Testi i thithjes - krahasime. Com 2021

Inhaluesit dhe nebulizuesit më të mirë në krahasim

Inhalues ​​- ideal për sëmundjet e frymëmarrjes

Nuk ka asgjë më të keqe sesa të jesh i kufizuar nga frymëmarrja nga i ftohti. Një ftohje është mjaft e padëmshme, por posa të fryhen mukozat e hundës, bëhet më shumë se e pakëndshme. Në këtë rast, inhaluesit janë një ndihmë shumë e mirë, pasi ato sigurojnë lehtësim të menjëhershëm dhe zvogëlojnë ënjtjen e mukozave të hundës.

Inhaluesit bestseller është ose një pajisje e mbajtur me dorë ose një pajisje me tryezë, të dyja punojnë në të njëjtin parim. Uji shndërrohet në avull dhe më pas thithet përmes thithësit. Nëse ju pëlqen, mund të shtoni edhe vajra esencialë, të cilët gjithashtu lënë një ndjenjë të këndshme.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,3Shume mire

Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues
 •  Program i shkurtër nën 5 minuta
 •  Shumë pajisje
 •  Funksionim i lehtë
 

1,7Mirë

Thithës Medisana IN 500 Inhaler Kompakt
 •  Zorrë ekstra të gjatë 2 m.
 •  Mjegullimi i imët
 •  Filtri i ajrit zëvendësues
 

1,8Mirë

Inhaler Inqua BR021000 Thithës
 •  Lehtë për tu larguar
 •  Përfshihet tretësira e thithjes
 •  Pastrim i lehtë
 •  Në përputhje me Pari
 

1,9Mirë

Thithës Sanitas SIH 21
 •  Aksesorë të gjerë
 •  Me ndarje magazinimi
 •  Në dispozicion në tre ngjyra
 •  Zorrë ekstra e gjatë e ajrit të kompresuar
Fituesi i performancës së çmimit

1,9Mirë

Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030
 •  Kursimi i energjisë
 •  Kap dorezat në të djathtë dhe të majtë
Emër Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues Thithës Medisana IN 500 Inhaler Kompakt Inhaler Inqua BR021000 Thithës Thithës Sanitas SIH 21 Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,3Shume mireInhalues

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëInhalues

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8MirëInhalues

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,9MirëInhalues

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,9MirëInhalues

Prodhues pari Medisana Pyetje Sanitas Dr. Mjekësi Junghans
Funksionimi i rrjetit
teknologji Ajri i ngjeshur Ajri i ngjeshur Ajri i ngjeshur Ajri i ngjeshur manualisht
Emetimi i zhurmës - 55 dB 59 dB - -
Kapaciteti maksimal 8 ml. 10 ml. 8 ml - -
Fogging 0,6 ml / min 0,2 ml / min 0,35 ml / min 0,2 ml / min -
Lehtësinë e përdorimit I lartë I lartë I lartë I lartë mesatare
efektiviteti I lartë I lartë I lartë I lartë mesatare
Me kron. Sëmundje e mushkërive
Maskë për fëmijë
Karakteristika të Mjet trajnimi i integruar për teknikën e duhur të thithjes, për fëmijë nga 4 vjeç Një gamë e gjerë aksesorësh me maskë, grykë dhe përshtatës hunde I përshtatshëm për rrugët e sipërme dhe të poshtme të frymëmarrjes. Shumë pajisje dhe për fëmijë nga 3 vjeç Për trajtimin e traktit të sipërm dhe të poshtëm të frymëmarrjes Operoni pa energji elektrike
Përfitimet
 •  Program i shkurtër nën 5 minuta
 •  Shumë pajisje
 •  Funksionim i lehtë
 •  Zorrë ekstra të gjatë 2 m.
 •  Mjegullimi i imët
 •  Filtri i ajrit zëvendësues
 •  Lehtë për tu larguar
 •  Përfshihet tretësira e thithjes
 •  Pastrim i lehtë
 •  Në përputhje me Pari
 •  Aksesorë të gjerë
 •  Me ndarje magazinimi
 •  Në dispozicion në tre ngjyra
 •  Zorrë ekstra e gjatë e ajrit të kompresuar
 •  Kursimi i energjisë
 •  Kap dorezat në të djathtë dhe të majtë
Përfundim Një pajisje cilësore me karakteristika interesante që e bëjnë Pari fitues në krahasimin me thithësin 2016. Një produkt që blihet shpesh, i cili bën përshtypje me kapacitetin e tij të lartë dhe performancën e moderuar të nebulizimit. Gjithashtu shumë efektiv dhe i thellë për alergji, bronkit dhe më shumë. Një thithës i fortë, i cili qëndroi në krahasim me thithësin për shkak të lehtësisë së përdorimit dhe pastrimit. Një mjet i besueshëm që është i lehtë për t’u përdorur dhe ka të gjitha pjesët e nevojshme shtesë. Dizajni i kursimit të hapësirës tërheq vëmendjen dhe çmimi është gjithashtu i drejtë. Prandaj fituesi ynë i performancës së çmimit në krahasimin e çmimit të thithësit 2016. Më shumë si një pajisje sauna në fytyrë sesa një thithëse tipike. Akoma rekomandohet për përdorim të shpejtë në rast ftohjeje.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i thithësit nuk zëvendëson asnjë Testi i thithjes, ku një të veçantë Fituesi i testit të thithësit mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm thithës të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i testit të thithësit wird.

