Testi i kartës së vaksinimit - krahasimet. Com 2021

Të dhënat më të mira të vaksinimit, kartat ndërkombëtare të vaksinimit në krahasim

Certifikata e vaksinimit - një dokument i rëndësishëm për të gjithë

Vaksinimet ekzistojnë prej shumë vitesh sepse ato mbrojnë nga sëmundjet e rënda. Kështu që në rast urgjence, mjeku që merr pjesë e di se cilin vaksinim keni marrë tashmë, ekziston një kartë vaksinimi, të cilën duhet ta mbani gjithmonë me vete. Karta e vaksinimit është një dokument i rëndësishëm që lëshohet për të gjithë sapo të kenë marrë vaksinimin e parë.

Në të ndryshme Testet e kartës së vaksinimit mund të lexoni se të gjitha vaksinat futen këtu me datën dhe llojin e vaksinimit. Përveç vaksinave themelore klasike, ka vaksina shtesë që janë shënuar edhe atje, për shembull vaksinimi i gripit ose vaksinimi i koronës.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket
 •  prishjet praktike
 •  për të gjitha moshat
 •  përfaqësim tregjuhësh
 •  numër i mjaftueshëm i faqeve
 

1,6Mirë

Karta e vaksinimit briefbogen.de International
 •  qëndrueshmëri e gjatë
 •  mbulesë mbrojtëse praktike
 •  e domosdoshme kur udhëton
 •   version shumëgjuhësh
 •  Dokumenti evropian i udhëtimit
 

1,7Mirë

Karta e vaksinimit SHV-Verlag International
 •  numër i mjaftueshëm i faqeve
 •  të vlefshme ndërkombëtarisht
 •  stapling me tel të dyfishtë
 •  shumëgjuhëshe
 •  për fëmijë dhe të rritur
 

1,8Mirë

Karta e vaksinimit Karta standarde e vaksinimit Weidebach
 •  i përshtatshëm për vaksinime të shumta | botim shumëgjuhësh | numër i mjaftueshëm i faqeve | prodhuar sipas OBSH dhe STIKO | për fëmijë dhe të rritur
Fituesi i performancës së çmimit

1,9Mirë

Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6
 •  bashkësi praktike e shumëfishtë
 •  version shumëgjuhësh
 •  hapësirë ​​shtesë për karta të ndryshme
 •  lëshuar sipas udhëzimeve të OBSH dhe STIKO
Emër Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket Karta e vaksinimit briefbogen.de International Karta e vaksinimit SHV-Verlag International Karta e vaksinimit Karta standarde e vaksinimit Weidebach Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireKarta e vaksinimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,6MirëKarta e vaksinimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëKarta e vaksinimit

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8MirëKarta e vaksinimit

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,9MirëKarta e vaksinimit

Prodhues ShitësiDyqan Rocket dyqan briefbogen.de Shtëpia botuese SHV Weidebach Mashota
MODELL Certifikatë vaksinimi / libër vaksinimi / çertifikatë vaksinimi Certifikata ndërkombëtare e vaksinimit Standardi ndërkombëtar i certifikatës së vaksinimit Standardi i certifikatës së vaksinimit Set prej 6 kartelash vaksinimi
Dimensionet e produktit X x 15,9 11,4 0,2 cm 9,3 13 cm x 9,3 13 cm x 9 13 cm x e paspecifikuar
numër 1 copë Pasaporta dhe mbulesa mbrojtëse 1 copë 1 copë 2 x karta vaksinimi, 2 x karta urgjence, 2 x mbulesa kartela vaksinimi
Numri i faqeve Faqet 28 Faqet 32 Faqet 28 Faqet 28 e paspecifikuar
Specifikimet sipas Akti i Mbrojtjes së Infeksionit 22 Akti i Mbrojtjes së Infeksionit 22 Akti i Mbrojtjes së Infeksionit 22 Akti i Mbrojtjes së Infeksionit 22 Akti i Mbrojtjes së Infeksionit 22
E vlefshme ndërkombëtarisht ja ja ja ja ja
Shenja e OBSH-se ja ja ja ja ja
Ngjyrë I verdhë I verdhë I verdhë I verdhë I verdhë
mbulesë jo ja jo jo ja
Karakteristika të Pjesa e brendshme ofron një përmbledhje të strukturuar të të gjitha vaksinave të kryera. Libri i vaksinimit është i vlefshëm që në moshë të re për tërë jetën. Meqenëse karta e vaksinimit lëshohet në gjuhë të ndryshme, ajo mund të përdoret në të gjithë botën. 32 faqe lejojnë futjen e vaksinave të shumta. Falë kapjes së telit të dyfishtë, jepet qëndrueshmëri optimale. Shtë një certifikatë ndërkombëtare vaksinimi që është prodhuar sipas specifikimeve të OBSH-së. Isshtë një kartë vaksinimi ndërkombëtare që është prodhuar në përputhje me specifikimet e OBSH dhe STIKO. Falë versionit shumëgjuhësh, ai mund të përdoret ndërkombëtarisht. Mbulesa rezistente ndaj lotëve siguron që karta e vaksinimit të ruhet siç duhet. Mbulesa mbrojtëse gjithashtu ofron hapësirë ​​për karta të ndryshme.
Përfitimet
 •  prishjet praktike
 •  për të gjitha moshat
 •  përfaqësim tregjuhësh
 •  numër i mjaftueshëm i faqeve
 •  qëndrueshmëri e gjatë
 •  mbulesë mbrojtëse praktike
 •  e domosdoshme kur udhëton
 •   version shumëgjuhësh
 •  Dokumenti evropian i udhëtimit
 •  numër i mjaftueshëm i faqeve
 •  të vlefshme ndërkombëtarisht
 •  stapling me tel të dyfishtë
 •  shumëgjuhëshe
 •  për fëmijë dhe të rritur
 •  i përshtatshëm për vaksinime të shumta | botim shumëgjuhësh | numër i mjaftueshëm i faqeve | prodhuar sipas OBSH dhe STIKO | për fëmijë dhe të rritur
 •  bashkësi praktike e shumëfishtë
 •  version shumëgjuhësh
 •  hapësirë ​​shtesë për karta të ndryshme
 •  lëshuar sipas udhëzimeve të OBSH dhe STIKO
Përfundim Karta e vaksinimit lëshohet në tre gjuhë. Validshtë i vlefshëm ndërkombëtarisht dhe ofron hapësirë ​​të mjaftueshme për të gjitha vaksinat e rëndësishme. Mbulesa mbrojtëse që përfshihet në fushën e dorëzimit është jashtëzakonisht praktike. Në këtë mënyrë, letërnjoftimi mbetet i paprekur dhe nuk përkulet. Impausweis formon bazën për kartën dixhitale të vaksinimit. Isshtë shënuar me simbolin tipik të OBSH-së. Shtë një set praktik që përmban karta identiteti dhe mbulesa mbrojtëse. Në këtë mënyrë, një anëtar tjetër i familjes mund të sigurohet me të në të njëjtën kohë.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i certifikatës së vaksinimit nuk zëvendëson asnjë Testi i kartës së vaksinimit, ku një të veçantë Fituesi i testit të kartës së vaksinimit mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të kartës së vaksinimit të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është juaji personal Fituesi i testit të kartës së vaksinimit wird.

Dëshironi edhe më shumë zgjedhje?
tani Karta e vaksinimitebay te blesh!
Karta e vaksinimit

Karta e vaksinimit në një shikim

 • Vaksinat e para u bëhen fëmijëve kur janë të vegjël. Në këtë moment në kohë, lëshohet një kartelë vaksinimi për herë të parë, e cila në parim është e vlefshme për tërë jetën. Të gjitha vaksinat që një person merr gjatë jetës së tij regjistrohen atje.
 • Për nga pamja, letërnjoftimi i ngjan një libri të vogël të verdhë me të dhënat e pacientit në pjesën e përparme. Zona e brendshme ka për qëllim ekskluzivisht informacionin në lidhje me vaksinimet individuale, d.m.th. llojin e vaksinimit, përbërësin aktiv dhe datën në të cilën është kryer vaksinimi.
 • Përveç vaksinave klasike, vaksinat shtesë që nuk janë standarde futen gjithashtu atje. Kjo përfshin, për shembull, vaksinimin e udhëtimit, vaksinimin e gripit ose vaksinimin e koronës.

