Tietosuoja

Tämä tietosuojakäytäntö selittää henkilötietojen käsittelyn luonteen, laajuuden ja tarkoituksen (jäljempänä "tiedot") online-tarjouksessamme sekä siihen liittyvät sivustot, toiminnot ja sisältö sekä ulkoinen online-läsnäolo, kuten sosiaalisen median profiili (katso alla) nimitystä "online-tarjous"). Käytettyjen termien, kuten "käsittely" tai "vastuullinen", osalta viitataan yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) 4-määritelmiin.

vastuullinen

katso linkki painatukseen

Jalostettujen tietojen tyypit:

- Varastotiedot (esim. Nimet, osoitteet).

- Yhteystiedot (esim. Sähköposti, puhelinnumerot).

- Sisältötiedot (esim. Tekstinsyöttö, valokuvat, videot).

- Käyttötiedot (esim. Vieraillut verkkosivustot, kiinnostus sisältöön, käyttöajat).

- Meta- / viestintätiedot (esim. Laitetiedot, IP-osoitteet).

Vaikuttavien henkilöiden luokat

Online-tarjouksen kävijät ja käyttäjät (jäljempänä viitataan asianomaisiin henkilöihin "käyttäjinä").

Käsittelyn tarkoitus

- Verkkotarjouksen tarjoaminen, sen toiminnot ja sisältö.

- Yhteyspyyntöihin vastaaminen ja kommunikointi käyttäjien kanssa.

- Turvatoimenpiteet.

- Tavoitteen mittaus / markkinointi

Käytetyt termit

"Henkilötiedoilla" tarkoitetaan tunnistettua tai tunnistettavissa olevaa luonnollista henkilöä (jäljempänä "rekisteröity") koskevia tietoja; luonnollista henkilöä pidetään tunnistettavana, joka voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti erityisesti luovuttamalla tunnisteelle, kuten nimelle, tunnistenumerolle, sijaintitiedolle, online-tunnukselle (esim. evästeelle) tai yhdelle tai useammalle erityisominaisuudelle, ilmaisevat tämän luonnollisen henkilön fyysisen, fysiologisen, geneettisen, henkisen, taloudellisen, kulttuurisen tai sosiaalisen identiteetin.

"Käsittelyllä" tarkoitetaan kaikkia prosesseja, jotka suoritetaan automatisoitujen menettelyjen avulla tai ilman niitä, tai tällaista prosessia, joka liittyy henkilötietoihin. Termi kattaa laajan valikoiman ja kattaa käytännössä kaikki tietojen käsittelyn.

"Pseudonyymillä" tarkoitetaan henkilötietojen käsittelyä siten, että henkilötietoja ei voida enää antaa tietylle rekisteröidylle ilman lisätietojen toimittamista edellyttäen, että tällaiset lisätiedot pidetään erillisinä ja niihin sovelletaan teknisiä ja organisatorisia toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että henkilötiedot ovat ei ole osoitettu tunnistetulle tai tunnistettavissa olevalle luonnolliselle henkilölle.

"Profiloinnilla" tarkoitetaan kaikenlaista henkilötietojen automaattista käsittelyä, joka sisältää tällaisten henkilötietojen käytön arvioidakseen tiettyjä luonnolliseen henkilöön liittyviä henkilökohtaisia ​​näkökohtia, erityisesti työhön, taloudelliseen tilanteeseen, terveyteen, henkilökohtaisiin tilanteisiin liittyviä näkökohtia. Analysoida tai ennustaa kyseisen luonnollisen henkilön mieltymyksiä, etuja, luotettavuutta, käyttäytymistä, sijaintia tai siirtämistä.

'Vastuussa olevalla henkilöllä' luonnollista tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, elintä tai elintä, joka yksin tai yhdessä muiden kanssa päättää henkilötietojen käsittelyn tarkoituksista ja keinoista.

"Jalostajalla" luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, julkista viranomaista, elintä tai elintä, joka käsittelee henkilötietoja rekisterinpitäjän puolesta.

Asianmukaiset oikeusperustat

13 DSGVO: n mukaisesti ilmoitamme sinulle tietojenkäsittelyn oikeudellisesta perustasta. Ellei tietosuojailmoituksen oikeudellista perustaa mainita, sovelletaan seuraavaa: Luvan saamisen oikeusperusta on 6-§ 1 palaa. a ja Art. 7 DSGVO, oikeudellinen perusta palvelumme suorittamista varten sekä sopimusmääräysten toteuttaminen sekä pyyntöjen vastaaminen ovat 6-§: n 1 palaa. b DSGVO, oikeudellinen perusta käsittelyä varten oikeudellisten velvoitteiden täyttämiseksi, on 6-§ 1 palaa. c DSGVO ja oikeudellisen perustan käsittely oikeutettujen etujen suojaamiseksi on 6-§ 1 palaa. f DSGVO. Jos rekisteröidyn tai jonkin muun luonnollisen henkilön elintärkeät edut vaativat henkilötietojen käsittelyä, 6-§ 1 palaa. d DSGVO oikeudellisena perustana.

turvatoimet

Otamme asianmukaiset tekniset toimenpiteet 32 GDPR -standardin mukaisesti ottaen huomioon tekniikan tason, toteutuskustannukset ja käsittelyn luonteen, laajuuden, olosuhteet ja tavoitteet sekä yksilöiden oikeuksiin ja vapauksiin kohdistuvan riskin erilaisuuden todennäköisyyden ja vakavuuden ja organisatoriset toimenpiteet, joilla varmistetaan riskin mukainen suojelun taso.

Toimenpiteisiin kuuluvat erityisesti tietojen luottamuksellisuuden, eheyden ja saatavuuden varmistaminen valvomalla fyysistä pääsyä tietoihin sekä niiden saatavuutta, syöttämistä, paljastamista, saatavuutta ja katkaisemista. Lisäksi olemme laatineet menettelyt, joilla varmistetaan rekisteröityjen oikeuksien nauttiminen, tietojen poistaminen ja tietojen kompromissiin vastaaminen. Lisäksi harkitsemme henkilötietojen suojaa jo laitteistojen, ohjelmistojen ja menettelyjen kehittämisessä tai valinnassa tietosuojaperiaatteen mukaisesti teknologian suunnittelun ja yksityisyyttä suojaavien oletusasetusten mukaisesti (25 DSGVO).

Yhteistyö jalostajien ja kolmansien osapuolten kanssa

Jos luovutamme käsittelyn yhteydessä tietoja muille henkilöille ja yrityksille (jalostajille tai kolmansille osapuolille), välitämme ne heille tai muulla tavoin myöntämällä tietoja, tämä tapahtuu vain oikeudellisen luvan perusteella (esim. Jos tietojen lähettäminen kolmansille osapuolille, maksupalveluntarjoajien osalta 6-§: n 1: n mukaisesti b. DSGVO on velvollinen täyttämään sopimuksen), olet antanut luvan oikeudelliseen velvoitteeseen tai oikeutettujen etujenne perusteella (esim. agenttien, verkkokauppojen jne. käyttö).

Jos teemme kolmansia osapuolia käsittelemään tietoja niin sanotun "sopimuksen käsittelysopimuksen" perusteella, tämä tehdään 28 DSGVO: n perusteella.

Siirrot kolmansiin maihin

Jos käsittelemme tietoja kolmannessa maassa (ts. Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolella) tai kolmansien osapuolten palvelujen käytön tai tietojen luovuttamisen tai lähettämisen yhteydessä kolmansille osapuolille, tämä tapahtuu vain, jos se täyttää (etukäteen) sopimusvelvollisuutemme suostumuksenne perusteella, laillisen velvoitteen tai oikeutettujen etujen perusteella. Jollei oikeudellisista tai sopimuksista johtuvista luvista muuta johdu, käsittelemme tai käsittelemme kolmannessa maassa käsiteltyjä tietoja vain 44 et ai. Tämä tarkoittaa sitä, että käsittely tapahtuu esimerkiksi erityisten takuiden, kuten virallisesti tunnustetun tietosuojan tason (esim. USA: n tietosuojakeinon kautta) tai virallisesti tunnustettujen erityisten sopimusvelvoitteiden (ns. "Vakiosopimusehdot") mukaisesti.

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus pyytää vahvistusta siitä, käsitelläänkö kyseisiä tietoja ja tietoja näistä tiedoista sekä lisätietoja ja kopio tiedoista 15 DSGVO: n mukaisesti.

Sinulla on vastaavasti. 16 DSGVO: lla on oikeus vaatia sinua koskevien tietojen täyttämistä tai sinua koskevien virheellisten tietojen korjaamista.

17 DSGVO: n mukaan heillä on oikeus vaatia, että asiaankuuluvat tiedot poistetaan viipymättä, tai vaihtoehtoisesti vaatia tietojen käsittelyn rajoittamista 18 DSGVO: n mukaisesti.

