Integritetspolicy

Denna sekretesspolicy förklarar arten, omfattningen och syftet med behandlingen av personuppgifter (nedan kallade "data") inom vårt online-erbjudande och dess relaterade webbplatser, funktioner och innehåll samt extern närvaro på nätet, till exempel vår sociala medierprofil (nedan gemensamt kallat "online-erbjudande"). När det gäller begrepp som används, såsom "bearbetning" eller "ansvarig", hänvisar vi till definitionerna i artikel 4 i Allmänna databeskyddsförordningen (GDPR).

ansvarig

se länk till avtryck

Typer bearbetade data:

- Lagerdata (t.ex. namn, adresser).

- Kontaktuppgifter (t.ex. e-post, telefonnummer).

- Innehållsdata (t.ex. textinmatning, fotografier, videor).

- Användningsdata (t.ex. besökta webbplatser, intresse för innehåll, åtkomsttider).

- Meta / kommunikationsdata (t.ex. enhetsinformation, IP-adresser).

Kategorier av drabbade personer

Besökare och användare av online-erbjudandet (hädanefter hänvisar vi till de drabbade personerna som "användare").

Syftet med bearbetningen

- Tillhandahållande av online-erbjudandet, dess funktioner och innehåll.

- Besvara kontaktförfrågningar och kommunicera med användare.

- Säkerhetsåtgärder.

- Räckviddsmätning / marknadsföring

Användade termer

"Personuppgifter" avser information om en identifierad eller identifierbar fysisk person (nedan kallad den registrerade) En fysisk person anses identifierbar som kan identifieras direkt eller indirekt, särskilt genom att tilldela en identifierare, såsom namn, identifikationsnummer, platsdata, till en online-identifierare (t.ex. cookie) eller till en eller flera speciella egenskaper, som uttrycker den fysiska, fysiologiska, genetiska, mentala, ekonomiska, kulturella eller sociala identiteten hos denna fysiska person.

"Behandling": varje process som utförs med eller utan hjälp av automatiserade förfaranden eller någon sådan process som är förknippad med personuppgifter. Termen går långt och innehåller praktiskt taget varje hantering av data.

"Pseudonymer" den behandling av personuppgifter på ett sätt som personuppgifter inte längre kan tilldelas ett visst ämne utan hjälp av ytterligare information som denna ytterligare information hållas separat och tekniska och organisatoriska åtgärder har vidtagits för att se till att personuppgifter inte tilldelad en identifierad eller identifierbar fysisk person.

"Profilering" någon typ av automatiserad behandling av personuppgifter, vilket är att dessa personuppgifter används för att bedöma vissa personliga aspekter som avser en fysisk person, särskilt aspekter som rör arbetsinsats, ekonomisk situation, hälsa, personlig Att analysera eller förutsäga preferenser, intressen, tillförlitlighet, beteende, vistelseort eller flyttning av den fysiska personen.

Ansvarig person: den fysiska eller juridiska personen, myndighet, organ eller organ som beslutar, ensamt eller i samförstånd med andra, om syften och sättet att behandla personuppgifter.

"Processor": en fysisk eller juridisk person, offentlig myndighet, byrå eller annat organ som behandlar personuppgifter på den registeransvariges vägnar.

Relevanta rättsliga grunder

I enlighet med artikel 13 DSGVO informerar vi dig om den rättsliga grunden för vår databehandling. Förutsatt den rättsliga grunden nämns inte i sekretesspolicy gäller följande: Den rättsliga grunden för insamling av samtycke är en slags 6 1 para lit ... a och 7 DSGVO Art., den rättsliga grunden för behandling för att möta våra resultat och genomförande av avtals aktiviteter och svara på frågor är snäll. 6 para. 1 lit. b DSGVO, den rättsliga grunden för bearbetning för att uppfylla våra lagliga skyldigheter är Art 6 para 1 lit. c DSGVO och den rättsliga grunden för bearbetning för att skydda våra legitima intressen är Art 6 para 1 lit. f DSGVO. Om den registrerades eller andra fysiska personers väsentliga intressen kräver behandling av personuppgifter, anges Art. 6 punkt 1. d DSGVO som rättslig grund.

säkerhetsåtgärder

Vi träffas i enlighet med artikel. 32 DSGVO tekniska med hänsyn till känd teknik, kostnaden för genomförandet och verksamhetens art, omfattning, omständigheterna och syftet med behandlingen och de olika sannolikheten för förekomst och svårighetsgrad av risk för rättigheter och friheter för fysiska personer, lämplig och organisatoriska åtgärder för att säkerställa en skyddsnivå som är lämplig för risken.

Bland de åtgärder inkluderar att skydda konfidentialitet, integritet och tillgänglighet av data genom att kontrollera fysisk åtkomst till data, samt den oro dem tillgång, insats, överföring, säkerställa tillgången och deras separation. Vi har också inrättat rutiner för att säkerställa njutning av uppgifter, rättigheter och data sårbarhet. Vi tar också hänsyn till skyddet av personuppgifter som redan i utvecklingen eller val av hårdvara, mjukvara och förfaranden i enlighet med principen om dataskydd vid design och konstruktion integritetsvänliga standardinställningar (art. 25 DSGVO).

Samarbete med processorer och tredje parter

Om vi ​​(orderprocessorer eller tredje part) beskriver som en del av vår bearbetning av data till andra parter, de skickar till denna annars ge dem tillgång till uppgifterna, detta görs endast på grundval av ett rättsligt tillstånd (till exempel när en överföring av uppgifter till tredje part, som krävs av betalningstjänst, enl. Art. 6 para. 1 bokstaven B DSGVO att uppfylla kontraktet), du har kommit överens om att en rättslig skyldighet tillhandahåller eller utifrån våra legitima intressen (till exempel när man använder Supervisor, webbhotell, etc.).

Om vi ​​beställer tredje part att bearbeta data på grundval av ett så kallat "orderbearbetningskontrakt", görs detta på grundval av artikel 28 DSGVO.

Överföringar till tredjeländer

Om vi ​​((dvs. utanför EU EU) eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet (EES)) data till en process tredje land eller det sker i samband med användning av tjänster från tredje part eller avslöjande eller överföring av data till tredje part, men den här inträffar när det händer att uppfylla våra avtals (före) arbetsuppgifter utifrån ditt medgivande, på grund av en rättslig skyldighet eller på grundval av våra legitima intressen. Föremål för legala eller avtals licenser, process eller vi låter data i ett tredje land endast i närvaro av de särskilda kraven för DSGVO process Art. 44 ff.. Det vill säga att behandlingen utförs, till exempel på grund av särskilda skyddsåtgärder, som officiellt erkända konstaterandet av EU lämplig nivå av uppgiftsskydd (t.ex. för USA genom "Privacy Shield") eller efterlevnad speciella officiellt erkända avtalsförpliktelser (så kallade "standardklausuler").

Registrerade personers rättigheter

Du har rätt att begära en bekräftelse om huruvida de aktuella uppgifterna behandlas och att ge information om dessa uppgifter samt ytterligare information och en kopia av uppgifterna i enlighet med artikel 15 DSGVO.

Du har följaktligen. Art. 16 DSGVO har rätt att kräva att uppgifterna om dig är korrigerade eller korrigeringen av felaktiga uppgifter rörande dig.

Du har rätt att begära i enlighet med artikel. 17 DSGVO att uppgifter om kommer att tas bort omedelbart, eller alternativt, i enlighet med artikel. 18 DSGVO att kräva en begränsning av behandlingen av uppgifterna.

Du har rätt att kräva att uppgifterna om dig som lämnats till oss erhålls i enlighet med Art 20 DSGVO och skickas till andra ansvariga personer.

Du har pärla. Art 77 DSGVO rätten att lämna in ett klagomål till den behöriga tillsynsmyndigheten.

tillbakadragande

Du har rätt att bevilja samtycke i enlighet med. Art. 7 para. 3 DSGVO med effekt för framtiden

rätt till

Du kan när som helst göra invändningar mot framtida behandling av dina uppgifter i enlighet med artikel 21 GDPR. Invändningen kan särskilt göras mot bearbetning för direkt marknadsföring.

Cookies och rätt att göra invändningar i direktreklam

"Cookies" är små filer som lagras på användarnas datorer. Olika uppgifter kan lagras i cookies. En cookie används huvudsakligen för att lagra informationen om en användare (eller den enhet där kakan är lagrad) under eller efter sitt besök på ett online-erbjudande. Tillfälliga cookies, eller "session cookies" eller "transient cookies", är cookies som raderas när en användare lämnar en onlinetjänst och stänger webbläsaren. I en sådan cookie kan exempelvis innehållet i en kundvagn i en nätbutik eller en inloggningsstatus sparas. Termen "permanent" eller "beständig" avser cookies som förblir lagrade även efter att webbläsaren har stängts. Till exempel kan inloggningsstatus sparas om användarna besöker den efter flera dagar. På samma sätt kan användarnas intressen lagras i en sådan cookie som används för mätning av mått eller marknadsföring. Som "tredje part cookie" kallas cookies som erbjuds av andra än den som är ansvarig, som driver online-erbjudande (annars, om det bara är cookies vi talar om "första part cookies") företag.

Vi kan använda tillfälliga och permanenta cookies och klargöra detta i samband med vår integritetspolicy.

Om användare inte vill ha cookies lagrade på sin dator, kommer de att bli ombedda att inaktivera alternativet i webbläsarens systeminställningar. Sparade cookies kan raderas i webbläsarens systeminställningar. Uteslutning av cookies kan leda till funktionella begränsningar av detta online-erbjudande.

En allmän motsägelse mot användningen av de cookies som används för marknadsföring via internet kan i en rad olika tjänster, särskilt vid spårning, på den amerikanska sidan http://www.aboutads.info/choices/ eller EU: s sida http://www.youronlinechoices.com/ förklaras. Dessutom kan lagring av kakor uppnås genom att stänga av dem i webbläsarens inställningar. Observera att inte alla funktioner i detta online-erbjudande kan användas.

Radering av data

Den data som behandlas av oss raderas eller begränsas i enlighet med Art. 17 och 18 DSGVO. Om inte uttryckligen anges i denna integritetspolicy raderas de data som lagras av oss så snart de inte längre behövs för deras syfte och raderingen strider inte mot lagstadgade lagringskrav. Om inte uppgifterna raderas eftersom det krävs för andra och legitima ändamål kommer behandlingen att begränsas. Det betyder att data är blockerade och inte behandlade för andra ändamål. Detta gäller till exempel uppgifter som måste hållas av kommersiella eller skattemässiga skäl.

Efter lagkrav i Tyskland, lagring speciellt för 10 år 147 AO, 1 punkt i enlighet med §§ 257 para .. 1 no. 1 och 4, punkt. 4 HGB (böcker, skivor, förvaltningsrapporter, redovisningshandlingar, revisions böcker, är relevant för beskattning dokument, etc.) och 6 år i enlighet med § 257 para. 1 no. 2 och 3, punkt. 4 HGB (kommersiella bokstäver).

Enligt gällande lagar i Österrike lagra särskilt 7 J i enlighet med § 132 para. 1 BAO (bokföringsdokument, kvitton / fakturor, konton kuponger, affärsdokument, redovisning av inkomster och utgifter, etc.), för 22 år i samband med mark och för 10 år för handlingar som rör elektroniska tjänster, telekommunikation, radio- och tv-tjänster som återges till icke-entreprenörer i EU: s medlemsstater och för mini one-stop shop påstås (MOSS).

Affärsrelaterad bearbetning

Dessutom behandlar vi

- Kontraktsdata (t.ex. kontraktets föremål, varaktighet, kundkategori).

- Betalningsdata (t.ex. bankuppgifter, betalningshistorik)

från våra kunder, prospekter och affärspartners för att tillhandahålla kontraktstjänster, service och kundvård, marknadsföring, reklam och marknadsundersökning.

resebyråtjänster

Vi bearbetar data för våra kunder som en del av våra avtalstjänster som omfattar konceptuell och strategisk rådgivning, kampanjplanering, programvara och design utveckling / rådgivning eller vård, genomförande av kampanjer och processer / hantering, serveradministration, dataanalys / konsulttjänster och utbildning.

Här behandlar vi inventeringsdata (t.ex. kunduppgifter, såsom namn och adresser), kontaktinformation (t.ex. e-post, telefonnummer), datainnehåll (t ex textposter, bilder, videor), kontraktsdata (t.ex. kontrakt, mognad), betalningsdata (t.ex. bankuppgifter, betalning historia), användning och metadata (t.ex. som en del av utvärderingen och resultatmätning av marknadsföringsaktiviteter). I princip behandlar vi inte särskilda kategorier av personuppgifter, såvida inte dessa ingår i en beställd bearbetning. De drabbade är våra kunder, kunder och kunder, användare, besökare på webbplatsen eller anställda samt tredje part. Syftet med behandlingen är tillhandahållandet av kontraktstjänster, fakturering och vår kundservice. De rättsliga grunderna för bearbetningsresultatet från Art. 6 punkt 1 lit. b DSGVO (kontraktstjänster), Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO (analys, statistik, optimering, säkerhetsåtgärder). Vi behandlar data som är nödvändiga för att upprätta och uppfyllandet av avtalsbaserade tjänster och pekar på behovet av deras indikation. Upplysningar till externa parter kommer endast att göras om det krävs av en order. Vid behandling av de punkter som levereras till oss i samband med en jobbdata, vi agerar i enlighet med instruktionerna för klienten och de rättsliga kraven i ett jobb bearbetnings pärla. Art 28 DSGVO och bearbeta data för inget annat syfte än ordern.

Vi tar bort data efter utgången av laglig garanti och jämförbara förpliktelser. Nödvändigheten att hålla uppgifterna kontrolleras vart tredje år. i fallet med rättsliga skyldigheter arkivering deletionen (6 HGB, J 257, pärla. § 1 AO 10 J, pärla. § 147 Abs. 1 para.) utförs efter utgången. När det gäller uppgifter som har lämnats ut till oss i samband med kontraktet, kommer vi att ta bort data i enlighet med kontraktet, i princip efter utgången av jobbet.

Deltagande i Affiliate Affiliate Program

Inom vårt online-erbjudande litar vi på våra legitima intressen (dvs. intresse för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande). Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO-branschstandard spårningsåtgärder som krävs för driften av affiliate-systemet. Nedan klargör vi användarna om den tekniska bakgrunden.

Tjänsterna som erbjuds av våra avtalsparter kan också annonseras och kopplas till andra webbplatser (så kallade affiliate-länkar eller efterköpssystem, t ex om länkar eller tjänster från tredje part erbjuds efter avtalets slut). Operatörerna på respektive webbplatser får en provision om användarna följer de associerade länkarna och sedan utnyttjar erbjudandet.

Sammanfattningsvis är det nödvändigt för vår online erbjudande som vi kan spåra om användare som är intresserade av affiliate länkar och / eller tillgängliga uppgifter om erbjudanden som erbjuder klicka på initiativ av affiliate länkar eller vår onlineplattform upplever. För detta är affiliate länkar och våra erbjudanden kompletteras med vissa värden, till exempel, kan vara i en cookie, ställa in en del av länken eller på annat sätt. Värdena omfattar i synnerhet den första webbplatsen (referent), tid, online-identifierare för ägaren av webbplatsen som affiliate länken var online-identifierare för respektive erbjudande på nätet identifiering av användaren samt spårning specifika värden som annons-ID, associerat ID och kategorisering.

De online-användar-ID-er som används av oss är pseudonymvärden. Dvs online-ID inte innehåller ens personuppgifter såsom namn eller e-postadresser. De hjälper oss bara för att avgöra om samma användare som klickat på en affiliate länk eller är intresserade av vårt online-erbjudande för ett anbud fördel av det, säger till exempel ett avtal som ingåtts med leverantören. Men det är online-identitet omfattningen personligt eftersom partnerföretag och online-identitet också presentera oss med andra användardata. Precis som partnerföretag kan låta oss veta om en användare har uppfattat erbjudandet och vi kan betala till exempel bonusen.

 

Amazon Affiliate Program

Vi är baserade på våra legitima intressen (dvs intresset för ekonomisk drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) deltagare i affiliate program från Amazon EU, som var utformad för att ge ett medel för platser med hjälp av vilka av Placeringen av annonser och länkar till Amazon.de reklamavgift återbetalning kan tjäna (så kallade affiliate-system). Det innebär att vi som Amazon-partner tjänar kvalificerade inköp.

Amazon använder cookies för att spåra orderets ursprung. Bland annat kan Amazon erkänna att du har klickat på den associerade länken på denna sida och sedan köpt en produkt från Amazon.

För mer information om Amazons datanvändning och opt-out-alternativ, läs företagets sekretesspolicy: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010.

Obs! Amazon och Amazon-logotypen är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller ett av dess dotterbolag.

Awin Partner Program

Vi är baserade på våra legitima intressen (dvs intresset för ekonomisk drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) deltagare i affiliate program Awin AG, Eichhornstraße 3, 10785 Berlin, Tyskland, för att ge ett medium (affiliate system som kallas.) är utformad för webbplatser som kan tjänas genom att placera annonser och länkar till Awin reklam avgifter genom vilka. AWIN använder cookies för att förstå kontraktets ursprung. Bland andra Awin kan se att du klickade på affiliate länk på denna webbplats och sedan ett avtal har gjort på eller över Awin.

För mer information om Awin datasanvändning och eventuell motstånd, se företagets integritetspolicy: https://www.awin.com/de/rechtliches.

Affilinet Partner Program

Vi är baserade på våra legitima intressen (dvs intresset för ekonomisk drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) deltagare i affiliate program genom Affilinet GmbH, Sapporobogen 6-8, 80637 München, Tyskland, för att ge ett organ för ställena utformade kan tjänas medelst vilken genom placering av annonser och länkar till Affilinet reklam avgifter (sk. Affiliate system). Affilinet använder cookies för att förstå kontraktets ursprung. Bland andra Affilinet kan se att du klickade på affiliate länk på denna webbplats och sedan ett avtal har gjort på eller över Affilinet.

För mer information om Affilinets användning av data och meningsskiljaktigheter hänvisas till företagets sekretesspolicy: https://www.affili.net/de/footeritem/datenschutz.

Sekretesspolicy i ansökan

Vi behandlar sökandens data endast för ändamålet och i samband med ansökan i enlighet med de lagliga kraven. Behandlingen av sökandens uppgifter sker för att uppfylla våra (för) kontraktsförpliktelser i samband med ansökningsförfarandet i enlighet med artikel 6 punkt 1 lit. b. DSGVO Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO i den mån som behandling av data är nödvändig för oss, t.ex. i samband med rättsliga förfaranden (i Tyskland gäller dessutom 26 BDSG).

Ansökningsförfarandet kräver att sökande lämnar sökandens uppgifter. De nödvändiga sökandedata är, i den utsträckning som vi erbjuder ett onlineformulär markerat, annars resultatet av arbetsbeskrivningarna och innehåller i grunden informationen på person-, post- och kontaktadresserna samt ansökningsdokumenten, såsom brev, CV och certifikat. Dessutom kan sökande frivilligt ge oss ytterligare information.

Genom att lämna in ansökan till oss godkänner sökandena behandlingen av deras uppgifter i ansökningsförfarandet i enlighet med arten och omfattningen som anges i denna sekretesspolicy.

Såvitt frivilligt anmält särskilda kategorier av personuppgifter i enlighet med Art. 9 para. 1 DSGVO som en del av ansökningsprocessen är bearbetningen förutom typen. 9 para. 2 lit. b DSGVO (t.ex. hälsodata, t.ex. funktionshinder eller etniskt ursprung). Så långt det är särskilda kategorier av personuppgifter i enlighet med Art. 9 para. 1 DSGVO begäras från kandidater som en del av ansökningsprocessen är bearbetningen förutom typen. 9 para. 2 lit. en GDPR (t.ex. hälsodata, om det behövs för yrket).

Om så är fallet kan sökandena skicka in sina ansökningar till oss via en blankett på vår hemsida. Uppgifterna kommer att krypteras och överföras till oss enligt den senaste tekniken.

Dessutom kan sökande skicka oss sina ansökningar via e-post. Observera dock att e-postmeddelanden generellt inte skickas i krypterad form och att sökande själva måste tillhandahålla kryptering. Vi kan därför inte ansvara för överföringen av ansökan mellan avsändaren och mottagningen på vår server och rekommenderar därför att du använder en online formulär eller postleveransen. Istället för att söka via webbformulär och e-post har sökande fortfarande möjlighet att skicka ansökan per post.

De uppgifter som sökandena lämnar kan behandlas vidare av oss vid en framgångsrik ansökan för sysselsättning. Annars, om ansökan om ett erbjudande inte är framgångsrikt kommer sökandens uppgifter att raderas. Sökandens uppgifter kommer också att raderas om en ansökan återkallas, som sökandena har rätt till när som helst.

Avbeställningen är föremål för en legitim uppsägning av kandidaten efter utgången av sex månader, så att vi kan svara på eventuella uppföljningsfrågor till ansökan och uppfylla våra skyldigheter enligt likabehandlingslagen. Fakturor för eventuell ersättning av resekostnader arkiveras enligt skattebestämmelserna.

 

Akismet anti-spam check

Vårt online-erbjudande använder tjänsten "Akismet" som erbjuds av Automattic Inc., 60 29th Street, # 343, San Francisco, Kalifornien 94110, USA. Användningen baseras på våra legitima intressen i betydelsen av Art. 6 para. 1 lit. f) GDPR. Med hjälp av denna tjänst skiljer sig kommentarer från riktiga personer från spam kommentarer. All kommentarinformation skickas till en server i USA där den analyseras och lagras i fyra dagar för jämförelse. Om en kommentar har klassificerats som skräppost kommer data att lagras bortom den tiden. Denna information skall innehålla in namn, e-postadress, IP-adress, innehållet kommentar hänvisnings information om vilken webbläsare som används och datasystemet och tiden för posten.

För mer information om insamling och användning av data från Akismet, se Automattics sekretesspolicy: https://automattic.com/privacy/.

Användare är välkomna att använda pseudonymer, eller att avstå från att ange namn eller e-postadress. Du kan helt förhindra överföring av data genom att inte använda vårt kommenteringssystem. Det skulle vara synd, men tyvärr ser vi inga andra alternativ som fungerar lika effektivt.

 

Få profilbilder från Gravatar

Vi lägger i vår närvaro på nätet, särskilt i bloggen Gravatar av Automattic Inc. tjänsten 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, USA, en.

Gravatar är en tjänst som tillåter användare att logga in och skicka profilbilder och deras e-postadresser. När användare med respektive e-postadress på andra online-närvaro lämna (speciellt bloggar) inlägg eller kommentarer kan sedan visas bredvid inlägg eller kommentarer profilbilder. För detta ändamål till det datum som anmälts av användare e-postadress på Gravatar för kontrollera om en profil är lagrad till henne, överförs krypterat. Detta är det enda syftet med att skicka e-postadressen och det kommer inte att användas för andra ändamål, men kommer att raderas efteråt.

Användningen av Gravatar bygger på våra legitima intressen i den mening som avses i Art. 6 para. 1 lit. f) DSGVO, för med hjälp av Gravatar erbjuder vi post- och kommentarförfattarna möjlighet att personifiera sina inlägg med en profilbild.

Genom att visa bilderna har Gravatar lärt sig användarnas IP-adress, eftersom det är nödvändigt för kommunikation mellan en webbläsare och en onlinetjänst. För mer information om hur Gravatar samlar in och använder data, se Automattic Privacy Notice: https://automattic.com/privacy/.

Om användarna inte vill ha en länkad med din e-postadress på Gravatar Avatar visas i kommentarerna, bör du använda ett e-postadress för att kommentera, som inte är lagrat på Gravatar. Vi påpekar också att det är också möjligt att använda en anonym eller ingen e-postadress om användaren inte vill ha sin egen e-postadress på Gravatar är klar. Användare kan helt förhindra överföring av data genom att inte använda vårt kommenteringssystem.

Hämtning av emojis och smilies

Inom vår WordPress-blogg används grafiska emojis (eller smilies), dvs små grafiska filer som uttrycker känslor som används av externa servrar. Här, leverantörerna av servern, användarnas IP-adresser. Detta är nödvändigt så att emojie-filerna kan överföras till användarnas webbläsare. Emojie-tjänsten erbjuds av Automattic Inc., 60 29th Street, # 343, San Francisco, CA 94110, USA. Sekretesspolicy för Automattic: https://automattic.com/privacy/, Servern domäner som används är sworg och twemoji.maxcdn.com, vilket är att vår kunskap är känd på beställning. Content Delivery Networks är så servrar som betjänar endast en snabb och säker överföring av filer och personuppgifter om användare till Överföringen kommer att raderas.

Användningen av emojis bygger på våra legitima intressen, det vill säga intresset för en attraktiv design av vårt online erbjudande acc. Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO.

Hosting och e-post

Mätningar från oss för att slutföra hosting-tjänster är att tillhandahålla följande tjänster: infrastruktur och plattformstjänster, datorkraft, lagring och databastjänster, e-post, säkerhetstjänster och teknisk underhållstjänster som vi använder för att driften av denna webbplats.

Här behandlar vi eller enligt våra hosting leverantör inventeringsdata, kontaktinformation, datainnehåll, kontraktsdata, användnings meta och kommunikationsdata från kunder, potentiella kunder och besökare på denna webbplats på grundval av våra legitima intressen på ett effektivt och säkert tillhandahållande av denna webbplats. Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO samband med Art. 28 DSGVO (slutlig orderbehandling fördraget).

Samling av åtkomstdata och loggfiler

Vi eller våra webbhotell, står på grundval av våra legitima intressen i den mening som Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO uppgifter om all åtkomst till den server där denna tjänst är (så kallad server loggfiler). För att komma åt data inkluderar namnet på den nedladdade webbsida fil, datum och tid för åtkomst, mängden data som överförs, anmälan om lyckad hämtning, webbläsare skriver tillsammans med version, användarens operativsystem, hänvisningsadress (tidigare besökt), IP-adress och den begärande leverantör ,

Logfilinformation lagras av säkerhetsskäl (till exempel för att undersöka missbruk eller bedräglig verksamhet) i högst 7 dagar och raderas sedan. Uppgifter vars ytterligare behållande krävs för bevisupptagning ska undantas från uppsägningen tills den slutliga förtydligandet av händelsen är klar.

Google Etiketthanteraren

Google Tag Manager är en lösning som gör det möjligt för oss att hantera sk webbplatskoder via ett enda gränssnitt (inklusive integrering av Google Analytics och andra Google-marknadsföringstjänster i vårt online-erbjudande). Tagghanteraren själv (som implementerar taggarna) behandlar inte användarnas personuppgifter. När det gäller behandling av användares personuppgifter hänvisas till följande information om Googles tjänster. Riktlinjer för användning: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

 

Google Analytics

Vi använder (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) baserat på våra legitima intressen Google Analytics, en webbanalystjänst som tillhandahålls av Google, LLC ( "Google") en. Google använder cookies. Informationen som genereras av sådan cookie användningen av reserverna av användaren vanligtvis överförs till en Google-server i USA och lagras där.

Google är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google kommer att använda den här informationen för våra räkning för att utvärdera användningen av vårt online-erbjudande av användare, att sammanställa rapporter om aktiviteterna inom detta online-erbjudande och att ge oss ytterligare tjänster relaterade till användningen av detta online-erbjudande och användningen av internet. I det här fallet kan användarnas pseudonymprofiler skapas från de behandlade data.

Vi använder endast Google Analytics med aktiverad IP-anonymisering. Det innebär att användarens IP-adress kommer att förkortas av Google inom Europeiska unionens medlemsstater eller i andra avtalsslutande stater i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Endast i undantagsfall kommer hela IP-adressen överförs till en Google-server i USA och förkortas där.

IP-adressen som lämnats av användarens webbläsare kommer inte att slås samman med annan information från Google. Användare kan förhindra lagring av cookies genom att ställa in deras webbläsarprogramvara i enlighet därmed; användaren kan förhindra att data som genereras av cookien och i samband med deras användning av innehållet till Google och behandlingen av dessa uppgifter av Google, genom att hämta plugin-finns på följande länk och installera bortom: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Personuppgifterna för användare kommer att raderas eller anonymiseras efter 14 månader.

Google Adsense med personliga annonser

Vi använder bygger på våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) De tjänster som tillhandahålls av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").

Google är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Vi använder AdSense-tjänsten, som tillåter att annonser visas på vår webbplats och belönar oss för visning eller annan användning. För detta ändamål bearbetas användardata, såsom klicket på en annons och användarens IP-adress, varigenom IP-adressen förkortas med de två sista siffrorna. Därför är behandlingen av användarnas data pseudonymiserad.

Vi använder Adsense med personliga annonser. Därigenom drar Google slutsatser om deras intressen baserat på webbplatser som besökts av användare eller använda appar och användarprofiler som skapats på detta sätt. Annonsörer använder den här informationen för att anpassa sina kampanjer med dessa intressen, vilket gynnar både användare och annonsörer. För Google är annonser anpassade när samlad eller känd data bestämmer eller påverkar annonsvalet. Dessa inkluderar tidigare sökningar, aktiviteter, besök på webbplatsen, appar, demografi och platsinformation. Specifikt inkluderar detta demografisk inriktning, räntekategoriinriktning, remarketing och inriktning på kundsammanställnings listor och målgruppslistor som laddas upp till DoubleClick Bid Manager eller Campaign Manager.

Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

 

Google Adsense med icke-personliga annonser

Vi använder bygger på våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) De tjänster som tillhandahålls av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").

Google är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Vi använder AdSense-tjänsten, som tillåter att annonser visas på vår webbplats och belönar oss för visning eller annan användning. För detta ändamål bearbetas användardata, såsom klicket på en annons och användarens IP-adress, varigenom IP-adressen förkortas med de två sista siffrorna. Därför är behandlingen av användarnas data pseudonymiserad.

Vi använder Adsense med icke-personliga annonser. Annonserna visas inte baserat på användarprofiler. Icke-personliga annonser bygger inte på tidigare användarbeteende. Målriktning använder kontextuell information, inklusive grov (t.ex. på plats) geotargeting baserat på aktuell plats, innehåll på den aktuella webbplatsen eller appen och aktuella söktermer. Google förbjuder all personlig inriktning, inklusive demografisk inriktning och användarlista.

Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Google AdWords och omvandlingsmätning

Vi använder bygger på våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) De tjänster som tillhandahålls av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").

Google är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Vi använder onlinemarknadsföringsprocessen Google "AdWords" för att placera annonser i Googles annonsnätverk (t.ex. i sökresultat, i videor, på webbplatser etc.) så att de kan visas för användare som har ett förmodat intresse för annonserna. Detta gör att vi kan visa annonser för och inom vårt online-erbjudande på ett mer målinriktat sätt för att endast presentera användare med annonser som potentiellt motsvarar deras intressen. Om till exempel en användare visas annonser för produkter som han var intresserad av i andra onlineerbjudanden kallas detta "remarketing". För dessa ändamål, när våra och andra webbplatser där Googles annonsnätverk är aktivt, körs en kod omedelbart av Google och så kallade (åter) marknadsföringstaggar (osynlig grafik eller kod, även kallad " Webbsignaler "kallas) integrerade i webbplatsen. Med deras hjälp sparas en enskild cookie, dvs. en liten fil, på användarens enhet (jämförbara tekniker kan också användas istället för cookies). Den här filen registrerar vilka webbplatser användaren har besökt, vilket innehåll han är intresserad av och vilka erbjudanden användaren har klickat på, samt teknisk information om webbläsaren och operativsystemet, hänvisande webbplatser, besökstid och annan information om användningen av online-erbjudandet.

Dessutom får vi en individuell "konverteringskaka". Informationen som erhålls via cookien används av Google för att generera omvandlingsstatistik för oss. Vi hör emellertid bara det anonyma antalet användare som klickade på vår annons och omdirigerades till en sida för omvandlingsspårning. Vi får emellertid inte någon information som personligen identifierar användare.

Användarnas data är pseudonym bearbetad i Googles annonsnätverk. Till exempel lagrar och bearbetar inte användarnas namn eller e-postadresser, men hanterar relevanta uppgifter på ett kakelaterat sätt inom pseudonyma användarprofiler. Det är, från Google, att annonserna inte hanteras och visas till en specifikt identifierad person, men till cookieägaren, oavsett vem den cookieägaren är. Detta gäller inte om en användare uttryckligen har tillåtit Google att bearbeta data utan denna pseudonymisering. Informationen som samlas in om användare skickas till Google och lagras på Googles servrar i USA.

Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Google DoubleClick

Vi använder bygger på våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) De tjänster som tillhandahålls av Google, LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043 , USA, ("Google").

Google är certifierat enligt Privacy Shield-avtalet och erbjuder därmed en garanti för att följa europeisk dataskyddslag (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Vi använder onlinemarknadsföringsprocessen Google "Doubleclick" för att placera annonser i Googles annonsnätverk (t.ex. i sökresultat, i videor, på webbplatser etc.). Dubbelklick kännetecknas av det faktum att annonser visas i realtid baserat på användarnas förmodade intressen. Detta gör att vi kan visa annonser för och inom vårt online-erbjudande på ett mer målinriktat sätt för att endast presentera användare med annonser som potentiellt motsvarar deras intressen. Om till exempel en användare visas annonser för produkter som han var intresserad av i andra onlineerbjudanden kallas detta "remarketing". För dessa ändamål, när våra och andra webbplatser där Googles annonsnätverk är aktivt, körs en kod omedelbart av Google och så kallade (åter) marknadsföringstaggar (osynlig grafik eller kod, även kallad " Webbsignaler "kallas) integrerade i webbplatsen. Med deras hjälp sparas en enskild cookie, dvs. en liten fil, på användarens enhet (jämförbara tekniker kan också användas istället för cookies). Den här filen registrerar vilka webbplatser användaren har besökt, vilket innehåll han är intresserad av och vilka erbjudanden som användaren har klickat på, samt teknisk information om webbläsaren och operativsystemet, hänvisande webbplatser, besökstid och annan information om användningen av online-erbjudandet.

Användarnas IP-adress registreras också, varigenom detta förkortas i Europeiska unionens medlemsstater eller andra parter i avtalet om Europeiska ekonomiska samarbetsområdet och endast i undantagsfall överförs helt till en Google-server i USA och förkortas där. Ovanstående information kan också kopplas av Google med sådan information från andra källor. Om användaren senare besöker andra webbplatser kan de visas annonser skräddarsydda för sina intressen baserat på deras påstådda intressen utifrån deras användarprofil.

Användarnas data är pseudonym bearbetad i Googles annonsnätverk. Till exempel lagrar och bearbetar inte användarnas namn eller e-postadresser, men hanterar relevanta uppgifter på ett kakelaterat sätt inom pseudonyma användarprofiler. Det är, från Google, att annonserna inte hanteras och visas till en specifikt identifierad person, men till cookieägaren, oavsett vem den cookieägaren är. Detta gäller inte om en användare uttryckligen har tillåtit Google att bearbeta data utan denna pseudonymisering. Informationen som samlas in om användare via Google Marketing Services överförs till Google och lagras på Googles servrar i USA.

Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Facebook-pixlar, anpassade målgrupper och Facebook-konvertering

På grund av våra legitima intressen för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande och för dessa ändamål, den så kallade "Facebook-pixeln" från det sociala nätverket Facebook, som drivs av Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025 , USA, eller om du är baserad i EU används Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook").

Facebook är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Med hjälp av Facebook-pixel är Facebook för en möjlig besökare i våra reserver som en målgrupp för visning av reklam (sk. "Facebook-annonser") som skall fastställas. Således använder vi Facebook pixlar för att visa den anslutna via oss Facebook annonser bara för Facebook-användare som har visat intresse för vårt online-erbjudande eller vissa funktioner (t.ex. intressen i vissa ämnen eller produkter som besöks på grundval av Webbplatser bestämda), som vi överför till Facebook (så kallade "Custom Audiences"). Med hjälp av Facebook-pixel vill vi se till att våra Facebook-annonser motsvarar de potentiella användarnas intressen påverkar inte trakassera. Med hjälp av Facebook-pixel kan vi ytterligare förstå effekten av Facebook-annonser för statistiska och marknadsforskningsändamål, där vi ser om användare efter att ha klickat omdirigerats till en Facebook annons på vår hemsida (sk. "Conversion").

Behandlingen av data via Facebook är en del av Facebook: s datainvändningspolicy. Följaktligen generella noteringar om presentationen av Facebook-annonser, i policyen för dataanvändning av Facebook: https://www.facebook.com/policy.php, Särskild information och detaljer om Facebook-pixeln och hur den fungerar finns i Hjälp-delen av Facebook: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Du kan göra invändningar mot upptagningen av Facebook Pixel och använda dina data för att visa Facebook-annonser. För att ange vilka typer av annonser du ser inom Facebook kan du gå till sidan som upprättats av Facebook och följa anvisningarna på användningsbaserade annonseringsinställningar: https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Inställningarna är plattformoberoende, dvs de antas för alla enheter, t.ex. stationära datorer eller mobila enheter.

Du kan också välja att använda cookies för distansmätning och reklamändamål via deaktiveringssidan för Network Advertising Initiative (http://optout.networkadvertising.org/) och även den amerikanska webbplatsen (http://www.aboutads.info/choices) eller den europeiska webbplatsen (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/) motsäger.

Bing annonser

Vi använder konverterings- och spårningsverktyget "Bing Ads" inifrån vårt online-erbjudande baserat på våra legitima intressen (dvs. intresse för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande i den mening som avses i artikel 6 par. 1 lit. f GDPR) Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA. Microsoft lagrar cookies på användarnas enheter för att möjliggöra en analys av användningen av vårt online-erbjudande, förutsatt att användarna har nått vårt online-erbjudande via en Microsoft Bing-annons (så kallad "konverteringsmätning"). Microsoft och vi kan på detta sätt känna igen att någon klickade på en annons, vidarebefordrades till vårt online-erbjudande och nådde en tidigare bestämd målsida (så kallad "konverteringssida"). Vi tar bara reda på det totala antalet användare som klickade på en Bing-annons och omdirigerades till konverteringssidan. Inga IP-adresser sparas. Ingen personlig information om användarens identitet ges.

Microsoft är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active).

Om användare inte vill delta i Bing Ads-spårningsprocessen kan du välja att ställa in en cookie med webbläsarinställningar eller använda sidan Microsoft-borttagning: http://choice.microsoft.com/de-DE/opt-out.

Mer information om sekretess och cookies på Microsoft Bing Ads finns i Microsoft: s sekretesspolicy: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement.

Online närvaro i sociala medier

Vi upprätthåller online-närvaro inom sociala nätverk och plattformar för att kunna kommunicera med kunder, kunder och användare där och informera dem om våra tjänster. Vid anrop av respektive nätverk och plattformar gäller villkoren och riktlinjerna för databehandling för respektive operatör.

Om inte annat anges i vår integritetspolicy behandlar vi användarnas data så långt de kommunicerar med oss ​​inom de sociala nätverk och plattformar, t.ex. skriva artiklar om vår online-närvaro eller skicka meddelanden till oss.

Integration av tjänster och innehåll för tredje part

Vi sätter i våra reserver utifrån våra legitima intressen (dvs intresset för analys, optimering och kostnadseffektiv drift av våra reserver i enlighet med Art. 6 para. 1 objekt f. DSGVO) innehåll eller tjänster som tillhandahålls av tredje part för deras innehåll och Integrera tjänster som videor eller teckensnitt (gemensamt benämnt "innehåll").