Vaksinimet nuk janë shumë të pëlqyera nga të gjithë dhe në fund të fundit varen nga të gjithë. Sidoqoftë, është e rëndësishme që fëmijët të marrin imunizimin bazë në mënyrë që sëmundje të caktuara të fëmijërisë të ndodhin vetëm në një formë të dobësuar ose aspak. Kështu që fëmijët e dinë më vonë se për çfarë janë vaksinuar tashmë, ekziston një kartë vaksinimi që lëshohet nga pediatri. Kjo përmban të gjitha të dhënat e rëndësishme në lidhje me vaksinën përkatëse dhe datën e vaksinimit. Në tonë Krahasimi i certifikatës së vaksinimit ne do t'ju prezantojmë me modele të ndryshme nga prodhues të ndryshëm, të cilët shpesh ndryshojnë vetëm për sa i përket disa gjërave të vogla. Nëse jeni të interesuar për krahasime të tjera interesante nga fusha e shëndetit, sigurimeve dhe Co, thjesht hidhni një vështrim në faqen tonë test-vergleiche.com e kaluara Këtu mund të gjeni për shembull:

 
Produkti kryesor: Karta e vaksinimit në Amazon

Lejimi i vaksinimit / libri i vaksinimit / karta e vaksinimit - 2021 - Certifikatë ndërkombëtare e vaksinimeve me të verdhë
 • MP IMPFPASS 2021 - për njerëzit (jo për kafshët)
 • AG 28 FAQE - Ndarë për fëmijë, adoleshentë, të rritur dhe të moshuar
 • TRE GJUHA - Gjermanisht, Anglisht dhe Frëngjisht
 • ✅ SAFE - në përputhje me dispozitat e Ligjit për Mbrojtjen e Infeksionit §22
 • O P ORMBLEDHJE E Vaksinimit - Shikoni të gjitha vaksinat e nevojshme me një shikim të shpejtë

Çfarë është karta e vaksinimit?

Mamat, fruthi, rubeola ose tërbimi janë sëmundje që nuk janë të padëmshme për njerëzit. Në veçanti fëmijët shpesh marrin këto probleme të veçanta të dhëmbëzimit, të cilat zakonisht marrin një kurs të padëmshëm nëse bëhet imunizimi bazë. Nëse nuk është kështu, mund të ndodhë që kursi të duket krejtësisht ndryshe, sepse sa më shumë plaket një person, aq më pak mbrojtje mund të ndërtojnë kundër tij. Për këtë arsye, është veçanërisht e rëndësishme për fëmijët që vaksinat e caktuara të kryhen kur janë të vegjël.

Sapo kryhet një vaksinim, ai futet në kartën e vaksinimit. Në këtë mënyrë, edhe vite më vonë, është ende e mundur të gjurmohet se ku është bërë vaksinimi. Nëse kjo kartelë e vaksinimit humbet në një moment, ajo mund të kërkohet nga pediatri në një datë të mëvonshme. Përndryshe, mund të vizitohet mjeku i familjes, i cili mund të inspektojë dosjet përkatëse të pacientit. Një ndihmë tjetër është departamenti shëndetësor përgjegjës, ku mund të gjurmohen të gjitha vaksinat.

Karta e vaksinimit

Çfarë modelesh të ndryshme ekzistojnë për kartën e vaksinimit?

Në thelb, nuk ka ndryshime vërtet të mëdha në certifikatat individuale të vaksinimit. Sidoqoftë, është e rëndësishme vetëm që të zgjidhet një kartë vaksinimi që është prodhuar pas vitit 2015, pasi të gjitha modelet e mëparshme nuk janë më të vlefshme. Shumë prodhues gjithashtu ofrojnë kartën e vaksinimit me një mbulesë transparente, në mënyrë që të ruhet në mënyrë të sigurt dhe të sigurt. Numri i faqeve mund të jetë gjithashtu shumë i ndryshëm, gjë që nuk është më e rëndësishmja për shkak të prodhuesit përkatës dhe modelit të kartës së identitetit.

Përparësitë / disavantazhet e kartës së vaksinimit

Përfitimet

të gjitha vaksinat në një shikim

format kompakt

Numri i mjaftueshëm i faqeve për të hyrë

shpesh me mbulese mbrojtese praktike

Disavantazhet

Vaksinat nuk shtohen automatikisht, por duhet të ndiqen nga ju.

A ekziston një test i certifikatës së vaksinimit nga Stiftung më i sigurt?

Fatkeqësisht ne nuk mund t'ju ofrojmë një Fituesi i testit të kartës së vaksinimit nga Stiftung Warentest, pasi ende nuk ka qenë një Testi i kartës së vaksinimit është kryer. Sidoqoftë, një mesazh u botua në fund të Gushtit 2017 për atë që mund të bëni nëse humbni kartën tuaj të vaksinimit. Revista e konsumatorëve ju këshillon të paraqiteni në departamentin e shëndetit në mënyrë që vaksinat që janë kryer tashmë të shtohen në kartën e vaksinimit.

Certifikata e vaksinimit MASCHOTA

Certifikata e vaksinimit MASCHOTA

Çfarë duhet të merret parasysh kur blini një kartë vaksinimi?

Tani ka disa Testet e kartës së vaksinimit si dhe të shumta Krahasimet e kartës së vaksinimit, në të cilën mund të shikoni nga afër modele të ndryshme. Në të njëjtën kohë, këtu do të merrni informacionin përkatës, të cilit gjithmonë duhet t'i kushtoni vëmendje. Pikat e mëposhtme janë kritere të rëndësishme të blerjes për një kartë vaksinimi:

 • Data e prodhimit

Meqenëse aktualisht nuk ka kartelë elektronike të vaksinimit, duhet t'i kushtoni vëmendje se kur është lëshuar karta. Nëse keni një Blini kartelë vaksinimi, prandaj duhet të siguroheni që të zgjidhni një model që është prodhuar pas vitit 2015. Të gjitha kartat e tjera të vaksinimit nuk janë më të vlefshme.

 • Numri i faqeve

Në thelb, kartat e vaksinimit janë identike në dukje. Ndërsa informacioni përkatës për veten mund të gjendet në pjesën e përparme, zona e brendshme ka për qëllim të regjistrojë vaksinimin e kryer në secilin rast. Tani ka shumë vaksina të ndryshme që duhet të regjistrohen në kartelën e vaksinimit. Ky distinktiv është i disponueshëm me një numër të ndryshëm faqesh në mënyrë që të ketë hapësirë ​​të mjaftueshme.

 • Seti praktik

Kështu që karta e vaksinimit ende duket e rregullt dhe e rregullt pas vitesh, ekziston një mbulesë plastike që përputhet. Disa ofrues e ofrojnë këtë mbulesë drejtpërdrejt kur blini kartën tuaj të vaksinimit në mënyrë që ta ruani direkt dhe ta mbroni atë dhe të mos dëmtohet ose të ndotet.

Krahasimi i certifikatës së vaksinimit të test-vergleiche.com

Ka sëmundje të shumta kundër të cilave tani mund të vaksinohen. Këto përfshijnë jo vetëm sëmundje tipike të fëmijërisë si rubeola, difteria ose zorrët, por tani edhe gripi dhe korona, për të përmendur vetëm disa. Çdo vaksinim individual regjistrohet në një kartë vaksinimi në mënyrë që të jetë gjithmonë e qartë se cili vaksinim është kryer dhe kur. Prandaj do të dëshironim t'ju ofronim tonat Krahasimi i certifikatës së vaksinimit paraqisni modele të ndryshme që mund të përdorni nëse e humbni ID-në tuaj.

Nuk ka dallime reale midis modeleve individuale, përveç se numri i faqeve mund të jetë shumë i ndryshëm. Karta e vaksinimit nga shtëpia ShitësRocket ka 28 faqe dhe është i ndarë në tre gjuhë. Isshtë i përshtatshëm për të dy fëmijët dhe të rriturit që kanë marrë një vaksinim. Kjo vlen edhe për to Kartat e vaksinimit të Maschota, të cilat furnizohen në një paketë praktike. Këto janë dy karta vaksinimi, dy karta urgjence dhe mbulesat e duhura mbrojtëse. Kartat e identitetit mund të paketohen në mënyrë të sigurt dhe të barten lehtësisht në xhepin tuaj.

Libri më i shitur i kartave të vaksinimit në Amazon:

Shitesi më i mirë 2
Karta ndërkombëtare e vaksinimit për të rriturit dhe fëmijët Libri i vaksinimit Karta e vaksinimit edicioni i ri 2021 Certifikatë ndërkombëtare për vaksinimet në të verdhë (5 copë)
18 shqyrtime
Karta ndërkombëtare e vaksinimit për të rriturit dhe fëmijët Libri i vaksinimit Karta e vaksinimit edicioni i ri 2021 Certifikatë ndërkombëtare për vaksinimet në të verdhë (5 copë)
 • STANDARDI IMPFPASS: Karta ndërkombëtare e vaksinimit e bërë nga letra në përputhje me udhëzimet e OBSH dhe STIKO. Në tre gjuhë: gjermanisht, ...
 • VERSIONI AKTUAL 2021: Regjistrimet tona të sapo shtypura të vaksinimit të versionit të fundit 2021 përmbajnë një faqe shtesë për hyrjen ...
 • DOKUMENTACIONI JETETSOR: 28 faqet e certifikatës së vaksinimit zakonisht janë të mjaftueshme për një jetë për të marrë vaksinat ...
 • NDTERRKOMBTARE: Mbrohet mirë edhe kur udhëtoni. Si një dokument ndërkombëtar, karta e vaksinimit është e domosdoshme. Me dokumentacionin ...
 • Bërë në Gjermani: Certifikata e vaksinimit është bërë në Gjermani.
Shitesi më i mirë 3
Letër vaksinimi 5X përfshirë Kopertina - Libri ndërkombëtar i vaksinimit i certifikuar nga OBSH me kartën e vaksinimit 2021 - përfshirë faqen Covid -19 + kopertina e kalimit të vaksinimit
 • P ORMBLEDHJE- Certifikata e vaksinimit përmban një strukturë të qartë dhe të pakomplikuar. Vaksinimet janë të dokumentuara logjikisht, gjë që ju lejon të ...
 • SIGURIA - Certifikata e vaksinimit është një dokument zyrtar sipas udhëzimeve të OBSH -së dhe bazohet në Aktin e Mbrojtjes së Infeksionit §22. Nga ...
 • COVID -19 - Ka hapësirë ​​të mjaftueshme në 28 faqe për të regjistruar të gjitha vaksinimet tuaja. Certifikata e vaksinimit gjithashtu përmban një ...
 • ND INRKOMBTARE - Mbrohet mirë edhe kur udhëtoni. Si një dokument ndërkombëtar, karta e vaksinimit është e domosdoshme. Me dokumentacionin ...
 • Dorëzimi - 5x kartë origjinale e vaksinimit (botues: Deutsches Grünes Kreuz ev, Marburg) + 5x Mbulesë mbrojtëse e kartës së vaksinimit WallTrust për ...

Blerja e kartës së vaksinimit: tregti e specializuar kundrejt internetit

Si rregull, letërnjoftimi lëshohet nga pediatri ose mjeku i familjes. Çështja nga mjeku i familjes zakonisht është falas dhe kryhet menjëherë pas vaksinimit. Nëse një kartë identiteti nuk është në dispozicion për një ri-vaksinim, vaksinat mund të shtohen lehtësisht. Sidoqoftë, kjo shtesë ose një ekspozitë shtesë nuk është domosdoshmërisht falas, kështu që një bisedë duhet të kërkohet paraprakisht.

Ju gjithashtu keni mundësinë e blerjes së një karte vaksinimi në internet, pasi tani ka portale të ndryshme të shitjeve që ofrojnë kartën me një çmim të ulët blerjeje. Në të njëjtën kohë, është e mundur të porositni një mbulesë mbrojtëse në mënyrë që karta e identitetit të zgjasë me të vërtetë me vite dhe të mos prishet. Kartën e vaksinimit mund ta blini nga prodhuesit e mëposhtëm:

Pyetje dhe përgjigje (FAQ) në lidhje me kartën e vaksinimit

Aktualisht nuk ka asnjë kartë elektronike vaksinimi, edhe nëse tema është debatuar shumë që nga fillimi i pandemisë së koronës. Megjithatë, mund të ndodhë që do të ketë një kartë elektronike vaksinimi në të ardhmen.