Dëshironi edhe më shumë zgjedhje?
tani Inhaluesebay te blesh!

Udhëzues për thithjen e frymëmarrjes - merrni frymë thellë pavarësisht sëmundjes

Vdes frymëmarrje është një funksion jetësor i trupit dhe kontrollohet nga qendra e frymëmarrjes në tru. Ajri rrjedh përmes gojës dhe hundës në trup dhe na furnizon deri tek alveolat më të vogla, të cilat nga ana tjetër lëshojnë oksigjen në gjak. Ka disa shkaqepse dikush mund të ketë probleme me frymëmarrjen. Ftohjet shpesh pengojnë frymëmarrjen e lirë, prandaj një thithës mund të jetë i dobishëm. Kushdo që ka vuajtur ndonjëherë nga një hundë e ngushtë dhe të ngjashme me të, e di kufizimin që krijon kjo. Frymëmarrja e lirë dhe e pakufizuar paraqet mirëqenien. Nëse kjo nuk është e mundur, ajo prek shumë personin. Një i ftohtë largohet, por ç'të themi për një sëmundje të mushkërive? Këtu thithësi bëhet ndihma më e rëndësishme që përdoret çdo ditë. Nëse ka ankesa kronike apo jo. Krahasimi ynë i thithësit Jep informacione gjithëpërfshirëse për këtë temë dhe rekomandon vetëm thithësit më të mirë.

Në një shikim

 • Inhaluesit janë tashmë të përshtatshëm për fëmijët për të lehtësuar një ftohje të rëndë. Ajo që bëhej më parë me një tenxhere me ujë të nxehtë tani bëhet nga inhaluesi profesionist.
 • Çdokush me një sëmundje të mushkërive ka nevojë për mbështetje ditore nga një inhalator. Të sëmurët kronikë duhet të sigurojnë që të arrihen alveolet me thellësi.

Si funksionon në të vërtetë një inhalator?

Sëmundjet e frymëmarrjes mund të trajtohen në mënyrë efektive me një inhalator. Ilaçi tradicional në shtëpi tani po zëvendësohet nga ekspertiza teknike. Në këtë mënyrë, mund të luftohen sëmundjet e mëposhtme:

 • bronkit
 • Erkältung
 • COPD
 • Astmë

Edhe një kollë e pakëndshme në lidhje me një hundë të lëngshme mund ta bëjë të domosdoshme përdorimin e aparatit për thithje. objektiv Në çdo thithës, është e rëndësishme që nebulizimi i preparatit të jetë sa më imët, në mënyrë që të mund të thithet. Prandaj, ndihma konsiderohet gjithashtu një pajisje mjekësore!

Inhaluesi tipik punon me ndihmën e a Teknologjia e kompresorit. Nebulizuesi i ajrit të kompresuar jet shtyp një rrjedhë ajri që atomizon një tretësirë ​​medicinale.

Inhaluesit tejzanor lëshojnë ultratinguj dhe prandaj janë të pajisur me një dhënës. Ata quhen gjithashtu nebulizues sepse e bëjnë pikërisht atë. Nebulizuesit tejzanor prodhojnë pikat më të mira. Ato konsiderohen të jenë shumë efektive sepse mund të transportojnë edhe grimcat më të vogla në destinacionin e tyre përmes një zorre lidhëse.

Avantazhet dhe disavantazhet në një shikim të shpejtë:

Ajri i ngjeshur

Përfitimet

Përbërësi aktiv arrin direkt në destinacionin e tij

Projektuar thjesht

Disavantazhet

Zhurma e bezdisshme

Raft i çatisë

Përfitimet

Pa zhurmë

Shpërndarja optimale e aerosolit

Përdorimi i ujit të distiluar, i kripur ose ilaçeve

I përshtatshëm për përdorim të vazhdueshëm klinik

Disavantazhet

E mundur çmimi më i lartë i blerjes

Cili lloj inhaluesi është më i miri?

Krahasimi i thithësit tregon se një nebulizer tejzanor ka veti optimale. Efficientshtë efikas, pa zhurmë dhe gjithashtu 1a në funksion të vazhdueshëm. Treguesi vendos se cila pajisje në të vërtetë është më e përshtatshme.

Ata që mbështeten në një procedurë të përditshme të thithjes duhet të preferojnë nebulizuesin tejzanor. Kushdo që thith kohë pas kohe mund të përdorë gjithashtu sistemin e ajrit të kompresuar ndoshta më të lirë.

Prodhuesit e mëposhtëm të inhalatorëve konsiderohen të jenë profesionistët dhe na pëlqen të blejmë:

 • Beurer
 • pari
 • Omron
 • Medisana

Inhalues ​​- inhalues ​​të përshtatshëm për ftohje

Nëse hunda juaj nuk qetësohet dhe kollitja gjëmon në fytin tuaj, është koha të bëni diçka të mirë për veten tuaj. Përveç lozeve dhe llakut të hundës, zbatohet edhe procesi i thithjes Inhalues si shumë efikase. Përbërësit aktivë nga natyra ndihmojnë në rikuperimin duke i thithur ato si ekstrakt. Mjetet juridike më të njohura dhe premtuese përfshijnë:

 • Eukalipt (ekspektorant)
 • Kamomil (anti-inflamator)
 • Pisha malore (ekspektorante)
 • Sherebela (vret mikrobet)
 • Trumzë (anti-inflamator dhe ekspektorant)
 • Kripë (ekspektorancë)

Vajrat thelbësorë nga kamomili dhe Co konsiderohen të jenë anti-inflamator dhe ekspektorant. Substancat janë të përshtatshme vetëm për thithës sipërfaqësorë që arrijnë vetëm në traktin e sipërm respirator. Inhaluesit më të mirë arrijnë edhe alveolët e fundit, të quajtur ndryshe alviol. Nëse keni thithur produktet thelbësore deri më tani, kjo mund të çojë në acarim dhe në rastin më të keq të shkaktojë një sulm të astmës.

Inhaluesi kryesor i produktit nga Medisana

Bei einer normal Prandaj ftohja duhet të përdoret një aparat sipërfaqësor për të siguruar mbështetje. Ju mund të thithni deri në tre herë në ditë, 10 minuta duke qenë kufiri i sipërm. Këshilla për procedurën:

 • Merrni frymë ngadalë
 • Relaksohuni
 • Ndaloni nëse kolliteni

Për këtë Zweck ndërtime shumë të thjeshta që nuk janë të shtrenjta janë të përshtatshme. Dr. Junghans Medical 50030 Inhaler, për shembull, do ta kalonte këtë detyrë me ngjyra fluturuese dhe përshkruhet më hollësisht në krahasimin tonë të çmimeve të thithësve. Kushdo me të ftohtë duhet të kontrollojë rregullisht funksionet e trupit të tij. Të interesuarit mund të gjejnë informacione për këtë në tonë Monitorues i presionit të gjakut Vtë barabartë, si dhe në Krahasimi i termometrit mjekësor.

Thithni ilaçe me thithës

Kush nën lak i ngushtë dhe i ashpërm vuan, zakonisht duhet të shpresoj për mbështetje mjekësore. Barnat tretëse shpesh kërkojnë një recetë por janë shumë efektive. Vuajtësit e astmës gjithashtu varen vazhdimisht nga ilaçet, përmes të cilave thithet përmes një aerosoli të vogël dhe të dobishëm. Pacientët e mushkërive me COPD dhe të ngjashme zakonisht duhet të punojnë me një thithës thellësie çdo ditë për të marrë kortizonin dhe gjërat e tjera në vendin e duhur.

5 këshilla se si të thithni saktë

1 Merrni një pozicion ulur në këmbë

2 Nxirrni frymën thellë para se të thithni

3 Merrni frymë thellë ndërsa thithni

I 4-ti Mbajeni frymën tuaj për 10 sekonda për të lënë përbërësin aktiv të rrjedhë

Inhaler - kriteret e cilësisë për blerje

Në ditët e sotme ka shumë variante inhaluesit. Në shikim të parë, ato ndryshojnë vetëm në model, madhësi dhe çmim. Për të bërë akoma zgjedhjen e duhur, ne shpjegojmë karakteristikat më të rëndësishme të blerjes këtu:

Kriteret e blerjes

1 Mënyra e funksionimit

Aksesorët e domosdoshëm përfshijnë gete, grykë dhe

2 Fogging

Një nivel i lartë i nebulizimit shkurton procesin e thithjes.

3 Kapaciteti

Kapaciteti më i madh i mundshëm mbushës mundëson thithjen e gjatë.

4 trajtimi

Kur përdorni një pajisje, cilësia aktuale është shpesh vendimtare. Zorra e lidhjes duhet të jetë në gjendje të bashkëngjitet dhe hiqet pa ndonjë përpjekje. Mbushja e lëngut duhet të jetë gjithashtu e lehtë, pasi zona është lehtësisht e arritshme.

Në çdo rast, para se të bëni një blerje, qëllimi duhet të jetë i qartë. A duhet të trajtohet ftohja vetëm herë pas here apo sëmundjet e mushkërive të thella duhet të trajtohen? Nëse thithësi duhet të përdoret nga fëmijët, duhet të jetë i përshtatshëm edhe për fëmijë. Ky informacion do të ishte direkt i dukshëm në paketimin e jashtëm. Nëse inhaluesi do të shkojë me pushime, ai gjithashtu duhet të jetë me bateri. Shumë prej tyre janë të pajisur vetëm me funksionimin e rrjetit. Ata që vlerësojnë thithjen e shpejtë duhet të preferojnë nebulizuesit tejzanor.

Inhalues ​​krahasues fitues nga Pari

Kjo është mënyra se si e pastroni thithësin higjenikisht

Për të gjithë bakteret është fikur me sukses, një aparat për thithje duhet të pastrohet pas çdo përdorimi të vetëm. Zëdhënësi dhe pjesët e tjera individuale shpërbëhen shpejt dhe shpëlahen nën ujë të ngrohtë. Për këtë mund të përdoret një detergjent normal. Pjesët duhet të dezinfektohen rregullisht. Për ta bërë këtë, një tenxhere me ujë nxehet për të zierë përbërësit për 5 minuta. Tharja është shumë e thjeshtë në ajër. Ruajtja e sigurt dhe pa pluhur e pajisjeve është shumë e rëndësishme për të siguruar që ato të mund të përdoren pa hezitim.

Çfarë mendon Stiftung Warentest për thithësin?

Vdes i mirënjohur Stiftung Warenest tashmë ka marrë temën e thithjes. Në vitin 2007, dhjetë inhalues ​​të ndryshëm u kontrolluan për herë të fundit dhe gjithashtu u ekzaminuan me kujdes në lidhje me funksionimin e vazhdueshëm.

Përfitimet e këtyre ndihmave mjekësore janë gjithashtu përtej diskutimit për ekipin Stiftung Warentest. Fituesi i krahasimit të thithësve vinte nga familja Pari, ndër të tjera. Kompania shpesh shoqërohet me thithës, prandaj në spitale, për shembull, njerëzit flasin vetëm për "Pari". "Merrni nivelin", thuhet atëherë. Një thithës me ultratinguj nga diapazoni Tchibo dhe një pajisje nga Omron mund të arrijnë vetëm një "të mjaftueshëm".

Meqenëse krahasuesi me thithjen Stiftung Warenest ishte shumë kohë më parë, ne mbështetemi në gjetjet tona.

PAJISJE T OTHER TJERA TOM REKOMANDUARA P INR THYERJE TLECT ZGJEDHUR P FORR JU

Cili artikull inhalator fitoi në Test-Vergleiche.com Krahasimi i vendit të parë?

Artikulli u bë vrapuesi i parë në renditje për vendin e parë Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues e cila ka mbizotëruar me sukses ndaj 5 konkurrentëve të tjerë.

Cilat prodhues ofrojnë në krahasimin e thithësve Test-Vergleiche.com Produktet tuaja?

Krahasimi ynë i inhalatorëve bazohet në një numër prodhuesish të njohur. Tek ne mund të zbuloni me lehtësi se cilit produkt në inhalator i përket cilës markë. Ne kemi zgjedhur këta prodhues për ju: pari, Medisana, Pyetje, Sanitas und Dr. Mjekësi Junghans.

Cili artikull ishte në krahasimin e thithësit Test-Vergleiche.com Krahasimi i fituesve të performancës së çmimeve?

Për klientët tanë të vetëdijshëm për çmimin, ne gjithmonë zgjedhim një artikull me raportin më të mirë të performancës së çmimit në krahasimin e thithësit. Në këtë krahasim, Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030 Fituesi i performancës së çmimit.

Sa kushtojnë produktet e thithjes në Test-Vergleiche.com Paraqiten krahasimet? 

Tashmë po merrni produkte thithës 5,18 € te blesh. Nëse vendosni më shumë vlerë për produkte me cilësi të lartë, duhet të paguani deri në 169,50 € llogarit.

Cili prodhues i aparateve të thithjes është përdorur nga redaksia e të cilave produkte të inhalatorëve Test-Vergleiche.com përfshirë?

Për vlerësimin e produkteve dhe prodhuesve, ne zakonisht zgjedhim 5 artikuj të ndryshëm për krahasim. Në krahasimin aktual ka të bëjë me këto produkte: Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues, Thithës Medisana IN 500 Inhaler Kompakt, Inhaler Inqua BR021000 Thithës, Thithës Sanitas SIH 21 und Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030

Si bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com vlerësohet renditja në krahasimin e thithjes?

Pas hulumtimit të plotë mbi funksionin, rezultatet e testit ose botimeve të tilla si një raport i provës Stiftung Warentest ose testues të tjerë të specializuar të pavarur, ekipi editorial kurorëzoi artikullin Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues në renditjen 1, e ndjekur nga Thithës Medisana IN 500 Inhaler Kompakt, Inhaler Inqua BR021000 Thithës, Thithës Sanitas SIH 21 und Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030.

Çfarë ishte pranë fituesit të krahasimit dhe fituesit të performancës së çmimit në krahasimin me thithës Test-Vergleiche.com zgjedhur produkte të tjera kryesore?

Të gjitha produktet nga krahasimi i thithjes janë redaktuar nga Test-Vergleiche.com Zgjedhur për popullaritet dhe vlerësimet më të larta, duke përfshirë këto produkte kryesore si p.sh. Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues, Thithës Medisana IN 500 Inhaler Kompakt und Inhaler Inqua BR021000 Thithës.

Këshilla për blerjen e testit dhe krahasimit të thithësit

Sugjerime të mira për ju që të gjeni atë të duhur Inhalues Për të qenë në gjendje të zgjedhim produktin nga oferta jonë e provës ose krahasimit


Emri im është Lisa dhe fëmijët e mi janë çmendur tashmë. Unë jam një person i ekuilibruar mirë dhe vlerësoj një apartament të bukur, një kopsht të rregulluar dhe sigurisht që më pëlqen të udhëtoj. Më pëlqen të gatuaj, të jetoj shëndetshëm, shpesh bëj vrapim dhe bëj shumë udhëtime me biçikletë.

Kjo ishte arsyeja pse ishte shumë e rëndësishme për mua si autor t'ju ofroja këtë Krahasimi i thithësit për të prezantuar. Unë ju dhashë pesë nga Bestseller inhalues e zgjedhur dhe shpresoj se ju pëlqejnë aq shumë sa unë.

Unë nuk e bëra më të lehtë për mua dhe bëra shumë kërkime për ju, mblodha sondazhe dhe mendime nga vlerësimet e klientëve dhe në Stiftung Warentest pas një mundësie të mundshme Testi i thithjes Mbani një sy.

Për ju vendimin tuaj të blerjes dhe Përzgjedhja e thithësit Për ta bërë më të lehtë, unë gjithashtu kam shkruar këtë tekst këshillues informues dhe kam renditur kriteret më të rëndësishme të blerjes për ju. Sigurisht, ju gjithashtu do të mësoni shumë rreth avantazheve dhe disavantazheve, si dhe disa këshilla dhe truket mbi këtë temë.

Unë do të isha shumë i lumtur të dëgjoja nga ju për artikullin tim. Më shkruani përvojat tuaja. Një linjë është gjithmonë e hapur për ju.

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Inhalues

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Inhalues për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Inhalues kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Inhalues Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Inhalues nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Inhalues si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de Inhalues

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Inhalues Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Inhaler Pari 085G3200 Turbo Boy SX Inhalues

Fituesi i performancës së çmimit

Inhaler Dr. Inhalues ​​Junghans Medical 50030

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

Ein Kommentar