Detta förutsätter alltid att tredjepartsleverantörer av detta innehåll uppfattar användarnas IP-adress, eftersom de inte skulle kunna skicka innehållet till sin webbläsare utan IP-adressen. IP-adressen krävs därför för att visa detta innehåll. Vi strävar efter att endast använda innehåll vars respektive leverantörer endast använder IP-adressen för att leverera innehållet. Tredjepartsleverantörer kan också använda så kallade pixeltaggar (osynlig grafik, även känd som "webbfyrar") för statistiska eller marknadsföringsmässiga ändamål. "Pixel-taggarna" kan användas för att utvärdera information som besökartrafik på sidorna på denna webbplats. Den pseudonyma informationen kan också lagras i cookies på användarens enhet och innehåller bland annat teknisk information om webbläsaren och operativsystemet, hänvisningswebbplatser, besökstid och annan information om användningen av vårt online-erbjudande, samt att vara länkad till sådan information från andra källor.

youtube

Vi lägger in videon på plattformen "YouTube" från leverantören Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Sekretesspolicy: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Fonts

Vi integrerar teckensnitten ("Google Fonts") från leverantören Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Dataskydd: https://www.google.com/policies/privacy/, Opt-out: https://adssettings.google.com/authenticated.

Användning av Facebook Social Plugins

På grundval av våra legitima intressen (dvs. intresse för analys, optimering och ekonomisk drift av vårt online-erbjudande i den mening som avses i artikel 6 punkt 1 lit. f GDPR) använder vi sociala plugins ("plugins") från det sociala nätverket facebook.com, som drivs av Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland ("Facebook"). Plugins kan visa interaktionselement eller innehåll (t.ex. videor, grafik eller textbidrag) och kan kännas igen av en av Facebook-logotyperna (vit "f" på en blå sida, termerna "som" eller "som" eller "tummen upp" -tecknet ) eller är markerade med tillägget "Facebook Social Plugin". Listan och utseendet på Facebook-sociala plugins kan ses här: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Facebook är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

När en användare åberopar en funktion i detta online-erbjudande som innehåller ett sådant plugin, etablerar enheten en direkt anslutning till Facebook-servrarna. Innehållet i plugin sänds av Facebook direkt till användarens enhet och inkorporeras av honom i online-erbjudandet. I processen kan användarprofiler skapas från de behandlade data. Vi har därför ingen inverkan på hur mycket data som Facebook samlar med hjälp av detta plugin och informerar därför användarna enligt vår kunskap.

Genom att integrera pluginerna får Facebook den information som en användare har åtkomst till på motsvarande sida i online-erbjudandet. Om användaren är inloggad på Facebook kan Facebook tilldela besöket till sitt Facebook-konto. Om användare interagerar med plugins, t ex trycker du på knappen Liksom eller lämnar en kommentar, skickas informationen från din enhet direkt till Facebook och lagras där. Om en användare inte är medlem i Facebook finns det fortfarande möjlighet att Facebook kommer att ta reda på och spara sin IP-adress. Enligt Facebook lagras endast en anonym IP-adress i Tyskland.

Syftet med och omfattningen av datainsamling och vidare bearbetning och användning av uppgifterna via Facebook samt relaterade rättigheter och inställningsalternativ för att skydda användarnas privatliv finns i Privacy Policy of Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Om en användare har en Facebook-medlem och inte vill Facebook för att samla in om detta online erbjuder information om honom och kopplas till dess lagrade på Facebook medlemsdata, måste han logga ut och radera sina cookies innan du använder vårt online-närvaro på Facebook. Andra inställningar och motsättningar till användningen av data för reklamsyfte, är möjliga inom Facebook profilinställningar: https://www.facebook.com/settings?tab=ads  eller via den amerikanska sidan http://www.aboutads.info/choices/  eller EU: s sida http://www.youronlinechoices.com/, Inställningarna är plattformoberoende, dvs de antas för alla enheter, t.ex. stationära datorer eller mobila enheter.

Twitter

Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll av Twitter-tjänsten som erbjuds av Twitter Inc., 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, USA, införlivas. Det kan exempelvis innehålla innehåll som bilder, videor eller texter och knappar, med vilka användare kan dela innehållet i detta online-erbjudande inom Twitter.

Om användarna är medlemmar av plattformen Twitter kan Twitter tilldela samtalet av ovan nämnda innehåll och funktioner till användarnas profiler. Twitter är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Sekretesspolicy: https://twitter.com/de/privacy, Opt-out: https://twitter.com/personalization.

Instagram

Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll i Instagram-tjänsten som erbjuds av Instagram Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, CA, 94025, USA, införlivas. Det kan exempelvis innehålla innehåll som bilder, videoklipp eller text och knappar som tillåter användare att dela innehåll från detta online-erbjudande inom Instagram. Om användarna är medlemmar i plattformen Instagram kan Instagram tilldela samtalet med ovan nämnda innehåll och funktioner till användarnas profiler där. Privacy Statement of Instagram: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

Pinterest

Inom vår närvaro på nätet funktioner och innehåll av servicealternativ kan erbjudas via Share Inc., 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA, är integrerade. Det kan exempelvis innehålla innehåll som bilder, videoklipp eller texter och knappar som tillåter användare att dela innehåll från detta online-erbjudande inom Pinterest. Om användarna är medlemmar av plattformen Pinterest kan Pinterest tilldela samtalet till den ovan nämnda innehåll och funktioner lokala profiler av användarna. Sekretesspolicy för Pinterest: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Google+

Inom vårt online-erbjudande kan funktioner och innehåll på Google+ plattformen som erbjuds av Google LLC, 1600 Amphitheater Parkway, Mountain View, CA 94043, USA ("Google") införlivas. Det kan exempelvis innehålla innehåll som bilder, videor eller texter och knappar, med vilka användare kan dela innehållet i detta online-erbjudande inom Twitter. Om användarna är medlemmar på plattformen kan Google tilldela samtalet med ovanstående innehåll och funktioner till användarnas profiler där.

Google är certifierat enligt Privacy Shield Agreement, vilket ger en garanti för att följa EU: s lagstiftning om dataskydd (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Mer information om Googles dataanvändning, hiring och sämre alternativ finns i Googles sekretesspolicy (https://policies.google.com/technologies/ads) samt i inställningarna för presentationen av annonsvisningar av Google (https://adssettings.google.com/authenticated).

Nyhetsbrev

Med följande information informerar vi dig om innehållet i vårt nyhetsbrev samt registrerings-, avsändnings- och statistiska utvärderingsförfaranden samt din rätt till invändning. Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev accepterar du kvittot och de beskrivna procedurerna.

Innehållet i nyhetsbrevet vi skickar nyhetsbrev, e-post och andra elektroniska meddelanden med reklam uppgifter ( "nyhetsbrev") endast med samtycke av mottagaren eller ett rättsligt tillstånd. I den mån innehållet i ett nyhetsbrev är konkret beskrivet, är de auktoritativa för användarnas samtycke. Vårt nyhetsbrev innehåller för övrigt information om våra tjänster och oss.

Dubbel inloggning och loggning: Registrering för vårt nyhetsbrev görs i ett så kallat dubbeloptagningsförfarande. Det innebär att du kommer att få ett e-postmeddelande efter att du loggat in för att be om bekräftelse på din registrering. Denna bekräftelse är nödvändig så att ingen kan registrera sig med externa e-postadresser. Registreringen för nyhetsbrevet kommer att loggas för att bevisa registreringsprocessen enligt de lagliga kraven. Detta inkluderar lagring av inloggning och bekräftelsestid samt IP-adress. På samma sätt kommer ändringar i dina data lagrade hos leverantören av fraktleverantörer att loggas.

Referenser: För att prenumerera på nyhetsbrevet är det tillräckligt att ge din e-postadress. Eventuellt ber vi dig att ge ett namn i nyhetsbrevet för personlig adress.

Sändningen av nyhetsbrevet och tillhörande resultatmätning baseras på samtycke från mottagarna enligt Art. 6 para. 1 lit. a, Art. 7 DSGVO tillsammans med 7 2 3 UWG eller, om samtycke inte krävs, baserat på våra legitima intressen i direktmarknadsföring. Art. 6 para. 1 lt. F. DSGVO i samband med § 7 para. 3 UWG.

Registreringen av registreringen är baserad på våra legitima intressen i enlighet med. Art. 6 para. 1 lit. f DSGVO. Vårt intresse ligger i användningen av ett användarvänligt och säkert nyhetsbrevssystem som betjänar både våra affärsintressen och användarnas förväntningar och gör det möjligt för oss att bevisa vårt samtycke.

Avbokning / återkallelse - Du kan när som helst avbryta mottagandet av vårt nyhetsbrev, dvs återkalla ditt samtycke. Du hittar en länk för att avbryta nyhetsbrevet i slutet av varje nyhetsbrev. På grundval av våra legitima intressen kan vi spara e-postadresserna utan abonnemang i upp till tre år innan vi tar bort dem för att kunna bevisa ett tidigare gett samtycke. Behandlingen av dessa uppgifter är begränsad till syftet med ett eventuellt försvar mot anspråk. En individuell begäran om radering är möjlig när som helst, förutsatt att den tidigare förekomsten av samtycke bekräftas samtidigt.

Nyhetsbrev - Mailchimp

Sändning av nyhetsbrevet med hjälp av avsändaren "MailChimp", ett nyhetsbrev leveransplattform från US leverantör Rocket Science Group, LLC, 675 Ponce De Leon Ave NE #5000, Atlanta, GA 30308, USA. Tjänsteleverantörens sekretesspolicy kan ses här: https://mailchimp.com/legal/privacy/, Rocket Science Group LLC är certifierad enligt Privacy Shield-avtalet, vilket garanterar överensstämmelse med europeiska dataskyddsstandarder (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active). Fraktleverantören är baserad på våra legitima intressen enligt Art. 6 para. 1 lit. f. DSGVO och ett kontraktsbehandlingsavtal Art. 28 para. 3 S. 1 DSGVO används.

Fraktleverantören kan använda mottagarens uppgifter i en pseudonym form, dvs utan att tilldela en användare, för att optimera eller förbättra sina egna tjänster, t.ex. för teknisk optimering av frakt och presentation av nyhetsbrev eller för statistiska ändamål. Leverantörsleverantören använder emellertid inte data från våra nyhetsbrevsmottagare för att ta itu med dem själva eller att vidarebefordra data till tredje part.

Användningen av våra sälar och riktlinjer att följa

Förseglingar, jämförelsevinnare sälar, prisvinnare sälar eller generellt Top5 Seal, görs tillgängliga för kunden i .jpg-format. Leveransen sker via mail via en av test-vergleiche.com beställd person.

Fastighetsrätten förblir helägd av bolaget test-vergleiche.com (nedan kallat "företaget"). Endast användarrättigheterna överförs till kunden via post via post.

Varje form av användning och plats (t.ex. flygblad, hemsida, blogg, produktfoto etc.) måste uttryckligen godkännas av test-vergleiche.com eller en person utsedd av företaget.

Med sändningen får kunden rätt att visa jpg-filerna på sin hemsida. I gengäld en länk till test-vergleiche.com eller en bas. Detta kan också göras genom tätningen, ett separat omnämnande i texten eller i bildsignaturen är valfritt.

Användningen är endast tillåten i samband med den produkt som nämns i förseglingen. Om det finns flera varianter av en produkt, t.ex. smakriktningar eller färger, gäller förseglingen för alla sorter.

Användning av företagsnamn och / eller förseglingen i samband med pornografiskt, olagligt eller annat rykteskadligt innehåll är förbjudet.

SUBJECT: Kunden debiteras inte för att skicka förseglingen om inte annat avtalats i förväg. test-vergleiche.com förbehåller sig rätten att ladda sälarna. Detta görs som en del av leveransen. Ska kunden få sälen av test-vergleiche.com eller erbjuds en auktoriserad person utan kostnad, upphör faktureringsrätten.

SUBJECT: Överföringen av användningsrättigheterna som beskrivs ovan är obegränsad i tid. En återkallelse är av företaget test-vergleiche.com möjligt när som helst.

Kommer det till en tvist mellan test-vergleiche.com och kunden med avseende på något av ovanstående punkter, fortsätter de återstående punkterna opåverkade.

Dataskydd & fotokrediter

Quellenangaben für die verwendeten Bilder und Grafiken:

http://www.shutterstock.com

http://www.amazon.de

http://www.amazon.com

http://www.blanco-germany.com/

http://www.cleverreach.de/

http://www.getresponse.de/

https://app.newsletter2go.com/

http://www.flatrate-newsletter.de/

http://www.cleverelements.com/appl/

https://www.rapidmail.de/

http://www.benchmarkemail.com/

http://www.aweber.com/

https://www.klick-tipp.com/

http://www.aweber.com/

https://www.otto.de

https://www.klick-tipp.com/

https://www.klick-tipp.com/

https://yalook.com/

https://www.klick-tipp.com/

https://www.bigstockphoto.com/de/

http://www.cleverreach.de/

http://www.getresponse.de/

https://app.newsletter2go.com/

http://www.flatrate-newsletter.de/

http://www.cleverelements.com/

https://www.rapidmail.de/

http://www.benchmarkemail.com/

http://www.aweber.com/

https://www.klick-tipp.com/

Klicka på knappen nedan för att ladda innehållet från www.sendeffect.de.

Ladda innehåll


Sidkommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras