Min. Ofruesi i e-skuterit

22.07.2019/XNUMX/XNUMX E-mikromobiliteti në dy rrota - cilët janë ofruesit më të mirë të e-skuterëve?

Disa vjet më parë ata ishin ende larg, por kohët e fundit ata kanë pushtuar qytetet tona më të mëdha në veçanti: skuterët elektrikë. Sidomos në funksion të debateve për klimën dhe zonës së trafikut që gjithnjë zvogëlohet, ato përfaqësojnë një alternativë inovative, të ndërgjegjshme për mjedisin dhe të qëndrueshme ndaj makinave dhe transportit publik.

Në këtë artikull, ne shqyrtojmë në detaje kushtet në të cilat mund të përdoren mjetet inovative të transportit dhe çfarë tjetër duhet të merret parasysh kur i përdorni ato. Ne gjithashtu ju ofrojmë ato kryesore Ofruesi i e-skuterëve dhe diskutojnë, ndër të tjera, ofertën e tyre specifike dhe disponueshmërinë e tyre në Gjermani.

Testi dhe krahasimi i e-skuterit

05.06.2019/XNUMX/XNUMX I shpejtë dhe i qëndrueshëm nëpër qytet: E-skuterët në krahasim

Miratimi i e-skuterit për trafikun rrugor është dhënë dhe lëvizshmëria në qytetet tona po hap terren të ri. Krahasimi e-skuter test-vergleiche.com ofron një përmbledhje të skuterëve elektrikë legalë në rrugë. Cilat modele janë atje dhe çfarë mund të bëjnë ato?

Krahasimi i modeleve kryesore aktuale

E vogël, e shpejtë dhe e qëndrueshme: Kjo është ajo që duket, zgjidhja për trafikun individual në qytetet tona të brendshme. Rilindja e skuterit elektrik na sjell modele të shumta të reja, më të rëndësishmet prej të cilave janë në tonat Krahasimi i skuterit elektrik u rendit dhe u vlerësua me notë. Ekzistojnë gjashtë modele kryesore nga gjashtë prodhues të njohur me të gjitha pikat e forta dhe të dobëta, përparësitë dhe disavantazhet e tyre.

Krahasimi ynë përdor rezultatet nga ai aktual Testi i e-skuterit. Ne rendisim qartë vetitë më të rëndësishme dhe tregojmë se cili skuter elektrik mund të ofrojë cilat karakteristika. Vetëm skuterët e ligjshëm në rrugë trajtohen. Ne theksojmë se cili model është më i miri për cilin grup të synuar dhe gjithashtu kemi zgjedhur modelin më të mirë si rekomandimin më të mirë dhe një fitues të performancës së çmimit.

 

BBQ vuaj

28.04.2019 Duke pritur me padurim sezonin e skarës - skarat më të mira Test-Vergleiche.com

Fillimi i verës po afrohet gjithnjë e më afër, dhe sezoni i këtij viti i Barbecue është shumë afër. Barbecues komode në shoqëri të mirë me sallam, biftek Barbecue dhe perime si pikat kryesore të kuzhinës janë ndër momentet më të bukura në sezonin e ngrohtë për shumicën e njerëzve. Sipas Statista, 95 përqind e popullsisë gjermane rregullisht hap ndezjen çdo vit.

Përveç motit të mirë dhe ushqimit të shijshëm të pjekur në skarë, ju gjithashtu keni nevojë për pajisje të përshtatshme për përvoja të paharrueshme të pjekjes në skarë. Çdo sezon, lëshimet e shumta të reja në fushën e grilave gjejnë rrugën e tyre në treg. Mbajtja e një pasqyre të bollëkut të ofertave dhe në fund të fundit gjetja e produktit që plotëson në mënyrë optimale nevojat tuaja personale nuk është çështje e lehtë. Portali në internet test-vergleiche.com prandaj krahason skarat më të mira për nga cilësia, tiparet, komoditeti dhe çmimi në mënyrë që të jeni në gjendje të jepni një rekomandim të bazuar.

Një portret i konceptit gjithëpërfshirës të vlerësimit

Kur vlerëson të ndryshme Grills faqja e internetit e krahasimit hyn në detaje të shumta dhe përgatit të gjitha faktet qartë në një përmbledhje të rregullt. Për një krahasim ideal të drejtpërdrejtë, vetitë e produktit renditen në formë tabele dhe krahasohen me njëra-tjetrën. Kështu që lexuesi mund të zbulojë gjëra të tilla si madhësia e zonës së skarës, materiali i përdorur ose shtesa të veçanta të skarës me një shikim. Particularlyshtë veçanërisht praktike që një mini-përmbledhje është hartuar për secilin produkt, në të cilën veçoritë thelbësore të secilit produkt janë sjellë në pikë. Më në fund, juria shpërndan një notë të përgjithshme dhe në këtë mënyrë përcakton një fituesi testi. Të gjitha produktet mund të blihen direkt përmes një lidhje që të çon në platformën e shitjeve Amazon. Dallimi për institutet si Stiftung Warentest është se Test-Vergleiche.com nuk teston vetë produktet e listuara, por përkundrazi kryen një klasifikim të pavarur të bazuar në kërkime, rezultate të provave dhe raporte të përvojave.

Mbani sytë hapur kur blini një Barbecue!

Një aspekt tjetër pozitiv i krahasimit të produktit nga test-vergleiche.com është se skarat individuale ndahen në kategori të ndryshme. Meqenëse kërkesat për një skarë të mirë mund të ndryshojnë shumë në varësi të llojit të pajisjes së dëshiruar, faqja e internetit përcakton një fitues të testit në secilën kategori dhe adreson kritere të ndryshme vlerësimi në secilin rast. Kushdo që kërkon një klasik Grill gazit, një skarë prej qymyri praktik, një fisnike Skarë duhanpirëse ose një skarë e dobishme e kazanit, ju mund të filtroni rezultatet e provës në përputhje me kategorinë tuaj të preferuar. Përveç shërbimit të krahasimit të produktit, faqja e internetit gjithashtu ofron këshilla të përgjithshme për pajisjet e Barbecue. Për shembull, të sapoardhurit dhe mjeshtrat e pasionuar të skarës mund të zbulojnë se cili lloj skare ka cilat avantazhe dhe disavantazhe. Pyetjeve në lidhje me pajisjet e duhura të skarës gjithashtu janë përgjigjur në detaje në seksionin e këshillave të portalit krahasues.

Shtypni mesatarisht 1000 artikuj

22.09.2018/1.000/XNUMX - Mbi XNUMX artikuj - Përvjetori në Test-Vergleiche.com

 

Portali krahasues online test-vergleiche.com merr objektet më të larmishme të përditshme nga A like vaj Argan te Z si Bordi i vizatimit nën mikroskop. Uebfaqja e sheh veten si një shërbim që vlerëson dhe analizon vlerësimet e produkteve nga burime të çertifikuara të provave të tilla si revista të specializuara ose Stiftung Warentest dhe i përgatit ato qartë për konsumatorin. Portali i këshillave përcakton një në secilën prej kategorive të panumërta Fituesi i krahasimit dhe jep një Rekomandim për blerjenpër të lehtësuar vendimmarrjen e konsumatorit. Me rastin e artikullit të 1.000-të të botuar në faqen e internetit të kompanisë, praktike Portalet krahasuese jepni lexuesve të tij një pasqyrë të punës së tij të përditshme.

Produktet më të mira në një shikim

Uebfaqja ofron një vlerësim plotësisht të pavarur të produkteve dhe shërbimeve udhëheqëse të tregut nga industri të ndryshme si p.sh. dyqan hardware, Drogerie, Elektronikë Odër mënyrë në Ekipi i autorëve dhe gazetarëve mbështetet në rezultate të bazuara nga institutet e provave, por edhe në vlerësime nga klientët, si dhe në faqet e internetit dhe revistat e specializuara. Produktet më të rëndësishme në një kategori renditen në një tabelë të qartë bazuar në faktorë objektivë siç janë materiali, trajtimi, tiparet speciale dhe Raporti çmim-performancë krahasuar me njëri-tjetrin dhe përmblodhi vetitë në një përfundim konciz. Përmbajtja plotësohet me listat e avantazheve dhe disavantazheve të produkteve individuale, si dhe informacione të përgjithshme për kategoritë individuale. Falë transparencës maksimale, portali i krahasimit më në fund vjen në një rezultat që lexuesi mund t’i besojë. Lehtësisht, çdo produkt i renditur në faqen e internetit mund të blihet në mënyrë të përshtatshme përmes një lidhjeje të integruar Amazon, duke kursyer shumë përpjekje dhe punë. Në ndërkohë, portali i krahasimit ka arritur të mbulojë një numër të madh të produkteve dhe shërbimeve me procesin e krahasimit. Në 1.000 të botuara tashmë Artikull këshillues më shumë do të ndjekin në mënyrë që të ofrojnë një gamë edhe më gjithëpërfshirëse Testet und Krahasim për të bërë të disponueshëm që përfiton sa më shumë përdorues të fundit.

Prapa skenave - kështu funksionon portali i krahasimit

Para një produkti për Ranking është aprovuar, duhet të zgjidhet nga ekipi editorial. Vetëm produktet që kanë kryer tashmë pozitivisht në teste të tjera apo edhe për fituesi testi janë të shënuara në faqen e internetit. Në shumicën e rasteve, portali nuk teston vetveten, por krahason cilësinë dhe çmimet e prodhuesve të ndryshëm në një mënyrë objektive dhe të pavarur bazuar në kritere të paracaktuara. Përmes njohjes intensive me temën përkatëse dhe heqjes dorë nga proceset e automatizuara, ekipi mund të kryejë krahasime teknikisht korrekte, të ndershme dhe me cilësi të lartë dhe të vlerësojë produkte të ndryshme. Vetëm pasi të jetë kryer një kontroll i cilësisë editoriale dhe Krahasim është aprovuar nga shefi përkatës i departamentit, a Artikull këshillues Veröffentlicht.