Sinulla on oikeus vaatia, että meille annetut tiedot on hankittu 20 DSGVO: n mukaisesti ja pyydettävä niiden toimittamista muille vastuullisille henkilöille.

Sinulla on helmi. 77 DSGVO: lla on oikeus tehdä valitus toimivaltaiselle valvontaviranomaiselle.

vetäytyminen

Sinulla on oikeus hyväksyä. 7-art. 3 DSGVO, joka vaikuttaa tulevaisuuteen

oikeus

Voit milloin tahansa vastustaa tietojen käsittelyä 21 DSGVO: n mukaisesti milloin tahansa. Vastalause voidaan erityisesti tehdä suoramarkkinointitarkoituksessa tapahtuvaan käsittelyyn.

Evästeet ja oikeus vastustaa suoraa postia

"Evästeet" ovat pieniä tiedostoja, jotka tallennetaan käyttäjien tietokoneisiin. Evästeisiin voidaan tallentaa erilaisia ​​tietoja. Eväste toimii ensisijaisesti tallentamaan tietoja käyttäjästä (tai laitteesta, johon eväste on tallennettu) vierailun aikana tai sen jälkeen. Väliaikaiset evästeet tai "istunnon evästeet" tai "ohimenevät evästeet" ovat evästeitä, jotka poistetaan sen jälkeen, kun käyttäjä jättää online-palvelun ja sulkee selaimensa. Tällaisessa evästeessä voi esimerkiksi tallentaa verkkokaupassa olevan ostoskorin sisällön tai kirjautumistilan. "Pysyvä" tai "pysyvä" tarkoittaa evästeitä, jotka säilyvät tallennettuina, vaikka selain on suljettu. Esimerkiksi kirjautumistila voidaan tallentaa, jos käyttäjät vierailevat useiden päivien kuluttua. Samoin tällaisessa evästeessä voidaan tallentaa käyttäjien etuja, joita käytetään etäisyyden mittaamiseen tai markkinointiin. "Kolmannen osapuolen eväste" tarkoittaa evästeitä, joita tarjoavat muut palveluntarjoajat kuin online-tarjouksen tarjoaja (muuten, jos vain niiden evästeitä kutsutaan "ensimmäisen osapuolen evästeiksi").

Voimme käyttää väliaikaisia ​​ja pysyviä evästeitä ja selventää tätä tietosuojakäytäntömme yhteydessä.

Jos käyttäjät eivät halua tallentaa niiden laitteeseen tallennettuja evästeitä, niitä pyydetään poistamaan käytöstä selaimen järjestelmäasetuksissa. Tallennetut evästeet voidaan poistaa selaimen järjestelmän asetuksista. Evästeiden poissulkeminen voi johtaa tämän online-tarjouksen toiminnallisiin rajoituksiin.

Yleinen ristiriita online-markkinointiin käytettävien evästeiden käyttöä vastaan ​​monissa eri palveluissa, erityisesti seurannan tapauksessa, Yhdysvaltain puolella http://www.aboutads.info/choices/ tai EU: n puolelta http://www.youronlinechoices.com/ selitetään. Lisäksi evästeiden tallennus voidaan saavuttaa kytkemällä ne pois selaimen asetuksista. Huomaa, että kaikkia tämän online-tarjouksen ominaisuuksia ei voi käyttää.

Tietojen poistaminen

Meidän käsittelemämme tiedot poistetaan tai rajoitetaan 17 ja 18 DSGVO: n mukaisesti. Ellei tässä tietosuojalausumassa nimenomaisesti mainita, meidän tallentamat tiedot poistetaan heti, kun ne eivät enää ole tarpeen niiden käyttötarkoitukseen ja poistaminen ei ole ristiriidassa lakisääteisten tallennusvaatimusten kanssa. Ellei tietoja poisteta, koska niitä tarvitaan muille ja laillisesti sallituille tarkoituksille, sen käsittelyä rajoitetaan. Tämä tarkoittaa, että tiedot estetään ja niitä ei käsitellä muihin tarkoituksiin. Tämä koskee esimerkiksi tietoja, jotka on säilytettävä kaupallisista tai verotuksellisista syistä.

Saksan lakisääteisten vaatimusten mukaan säilyttäminen tapahtuu erityisesti 10-vuosien osalta 147-§: n 1 AO: n, 257: n 1-numeron 1 ja 4, 4 HGB (kirjat, tietueet, hallintoraportit, kirjanpitoasiakirjat, kaupankäyntikirjat) osalta. Asiakirjat jne.) Ja 6-vuotta 257-kohdan 1 nro 2 ja 3, 4 HGB (kaupalliset kirjeet) mukaisesti.

Itävallan lainsäädännön mukaan varastointi tapahtuu erityisesti 7 J: n mukaisesti 132 1 BAO: n mukaisesti (kirjanpitoasiakirjat, kuitit / laskut, tilit, kuitit, yritystodistukset, tulo- ja menotaulukot jne.) 22-vuosien osalta kiinteistöjen yhteydessä. 10-vuosia koskevat asiakirjat, jotka liittyvät sähköisesti tarjottuihin palveluihin, televiestintään, yleisradiotoimintaan ja televisiopalveluihin, joita tarjotaan muille kuin yrittäjille EU: n jäsenvaltioissa, joissa käytetään Mini-One-Stop-Shopia (MOSS).

Liiketoimintaan liittyvä käsittely

Lisäksi käsittelemme

- Sopimustiedot (esim. Sopimuksen kohde, kesto, asiakasluokka).

- maksutiedot (esim. Pankkitiedot, maksuhistoria)

asiakkaidemme, tulevaisuudennäkymiemme ja liikekumppaneidemme kanssa sopimuspalvelujen, palvelu- ja asiakaspalvelun, markkinoinnin, mainonnan ja markkinatutkimuksen tarjoamiseksi.

välityspalvelut

Käsittelemme asiakkaidemme tietoja osana sopimuspalvelujamme, joihin kuuluvat käsitteellinen ja strateginen konsultointi, kampanjan suunnittelu, ohjelmistojen ja suunnittelun kehittäminen / konsultointi tai ylläpito, kampanjan / prosessin / käsittelyn toteutus, palvelimen hallinta, tietojen analysointi / konsultointipalvelut ja koulutuspalvelut.

Tässä käsitellään varastotietoja (esim. Asiakkaan päätietoja, kuten nimiä tai osoitteita), yhteystietoja (esim. Sähköposti, puhelinnumerot), sisältötietoja (esim. Tekstinsyöttö, valokuvat, videot), sopimustietoja (esim. Aihe, termi), maksutietoja (esim. Pankkitiedot, maksuhistoria), käyttö ja metatiedot (esimerkiksi markkinointitoimenpiteiden arvioinnin ja onnistumisen mittaamisen yhteydessä). Periaatteessa emme käsittele erityisiä henkilötietojen luokkia, elleivät ne ole osa toimeksiantoa. Niihin kuuluvat asiakkaat, näkymät ja asiakkaat, käyttäjät, verkkosivuston kävijät tai työntekijät sekä kolmannet osapuolet. Käsittelyn tarkoituksena on tarjota sopimuspalveluja, laskutusta ja asiakaspalveluamme. Käsittelyn oikeudellinen perusta X. b DSGVO (sopimuspalvelut), 6-artikkeli 1 palaa. f DSGVO (analyysi, tilastot, optimointi, turvatoimet). Käsittelemme sopimuspalvelujen perustamiseen ja suorittamiseen tarvittavat tiedot ja ilmoitamme niiden tarpeellisuudesta. Ilmoitus ulkopuolisille osapuolille tehdään vain, jos sitä vaaditaan tilauksessa. Käsitellessämme toimitettujen tietojen käsittelyssä toimeksiannon mukaisesti toimimme asiakkaan ohjeiden sekä tilausten käsittelyn lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. 6 DSGVO ja käsittelevät tietoja muuhun tarkoitukseen kuin tilaukseen.

Poistamme tiedot oikeudellisen takuun ja vastaavien velvoitteiden päättymisen jälkeen. tietojen säilyttämisen tarve tarkistetaan kolmen vuoden välein; oikeudellisten arkistointivelvoitteiden tapauksessa poistaminen tapahtuu niiden päättymisen jälkeen (6 J 257-kohdan 1 HGB, 10 J mukaisesti 147-kohdan 1 AO) mukaisesti. Jos asiakkaan tilauksen yhteydessä luovutetaan tietoja, poistamme tiedot tilauksen eritelmien mukaisesti periaatteessa tilauksen päättymisen jälkeen.

Osallistuminen Affiliate-kumppaniohjelmiin

Online-tarjouksessamme luotamme oikeutettuihin etuihin (eli kiinnostukseen online-tarjouksemme analyysiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan). 6-kappale 1 palaa. f DSGVO-alan standardien mukaiset seurantatoimenpiteet, joita tarvitaan kumppanijärjestelmän toimintaan. Alla selvitämme käyttäjiä teknisestä taustasta.