Nuk ka asnjë vlefshmëri fikse për kartën e vaksinimit. Në thelb është e vlefshme për një jetë, sepse të gjitha vaksinimet që nga lindja janë regjistruar këtu.

Në këtë rast, është e rëndësishme që ju të merrni shpejt një kartë të re vaksinimi dhe të keni shtuar të gjitha vaksinat përkatëse. Në këtë rast, mjeku i familjes mund të ofrojë ndihmë të shpejtë, sepse ai mund të përdorë dosjen e pacientit për të parë se cilat vaksinime janë kryer. Sidoqoftë, kjo nuk është gjithmonë aq e lehtë, prandaj nuk duhet të prisni kaq shumë për ta shtuar.

Në thelb, ekziston një kartë vaksinimi në një madhësi të caktuar. Ajo që mund të jetë shumë e ndryshme është numri i faqeve, pasi këto mund të ndryshojnë nga prodhuesi.

Duke përdorur datën e fundit të vaksinimit, mjeku mund të tregojë se kur duhet të kryhet vaksinimi i radhës. Kjo vlen veçanërisht për vaksinat speciale që duhet të rifreskohen pas një periudhe të caktuar kohe, për shembull vaksinimin e tetanozit.

Në thelb, është e rëndësishme që të gjithë të kenë një kartë vaksinimi. Kjo e bën më të lehtë për të parë se cilat vaksina ka marrë dhe cilat jo. Kjo është veçanërisht e rëndësishme nëse zhvilloni një sëmundje fëmijërie me kalimin e kohës, për të cilën, për shembull, nuk keni marrë ende vaksinim.

Jo, është shumë ndryshe. Në çdo rast, është e rëndësishme që të ketë mjaft faqe që të mund të futni të gjitha vaksinat e rëndësishme dhe të përsëritura me kalimin e viteve.

Po, është kryesisht e verdhë. Në këtë mënyrë, menjëherë vërehet dhe njihet si një dokument i rëndësishëm.

Padyshim që këshillohet të keni me vete kartën tuaj të vaksinimit. Në rast aksidenti, mjeku e di që janë kryer vaksinime të caktuara.

Konkluzion mbi certifikatën e vaksinimit

Një kartë vaksinimi është një dokument i rëndësishëm që është i vlefshëm për gjithë jetën. Fillon me pediatrin, ku kryhen vaksinimet e para dhe futen në kartën e vaksinimit. Nëse e humbni letërnjoftimin tuaj, zakonisht nuk është problem, sepse mund të lëshohet në një datë të mëvonshme nga mjeku i familjes ose të porositet në internet. Sidoqoftë, është e rëndësishme që të gjitha vaksinat të shtohen sa më shpejt që të jetë e mundur në mënyrë që çdo mjek të dijë saktësisht se cilën vaksinë keni marrë tashmë.

Cili model i kartës së vaksinimit u vlerësua si fitues në krahasimin Test-Vergleich.com?

Artikulli u vlerësua si shumë i mirë në krahasimin tonë Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket prerë dhe mbizotëroi ndaj 5 artikujve të tjerë të renditur në krahasim.

Kush janë prodhuesit që janë në renditjen e krahasimit të certifikatës së vaksinimit Test-Vergleiche.com kanë shkëlqyer?

Numri i prodhuesve që ofrojnë produkte të kartave të vaksinimit është shumë i madh. Kështu që të mund të përqendroheni në produktet më të mira, ne kemi krahasuar produktet e mirënjohura nga këta prodhues në certifikatën tonë të vaksinimit ShitësiDyqan Rocket, dyqan briefbogen.de, Shtëpia botuese SHV, Weidebach und Mashota e zgjedhur për ju.

Cili produkt është i saktë në krahasimin e certifikatës së vaksinimit Test-Vergleiche.com Çmimi dhe performanca?

Ndërsa karta e vaksinimit paraqitet me raportin më të mirë të performancës, çmimi Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6 nga ne klasifikimi në lidhje me konstelacionin më të mirë.

Sa të lira apo të kushtueshme janë produktet e kartës së vaksinimit që përfshihen në Test-Vergleiche.com Krahasimi u prezantua?

në tonë Karta e vaksinimit Në krahasim, ju mund të gjeni cilësi të shkëlqyera dhe të larta Karta e vaksinimit Produkte çmimi maksimal i të cilave është deri në 19,97 € mund te jete. Megjithatë, ne gjithashtu kemi alternativa më të lira për ju 4,49 €.

