisht formë ergonomike dhe e lehtë për t’u përdorur. Me mekanizëm ndalese dhe lëvizje pa lëvizje
 • Teknologjia e rrëshqitjes së shiritit të shenjave bazuar në një udhëzues me 2 pika për rrëshqitje dukshëm më të lehtë të shiritit të shenjës. Këmbët e lëvizshme ...
 • 'L'-System mundëson vizatimin mbi shinën në pjesën e poshtme të fletës, përfshirë trekëndëshin e vizatimit të shpejtë Aristo 7090. Bërë në ...
Shitesi më i mirë 3
Bordi vizatimor Himimi Rapid-A3 Bordi i vizatimit Bordi i thjeshtë i vizatimit për punën profesionale të zyrës Studentët që studiojnë me trekëndësh të shpejtë vizatimi
 • Ky është një stacion pune i plotë i bordit të vizatimit A3 me një lëvizje paralele që rrëshqet në një zakon dhe mund të arrihet me butona gishtash ...
 • E pajisur me një vizore të qartë rrëshqitëse e tërhequr në centimetra, udhëzues i gjatë, doreza letre me lëshim të shpejtë, 45 ...
 • Dizajn fleksibël dhe unik, tërheqësi 180 gradë është shënuar me linja të barazlarguara për vizim; 2 kllapa ...
 • Binarët udhëzues, shkalla e busullës, kënde të rregullueshme shpejt dhe shënimi i shpejtë i mediave për saktësi shtesë
 • Dy kapëse mbajtëse magnetike me çelës në mes dhe pirg qoshe për mbajtje të lehtë dhe të sigurt Jo më letër rrudhosëse ...

Testi i krahasimit aktual në tabelën e vizatimit

 

Përfaqësimi i gjërave të ndryshme në një mënyrë grafike ndonjëherë nuk është aq e lehtë dhe sigurisht jo zgjedhja e të gjithëve. Sidoqoftë, nëse keni një aftësi për këtë dhe mund t'i vendosni idetë tuaja në letër, patjetër që duhet të përdorni një tabelë vizatimi. Letra e vizatimit mund të ngjitet në tabelën e vizatimit në vetëm disa hapa të thjeshtë në mënyrë që të mos rrëshqasë vazhdimisht gjatë vizatimit. Ne kemi pesë për ju tabelat më të mira të vizatimit krahasuar me njëri-tjetrin dhe rezultatet e regjistruara në një tabelë të qartë. Ne zgjodhëm makinën e vizatimit Aristo AR7012 si fituesin e krahasimit. Falë pjerrësisë së saj me katër hapa, mund të përdoret individualisht. Dërrasë vizatimi Aristo Bind Geo-Board. Krahasuar me fituesin e krahasimit, ky është një bord vizatimi profesional DIN A4, i cili është i pajisur me një ndarje të integruar të busullës. Kjo do të thotë që rrezet e ndryshme mund të vendosen pa ndonjë problem.

Këshillë për videon: Ndërtoni tabelën tuaj të vizatimit 

YouTube

Duke shkarkuar videon, ju pranoni politikën e intimitetit të YouTube.
gjeni më shumë

Ngarko videon

Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e tabelës së vizatimit?

Përparësitë e tabelës së vizatimit

më lirë se programet kompjuterike

sens më të mirë të madhësisë dhe shkallës

 perfekt për prezantime

 transportohet lehtë në varësi të madhësisë

modele të ndryshme

 madhësive të ndryshme

Tabelë vizatimesh të meta

jo gjithmonë saktësisht

kërkesa të mëdha për hapësirë ​​në varësi të modelit

Pyetje dhe përgjigje të rëndësishme në lidhje me tabelën e vizatimit

Kreativiteti është shumë i rëndësishëm, pa marrë parasysh nëse është në përdorim privat apo profesional. Në mënyrë që idetë krijuese të jenë të dukshme për të gjithë, së pari duhet të vizatohen. Një tabelë vizatimi është një zgjidhje ideale për këtë, sepse këtu mund të bëhen plane apo vizatime profesionale të dyshemesë dhe më pas t'i paraqiten ekipit, për shembull. Në tonë Krahasimi i tabelës së vizatimit ne kemi trajtuar gjerësisht ndihmën për vizatim dhe kemi përmbledhur gjithçka thelbësore për ju në një udhëzues. Ne do të dëshironim t'i përgjigjeshim disa prej pyetjeve që sigurisht do të dalin tani:

1 Ku mund të blej një tabelë vizatimi?

Në parim, një tabelë vizatimi ose një tryezë vizatimi mund të blihet kudo që të ketë furnizime vizatimi. Përndryshe, një tabelë vizatimesh tani mund të porositet lehtësisht në internet. Possibleshtë e mundur të krahasohen modele të ndryshme dhe ndryshimet përkatëse të çmimeve me njëri-tjetrin në mënyrë që tabela më e mirë e vizatimit për të gjetur për veten tuaj.

2 A duhet të ketë një pajisje mbyllëse për sundimtarin?

Një pajisje mbyllëse për vizore është shumë e rëndësishme në mënyrë që procesi i punës të kryhet mirë. Sidoqoftë, duhet pasur kujdes që pajisja të arrihet lehtë dhe të jetë e lehtë për t’u përdorur.

3 A zhvilloi Stiftung Warentest një provë të tabelës së vizatimit?

Ein Testi i tabelës së vizatimit është nuk është kryer ende nga Stiftung Warentest. Për këtë arsye ne nuk mund t'ju paraqesim një fitues të provës së bordit të vizatimit.

Përfundim në tabelën e vizatimit

Tabela e vizatimit luan ende një rol të rëndësishëm në shumë shkolla, universitete dhe kompani sot. Arkitektët, hartuesit teknikë dhe profesione të tjera që merren me vizatime dhe plane dyshemeje mund të bien përsëri në modele të ndryshme të bordeve të vizatimit. Ndërsa shkollat ​​dhe universitetet kanë tendencë të përdorin tabelën e vizatimit, kompanitë kryesisht punojnë me bordet e vizatimit të stendave. Dallimi nuk është vetëm në madhësi, por edhe në çmimin e blerjes. Ndërsa bordet e vizatimit shpesh janë mjaft të lira, çmimi i blerjes për një tabelë vizatimi në këmbë është shumë më i lartë.

Tabela vizatimi të rekomanduara më tej të zgjedhura për ju

Cili model i tabelës së vizatimit u vlerësua si fitues në krahasimin Test-Vergleich.com?

Artikulli u vlerësua si shumë i mirë në krahasimin tonë Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012 prerë dhe mbizotëroi ndaj 5 artikujve të tjerë të renditur në krahasim.

Cilët prodhues ofrojnë produktet më të shitura në krahasimin e tabelës së vizatimit Test-Vergleiche.com?

Në mënyrë që të keni përzgjedhjen më të mirë të mundshme të tabelave më të shitura të vizatimit, mund të zbuloni në krahasimin tonë të tabelës së vizatimit se cilët prodhues dhe marka janë pas tyre. Këtu do të gjeni kompani të tilla të suksesshme si: Aristo, unaza e kuqe, Faber Castell, Aristo und Modrin

Kush kishte në krahasimin e tabelës së vizatimit Test-Vergleiche.com raporti më i mirë çmim-performancë?

Konsumatorët të cilët dëshirojnë të blejnë veçanërisht me çmim përfitojnë nga fituesi i performancës së çmimit në krahasimin tonë të tabelës së vizatimit Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board në të cilën çmimi dhe shërbimi i ofruar paraqiten në një lidhje veçanërisht të favorshme.

Cilat produkte nga krahasimi i tabelës së vizatimit Test-Vergleiche.com janë të shtrenjta, cilat janë të përballueshme?

Bordi i vizatimit Produktet në një version të hollë, kostot janë përkatësisht të larta dhe janë me ne deri në një çmim krenar prej 168,11 € per te gjetur. Nga ana tjetër, tashmë mund të filloni artikujt në kategorinë e çmimeve më të ulta 25,95 € blerjes.

Çfarë ishin prodhuesit e bordeve të vizatimeve nga redaktorët Test-Vergleiche.com me cilat produkte konsiderohet për krahasim?

Redaktorët e Test-Vergleiche.com ju ka siguruar një gamë të gjerë prodhuesish dhe artikujsh të ndryshëm në krahasimin e tabelës së vizatimit. Ne ju paraqesim këto produkte: Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012, Tabelë vizatimi rOtring Pllakë vizatimi Rapid A3, Tabelë vizatimi Faber-Castell 171274 - tabelë vizatimi A4, Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board und Pllakë vizatimi Pllakë vizatimi shumëfunksionale Modrine A3

Si bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com gjykuar renditjen në krahasimin e tabelës së vizatimit?

Pas hulumtimit të plotë mbi funksionin, rezultatet e testit ose botimeve të tilla si një raport i provës Stiftung Warentest ose testues të tjerë të specializuar të pavarur, ekipi editorial kurorëzoi artikullin Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012 në renditjen 1, e ndjekur nga Tabelë vizatimi rOtring Pllakë vizatimi Rapid A3, Tabelë vizatimi Faber-Castell 171274 - tabelë vizatimi A4, Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board und Pllakë vizatimi Pllakë vizatimi shumëfunksionale Modrine A3.

Cilat produkte kryesore i përkasin krahasimit të tabelës së vizatimit, përveç vendit të parë dhe fituesit të performancës së çmimit Test-Vergleiche.com?

Krahasimi i bordit tonë të vizatimit bazohet kryesisht në 5 bestseller të ndryshëm, nga të cilët ekipi ynë editorial zgjedh një në vendin e parë dhe një merr vlerësimin si fitues i performancës së çmimit. Tre të tjerët Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012, Tabelë vizatimi rOtring Pllakë vizatimi Rapid A3 und Tabelë vizatimi Faber-Castell 171274 - tabelë vizatimi A4 por janë të paktën po aq të mirë, por vetëm një mund të jetë fitues.

Gabriel
Autor test-vergleiche.com

Gabriel_Author_small-1

Rekomandim për blerjen e bordit të vizatimit

Ne ju tregojmë në tonë Bordi i vizatimit Test & krahasimsi të bëjmë më të mirën Bordi i vizatimit Blini produkt


Përshëndetje djema, unë quhem Gabriel. Hobi im është elektronika, dyqani i pajisjeve dhe amvisëria. Si një fanatik i teknologjisë, unë jam entuziast për gjithçka që ka të bëjë me video, audio ose TV dhe teknologji kompjuterike, si dhe smartphone dhe kamera. Disa prej tyre janë pjesë e jetës sime të përditshme në mënyrë profesionale dhe private.

Meqenëse e di që jo të gjithë e njohin këtë profesion, unë dua ta bëj më të lehtë për ju që të merreni me artikuj nga kjo industri me kontributet e mia. Prandaj e kam autorin Krahasimi i tabelës së vizatimit të përbërë. Përzgjedhja ime kryesore 5 duhet t'ju sjellë më afër këtyre artikujve.

Libri im udhëzues me rekomandimet e mia të blerjes duhet ta bëjë më të lehtë zgjedhjen tuaj. Këshilla ime: nëse mundeni Bleni tabelën e vizatimit në internet ju mund të dalloni raportin më të mirë të performancës çmim.

Shpresoj se do të munda me timen Këshilla për blerjen e bordit të vizatimit e bëjnë më të lehtë për të bërë zgjedhjen e duhur. Nëse artikulli im do të ishte me interes për ju, unë do të isha shumë i lumtur të merrja komentet tuaja, veçanërisht nëse tashmë e keni një të tillë Testi i tabelës së vizatimit kanë bërë

Portali im është i hapur për ju në çdo kohë dhe jo vetëm për lëvdata por edhe për përvojat tuaja.

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Bordi i vizatimit

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Bordi i vizatimit për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Bordi i vizatimit kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Bordi i vizatimit Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Bordi i vizatimit nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Bordi i vizatimit si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de Bordi i vizatimit

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Bordi i vizatimit Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Pllaka vizatimi Makinë vizatimi Aristo AR7012

Fituesi i performancës së çmimit

Dërrasë vizatimi Dërrasë vizatimi Aristo Geo-Board

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

komentet 2