Sopimuskumppaneidemme tarjoamia palveluja voidaan myös mainostaa ja liittää muihin verkkosivustoihin (ns. Affiliate-linkit tai osto-ostojärjestelmät, jos esimerkiksi kolmansien osapuolten linkkejä tai palveluja tarjotaan sopimuksen tekemisen jälkeen). Vastaavien verkkosivustojen operaattorit saavat palkkion, jos käyttäjät noudattavat affiliate-linkkejä ja hyödyntävät tarjouksia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että online-tarjouksemme edellyttää, että voimme seurata, ovatko käyttäjät, jotka ovat kiinnostuneita affiliate-linkeistä ja / tai meille tarjolla olevista tarjouksista, sitten hyödyntämään affiliate-linkkien tai online-alustamme tarjouksia. Tätä varten affiliate-linkkejä ja tarjouksiamme täydentävät tietyt arvot, jotka voivat olla osa linkkiä tai muuten, esimerkiksi evästeessä. Arvoihin kuuluvat erityisesti lähdekoodisivusto (viite), aika, sen verkkosivuston operaattorin online-tunniste, johon affiliate-linkki on sijoitettu, vastaavan tarjouksen online-tunniste, käyttäjän online-tunniste sekä seuranta tietyt arvot, kuten mainoksen tunnus, kumppanitunnus ja luokittelu.

Meidän käyttämämme online-käyttäjätunnukset ovat pseudonyymisiä arvoja. Tämä tarkoittaa, että online-tunnisteet eivät sisällä henkilötietoja, kuten nimiä tai sähköpostiosoitteita. Ne auttavat meitä vain määrittämään, onko sama käyttäjä, joka napsautti affiliate-linkkiä tai oli kiinnostunut tarjouksesta online-tarjouksemme kautta, hyväksynyt tarjouksen, eli on allekirjoittanut sopimuksen palveluntarjoajan kanssa. Online-tunnistus on kuitenkin henkilökohtainen siltä osin kuin kumppaniyritys ja myös meitä, online-tunnistus ja muut käyttäjätiedot ovat saatavilla. Vasta sitten kumppaniyritys voi kertoa meille, onko käyttäjä käyttänyt tarjousta ja voimme maksaa esimerkiksi bonuksen.

 

Amazon Affiliate Program

Olemme oikeutettujen etujen (eli kiinnostuksen kohteena 6 1 XNUMX -nimisen ilmaisun DSGVO: n mukaisessa taloudellisessa toiminnassa) perusteella Amazon EU: n kumppaniohjelman osallistujia, joiden tarkoituksena on tarjota väline sivustoille, joiden avulla mainosten sijoittaminen ja linkit Amazon.de -mainosmaksun palautukseen voidaan ansaita (ns. affiliate-järjestelmä). Tämä tarkoittaa, että Amazon-kumppanina ansaitsemme päteviä ostoksia.

Amazon käyttää evästeitä tilausten alkuperän seurantaan. Amazon voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut tältä sivustolta affiliate-linkkiä ja ostanut sen jälkeen Amazon-tuotteita.

Lisätietoja Amazonin tietojen käytöstä ja opt-out-vaihtoehdoista on yrityksen tietosuojakäytännössä: https://www.amazon.de/gp/help/customer/display.html?nodeId=201909010.

Huomautus: Amazon ja Amazon -logo ovat Amazon.com, Inc: n tai jonkin sen tytäryhtiön tavaramerkkejä.

AWIN kumppaniohjelman

Olemme perustuneet oikeutettuihin etuihinsa (eli kiinnostukseen online-tarjouksemme taloudelliseen toimintaan 6-artiklan 1-lausekkeessa. DSGVO) osallistujia AWIN AG: n, Eichhornstrasse 3, 10785 Berlin, Saksa, kumppaniohjelmassa on suunniteltu sivustoille, jotka ansaitsevat mainoskuluja mainosten sijoittamisen ja AWIN-linkkien (ns. affiliate-järjestelmän) kautta. AWIN käyttää evästeitä sopimuksen alkuperän ymmärtämiseksi. AWIN voi muun muassa tunnistaa, että olet napsauttanut yhteistyökumppanilinkkiä tällä sivustolla ja tehnyt sopimuksen AWINin kanssa tai sen kautta.

Lisätietoja Awinin käyttämästä datasta ja mahdollisista vastalauseista on yhtiön tietosuojakäytännössä: https://www.awin.com/de/rechtliches.

Affilinet kumppaniohjelman

Olemme perusteltuja oikeutettuja etuja (eli kiinnostusta online-tarjouksemme taloudelliseen toimintaan 6-artiklan 1-lausekkeessa. DSGVO) affilinet GmbH: n, Sapporobogen 6-8in, 80637 Münchenin, Saksan, kumppaniohjelman osanottajia tarjoamaan tiedotusvälineiden luominen verkkosivustoille, joiden avulla mainosten ja linkkien sijoittaminen Affilinetiin voi ansaita mainoskuluja (ns. affiliate-järjestelmä). Affilinet käyttää evästeitä sopimuksen alkuperän ymmärtämiseksi. Affilinet voi muun muassa tunnustaa, että olet napsauttanut affiliate-linkkiä tällä sivustolla ja tehnyt myöhemmin sopimuksen Affilinetin kanssa tai sen kautta.

Lisätietoja Affilinetin tietojen käytöstä ja opt-out-vaihtoehdoista on yrityksen tietosuojakäytännössä: https://www.affili.net/de/footeritem/datenschutz.

Tietosuojakäytäntö sovellusprosessissa

Käsittelemme hakijatietoja vain hakemusprosessin tarkoituksiin ja yhteydessä oikeudellisten vaatimusten mukaisesti. Hakijatietojen käsittely tapahtuu täyttääkseen (pre) sopimusvelvollisuutemme hakemusprosessin yhteydessä 6-§: n 1 mukaisesti. b. DSGVO Art. 6 para 1 palaa. f. DSGVO sikäli kuin tietojenkäsittely on välttämätöntä meille esimerkiksi oikeudellisten menettelyjen yhteydessä (Saksassa lisäksi § 26 BDSG).

Hakuprosessi edellyttää, että hakijat toimittavat meille hakijan tiedot. Tarvittavat hakijatiedot ovat, mikäli tarjoamme online-lomakkeen, muutoin tulevat työnkuvauksista ja sisältävät pohjimmiltaan henkilö-, posti- ja yhteystiedot sekä hakemukseen liittyvät asiakirjat, kuten kirjeen, CV: n ja todistukset. Lisäksi hakijat voivat vapaaehtoisesti antaa meille lisätietoja.

Lähettämällä hakemuksen meille hakijat hyväksyvät niiden tietojen käsittelyn hakumenettelyä varten tässä tietosuojakäytännössä esitetyn luonteen ja laajuuden mukaisesti.

Sikäli kuin 9-artiklan 1 DSGVO -standardin mukaiset henkilötietojen erityisryhmät annetaan vapaaehtoisesti hakemusprosessin yhteydessä, niiden käsittely suoritetaan lisäksi 9-kohdan 2-valaistuksen mukaisesti. b DSGVO (esim. terveystiedot, kuten vammaisuus tai etninen alkuperä). Siltä osin kuin 9 Abs. 1 DSGVO: ta pyydetään hakijailta hakemusprosessin yhteydessä erityisten henkilötietojen luokkien osalta, niiden käsittely suoritetaan lisäksi 9-kohdan 2-valaistuksen mukaisesti. GDPR (esim. terveyttä koskevat tiedot, jos ne ovat ammattia varten tarpeen).

Jos ne on toimitettu, hakijat voivat jättää hakemuksensa verkkosivustomme online-lomakkeella. Tiedot salataan ja lähetetään meille tekniikan tason mukaisesti.

Lisäksi hakijat voivat lähettää meille hakemuksensa sähköpostitse. Huomaa kuitenkin, että sähköpostiviestejä ei yleensä lähetetä salattuina ja että hakijoiden on itse annettava salaus. Siksi emme voi ottaa vastuuta sovelluksen siirrosta lähettäjän ja palvelimen vastaanoton välillä, ja siksi suosittelemme mieluummin käyttämään online-lomaketta tai postitoimitusta. Koska hakija ei ole online-lomakkeella ja sähköpostilla, heillä on edelleen mahdollisuus lähettää meille hakemus postitse.

Hakijoiden toimittamia tietoja voidaan käsitellä edelleen, jos hakemus onnistuu työllisyystarkoituksessa. Muussa tapauksessa, jos työnhakupyyntö ei onnistu, hakijoiden tiedot poistetaan. Hakijoiden tiedot poistetaan myös, jos hakemus peruutetaan, minkä hakijat voivat tehdä milloin tahansa.

Peruutus edellyttää ehdokkaiden peruuttamista laillisesti kuuden kuukauden kuluttua, jotta voimme vastata kaikkiin hakemukseen liittyviin jatkokysymyksiin ja noudattaa tasa-arvolain mukaisia ​​todistusvelvollisuuksia. Laskut matkakulujen korvaamisesta arkistoidaan verosäännösten mukaisesti.

 

Akismet-roskapostitarkistus

Verkkokaupassamme käytetään Automattic Inc: n tarjoamaa "Akismet" -palvelua, 60 29th Street # 343, San Francisco, CA 94110, USA. Käyttö perustuu oikeutettuihin etuihinsa Art. 6 para 1 palaa. f) GDPR. Tämän palvelun avulla todellisten ihmisten kommentit erotetaan roskapostikommenteista. Kaikki kommenttitiedot lähetetään palvelimelle Yhdysvalloissa, jossa sitä analysoidaan ja säilytetään neljä päivää vertailua varten. Jos kommentti on luokiteltu roskapostiksi, tiedot tallennetaan sen jälkeen. Nämä tiedot sisältävät syötetyn nimen, sähköpostiosoitteen, IP-osoitteen, kommentin sisällön, viittaajan, käytetyn selaimen tiedot, tietokonejärjestelmän ja merkinnän ajan.

Lisätietoja Akismetin tietojen keräämisestä ja käytöstä on Automatticin tietosuojakäytännössä: https://automattic.com/privacy/.

Käyttäjät ovat tervetulleita käyttämään salanimiä tai pidättymään antamasta nimeä tai sähköpostiosoitetta. Voit estää tietojen siirron kokonaan käyttämällä kommentointijärjestelmäämme. Se olisi häpeä, mutta valitettavasti näemme muita vaihtoehtoja, jotka toimivat yhtä tehokkaasti.

 

Hanki profiilikuvia Gravatarilta

Käytämme Automattic Inc: n Gravatar-palvelua, 60 29th Street #343, San Francisco, CA 94110, USA, online-tarjouksessamme ja erityisesti blogissa.

Gravatar on palvelu, jonka avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään ja lähettää profiilikuvia ja niiden sähköpostiosoitteita. Jos käyttäjät, joilla on vastaava sähköpostiosoite muissa online-sivustoissa (etenkin blogeissa), jättävät viestejä tai kommentteja, niiden profiilikuvat voidaan näyttää viestien tai kommenttien vieressä. Tätä tarkoitusta varten sähköpostiosoite, jonka käyttäjät ovat toimittaneet Gravatarille, lähetetään salatussa muodossa sen tarkistamiseksi, onko profiili tallennettu siihen. Tämä on ainoa tarkoitus lähettää sähköpostiosoite ja sitä ei käytetä muihin tarkoituksiin, vaan se poistetaan myöhemmin.

Gravatarin käyttö perustuu oikeutettuihin etuihin 6-artiklan 1 merkityksessä. f) DSGVO, koska Gravatarin avulla tarjoamme postin ja kommentoimme kirjailijoiden mahdollisuutta muokata viestiään profiilikuvalla.

Näyttämällä kuvat Gravatar on oppinut käyttäjien IP-osoitteen, koska se on välttämätöntä selaimen ja online-palvelun välisessä viestinnässä. Lisätietoja tietojen keräämisestä ja käytöstä Gravatarissa on Automatticin tietosuojakäytännössä: https://automattic.com/privacy/.

Jos käyttäjät eivät halua, että Gravatarin sähköpostiosoitteeseen liittyvä käyttäjäkuva näkyy kommenteissa, sinun pitäisi käyttää sähköpostiosoitetta, jota ei ole rekisteröity Gravatariin kommentoidakseen. Korostamme myös, että on mahdollista käyttää myös nimettömiä tai jopa ei-sähköpostiosoitteita, jos käyttäjät eivät halua lähettää omaa sähköpostiosoitettaan Gravatarille. Käyttäjät voivat estää tiedonsiirron kokonaan käyttämällä kommentointijärjestelmäämme.

Emojien ja hymiöiden hakeminen

WordPress-blogissamme ulkoisia palvelimia käyttävät graafiset emojit (eli hymiöt) eli pienet graafiset tiedostot, jotka ilmaisevat tunteita. Täällä palveluntarjoajat, käyttäjien IP-osoitteet. Tämä on välttämätöntä, jotta emojie-tiedostot voidaan lähettää käyttäjien selaimille. Emojie-palvelua tarjoaa Automattic Inc., 60 29th Street, #343, San Francisco, CA 94110, USA. Automatticin tietosuojakäytäntö: https://automattic.com/privacy/, Käytetyt palvelimen verkkotunnukset ovat sworg ja twemoji.maxcdn.com, jotka tietojemme mukaan ovat sisällönsiirtoverkkoja eli palvelimia, jotka tarjoavat vain nopean ja turvallisen tiedostojen ja käyttäjien henkilötietojen välittämisen lähetys poistetaan.

Emojien käyttö perustuu oikeutettuihin etuihin, eli kiinnostukseen houkuttelevaan online-tarjouksemme suunnitteluun. 6-kappale 1 palaa. f. DSGVO.

Hosting ja sähköposti

Käytetyt hosting-palvelut on suunniteltu tarjoamaan seuraavia palveluja: infrastruktuurin ja alustan palvelut, laskentakapasiteetti, tallennus- ja tietokantapalvelut, sähköpostin toimitus-, turvallisuus- ja tekniset huoltopalvelut, joita käytämme tämän verkkopalvelun hallinnassa.

Tässä me tai palveluntarjoajamme käsittelemme varastotietoja, yhteystietoja, sisältötietoja, sopimusehtoja, käyttötietoja, asiakkaiden, sidosryhmien ja kävijöiden tietoja tälle online-tarjoukselle oikeutettujen etumme perusteella tehokkaan ja turvallisen tarjouksen avulla. 6-kappale 1 palaa. f DSGVO yhdessä 28 DSGVO: n kanssa (sopimuksen käsittelyn tekeminen).

Tiedonkeruu ja lokitiedostot

Me tai palveluntarjoajamme keräämme perustelluista eduistamme 6-artiklan 1 merkityksessä. f. DSGVO Tiedot palvelimesta, johon tämä palvelu sijaitsee, jokaisesta pääsystä (ns. Palvelimen lokitiedostot). Käyttötiedot sisältävät haetun Web-sivun nimen, tiedoston, haun päivämäärän ja kellonajan, siirrettyjen tietojen määrän, onnistuneesta hakemisesta ilmoittamisen, selaimen tyypin ja version, käyttäjän käyttöjärjestelmän, viittauksen URL-osoitteen (aiemmin vierailtu sivu), IP-osoitteen ja pyynnön esittäjän. ,

Logfile-tiedot tallennetaan turvallisuussyistä (esim. Väärinkäytösten tai vilpillisten toimien tutkimiseksi) enintään 7-päivinä ja poistetaan sitten. Tiedot, joiden säilyttämistä vaaditaan todistustarkoituksiin, jätetään pois pyyhkäisystä, kunnes tapahtuma on lopullisesti selvitetty.

Google Tag Manager

Google Tag Manager on ratkaisu, jonka avulla voimme hallita ns. Verkkosivustojen tunnisteita yhden käyttöliittymän kautta (mukaan lukien Google Analyticsin ja muiden Googlen markkinointipalvelujen integrointi online-tarjoukseen). Itse tunnisteiden hallinta (joka toteuttaa tunnisteet) ei käsittele käyttäjien henkilötietoja. Käyttäjien henkilötietojen käsittelyssä viitataan seuraaviin Googlen palveluita koskeviin tietoihin. Käyttöohjeita: https://www.google.com/intl/de/tagmanager/use-policy.html.

 

Google Analytics

Perustuu oikeutettuihin etuihinsa (eli kiinnostukseen online-tarjouksemme analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 6-artiklan 1-kappaleessa.) Google Analytics, Google LLC: n ("Google") web-analytiikkapalvelu. Google käyttää evästeitä. Evästeen tuottamat tiedot käyttäjien online-tarjouksen käytöstä lähetetään yleensä Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne.

Google on sertifioitu tietosuoja-sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Google käyttää näitä tietoja puolestamme, jotta voimme arvioida käyttäjien online-tarjouksen käyttöä, laatia raportteja tämän online-tarjouksen toiminnoista ja tarjota meille lisäpalveluja, jotka liittyvät tämän online-tarjouksen ja internetin käyttöön. Tällöin voidaan luoda käsiteltyjen tietojen pseudonyymisiä käyttäjäprofiileja.

Käytämme Google Analyticsia vain aktivoituna IP-nimettömänä. Tämä tarkoittaa, että Googlen käyttäjä lyhentää käyttäjien IP-osoitetta Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen sopimusvaltioissa. Vain poikkeustapauksissa täydellinen IP-osoite lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä.

Käyttäjän selaimen toimittamaa IP-osoitetta ei yhdistetä muihin Googlen toimittamiin tietoihin. Käyttäjät voivat estää evästeiden tallentamisen asettamalla selaimen ohjelmiston vastaavasti; Käyttäjät voivat myös estää Googlen keräämän evästeen tuottamat tiedot, jotka liittyvät niiden online-tarjouksen käyttöön sekä näiden tietojen käsittelyyn Googlessa lataamalla ja asentamalla selaimen laajennus, joka on käytettävissä seuraavassa linkissä: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Löydät lisätietoja Googlen käyttämästä datasta, asetuksista ja vastaväitteistä Googlen tietosuojailmoituksesta ( https://policies.google.com/technologies/ads ) ja Googlen mainosten näyttämisen asetuksista (https: // adssettings.google.com/authenticated ).

Käyttäjien henkilötiedot poistetaan tai anonyymoidaan 14-kuukausien jälkeen.

Google Adsense, jossa on yksilöllisiä mainoksia

Käytämme Google LLC: n, 6 Amphitheatre Parkwayn, Mountain Viewin, CA 1in palveluja oikeutettujen etujen perusteella (eli kiinnostusta online-palvelun analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 1600-artiklan 94043 lit. , USA, ("Google").

Google on sertifioitu tietosuoja-sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Käytämme AdSense-palvelua, jonka avulla mainokset näkyvät verkkosivuillamme ja palkitsemme meille näytön tai muun käytön. Tätä varten käsitellään käyttötietoja, kuten mainoksen napsautusta ja käyttäjien IP-osoitetta, jolloin IP-osoite lyhennetään kahdella viimeisellä numerolla. Siksi käyttäjien tietojen käsittely on nimetty.

Käytämme AdSenseen yksilöllisiä mainoksia. Näin Google tekee johtopäätöksiä etuistaan ​​käyttäjien tai käytettyjen sovellusten ja tällä tavoin luotujen käyttäjäprofiilien perusteella. Mainostajat käyttävät näitä tietoja kampanjoidensa sovittamiseen näihin etuihin, mikä hyödyttää sekä käyttäjiä että mainostajia. Googlen osalta mainokset on yksilöity, kun kerätään tai tunnetut tiedot määrittävät tai vaikuttavat mainoksen valintaan. Näitä ovat aiemmat haut, aktiviteetit, sivustokäynnit, sovellukset, demografiset tiedot ja sijaintitiedot. Tarkemmin sanottuna tämä koskee demografista kohdistamista, kiinnostuksen luokkien kohdistamista, uudelleenmarkkinointia ja DoubleClick Bid Managerin tai Kampanjanhallintaan ladattujen asiakasryhmien ja yleisöluettelojen kohdistamista.

Löydät lisätietoja Googlen käyttämästä datasta, asetuksista ja vastaväitteistä Googlen tietosuojailmoituksesta ( https://policies.google.com/technologies/ads ) ja Googlen mainosten näyttämisen asetuksista (https: // adssettings.google.com/authenticated ).

 

Google Adsense, jossa ei-yksilöllisiä mainoksia

Käytämme Google LLC: n, 6 Amphitheatre Parkwayn, Mountain Viewin, CA 1in palveluja oikeutettujen etujen perusteella (eli kiinnostusta online-palvelun analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 1600-artiklan 94043 lit. , USA, ("Google").

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti ja tarjoaa siten takuun noudattaa eurooppalaista tietosuojalakia (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Käytämme AdSense-palvelua, jonka avulla mainokset näkyvät verkkosivuillamme ja palkitsemme meille näytön tai muun käytön. Tätä varten käsitellään käyttötietoja, kuten mainoksen napsautusta ja käyttäjien IP-osoitetta, jolloin IP-osoite lyhennetään kahdella viimeisellä numerolla. Siksi käyttäjien tietojen käsittely on nimetty.

Käytämme AdSenseä, jossa ei ole yksilöllisiä mainoksia. Mainoksia ei näytetä käyttäjien profiilien perusteella. Yksilöimättömät mainokset eivät perustu aiempaan käyttäjän käyttäytymiseen. Kohdistuksessa käytetään kontekstuaalista tietoa, mukaan lukien karkea (esim. Paikan päällä) geotarkennus nykyisen sijainnin, nykyisen verkkosivuston tai sovelluksen sisällön ja nykyisten hakutermien perusteella. Google kieltää henkilökohtaisen kohdistamisen, mukaan lukien demografisen kohdistamisen ja käyttäjien luettelon kohdistamisen.

Löydät lisätietoja Googlen käyttämästä datasta, asetuksista ja vastaväitteistä Googlen tietosuojailmoituksesta ( https://policies.google.com/technologies/ads ) ja Googlen mainosten näyttämisen asetuksista (https: // adssettings.google.com/authenticated ).

Google AdWords ja muuntaminen

Käytämme Google LLC: n, 6 Amphitheatre Parkwayn, Mountain Viewin, CA 1in palveluja oikeutettujen etujen perusteella (eli kiinnostusta online-palvelun analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 1600-artiklan 94043 lit. , USA, ("Google").

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti ja tarjoaa siten takuun noudattaa eurooppalaista tietosuojalakia (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Wir nutzen das Onlinemarketingverfahren Google “AdWords”, um Anzeigen im Google-Werbe-Netzwerk zu platzieren (z.B., in Suchergebnissen, in Videos, auf Webseiten, etc.), damit sie Nutzern angezeigt werden, die ein mutmaßliches Interesse an den Anzeigen haben. Dies erlaubt uns Anzeigen für und innerhalb unseres Onlineangebotes gezielter anzuzeigen, um Nutzern nur Anzeigen zu präsentieren, die potentiell deren Interessen entsprechen. Falls einem Nutzer z.B. Anzeigen für Produkte angezeigt werden, für die er sich auf anderen Onlineangeboten interessiert hat, spricht man hierbei vom „Remarketing“. Zu diesen Zwecken wird bei Aufruf unserer und anderer Webseiten, auf denen das Google-Werbe-Netzwerk aktiv ist, unmittelbar durch Google ein Code von Google ausgeführt und es werden sog. (Re)marketing-Tags (unsichtbare Grafiken oder Code, auch als “Web Beacons” bezeichnet) in die Webseite eingebunden. Mit deren Hilfe wird auf dem Gerät der Nutzer ein individuelles Cookie, d.h. eine kleine Datei abgespeichert (statt Cookies können auch vergleichbare Technologien verwendet werden). In dieser Datei wird vermerkt, welche Webseiten der Nutzer aufgesucht, für welche Inhalte er sich interessiert und welche Angebote der Nutzer geklickt hat, ferner technische Informationen zum Browser und Betriebssystem, verweisende Webseiten, Besuchszeit sowie weitere Angaben zur Nutzung des Onlineangebotes.

Lisäksi saamme yksilöllisen "muuntokokeen". Google käyttää evästeen kautta saatuja tietoja tuottamaan muuntotilastoja meille. Kuulemme kuitenkin vain mainoksellemme napsauttaneiden käyttäjien nimettömästä kokonaismäärästä, ja ne ohjataan tulosseurantatunnisteeseen. Emme kuitenkaan saa tietoja, jotka yksilöivät käyttäjiä.

Käyttäjien tiedot ovat Google-mainosverkoston yhteydessä käsiteltyä salanimeä. Esimerkiksi Google ei tallenna ja käsittele käyttäjien nimiä tai sähköpostiosoitteita, vaan käsittelee asiaankuuluvat tiedot evästeen tapaan pseudonyymien käyttäjäprofiilien sisällä. Toisin sanoen Googlen näkökulmasta mainoksia ei hallita ja näytetä nimenomaisesti tunnistetulle henkilölle vaan evästeen omistajalle riippumatta siitä, kuka tämä evästeen omistaja on. Tämä ei päde, jos käyttäjä on nimenomaisesti sallinut Googlen käsittelemään tiedot ilman tätä pseudonyymiä. Käyttäjistä kerättyjä tietoja lähetetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa.

Löydät lisätietoja Googlen käyttämästä datasta, asetuksista ja vastaväitteistä Googlen tietosuojailmoituksesta ( https://policies.google.com/technologies/ads ) ja Googlen mainosten näyttämisen asetuksista (https: // adssettings.google.com/authenticated ).

Google Doubleclick

Käytämme Google LLC: n, 6 Amphitheatre Parkwayn, Mountain Viewin, CA 1in palveluja oikeutettujen etujen perusteella (eli kiinnostusta online-palvelun analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 1600-artiklan 94043 lit. , USA, ("Google").

Google on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti ja tarjoaa siten takuun noudattaa eurooppalaista tietosuojalakia (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active).

Wir nutzen das Onlinemarketingverfahren Google “Doubleclick”, um Anzeigen im Google-Werbe-Netzwerk zu platzieren (z.B., in Suchergebnissen, in Videos, auf Webseiten, etc.). Double Click zeichnet sich dadurch aus, dass Anzeigen in Echtzeit anhand mutmaßlicher Interessen der Nutzer angezeigt werden. Dies erlaubt uns Anzeigen für und innerhalb unseres Onlineangebotes gezielter anzuzeigen, um Nutzern nur Anzeigen zu präsentieren, die potentiell deren Interessen entsprechen. Falls einem Nutzer z.B. Anzeigen für Produkte angezeigt werden, für die er sich auf anderen Onlineangeboten interessiert hat, spricht man hierbei vom „Remarketing“. Zu diesen Zwecken wird bei Aufruf unserer und anderer Webseiten, auf denen das Google-Werbe-Netzwerk aktiv ist, unmittelbar durch Google ein Code von Google ausgeführt und es werden sog. (Re)marketing-Tags (unsichtbare Grafiken oder Code, auch als “Web Beacons” bezeichnet) in die Webseite eingebunden. Mit deren Hilfe wird auf dem Gerät der Nutzer ein individuelles Cookie, d.h. eine kleine Datei abgespeichert (statt Cookies können auch vergleichbare Technologien verwendet werden). In dieser Datei wird vermerkt, welche Webseiten der Nutzer aufgesucht, für welche Inhalte er sich interessiert und welche Angebote der Nutzer geklickt hat, ferner technische Informationen zum Browser und Betriebssystem, verweisende Webseiten, Besuchszeit sowie weitere Angaben zur Nutzung des Onlineangebotes.

Myös käyttäjien IP-osoite tallennetaan, mikä lyhentää sitä Euroopan unionin jäsenvaltioissa tai muissa Euroopan talousalueesta tehdyn sopimuksen osapuolissa ja vain poikkeustapauksissa, jotka siirretään kokonaan Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Google voi myös yhdistää edellä mainitut tiedot muihin tietolähteisiin. Jos käyttäjä vierailee myöhemmin muilla verkkosivuilla, niille voidaan näyttää heidän etujaan vastaavia mainoksia niiden oletettujen etujen perusteella niiden käyttäjäprofiilin perusteella.

Käyttäjien tiedot ovat Google-mainosverkoston yhteydessä käsiteltyä salanimeä. Esimerkiksi Google ei tallenna ja käsittele käyttäjien nimiä tai sähköpostiosoitteita, vaan käsittelee asiaankuuluvat tiedot evästeen tapaan pseudonyymien käyttäjäprofiilien sisällä. Toisin sanoen Googlen näkökulmasta mainoksia ei hallita ja näytetä nimenomaisesti tunnistetulle henkilölle vaan evästeen omistajalle riippumatta siitä, kuka tämä evästeen omistaja on. Tämä ei päde, jos käyttäjä on nimenomaisesti sallinut Googlen käsittelemään tiedot ilman tätä pseudonyymiä. Google-markkinointipalvelujen kautta käyttäjistä kerätyt tiedot välitetään Googlelle ja tallennetaan Googlen palvelimiin Yhdysvalloissa.

Löydät lisätietoja Googlen käyttämästä datasta, asetuksista ja vastaväitteistä Googlen tietosuojailmoituksesta ( https://policies.google.com/technologies/ads ) ja Googlen mainosten näyttämisen asetuksista (https: // adssettings.google.com/authenticated ).

Facebook-pikselit, mukautetut yleisöt ja Facebook-muunnos

Innerhalb unseres Onlineangebotes wird aufgrund unserer berechtigten Interessen an Analyse, Optimierung und wirtschaftlichem Betrieb unseres Onlineangebotes und zu diesen Zwecken das sog. “Facebook-Pixel” des sozialen Netzwerkes Facebook, welches von der Facebook Inc., 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA, bzw. falls Sie in der EU ansässig sind, Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland betrieben wird (“Facebook”), eingesetzt.

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Mit Hilfe des Facebook-Pixels ist es Facebook zum einen möglich, die Besucher unseres Onlineangebotes als Zielgruppe für die Darstellung von Anzeigen (sog. “Facebook-Ads”) zu bestimmen. Dementsprechend setzen wir das Facebook-Pixel ein, um die durch uns geschalteten Facebook-Ads nur solchen Facebook-Nutzern anzuzeigen, die auch ein Interesse an unserem Onlineangebot gezeigt haben oder die bestimmte Merkmale (z.B. Interessen an bestimmten Themen oder Produkten, die anhand der besuchten Webseiten bestimmt werden) aufweisen, die wir an Facebook übermitteln (sog. „Custom Audiences“). Mit Hilfe des Facebook-Pixels möchten wir auch sicherstellen, dass unsere Facebook-Ads dem potentiellen Interesse der Nutzer entsprechen und nicht belästigend wirken. Mit Hilfe des Facebook-Pixels können wir ferner die Wirksamkeit der Facebook-Werbeanzeigen für statistische und Marktforschungszwecke nachvollziehen, in dem wir sehen ob Nutzer nachdem Klick auf eine Facebook-Werbeanzeige auf unsere Website weitergeleitet wurden (sog. „Conversion“).

Facebookin tietojen käsittely on osa Facebookin tietokäytäntöä. Näin ollen Facebook-mainosten esittämistä koskevat yleiset huomautukset Facebookin käyttöoikeussäännöissä: https://www.facebook.com/policy.php, Facebook-pikselistä ja siitä, miten se toimii, löydät erityisiä tietoja ja yksityiskohtia Facebookin Ohje-osiosta: https://www.facebook.com/business/help/651294705016616.

Voit vastustaa Facebook-pikselin ottamista ja tietojen käyttämistä Facebook-mainosten näyttämiseen. Voit määrittää, millaisia ​​mainoksia näet Facebookissa, ja siirry Facebookin asettamalle sivulle ja seuraa käyttöpohjaisten mainosasetusten muistiinpanoja: https://www.facebook.com/settings?tab=ads, Asetukset ovat alustasta riippumattomia eli ne hyväksytään kaikille laitteille, kuten pöytätietokoneille tai mobiililaitteille.

Voit myös kieltäytyä evästeiden käytöstä etäisyysmittauksessa ja myynninedistämistarkoituksessa Verkko mainonta -aloitteen deaktivointisivulla (http://optout.networkadvertising.org/) ja myös Yhdysvaltojen verkkosivusto (http://www.aboutads.info/choices) tai Euroopan verkkosivustolla (http://www.youronlinechoices.com/uk/your-ad-choices/) on ristiriidassa.

Bing mainokset

Wir setzen innerhalb unseres Onlineangebotes auf Grundlage unserer berechtigten Interessen (d.h. Interesse an der Analyse, Optimierung und wirtschaftlichem Betrieb unseres Onlineangebotes im Sinne des Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO) das Conversion- und Tracking-Tool „Bing Ads“ der Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA, ein. Dabei werden von Microsoft Cookies auf den Geräten der Nutzer gespeichert, um eine Analyse der Benutzung unseres Onlineangebotes durch die Nutzer zu ermöglichen, sofern Nutzer über eine Microsoft-Bing-Anzeige auf unser Onlineangebot gelangt sind (sog. “Conversion-Messung”). Microsoft und wir können auf diese Weise erkennen, dass jemand auf eine Anzeige geklickt hat, zu unserem Onlineangebot weitergeleitet wurde und eine vorher bestimmte Zielseite (sog “Conversion Seite”) erreicht hat. Wir erfahren dabei nur die Gesamtzahl der Nutzer, die auf eine Bing Anzeige geklickt haben und dann zu der Conversion Seite weitergeleitet wurden. Es werden keine IP-Adressen gespeichert. Es werden keine persönlichen Informationen zur Identität der Nutzer mitgeteilt.

Microsoft on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen.https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000KzNaAAK&status=Active).

Jos käyttäjät eivät halua osallistua Bing-mainosten seurantaprosessiin, he voivat myös poistaa tarvittavan evästeasetuksen selainasetusten kautta tai käyttää Microsoftin opt-out-sivua: http://choice.microsoft.com/de -DE / opt-out .

Käyttäjät voivat löytää lisätietoja tietosuojasta ja Microsoft Bing Adsin käyttämistä evästeistä Microsoftin tietosuojailmoituksesta: https://privacy.microsoft.com/de-de/privacystatement .

Online-läsnäolo sosiaalisessa mediassa

Säilytämme online-läsnäolon sosiaalisten verkostojen ja alustojen välityksellä, jotta voimme kommunikoida asiakkaiden, näkymien ja käyttäjien kanssa. Kun soitat vastaaviin verkkoihin ja alustoihin, käyttöehtoja ja tietojenkäsittelyohjeita sovelletaan niiden operaattoreihin.

Ellei toisin mainita tietosuojakäytäntömme yhteydessä, käsittelemme käyttäjien tiedot niin pitkälle kuin ne kommunikoivat kanssamme sosiaalisten verkostojen ja alustojen sisällä, esim. Kirjoittaa artikkeleita online-läsnäolostamme tai lähettää meille viestejä.

Kolmansien osapuolten palvelujen ja sisällön integrointi

Perustamme oikeutettuihin etuihinsa (eli kiinnostukseen online-tarjouksemme analysointiin, optimointiin ja taloudelliseen toimintaan 6-artiklan 1-kohdan mukaisesti. DSGVO) käytämme kolmansien osapuolten tarjoamia sisältöjä tai palveluita niiden sisällön ja palvelujen tarjoamiseksi Integroi palvelut, kuten videot tai fontit (yhteisesti nimitystä "sisältö").

Tämä edellyttää aina, että kolmannen osapuolen tämän sisällön tarjoajat havaitsevat käyttäjien IP-osoitteet, koska he eivät pystyisi lähettämään sisältöä selaimelleen ilman IP-osoitetta. Tämän sisällön näyttämiseen vaaditaan IP-osoite. Pyrimme käyttämään vain sisältöä, jonka vastaavat palveluntarjoajat käyttävät sisällön toimittamiseen vain IP-osoitetta. Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat voivat myös käyttää ns. Pikselitunnisteita (näkymätön grafiikka, joka tunnetaan myös nimellä "verkkojäljitteet") tilastollisiin tai markkinointitarkoituksiin. "Pikselitunnisteita" voidaan käyttää arvioimaan tietoja, kuten vierailijaliikennettä tämän verkkosivuston sivuilla. Salanimellä varustetut tiedot voidaan tallentaa myös käyttäjän laitteen evästeisiin, ja ne sisältävät muun muassa teknistä tietoa selaimesta ja käyttöjärjestelmästä, viittaavia verkkosivustoja, vierailuaikaa ja muuta tietoa online-tarjouksemme käytöstä sekä linkittää tällaisiin tietoihin muista lähteistä.

Youtube

Upotamme videot Google LLC: n, 1600 Amphitheater Parkwayn, Mountain Viewin, CA 94043in, USA: n YouTube-alustalle. Yksityisyyden suoja: https://www.google.com/policies/privacy/, Pois käytöstä: https://adssettings.google.com/authenticated.

Google Fonts

Integroimme fontit ("Google Fonts") toimittajalta Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA. Datan suojelu: https://www.google.com/policies/privacy/, Pois käytöstä: https://adssettings.google.com/authenticated.

Facebook-sosiaalisten laajennusten käyttö

Wir nutzen auf Grundlage unserer berechtigten Interessen (d.h. Interesse an der Analyse, Optimierung und wirtschaftlichem Betrieb unseres Onlineangebotes im Sinne des Art. 6 Abs. 1 lit. f. DSGVO) Social Plugins (“Plugins”) des sozialen Netzwerkes facebook.com, welches von der Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Irland betrieben wird (“Facebook”). Die Plugins können Interaktionselemente oder Inhalte (z.B. Videos, Grafiken oder Textbeiträge) darstellen und sind an einem der Facebook Logos erkennbar (weißes „f“ auf blauer Kachel, den Begriffen “Like”, “Gefällt mir” oder einem „Daumen hoch“-Zeichen) oder sind mit dem Zusatz “Facebook Social Plugin” gekennzeichnet. Die Liste und das Aussehen der Facebook Social Plugins kann hier eingesehen werden: https://developers.facebook.com/docs/plugins/.

Facebook on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active).

Kun käyttäjä vetoaa tämän online-tarjouksen ominaisuuteen, joka sisältää tällaisen laajennuksen, niiden laite muodostaa suoran yhteyden Facebook-palvelimiin. Facebook lähettää suoraan pluginin sisällön käyttäjän laitteeseen ja sisällyttää hänet online-tarjoukseen. Prosessissa voidaan luoda käsiteltyjen tietojen käyttäjäprofiileja. Siksi meillä ei ole vaikutusta siihen, kuinka paljon nämä tiedot keräävät tämän pluginin avulla, ja näin ollen tiedottaa käyttäjille tietojemme mukaan.

Integroimalla lisäosat, Facebook vastaanottaa tiedot, jotka käyttäjä on käyttänyt vastaavan sivun online-tarjouksesta. Jos käyttäjä on kirjautunut sisään Facebookiin, Facebook voi määrittää vierailunsa Facebook-tililleen. Jos käyttäjät ovat vuorovaikutuksessa esimerkiksi pluginien kanssa, paina Like-painiketta tai jätä kommentti, tiedot lähetetään laitteestasi suoraan Facebookiin ja tallennetaan sinne. Jos käyttäjä ei ole Facebookin jäsen, on edelleen mahdollista, että Facebook selvittää ja tallentaa IP-osoitteensa. Facebookin mukaan Saksassa säilytetään vain anonyymi IP-osoite.

Tietojen keräämisen tarkoitus ja laajuus sekä tietojen jatkokäsittely ja käyttö Facebookissa sekä niihin liittyvät oikeudet ja asetusten määrittäminen käyttäjien yksityisyyden suojaamiseksi löytyvät Facebookin tietosuojakäytännöstä: https://www.facebook.com/about/privacy/.

Jos käyttäjä on Facebook-jäsen ja hän ei halua, että Facebook kerää tietoja hänestä tämän online-tarjouksen kautta ja liittää sen Facebookiin tallennettuun jäsentietoonsa, hänen on kirjauduttava ulos Facebookista ja poistettava evästeet ennen online-tarjouksemme käyttöä. Muita asetuksia ja epäjohdonmukaisuuksia, jotka koskevat tietojen käyttöä mainostarkoituksessa, ovat mahdollisia Facebook-profiilin asetuksissa: https://www.facebook.com/settings?tab=ads  tai Yhdysvaltain puolella http://www.aboutads.info/choices/  tai EU: n puolelta http://www.youronlinechoices.com/, Asetukset ovat alustasta riippumattomia eli ne hyväksytään kaikille laitteille, kuten pöytätietokoneille tai mobiililaitteille.

Twitter

Online-tarjouksessamme voidaan sisällyttää Twitter Inc.:n tarjoama Twitter-palvelu, 1355 Market Street, 900 Suite, San Francisco, CA 94103, USA. Tämä voi sisältää esimerkiksi sisältöä, kuten kuvia, videoita tai tekstejä ja painikkeita, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa tämän online-tarjouksen sisällön Twitterissä.

Jos käyttäjät ovat foorumin Twitter-jäseniä, Twitter voi määrittää yllä mainitun sisällön ja toimintojen kutsun käyttäjien profiileihin. Twitter on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TORzAAO&status=Active). Yksityisyyden suoja: https://twitter.com/de/privacy, Pois käytöstä: https://twitter.com/personalization.

Instagram

Online-tarjouksessamme voidaan käyttää Instagram Inc: n, 1601 Willow Roadin, Menlo Parkin, CA: n, 94025: n, USA: n tarjoaman Instagram-palvelun ominaisuuksia ja sisältöä. Tähän voi kuulua esimerkiksi sisältöä, kuten kuvia, videoita tai tekstiä ja painikkeita, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa sisältöä tämän online-tarjouksen kautta Instagramissa. Jos käyttäjät ovat jäsentä Instagramista, Instagram voi määrittää edellä mainitun sisällön ja toimintojen kutsun käyttäjien profiileille. Instagramin tietosuojalausunto: http://instagram.com/about/legal/privacy/.

pinterest

Online-tarjouksessamme voidaan sisällyttää Pinterest Inc: n tarjoaman Pinterest-palvelun ominaisuuksia ja sisältöä, 635 High Street, Palo Alto, CA, 94301, USA. Tähän voi kuulua esimerkiksi sisältö, kuten kuvat, videot tai tekstit ja painikkeet, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa tämän online-tarjouksen sisällön Pinterestissä. Jos käyttäjät ovat foorumin Pinterestin jäseniä, Pinterest voi määrätä edellä mainitun sisällön ja toimintojen kutsun käyttäjien profiileille. Pinterestin tietosuojakäytäntö: https://about.pinterest.com/de/privacy-policy.

Google+

Online-tarjouksessamme voidaan sisällyttää Google LLC: n, 1600 Amphitheater Parkwayn, Mountain Viewin, CA 94043in, USA: n ("Google") tarjoamat Google+ -alustan ominaisuudet ja sisältö. Tämä voi sisältää esimerkiksi sisältöä, kuten kuvia, videoita tai tekstejä ja painikkeita, joiden avulla käyttäjät voivat jakaa tämän online-tarjouksen sisällön Twitterissä. Jos käyttäjät ovat Google+ -alustan jäseniä, Google voi määrittää edellä mainitun sisällön ja toimintojen puhelun siellä olevien käyttäjien profiileihin.

Google on sertifioitu tietosuoja-sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojalainsäädännön noudattamisen (https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI&status=Active). Lisätietoja Googlen tietojen käytöstä, vuokraamisesta ja erimielisyyksien valinnoista on Googlen tietosuojakäytännöissä (https://policies.google.com/technologies/ads) sekä Google-mainosten näyttökertojen esittämisasetuksissa (https://adssettings.google.com/authenticated).

Uutiskirje

Seuraavilla tiedoilla kerrotaan uutiskirjeen sisällöstä sekä rekisteröinti-, toimitus- ja tilastollisista arviointimenettelyistä sekä vastustamisoikeudestasi. Tilaa uutiskirjeemme hyväksymällä kuitti ja kuvatut menettelyt.

Uutiskirjeen sisältö: Lähetämme uutiskirjeitä, sähköpostiviestejä ja muita sähköisiä ilmoituksia mainontatietojen kanssa (jäljempänä "uutiskirje") vain vastaanottajan suostumuksella tai oikeudellisella luvalla. Siltä osin kuin uutiskirjeen sisältö kuvataan konkreettisesti uutiskirjeen hakemuksen yhteydessä, se on ratkaiseva käyttäjän suostumuksella. Muuten uutiskirjeissämme on tietoa palveluistamme ja meistä.

Kaksoisvalinta ja kirjaus: Rekisteröityminen uutiskirjeemme tapahtuu ns. Tämä tarkoittaa, että saat sähköpostin kirjautumisen jälkeen ja pyytänyt vahvistusta rekisteröinnistäsi. Tämä vahvistus on tarpeen, jotta kukaan ei voi rekisteröityä ulkoisiin sähköpostiosoitteisiin. Uutiskirjeen rekisteröinti kirjataan rekisteröintimenettelyn todistamiseksi lakisääteisten vaatimusten mukaisesti. Tähän sisältyy kirjautumisen ja vahvistuksen ajan sekä IP-osoitteen tallennus. Samoin lähetyspalvelun tarjoajaan tallennettujen tietojen muutokset kirjataan.

Valtuutukset: Jos haluat tilata uutiskirjeen, riittää, että annat sähköpostiosoitteesi. Valinnaisesti pyydämme sinua antamaan nimen uutiskirjeessä henkilökohtaiseen osoitteeseen.

Uutiskirjeen lähettäminen ja siihen liittyvä suorituskykymittaus perustuvat vastaanottajan suostumukseen. 6-kappale 1 palaa. a, 7 DSGVO, 7 § 2 nro 3 UWG tai, jos suostumusta ei vaadita, perustuen oikeutettuihin etuihin suoramarkkinoinnissa. 6-kappale 1 lt. F. DSGVO yhdessä § 7-kohdan 3 UWG kanssa.

Rekisteröintiprosessin kirjaaminen perustuu meidän oikeutettuihin etuihinsa. 6-kappale 1 palaa. f DSGVO. Olemme kiinnostuneita käyttämään käyttäjäystävällistä ja turvallista uutiskirjejärjestelmää, joka palvelee liiketoimintamme etuja ja täyttää käyttäjien odotukset ja antaa meille luvan.

Irtisanominen / peruuttaminen - Voit peruuttaa uutiskirjeemme vastaanottamisen milloin tahansa, ts. Peruuttaa suostumuksesi. Linkki uutiskirjeen peruuttamiseen löytyy jokaisen uutiskirjeen lopusta. Voimme tallentaa lähetetyt sähköpostiosoitteet enintään kolmeksi vuodeksi oikeutettujen etujemme perusteella, ennen kuin poistamme ne etukäteen antaman suostumuksen saamiseksi. Näiden tietojen käsittely rajoittuu mahdolliseen puolustautumiseen vaatimuksia vastaan. Yksittäinen peruutuspyyntö on mahdollista milloin tahansa, edellyttäen että samalla vahvistetaan aiempi suostumuksen olemassaolo.

Uutiskirje - Mailchimp

Uutiskirje lähetetään MailChimp, Rocket Science Groupin LLC-palveluntarjoaja, 675 Ponce De Leon Ave NE # 5000, Atlanta, GA 30308, USA. Lähetyspalvelujen tarjoajan tietosuojakäytäntöä voidaan tarkastella täällä: https://mailchimp.com/legal/privacy/, Rocket Science Group LLC on sertifioitu Privacy Shield -sopimuksen mukaisesti, joka takaa Euroopan tietosuojastandardien noudattamisen.https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000TO6hAAG&status=Active). Merenkulun palveluntarjoaja perustuu oikeutettuun etuun. 6-kappale 1 palaa. f. DSGVO ja sopimuksen käsittelysopimus. 28-kappale 3 S. 1 DSGVO.

Laivapalvelujen tarjoaja voi käyttää vastaanottajan tietoja pseudonyymi-muodossa, eli ilman käyttäjälle osoitettuja tehtäviä, optimoida tai parantaa omia palvelujaan, esimerkiksi merenkulun tekniseen optimointiin sekä uutiskirjeiden esittämiseen tai tilastotarkoituksiin. Merenkulun palveluntarjoaja ei kuitenkaan käytä uutiskirjeen vastaanottajien tietoja niiden käsittelemiseen tai tietojen välittämiseen kolmansille osapuolille.

Tiivisteidemme käyttö ja ohjeiden noudattaminen

Tiivisteet, vertailun voittajan sinetit, palkinnon saajan sinetti tai yleinen Top5 Seal, toimitetaan asiakkaalle .jpg-muodossa. Toimitus tapahtuu postitse yhden test-vergleiche.com tilattu henkilö.

Omistusoikeudet jäävät kokonaan yhtiön piiriin test-vergleiche.com (jäljempänä "yritys"). Vain käyttöoikeudet siirretään asiakkaalle sähköpostitse sähköpostitse.

Jokainen käyttömuoto ja sijainti (esim. Esite, verkkosivusto, blogi, tuotekuva jne.) On nimenomaisesti hyväksyttävä test-vergleiche.com tai yrityksen nimeämä henkilö.

Lähetettäessä asiakas saa oikeuden näyttää jpg-tiedostot verkkosivuillaan. Vastineeksi linkki test-vergleiche.com tai pohja. Tämä voidaan tehdä myös sinetin kautta, erillinen maininta tekstissä tai kuvan allekirjoituksessa on valinnainen.

Käyttö on sallittua vain sinetissä mainitun tuotteen yhteydessä. Jos tuotteessa on useita lajikkeita, esim. Aromiaineita tai värejä, sinetti on voimassa kaikissa lajikkeissa.

Yrityksen nimen ja / tai sinetin käyttö pornografisen, laittoman tai muun mainetta vahingoittavan sisällön yhteydessä on kielletty.

KOHDE: Asiakasta ei veloiteta sinetin lähettämisestä, ellei etukäteen ole sovittu toisin. test-vergleiche.com pidättää itsellään oikeuden periä sinetit. Tämä tapahtuu osana toimitusta. Onko asiakas sinetti test-vergleiche.com tai tarjotaan maksutta valtuutetulle henkilölle, oikeus laskutukseen päättyy.

AIHE: Edellä kuvattu käyttöoikeuksien siirto on ajallisesti rajoittamaton. Peruutus on yrityksen toimesta test-vergleiche.com mahdollista milloin tahansa.

Ovatko niiden välillä taistelua? test-vergleiche.com ja asiakkaan osalta edellä mainituista kohdista, jäljellä olevat kohdat pysyvät ennallaan.

Tietosuoja ja valokuvahyvitykset

Quellenangaben für die verwendeten kuvat und Grafiken:

http://www.shutterstock.com

http://www.amazon.de

http://www.amazon.com

http://www.blanco-germany.com/

http://www.cleverreach.de/

http://www.getresponse.de/

https://app.newsletter2go.com/

http://www.flatrate-newsletter.de/

http://www.cleverelements.com/appl/

https://www.rapidmail.de/

http://www.benchmarkemail.com/

http://www.aweber.com/

https://www.klick-tipp.com/

http://www.aweber.com/

https://www.otto.de

https://www.klick-tipp.com/

https://www.klick-tipp.com/

https://yalook.com/

https://www.klick-tipp.com/

https://www.bigstockphoto.com/de/

http://www.cleverreach.de/

http://www.getresponse.de/

https://app.newsletter2go.com/

http://www.flatrate-newsletter.de/

http://www.cleverelements.com/

https://www.rapidmail.de/

http://www.benchmarkemail.com/

http://www.aweber.com/

https://www.klick-tipp.com/

Sähköpostimarkkinointiohjelmiston tuntevuus

4.6/ 5 pois päältä 73 Review [fi]


Sivun kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista