Rreth nesh

test-vergleiche.com dhe ekipi i autorëve dhe gazetarëve që qëndrojnë pas tij punon çdo ditë për ta bërë më të lehtë vendimin tuaj të blerjes. Synimi ynë është të mbulojmë një spektër sa më të gjerë të mundshëm të produkteve dhe kategorive të produkteve, përmes së cilës ne gjithashtu merremi me artikuj që janë me interes për sezonin. Ky shërbim është falas për konsumatorët.

Ka shumë burime në bazë të të cilave ne bëjmë gjykime. Përfshihen jo vetëm rezultatet e Stiftung Warentest, por edhe përvojat e klientëve. Vetëm në këtë mënyrë mund të lindë një gjykim holistik dhe mbi të gjitha i ndershëm.

Produktet e krahasuara zgjidhen gjithashtu manualisht. Ne qëllimisht përmbahemi nga automatizimi dhe ndikimi i reklamuesve tanë në procesin e përzgjedhjes. Në vend të kësaj, ne punësojmë një ekip gazetarësh që familjarizohen çdo ditë me kategoritë përkatëse të produkteve dhe bëjnë një gjykim të pavarur.

Kjo krijon krahasime të produkteve që konsumatorët i konsiderojnë të rëndësishme. Gjithashtu për prodhuesit është një çmim nga test-vergleiche.com një vulë tërheqëse. Vula jonë e cilësisë mund të shfaqet në faqet e internetit dhe paketimin e produktit për një tarifë nominale. Sidoqoftë, përdorimi i tij i nënshtrohet kontrolleve të rrepta për sa i përket mbrojtjes së konsumatorit.

As ne nuk jemi të pagabueshëm. Gabimet që ne pa vetëdije i pranojmë nga burime të tjera nuk mund të përjashtohen plotësisht. Sidoqoftë, ne sigurisht sigurojmë se do t'i kontrollojmë të gjitha informacionet mbi të dhënat, produktet dhe shërbimet me sa kemi njohuri dhe besim para se t'i përfshijmë ato në krahasimet tona, por nuk mund të garantojmë që ato të jenë të azhurnuara, të plota dhe të sakta.

Ne nuk i testojmë të gjitha produktet vetë. Ne e shohim si detyrë tonë të përmbledhim burime të ndryshme me reputacion dhe të besueshëm siç janë Stiftung Warentest, komente të klientëve të Amazon ose revista të njohura të specializuara. Rezultati ynë i testit më pas llogaritet nga këto dhe për ju bëhet një vlerësim i përgjithshëm.

Ne kërkojmë për vlerësime nga burime të ndryshme të tilla si Stiftung Warentest, komente të konsumatorëve Amazon dhe revista të specializuara dhe ofrojmë një rezultat të përgjithshëm në formën e një grade test bazuar në to.

Ne bëjmë zgjedhjen tonë bazuar në numrin e raporteve të provave që mund të gjenden në internet për produktin përkatës. Produktet që shpesh janë testuar nga shumë burime dhe që janë gjithashtu ndër shitësit më të mirë në Amazon kanë një probabilitet shumë të lartë për tu renditur. Vendimi ynë merret gjithmonë në mënyrë të pavarur nga prodhuesit dhe dyqanet me ndikim.

Me kategoritë e produkteve varet nga sezoni përkatës. Në prag të pranverës dhe verës, objektet e kopshtarisë dhe pushimeve janë testuar për këtë arsye, ashtu si ngrohësit e tifozëve ose produktet e Krishtlindjes për vjeshtë dhe dimër. Ne duam të ofrojmë një krahasim për produktet e konsumit të përditshëm dhe prandaj përpiqemi të mbulojmë një gamë të gjerë temash.

Të dhënat e produktit mblidhen pjesërisht automatikisht dhe pjesërisht futen manualisht nga ekipi. Çdo ditë produkte të reja shtohen në bazën tonë të të dhënave dhe gabimet korrigjohen gjithashtu sa më shpejt që të jetë e mundur

Uebfaqja jonë Test-Vergleiche.com është i arritshëm falas për të gjithë vizitorët. Ne financohemi vetëm përmes të ardhurave nga reklamat. Partnerët tanë të reklamave nuk kanë asnjë ndikim në punën tonë editoriale.

Ekipi ynë nga Test-Vergleiche.com ju mund të na kontaktoni vetëm me email në email info @test-vergleiche.com. Për pyetje për shtyp të presse @test-vergleiche.com si dhe për aplikacionet në info @test-vergleiche.com.

Ne jemi të hapur ndaj çdo lloj kritike dhe sugjerimesh për përmirësim. Kjo është arsyeja pse ne jemi gjithmonë të lumtur nëse na dërgoni një email në info @test-vergleiche.com dërgoj Emaili juaj do të përpunohet sa më shpejt që të jetë e mundur dhe do të merrni një përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.