Cili prodhues i kartës së vaksinimit është lëshuar me cilin produkt të kartës së vaksinimit nga redaktorët e Test-Vergleiche.com përfshirë?

Për vlerësimin e produkteve dhe prodhuesve, ne zakonisht zgjedhim 5 artikuj të ndryshëm për krahasim. Në krahasimin aktual ka të bëjë me këto produkte: Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket, Karta e vaksinimit briefbogen.de International, Karta e vaksinimit SHV-Verlag International, Karta e vaksinimit Karta standarde e vaksinimit Weidebach und Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6

Si ishin artikujt në krahasimin e kartës së vaksinimit të Test-Vergleiche.com vlerësuar?

Artikujt shumëngjyrësh të përzier në krahasimin e kartës së vaksinimit pothuajse të gjitha do të klasifikohen në mënyrë të barabartë. Dallimet nuk janë të mëdha dhe janë kryesisht në detaje. Kjo rezulton në renditjen e mëposhtme: Artikulli është në vendin e parë Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket e ndjekur nga vendi i 2-të Karta e vaksinimit briefbogen.de International si edhe Karta e vaksinimit SHV-Verlag International, Karta e vaksinimit Karta standarde e vaksinimit Weidebach und Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6.

Çfarë ishte në krahasimin e kartës së vaksinimit të Test-Vergleiche.com pranë fituesit të krahasimit dhe fituesit të performancës së çmimit?

Përveç artikujve më të mirë të kartës së vaksinimit dhe fituesit të çmimit të performancës, përzgjedhja jonë përfshin produkte të tjera, gjithashtu shumë të mira, të cilat janë: Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket, Karta e vaksinimit briefbogen.de International und Karta e vaksinimit SHV-Verlag International.

Jonas
Autor test-vergleiche.com

Udhëzues për krahasimin dhe provën e kartës së vaksinimit

Prandaj zgjidhni më të mirën Karta e vaksinimit Produkt nga tonë Provë- ose Propozimi i zgjidhjes


Përshëndetje nga unë, unë jam Jonas dhe të gjitha hobet e mia kanë të bëjnë me natyrën. Unë jam një alpinist hobi, kam një biçikletë trekking dhe ndonjëherë shkoj të peshkoj. Unë zakonisht i kaloj pushimet e mia në kampe nëpër botë. Por unë jam gjithashtu i interesuar për ngjarjet sportive dhe, pasi që unë punoj në industrinë e automobilave, gjithashtu për makina dhe motoçikleta.

Si shkrimtar, preferoj të shkruaj për hobet e mia. Nëse mund t'ju inkurajoja të merrni pjesë, do të isha i lumtur. Prandaj e kam edhe këtë Krahasimi i certifikatës së vaksinimit shkruar per ju.

Tabela ime e vogël ju jep një përmbledhje të pesë të miat Bestseller i kartës së vaksinimit. Baza e hulumtimit tim ishin shifrat e shitjeve, sondazhet, Rishikimet e kartave të vaksinimit ose mendime nga vlerësimet e klientëve.

Gjithmonë kërkoj edhe një Test i kartës së vaksinimit nga Stiftung Warentest përreth Nëse gjej atë që kërkoj, ju do ta zbuloni në tekstin tim këshillues. Krahasimi im duhet t'ju tregojë gjithashtu faktorin kosto-përfitim në mënyrë që të bëni më të lehtë zgjedhjen e duhur.

Më shkruaj një koment nëse të pëlqen artikulli im. Unë do të isha shumë i lumtur për përvojat tuaja me të. Ju mund të kontaktoni portalin tim 24 orë në ditë

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Karta e vaksinimit

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Karta e vaksinimit për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Karta e vaksinimit kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Karta e vaksinimit Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Karta e vaksinimit nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Karta e vaksinimit si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de Karta e vaksinimit

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Karta e vaksinimit Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Certifikata e vaksinimit Shitësi Certifikata e vaksinimit Rocket

Fituesi i performancës së çmimit

Kartela e vaksinimit MASCHOTA set prej 6

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet