TENS pajisje provë - krahasime. Com 2022

Pajisjet më të mira të stimulimit elektrik në krahasim

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Dhjetëra pajisje Sanitas SEM 43 Digital EMS TENS pajisje stimuluese elektrike pajisje stimuluese elektrike
 •  zgjedhja e larmishme e programit
 •  programe të zgjedhura individualisht
 •  lak praktik i rripit
 •  Funksioni i masazhit
 

1,7Mirë

Pajisjet me dhjetëra Pajisja aktuale e stimulimit Prorelax Tens + Ems Duo
 •  lehtësim dhimbje
 •  Trajnimi i muskujve
 •  aplikim i lehtë
 •  jetë e gjatë e ruajtjes së pads
 •  Jastëkët e ripërdorshëm
 •  programe të ndryshme
 •  Ekran LCD
 

1,8Mirë

Dhjetëra pajisje Pajisja aktuale e stimulimit të pajisjes Promed EMT-6 dhe EMS
 •  memorie e integruar
 •  programe të zgjedhura lirisht
 •  Stimulimi i muskujve
 •  Lehtësimi i kushteve të dhimbshme
 •  rast praktik
 •  trajtim i lehtë
Fituesi i performancës së çmimit

1,9Mirë

Dhjetëra pajisje Dittmann 240 Pajisja e dhjetëra pajisja aktuale e stimulimit
 •  trajtim natyral i dhimbjes
 •  Intensiteti i rregullueshëm
 •  programet individuale
 •  ndriçimi i ekranit blu
 •  funksioni praktik i kohëmatësit
 

2,1Mirë

Dhjetëra pajisje Panasonic EW6021 TENS pajisja aktuale e stimulimit të terapisë
 •  20 rregullimi i nivelit të intensitetit
 •  Shfaq me udhëzime të përdoruesit
 •  trajtim i lehtë
 •  Arna të lara të lëkurës
Emër Dhjetëra pajisje Sanitas SEM 43 Digital EMS TENS pajisje stimuluese elektrike pajisje stimuluese elektrike Pajisjet me dhjetëra Pajisja aktuale e stimulimit Prorelax Tens + Ems Duo Dhjetëra pajisje Promed EMT-6 dhe pajisja EMS stimuluese pajisja aktuale Dhjetëra pajisje Dittmann 240 Pajisja e dhjetëra pajisja aktuale e stimulimit Dhjetëra pajisje Panasonic EW6021 TENS pajisja aktuale e stimulimit të terapisë
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireTENS pajisje

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëTENS pajisje

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8MirëTENS pajisje

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,9MirëTENS pajisje

më i lartë Produkttest-vergleiche.com2,1MirëTENS pajisje

Prodhues Sanitas Prorelaks Premtuar Dittman Panasonic
funksionalitetin DHJET + EMS DHJET + EMS DHJET + EMS dhjetra dhjetra
Numri i programeve 44 programe fikse dhe 6 programe të zgjedhura lirisht Programet 8 DHJETAT: 6 programe fikse dhe 2 falas, EMS: 5 programe fikse dhe 2 programe falas Programet 13 8 programe automatike dhe 6 manuale
frekuencë 1 ?? 150 Hz 2 ?? 70 Hz 2 ?? 125 Hz 1 - 100 Hz 1 ?? 1.200 Hz
Numri i pads 4 copë 4 copë 4 copë 2 x 4 copë 4 copë
Kanäle 2 2 2 2 2
Qese magazinimi
furnizimit me energji elektrike 3 x bateri AAA 1,5 V 3 x bateri AAA 1,5 V 4 x bateri AAA 1,5 V 4 x bateri AAA 1,5 V 4 x bateri AAA 1,5 V
Karakteristika të Funksioni i integruar i mjekut mundëson cilësime të veçanta për një program shumë personal. Këshillat e një mjeku mund të adresohen specifikisht këtu. Funksioni praktik i dyshes mundëson lehtësimin e dhimbjeve kronike dhe në të njëjtën kohë trajnimin e grupeve të ndryshme të muskujve. Jo vetëm që lehtësohet dhimbja, por edhe grupet e ndryshme të muskujve mund të stimulohen. Frekuenca mund të zgjidhet individualisht dhe të rregullohet siç kërkohet. Ekrani LED praktik tregon secilin kanal, si dhe programin dhe intensitetin. Kohëmatësi mundëson cilësime individuale. Ekrani shpjegohet vetvetiu dhe ofron udhëzime të dobishme për përdoruesit. Kjo do të thotë që të gjitha cilësimet mund të bëhen shpejt dhe lehtë.
Përfitimet
 •  zgjedhja e larmishme e programit
 •  programe të zgjedhura individualisht
 •  lak praktik i rripit
 •  Funksioni i masazhit
 •  lehtësim dhimbje
 •  Trajnimi i muskujve
 •  aplikim i lehtë
 •  jetë e gjatë e ruajtjes së pads
 •  Jastëkët e ripërdorshëm
 •  programe të ndryshme
 •  Ekran LCD
 •  memorie e integruar
 •  programe të zgjedhura lirisht
 •  Stimulimi i muskujve
 •  Lehtësimi i kushteve të dhimbshme
 •  rast praktik
 •  trajtim i lehtë
 •  trajtim natyral i dhimbjes
 •  Intensiteti i rregullueshëm
 •  programet individuale
 •  ndriçimi i ekranit blu
 •  funksioni praktik i kohëmatësit
 •  20 rregullimi i nivelit të intensitetit
 •  Shfaq me udhëzime të përdoruesit
 •  trajtim i lehtë
 •  Arna të lara të lëkurës
Përfundim Të katër elektrodat vetë-ngjitëse jo vetëm që sigurojnë stimulim elektrik të trakteve nervore dhe indeve muskulore, ato gjithashtu lejojnë një efekt të këndshëm masazhi. Programet e ndryshme mundësojnë përdorim individual. Jastëkët janë të ripërdorshëm dhe kanë një jetë të gjatë raft. Kujtesa e aplikacionit lejon ruajtjen e deri në 30 trajtimeve. Kjo do të thotë që një trajtim që ka filluar tashmë mund të vazhdojë pa pasur nevojë të bëni rregullime të reja. Pajisja ka 13 programe të ndryshme përdoruesish. Intensiteti mund të rregullohet individualisht sipas nevojës përkatëse. Katër copëzat e lëkurës mund të përdoren deri në 400 herë. Ekzistojnë 20 mundësi të ndryshme për rregullimin e intensitetit.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i pajisjes TENS nuk zëvendëson asnjë TENS pajisje provë, ku një të veçantë Fituesi i provës së pajisjes TENS mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të pajisjes TENS të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i provës së pajisjes TENS wird.

Pajisjet TENS - terapia e dhimbjes bëhet e lehtë

Shëndeti luan një rol të rëndësishëm në jetën e një personi, sepse pa të shpesh është e vështirë të bësh një jetë normale. Shpesh, edhe dhimbja kronike në shpinë, këmbë ose qafë çon në kufizim në jetën e përditshme. Por dhimbja nuk ka pse të jetë. Medikamente të ndryshme shpesh ndihmojnë për të ndaluar dhimbjen ose për ta bërë atë më të durueshme. Përveç barnave të ndryshme, pajisjet TENS gjithashtu sigurojnë që dhimbja në pjesë të ndryshme të trupit të zvogëlohet ndjeshëm. Këto janë të ashtuquajturat pajisje stimuluese elektrike, përdorimi i të cilave bën të mundur forma të ndryshme të trajtimit. Pajisjet mund të përdoren për të lehtësuar dhimbjen kronike, por edhe për të stimuluar muskujt individualë ose grupet e muskujve dhe për masazh. Vetëm fakti që përmes TENS pajisje Nëse trajtimi është i mundur pa ilaçe, pajisjet po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara.

Në një shikim

 • Në fushën e pajisjeve të stimulimit elektrik, bëhet një dallim midis pajisjeve TENS dhe EMS. A Pajisja TENS Zakonisht përdoret për lehtësimin e dhimbjeve kronike ose afatshkurtra në bark, vithe, këmbë, qafë dhe këmbë. Nga ana tjetër, pajisja EMS përdoret për të stimuluar muskujt përmes stimujve elektrikë. Në varësi të prodhuesit, ekzistojnë gjithashtu të dy variacionet në një pajisje të kombinuar.
 • Vdes TENS pajisje zakonisht janë të pajisura me 1 - 4 kanale. Numri i kanaleve përcakton sa elektroda ka pajisja. Sa më shumë kanale të ketë pajisja, aq më shumë mundësi janë në dispozicion të përdoruesit.
 • Ekzistojnë lloje të ndryshme të elektrodave, por këto gjithmonë duhet të përputhen me pajisjen. Elektrodat vetë-ngjitëse mund të përdoren drejtpërdrejt, ndërsa elektrodat e gomës duhet të pajisen me një xhel të elektrodave përçuese.

Der TENS pajisje Krahasim të test-vergleiche.com është një udhëzues i dobishëm i vogël që shpjegon vetitë e ndryshme të pajisjet më të mira TENS tregon dhe krahason me njëri-tjetrin.

Cilat janë pajisjet TENS?

Ein Pajisja TENS është një pajisje stimuluese aktuale e cila përdoret për terapinë e rrymës së stimulimit elektrik. Përdoret një rrymë alternative, e cila është zakonisht midis 2 - 100 Hz dhe, në varësi të prodhuesit, mund të jetë dukshëm më e lartë. Format e impulsit që dorëzohen në elektroda mund të jenë konstante ose të zhvillohen në një sekuencë impulsi të ndërprerë. Numri i elektrodave varet nga numri i kanaleve përkatëse.

            1 kanal = 2 elektroda
            2 kanale = 4 elektroda
            4 kanale = 8 elektroda

Vendosja e elektrodave individuale varet nga treguesi i dëshiruar dhe për këtë arsye duhet të kryhet saktësisht. Kur përdoret në mënyrë korrekte dhe të përshtatshme, simptomat e shumta të dhimbjes lehtësohen dhe tensioni muskulor lirohet.

Shënim:  Nëse jo vetëm që dëshironi të lehtësoni dhimbjen, por gjithashtu dëshironi të punoni në muskujt tuaj, duhet të zgjidhni një pajisje të kombinuar që përbëhet nga TENS dhe EMS. Këtu ekziston një shkallë e lartë e individualitetit, e cila lehtë mund të përdoret në jetën e përditshme. Pajisjet aktuale të stimulimit janë të vogla dhe të dobishme dhe mund të merren me vete pothuajse kudo.

Fushat e aplikimit të pajisjeve TENS

Trajtimi aktual i stimulimit përdoret gjithnjë e më shpesh në mjekësi për të lehtësuar dhimbjen në mënyrë efektive dhe pa trajtim mjekësor. Studimet klinike kanë treguar se ato zvogëlojnë dhimbjen akute dhe, mbi të gjitha, kronike pas vetëm 20 minutash dhe ulin ndjeshëm tensionin e muskujve. Trajtimi aktual i stimulimit nuk shton ndonjë substancë të dëmshme në trup dhe organizmi nuk është i ngarkuar.
Vdes TENS pajisje mundësojnë stimulimin e një numri të madh të rajoneve të trupit, për shembull këmbët, këmbët, qafën, stomakun, fundin dhe fytyrën. Si një terapi shoqëruese për artrozën e hip ose gjurit, tashmë është përcaktuar lehtësimi i ndjeshëm i dhimbjes. Faktor vendimtar është frekuenca e përdorimit dhe intensiteti i trajtimit. Në të njëjtën kohë, një pajisje EMS mundëson rritjen e forcës së muskujve dhe stimulimin e grupeve të ndryshme të muskujve. Grupet më të thella të muskujve arrihen nga trajtimi i tanishëm i stimulimit dhe mund të stimulohen në mënyrë efektive. Ajo e menjëhershme Krahasim nga pajisjet e ndryshme TENS ka treguar se ato ndryshojnë vetëm pak për sa i përket vetive dhe çmimit të tyre, por që akoma ia vlen të përdoret një krahasimi i çmimeve për të bërë.

Elektroda të ndryshme në një pajisje TENS

Ngjashëm me një Cikli kompjuterik ose Inhalues ekziston edhe një Pajisja TENS versione të ndryshme, të cilat nga njëra anë rezultojnë nga prodhuesit e ndryshëm dhe pajisjet e tyre. Një pajisje TENS kërkon elektroda që janë bashkangjitur në lëkurë dhe përmes të cilave rrjedh rryma. Ato janë të disponueshme në të gjitha madhësitë dhe format e mundshme, në mënyrë që të mund të përdoren individualisht. Bëhet një dallim midis:

Elektroda vetë-ngjitëse

Këto elektroda janë të pajisura me një film bartës që duhet të hiqet para përdorimit. Nën të ka një shtresë ngjitëse përçuese që mund të lidhet direkt me lëkurën. Një xhel elektrodë përçues nuk është i nevojshëm me këtë version. Pas trajtimit, jastëkët mund të ngjiten përsëri në filmin mbajtës. Në këtë mënyrë, 70 deri në 90 aplikime janë të mundshme përpara se të jetë e nevojshme të blini pads të reja.

Elektroda gome

Para përdorimit të këtyre elektrodave, është e nevojshme të vendosni një xhel elektrodë përçues elektrik në lëkurë. Elektrodat vendosen më pas në këto pika dhe fiksohen me një shirit ngjitës shtesë ose shirit Velcro në mënyrë që të mos rrëshqasin. Pas përdorimit, elektrodat duhet të pastrohen me kujdes me një leckë të thatë. Elektrodat e gomës mbajnë vajzën e tyre për rreth gjashtë muaj dhe duhet të zëvendësohen më pas.

Kush nuk duhet të përdorë një pajisje TENS?

Trajtimi i rrymës së stimulimit zhvillohet përmes ndikimit të impulseve elektrike në fijet e ndryshme nervore. Ka një efekt lehtësues të dhimbjeve dhe përdoret shpesh nga mjekët. Sidoqoftë, në raste të caktuara nuk këshillohet të përdorni një pajisje TENS. Kjo perfshin:

 • në bark gjatë shtatzënisë
 • në një zonë trombotike
 • në zonat e përflakur
 • në plagë dhe ulçera
 • nëse keni ethe ose infeksion
 • në zonën e qafës, si dhe kafazin e gjoksit dhe zemrës
 • në njerëzit që mbajnë stimulues kardiak

Kritere të rëndësishme për blerjen e pajisjeve TENS

Pa marrë parasysh nëse keni një Porositni pajisjen TENS në internet ose në një dyqan të specializuar blej do të dëshironte, është e rëndësishme të dini se çfarë pritet nga produkti dhe si mund të përdoret.

Kriteret e blerjes

 • Pajisja TENS ose pajisja EMS

Beschreibung

Pajisjet e stimulimit elektrik po bëhen gjithnjë e më të popullarizuara. Ato ofrojnë aspekte të rëndësishme funksionale që janë të mundshme për forma të ndryshme të trajtimit. Një makinë TENS përdoret zakonisht për të stimuluar nervat dhe për të lehtësuar dhimbjen. Pajisja EMS, nga ana tjetër, mundëson stimulimin e grupeve individuale ose të të gjithë muskujve. Kjo veçanërisht adreson muskujt e thellë, të cilët janë shumë të rëndësishëm për stërvitje efektive.

 • Kanäle

Pajisjet TENS janë në dispozicion me kanale të ndryshme. Kanalet japin informacion në lidhje me sa elektroda janë të lidhura me pajisjen. Rekomandohet kur bleni një Pajisja TENSi cili ka një ose dy kanale. Ky numër është i mjaftueshëm për të lejuar trajtim efektiv.

 • Madhësia e elektrodave

Jastëkët e elektrodës shpesh janë vetë ngjitës dhe prandaj duhet të blihen në intervale të rregullta. Ato duhet të kenë një madhësi prej të paktën 10 deri në 15 cm² në mënyrë që të ruajnë dendësinë e kërkuar të rrymës së stimulimit.

 • Programi

Në varësi të prodhuesit, pajisjet individuale TENS kanë programe të ndryshme. Në shumicën e kohës, disa programe janë dhënë tashmë që mund të përdoren për trajtim. Disa pajisje gjithashtu ofrojnë mundësinë e hyrjes në programe individuale që mund të vendosen direkt në ciklet tuaja.

Krahasimi aktual i çmimeve për pajisjet TENS

Si fitues i krahasimit, mundet Pajisja TENS / EMS plotësisht të bindur nga prodhuesi Sanitas. Karakterizohet nga vetitë e tij të shkëlqyera dhe përdorimet e tij individuale. Kur Fitues i çmimit megjithatë, pajisja Dittman TENS mbizotëroi. Isshtë një pajisje e pastër TENS që mund të përdoret për trajtimin natyror të dhimbjes. Krahasimi i drejtpërdrejtë i çmimeve zbuloi se e ndryshme TENS pajisje ndryshojnë shumë pak nga individualiteti i tyre në lidhje me vetitë e tyre. Pajisjet e ndryshme aktuale të stimulimit mund të porositen lehtësisht në internet ose të blihen në një dyqan të specializuar dhe mund të zgjidhen në bazë të përvojës, një krahasimi çmimi, fituesit përkatës të krahasimit sipas Stiftung Warentest ose raporteve të tjera të provave.

Avantazhet dhe disavantazhet e pajisjeve TENS

Përfitimet

lehtësim lokal i dhimbjes

Masazh

Stimulimi i muskujve

e mundshme përdorimi individual

i lehtë për t’u përdorur

pa varësi fizike

nuk ka stres të dëmshëm në trup

Disavantazhet

Xheli i elektrodës duhet të blihet, në varësi të modelit

Blerja e rregullt e pads të elektrodës

skuqje e mundshme e lëkurës

Gjykimi mbi pajisjet TENS sipas Stiftung Warentest

Stiftung Warentest ka në fushën e TENS pajisje Deri më tani nuk janë kryer asnjë provë, pra asnjë aktual Fituesi i krahasimit mund të dilnin prej saj.

Përfundim

Der Krahasimi i pajisjes TENS ka treguar se ato janë shumë të dobishme, veçanërisht për dhimbjet kronike. Si rezultat, nga njëra anë, ekspozimi i ilaçeve zvogëlohet ndjeshëm dhe, nga ana tjetër, dhimbja zvogëlohet shumë herë. Me një pajisje të kombinuar të përbërë nga TENS dhe EMS, muskujt stimulohen dhe stimulohen në të njëjtën kohë. Një numër i madh i rajoneve të trupit mund të shërbehen me të, në mënyrë që forma të ndryshme të trajtimit të jenë të mundshme.

Video: Përdorimi i saktë i pajisjes Tens ...

YouTube

Duke shkarkuar videon, ju pranoni politikën e intimitetit të YouTube.
gjeni më shumë

Ngarko videon

Pajisjet e tjera të rekomanduara TENS të zgjedhura për ju

Në cilin artikull të pajisjes TENS fitoi Test-Vergleiche.com Krahasimi i vendit të parë?

Artikulli u bë vrapuesi i parë në renditje për vendin e parë Dhjetëra pajisje Sanitas SEM 43 Digital EMS TENS pajisje stimuluese elektrike pajisje stimuluese elektrike e cila ka mbizotëruar me sukses ndaj 5 konkurrentëve të tjerë.

Cilët prodhues i kanë produktet në krahasimin e pajisjeve TENS Test-Vergleiche.com dominon?

Ndër më të shiturit e pajisjeve TENS, ne kemi zgjedhur këto kompani të suksesshme për ju në krahasimin e pajisjeve TENS. Këtu do të gjeni prodhues ose marka të tilla kryesore si: Sanitas, Prorelaks, Premtuar, Dittman und Panasonic

Kush është artikulli në krahasimin e pajisjes TENS që ofron raportin më të mirë të performancës së çmimit?

Sipas vlerësimit objektiv të redaktorëve tanë, Dhjetëra pajisje Dittmann 240 Pajisja e dhjetëra pajisja aktuale e stimulimit nga krahasimi i pajisjes TENS vlerësimi si një artikull me raportin më të mirë të performancës së çmimit.

Sa të kushtueshme ose të lira janë produktet nga krahasimi i pajisjeve TENS të Test-Vergleiche.com?

Për produktet e pajisjeve me kosto intensive TENS që janë të gjitha me cilësi të lartë, ju duhet të vini me një çmim deri në 49,01 € llogarit. Ka produkte më të lira 26,74 €.

Pse bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com në krahasimin e pajisjes TENS këto artikuj merren parasysh?

Në cilën kronologji u krahasuan pajisjet TENS Test-Vergleiche.com produktet e klasifikuara?

Cilat produkte kryesore ishin në krahasimin e pajisjeve TENS Test-Vergleiche.com akoma e zgjedhur?

Përveç fituesit të krahasimit tonë dhe atij me raportin më të mirë të performancës çmim, produktet që nuk ishin përfshirë në vlerësim gjithashtu dolën të jenë të jashtëzakonshëm. Kjo perfshin Dhjetëra pajisje Sanitas SEM 43 Digital EMS TENS pajisje stimuluese elektrike pajisje stimuluese elektrike, Pajisjet me dhjetëra Pajisja aktuale e stimulimit Prorelax Tens + Ems Duo dhe gjithashtu Dhjetëra pajisje Pajisja aktuale e stimulimit të pajisjes Promed EMT-6 dhe EMS.

Këshilla për blerjen e testeve dhe krahasimeve të pajisjeve TENS

Sugjerime të mira për ju që të gjeni atë të duhur TENS pajisje Për të qenë në gjendje të zgjedhim produktin nga oferta jonë e provës ose krahasimit


Emri im është Lisa dhe fëmijët e mi janë çmendur tashmë. Unë jam një person i ekuilibruar mirë dhe vlerësoj një apartament të bukur, një kopsht të rregulluar dhe sigurisht që më pëlqen të udhëtoj. Më pëlqen të gatuaj, të jetoj shëndetshëm, shpesh bëj vrapim dhe bëj shumë udhëtime me biçikletë.

Kjo ishte arsyeja pse ishte shumë e rëndësishme për mua si autor t'ju ofroja këtë Krahasimi i pajisjes TENS për të prezantuar. Unë ju dhashë pesë nga Pajisjet TENS bestseller e zgjedhur dhe shpresoj se ju pëlqejnë aq shumë sa unë.

Unë nuk e bëra më të lehtë për mua dhe bëra shumë kërkime për ju, mblodha sondazhe dhe mendime nga vlerësimet e klientëve dhe në Stiftung Warentest pas një mundësie të mundshme TENS pajisje provë Mbani një sy.

Për ju vendimin tuaj të blerjes dhe Zgjedhja e pajisjeve TENS Për ta bërë më të lehtë, unë gjithashtu kam shkruar këtë tekst këshillues informues dhe kam renditur kriteret më të rëndësishme të blerjes për ju. Sigurisht, ju gjithashtu do të mësoni shumë rreth avantazheve dhe disavantazheve, si dhe disa këshilla dhe truket mbi këtë temë.

Unë do të isha shumë i lumtur të dëgjoja nga ju për artikullin tim. Më shkruani përvojat tuaja. Një linjë është gjithmonë e hapur për ju.

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu TENS pajisje

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me TENS pajisje për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë TENS pajisje kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni TENS pajisje Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me TENS pajisje nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu TENS pajisje si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de TENS pajisje

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë TENS pajisje Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Dhjetëra pajisje Sanitas SEM 43 Digital EMS TENS pajisje stimuluese elektrike pajisje stimuluese elektrike

Fituesi i performancës së çmimit

Dhjetëra pajisje Dittmann 240 Pajisja e dhjetëra pajisja aktuale e stimulimit

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet