Testi i ndihmës së shpejtë - krahasimet. Com 2021

Kuti më e mirë e ndihmës së parë në krahasim

Ndihma e parë është një detyrë qytetare

Aksidentet ndodhin, dhe jo vetëm në shtëpi, por akoma shumë shpesh në rrugë. Jo më kot një mjet i ndihmës së shpejtë është i detyrueshëm për automjetet. Me rreth 65 milion makina të regjistruara në Gjermani, dmth Oferta e ndihmës së shpejtë të makinës përkatësisht të mëdha.

Çantat e ndihmës së parë në makinë përdoren për ndihmën e parë ose ndihmën e parë në rast aksidenti derisa të jetë në dispozicion ndihma profesionale. Çfarë në një çantë e mirë e ndihmës së shpejtë në makinë duhet të përfshihet, rregullon DIN 13164, për motorët DIN 13167. Ju mund të gjeni se çfarë duhet të përfshihet dhe se cila është data e skadimit në udhëzuesin tonë.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  Zip në të dy drejtimet
 

1,6Mirë

Çantë e ndihmës së shpejtë Çantë e ndihmës së parë automjet Leina
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  me shtypje malteze
 

1,7Mirë

Çantë e ndihmës së shpejtë RAU EH0009 Trio çantë e kombinuar
 •  rezistent ndaj ujit
 •  me trekëndësh paralajmërues dhe jelek sigurie
 •  Aksesorët e paketuar veçmas
 

1,8Mirë

Çantë e ndihmës së shpejtë Walser 44264 KFZ
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  Ngjyra e sinjalit
 •  Udhëzimet si kod QR
Fituesi i performancës së çmimit

1,9Mirë

Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  i qëndrueshëm
Emër Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164 Çantë e ndihmës së shpejtë Çantë e ndihmës së parë automjet Leina Çantë e ndihmës së shpejtë RAU EH0009 Trio çantë e kombinuar Çantë e ndihmës së shpejtë Walser 44264 KFZ Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireÇantë e ndihmës së shpejtë

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,6MirëÇantë e ndihmës së shpejtë

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7MirëÇantë e ndihmës së shpejtë

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8MirëÇantë e ndihmës së shpejtë

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,9MirëÇantë e ndihmës së shpejtë

Prodhues Vetëm ndihma e parë Leina I përafërt Dyqan Walser Pajisje automatike HP
material poliestër Najloni poliestër poliestër Najloni
Ngjyrë blau kalb blau kalb kalb
Peshë 380 g 370 g 1100 g 300 g 400 g
dimensioni X x 26 15 9 cm X x 21,5 13 5,5 cm X x 44,5 15 6,6 cm X x 23 13 5,5 cm X x 22 14 6,5 cm
zinxhir ja ja ja ja ja
DIN 13164 2014 ja ja ja ja ja
Udhëzime për ndihmën e parë ja ja ja ja ja
Karakteristika të me përmbajtje Made në Gjermani Shirita Velcro në anën e pasme gjithashtu në dispozicion si një kuti gjithashtu në dispozicion në të zezë
Përfitimet
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  Zip në të dy drejtimet
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  me shtypje malteze
 •  rezistent ndaj ujit
 •  me trekëndësh paralajmërues dhe jelek sigurie
 •  Aksesorët e paketuar veçmas
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  Ngjyra e sinjalit
 •  Udhëzimet si kod QR
 •  rezistent ndaj ujit
 •  i palosshëm
 •  i qëndrueshëm
Përfundim Çantë e ndihmës së shpejtë për t’u hapur lehtë dhe shpejt Çantë e ndihmës së shpejtë me dimensione të vogla Çantë e ndihmës së parë makine me jelek sigurie dhe trekëndësh paralajmërues Paketimi i ndihmës së shpejtë të automjeteve të lehta gjithashtu i disponueshëm si një kuti e fortë Makinë e ndihmës së shpejtë me një çmim të volitshëm
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i çantës së ndihmës së shpejtë nuk zëvendëson asnjë Testi i ndihmës së shpejtë, ku një të veçantë Fituesi i testit të ndihmës së shpejtë mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të ndihmës së parë të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i testit të ndihmës së shpejtë wird.

Dëshironi edhe më shumë zgjedhje?
tani Çantë e ndihmës së shpejtëebay te blesh!
Çantë e ndihmës së shpejtë

Çantë e ndihmës së shpejtë në një shikim

 • Çanta e ndihmës së parë në formën e një çantë të ndihmës së shpejtë ose një rast të ndihmës së parë duhet të bartet nga çdo shofer. Gjoba për mosrespektim nuk është e lartë, por nëse nuk keni një çantë të ndihmës së shpejtë në rast aksidenti, kjo mund të sjellë pasoja ligjore.
 • Vdes Çantë e ndihmës së shpejtë në makinë DIN 13164 rregullon përmbajtjen që do të bartet, e cila duhet të jetë gjithmonë e plotë. Paketimi i grisur duhet të shënohet me një Seti i rimbushjes së ndihmës së parë të makinës shtohet përsëri.
 • selbst makina më e mirë e ndihmës së shpejtë Pajisjet i nënshtrohen një procesi plakjeje dhe duhet të zëvendësohen pas datës së skadimit. Prandaj TÜV i kushton vëmendje të veçantë Qëndrueshmëria e çantës së ndihmës së parë në makinëgjë që në rastin më të keq mund të çojë në moslëshimin e lejes së funksionimit.

Çantë e ndihmës së shpejtë, mos kurseni në vendin e gabuar 

Dorën në zemër, a e kontrolloni rregullisht datën e skadimit të çantës tuaj të ndihmës së parë dhe se është e plotë? Nëse keni nevojë për një suva shpejt, kjo është ajo Çanta e ndihmës së parë në makinë më lirë sepse menjëherë e dini se ku mund ta gjeni. Ne mund të zbulojmë se ai ka skaduar ose është i paplotë gjatë një inspektimi ose TÜV ka sytë kontrollues mbi të. Për fat të keq, ekziston ende shumë shpesh praktika që një çantë e vlefshme e ndihmës së shpejtë të merret hua vetëm për t'u shkëmbyer me të vjetrën pas inspektimit. Ketu eshte Çmimi i makinës së ndihmës së shpejtë të përballueshme për të gjithë dhe ju shmangni gjobën në një kontroll të trafikut. Çfarë tjetër është e rëndësishme, e jona Krahasimi i makinës së ndihmës së shpejtë të Test-Vergleiche.com shpjegoj

 
Produkti kryesor: Çanta e ndihmës së shpejtë në Amazon

LEINA-WERKE REF 11008 Kuti e ndihmës së parë automjeti Leina, kompakte, me përmbajtje DIN 13164, e kuqe
 • Aktiv në zonën e parë të ndihmës që nga viti 1964
 • Furnizues i besueshëm për pajisje dhe pajisje shtesë
 • Cilësia e prodhimit: Prodhuar në Gjermani

Vlerësimi i kitit tonë të ndihmës së parë

Ekzistojnë një larmi e madhe e termave për makinën e pajisjes së ndihmës së parë, më të zakonshmet ndoshta janë çanta e ndihmës së parë ose çanta mjekësore. Për këtë qëllim mund të përdoren kontejnerë të ndryshëm, plastikë ose metal për pajisje të ndihmës së parë, najloni ose poliestër për çantat e ndihmës së parë, të cilat mbrojnë përmbajtjen nga papastërtitë dhe lagështia. Një kryq i bardhë në një sfond të kuq, blu ose të zi shërben si një simbol. Përdorimi i "Kryqit të Kuq" nuk lejohet për këtë. Përveç suvave, fashëve të garzave dhe veshjeve të plagëve, ato përmbajnë edhe materialin ndihmës të nevojshëm, të tilla si gërshërë, peshqirë trekëndësh ose doreza të disponueshme. Shumica Komplete për makinat e ndihmës së shpejtë gjithashtu përmbajnë udhëzime të ndihmës së shpejtë, shpesh edhe një tabelë të përmbajtjes

Shënim i çantës së ndihmës së shpejtë:

Materiali i përdorur duhet të hidhet dhe të zëvendësohet përsëri. E njëjta gjë vlen për një datë skadimi të skaduar.

Makinë e ndihmës së shpejtë - afati i ruajtjes është i kufizuar

 • Materialet sterile të tilla si fasha ose fasha janë të mbyllura hermetikisht dhe kanë një datë skadence. Pas kësaj, ato mund të mos përdoren më, madje edhe nëse një prej paketave nuk është më hermetike.
 • Suva ngjitëse dhe fasha të ndihmës së shpejtë çojnë në plakjen e ngjitësve. Ajo ose thahet ose çon në temperatura të tepërta.
 • Dorezat e disponueshme mund të bëhen poroze, veçanërisht nëse janë bërë prej latex natyral.
 • Materiali steril që është përdorur tashmë ose është shqyer mund të mos përdoret më.
 • Përmbajtjet jo sterile siç janë gërshërët nuk i nënshtrohen afatit të ruajtjes dhe mund të përdoren përsëri.

Shënim i çantës së ndihmës së shpejtë:

Mbishkrimi DIN DIN 13164 duhet të përmbajë vulën 2014. Ky është aktualizimi i fundit aktual i rregullores standarde.

Çantë e ndihmës së shpejtë

Përmbajtja e çantës së ndihmës së parë sipas DIN

Rregulloret e DIN për pajisjen e pajisjes së ndihmës së shpejtë të automjetit janë krijuar për automjete të ndryshme. DIN i mëposhtëm vlen për:

DIN 13157: Shkollat ​​dhe ndërmarrjet <50 punonjës

DIN 13169: Kompanitë> 50 të punësuar

DIN 13164: automjete motorike

DIN 13167: motorë

DIN 14142: zjarrfikës

DIN 13160: Çanta mjekësore për udhëtime në shkollë

Pra, është shumë e rëndësishme t'i kushtohet vëmendje rregullimit të saktë të DIN. Këtu është tabela e mbushjes për makina dhe motoçikleta:

Artikulli / përmbajtjaMakinë sipas DIN 13164Motoçikletë sipas DIN 13167
Suva ngjitëse 5m x 2,5 cm11
Fashë e ndihmës së shpejtë 10 x 6 cm44
Fashë në majë të gishtit22
Fashë gishti 120 x 20 mm22
Shirit suva 19 x 72 mm22
Shirit suva 25 x 72 mm44
Pako e vogël fasho10
Pako fashë mesatare21
Pako e madhe fashë11
Leckë fashë 40 x 60 cm10
Leckë fashë 60 x 80 cm11
Ngjesh 100 x 100 mm60
Batanije shpëtimi 2,1 x 1,6 m11
Fashë fiksimi FB 620
Fashë fiksimi FB 830
Leckë trekëndore20
Gërshërë A 14511
Doreza e disponueshme44
Fshij lagësht për pastrim22
Broshurë e ndihmës së shpejtë11
Përmbajtje11

Shënim i çantës së ndihmës së shpejtë:

Kutia e ndihmës së parë sipas DIN 13164 sigurisht që mund të bartet edhe në një motor, por çanta e ndihmës së parë të motoçikletës nuk mund të kthehet përmbys. Rastësisht, nuk ka asnjë detyrim për të mbajtur motoçikleta në Gjermani.

Makinë e ndihmës së shpejtë Combi

Çanta e ndihmës së shpejtë nuk është e vetmja gjë që është e nevojshme për të mbajtur në makinë. Në rast të prishjes, kërkohet një trekëndësh paralajmërues dhe një xhaketë shpëtimi. Prandaj, kjo pajisje gjithashtu i përket makinës. Ne kemi një për ju në përmbledhjen tonë Kombinim trekëndësh-çantë e ndihmës së parë dhe makinë prezantuar. Ky grup ka një të tillë që të keni gjithmonë jelekun e sigurisë për të dorëzuar në rast aksidenti ose prishjeje Makinë e ndihmës së parë në makinë Shirita Velcro, e cila mund të ngjitet në pjesën e përparme të makinës, për shembull në pjesën e pasme të sediljes së pasagjerit. Nga rruga, në rast të prishjes, keni nevojë për një jelek sigurie për secilin banor. Duhet të mbahet brenda hapësirës së lehtë në dhomën e pasagjerëve.

Përparësitë / disavantazhet e çantës së ndihmës së shpejtë

Përfitimet

Gjithçka që ju nevojitet për ndihmën e parë në një vend

Çanta e ndihmës së shpejtë mund të depozitohet më mirë sesa një çantë e ndihmës së parë.

Disavantazhet

Duhet të kontrollohet për afatin e ruajtjes së përmbajtjes

Ajo që hiqet duhet të zëvendësohet

Cila pajisje e ndihmës së parë të makinave është e vlefshme jashtë vendit?

Detyrimi për të mbajtur një çantë të ndihmës së shpejtë nuk rregullohet në mënyrë uniforme në vendet e BE-së. Në Gjermani, për shembull, motorët përjashtohen nga detyrimi për t'i mbajtur ato; në vendet e tjera të BE-së kjo është e detyrueshme. Zbatohen edhe konfigurime të tjera, disa prej të cilave janë më të larta se ato që kërkohen nga standardi DIN. Pyesni përpara nisjes mund të shmangni disa gjoba.

Detyrë për Makinë e ndihmës së shpejtë Austri: sipas ORNORM V5100 dhe V5101

Detyrë për Makinë e ndihmës së shpejtë Hollandë: sipas Orange Cross 2011

Zvicra: Deri më tani asnjë detyrim për të kryer

Franca: Deri më tani asnjë detyrim për të kryer

Itali: Deri më tani asnjë detyrim për të kryer

Spanjë: Deri më tani asnjë detyrim për të kryer

Norvegji: Deri më tani nuk ka asnjë detyrim për të kryer

Anglia: Deri më tani asnjë detyrim për të kryer

Bestseller i çantës së ndihmës së parë në Amazon:

Shitesi më i mirë 1
Aksesorët e makinave HP 10039 KFZ - çantë e ndihmës së parë me ngjyrë të kuqe - jetëgjatësia minimale të paktën 4 vjet
 • Sipas DIN13164 + 2014
 • Qese e bërë nga najloni i papërshkueshëm nga uji
 • Paketë e vogël dhe e dobishme e ndihmës së shpejtë të automjetit
 • Përmasat 22,5 x 14 x 6,5 cm
 • Me zinxhir
AngebotShitesi më i mirë 2
Përmbajtja e kutisë së ndihmës së parë Petex 43930012 sipas DIN 13164, e kuqe
 • prej pëlhure najloni
 • Përmbajtja sipas DIN 13164
 • Përfshirë një broshurë me udhëzime të ndihmës së shpejtë
 • kalb
Shitesi më i mirë 3
Kompleti i ndihmës së parë të automjetit, çanta e ndihmës së parë për makina, çanta e ndihmës së parë, çanta e urgjencës së makinës, çanta e ndihmës së parë DIN 13614, çanta e ndihmës së parë e kuqe 44264
 • E gjithanshme: Qoftë në makinë, në zyrë, në shtëpi apo kur bëni shëtitje. Me çantën e ndihmës së parë duke përfshirë ndihmën e parë "hap pas hapi ...
 • I sigurt në lëvizje: Mbajtja e një çantë të ndihmës së parë është një domosdoshmëri në Gjermani, Austri dhe shumë vende të tjera evropiane ...
 • Siguria e testuar: Përmbajtja e kompletit të ndihmës së parë të automjetit përputhet me DIN 13164. Kjo do të thotë se veglat mjekësore më të rëndësishme ...
 • Kompakt dhe i lëvizshëm: nga suva ngjitëse në pëlhura trekëndore deri në doreza të disponueshme, në grupin e nevojshëm të urgjencës për makinën ...
 • E mbrojtur mirë: Përmbajtja e kompletit të fortë të urgjencës (23 x 13 x 5,5 cm) janë të mbrojtura nga pluhuri dhe të paketuara sterile.

Vendi më i mirë i ruajtjes në makinë

Çanta e ndihmës së shpejtë nuk është e dobishme nëse vendoset në pjesën e poshtme nën bagazhet tuaja të pushimeve. Në rast urgjence, e gjithë makina duhet të pastrohet për të arritur tek ajo. Isshtë më mirë ta ruani në dhomën e pasagjerëve, për shembull nën sediljen e shoferit. Kjo ju jep akses të shpejtë në rast urgjence dhe mund të shpëtojë jetë.

Këshillat tona për blerjen e makinave të ndihmës së parë

Meqenëse prodhuesit e mjeteve të ndihmës së parë të makinave janë të detyruar nga standardi DIN, secila kuti ka të njëjtën përmbajtje, përveç çdo shtese. Por cilin makinë të ndihmës së parë për të blerë? Sidoqoftë, ka ndryshime që ne do të dëshironim t'i shpjegonim këtu.

 • Çantë e ndihmës së shpejtë apo çantë e ndihmës së parë?

I vetmi ndryshim midis të dyve është paketimi i jashtëm. Ndërsa çantat e ndihmës së parë të bëra prej poliesteri ose najloni mund të vendosen në një gropë të ngushtë, çanta e ndihmës së parë të makinës e bërë prej plastike ose metali është shumë e fortë dhe jo shkatërruese.

 • Cili material është më i miri?

Të gjitha materialet e Ofertë automatike e ndihmës së shpejtë plotësojnë të gjitha kërkesat për mbrojtje të mirë në çdo aspekt. Poliesteri dhe najloni janë rezistent ndaj ujit, siç janë rastet e guaskave të forta. Për bartjen në një Çantë shpine, për shembull kur ngasësh një motor ose biçikletë quad, është një najloni i lehtë Çanta e ndihmës së shpejtë më lirë sesa një kuti e rëndë.

 • Cila është afati i ruajtjes?

Sipas rregullave të trafikut rrugor, Çantë e ndihmës së shpejtë në makinë DIN 13164 dhe përmbajtjen sipas versionit të ndryshuar të vitit 2014. Kur bleni, sigurohuni që afati i ruajtjes të jetë së paku 4 vjet. Për shembull, nëse keni një Aldi Auto çanta e ndihmës së shpejtë e lirë duhet t'i kushtojë vëmendje të veçantë datës së skadimit, e cila gjithmonë duhet të shtypet.

Shënim i çantës së ndihmës së shpejtë:

Nëse makina juaj ka nevojë për një TÜV të ri, çanta e ndihmës së parë duhet të jetë e vlefshme për të paktën një ditë më shumë. Ju merrni vetëm mesazhin se duhet të ndryshohet së shpejti, kështu që përsëri merrni TÜV.

 • Ku mund të blini pajisje të ndihmës së shpejtë të makinave të lira?

Paketat e ndihmës së shpejtë janë në dispozicion nga A për dyqan riparimi makinash në Z për zyrat e regjistrimit, vështirë se ka një dyqan ku nuk mund të blini një çantë të ndihmës së shpejtë. Ju mund të bëni të njëjtën gjë me OBI, Bauhaus, ATU, Lidl Auto çantat e ndihmës së parë të lira te blesh. Sigurisht, ju gjithashtu mund të merrni tuajat Porositni në internet çantën e ndihmës së parë. Kjo gjithashtu ka përparësitë e njërit Krahasimi i çmimit të çantës së ndihmës së parë.

Ju gjithashtu duhet ta merrni këtë me vete në makinë

Edhe nëse nuk keni nevojë për çantën e ndihmës së shpejtë të makinës tuaj në një aksident, mund të ndodhë që të jeni bllokuar në trafik për orë të tëra derisa të pastrohet vendi i aksidentit. Ju gjithmonë duhet të jeni të përgatitur për këtë dhe gjithmonë t'i mbani këto gjëra me vete në makinë. Kjo perfshin:

Çantë e ndihmës së shpejtë
Zgjidhni skedarin CSV Kodi burimor për: Përgjigjet (FAQ) në krahasimin e makinës së ndihmës së parë

Përgjigjet (FAQ) në krahasimin e makinës së ndihmës së parë

Përmbajtja rregullohet në përputhje me DIN 13164: 2014. Nëse dëshironi të kontrolloni një çantë të shqyer të ndihmës së parë në mënyrë që të blini diçka që mungon, duhet të shkarkoni këtë skedar PDF https://www.dguv.de/medien/fb-erstehilfe/de/sachgebiet/eh_material/liste_eh_material.pdf.

Për fat të keq, Stiftung Warentest nuk është marrë ende me një fitues të provës së çantës së ndihmës së parë, e cila është e kuptueshme sepse përmbajtja rregullohet sipas DIN 13164.

Nëse pajisja e ndihmës së shpejtë ka skaduar, nuk keni pse të hidhni gjithçka. Suva dhe fasho mund të përdoren ende nëpër shtëpi. Një këshillë tjetër: mbështillni materialin lidhës rreth një ene plastike dhe lyeni me të me letër të trashë. Pas tharjes, hiqni enën dhe keni një shportë të këndshme të Pashkëve për ta dekoruar.

Sigurisht që jo. Çdo makinë e mirë e ndihmës së shpejtë është e përshtatshme për çdo makinë. Parakusht, ai plotësohet në përputhje me DIN 13164: 2014 dhe ka një datë skadence në të ardhmen.

Për momentin gjoba për të mos mbajtur një çantë të ndihmës së shpejtë është vetëm 5 euro. Por mbani në mend se një grup i tillë mund të shpëtojë jetë.

Ashtu si nëse nuk e mbani me vete, gjoba për një çantë të skaduar të ndihmës së shpejtë kushton 5 euro.

Në parim, vetëm përmbajtja e çantës së ndihmës së shpejtë duhet të zëvendësohet me paketimin e skaduar. Ekziston një pajisje mbushëse e lirë për të blerë për këtë.

Çantat e ndihmës së shpejtë mund të blihen për më pak se 10 euro. Kjo shumë e vogël duhet të na vlejë gjithmonë në rast nevoje.

Përfundim mbi çantën e ndihmës së parë

Një makinë e ndihmës së shpejtë duhet të bartet në çdo makinë ose automjet në Gjermani; ky është vetëm një rekomandim për automjetet me dy rrota. Nëse vlefshmëria skadon ose është e paplotë, ekziston rreziku i gjobitjes. Sidoqoftë, çantat e ndihmës së parë ose kutitë e ndihmës së parë janë aq të lira saqë është më shumë rrëmujë nëse harroni t’i zëvendësoni.

Cili artikull i çantës së ndihmës së parë ka dalë si "rekomandimi më i mirë" në krahasimin Test-Vergleich.com?

The Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164 u zgjodh nga autorët tanë në bazë të rishikimeve pozitive të produkteve në lidhje me shifrat e larta të shitjeve midis të gjithë subjekteve të tjerë të testit me notën "rekomandimi më i mirë".

Cilët janë prodhuesit në renditjen e krahasimit të kutisë së ndihmës së parë Test-Vergleiche.com kanë shkëlqyer?

Numri i prodhuesve që ofrojnë produkte të çantës së ndihmës së parë është shumë i madh. Në mënyrë që të mund të përqendroheni në produktet më të mira, ne kemi krahasuar produkte të njohura nga këta prodhues në çantën tonë të ndihmës së parë Vetëm ndihma e parë, Leina, I përafërt, Dyqan Walser und Pajisje automatike HP e zgjedhur për ju.

Kush kishte në kutinë e ndihmës së parë krahasimin e Test-Vergleiche.com raporti më i mirë çmim-performancë?

Konsumatorët që duan të blejnë në mënyrë të veçantë me çmim përfitojnë nga fituesi i performancës së çmimit në krahasimin e kompletit tonë të ndihmës së parë Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ në të cilën çmimi dhe shërbimi i ofruar paraqiten në një lidhje veçanërisht të favorshme.

Sa çmim të lartë mund të krahasohen produktet nga çanta e ndihmës së shpejtë Test-Vergleiche.com të jetë?

Çantë e ndihmës së shpejtë Produktet me cilësi të lartë kanë çmimin e tyre dhe janë me ne deri në një sasi prej 13,50 € per te gjetur. Ju mund të merrni alternativat tona më të lira 6,73 €.

Cilat produkte ishin në krahasimin e ndihmës së shpejtë nga redaktorët e Test-Vergleiche.com konsiderohet?

Në mënyrë që t'ju ofrojnë një gamë të gjerë produktesh krahasuar me pajisjet e ndihmës së parë, redaktorët në Test-Vergleiche.com zgjodhi këto 5 produkte të ndryshme për ju. Këto produkte mund t'i gjeni këtu: Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164, Çantë e ndihmës së shpejtë Çantë e ndihmës së parë automjet Leina, Çantë e ndihmës së shpejtë RAU EH0009 Trio çantë e kombinuar, Çantë e ndihmës së shpejtë Walser 44264 KFZ und Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ

Si ishin artikujt në krahasimin e çantës së ndihmës së parë Test-Vergleiche.com vlerësuar?

Artikujt e përzier me ngjyra në krahasimin e çantës së ndihmës së parë janë pothuajse të gjithë për t'u klasifikuar në mënyrë të barabartë. Dallimet nuk janë të mëdha dhe janë kryesisht në detaje. Kjo rezulton në renditjen e mëposhtme: Artikulli është në vendin e parë Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164 e ndjekur nga vendi i 2-të Çantë e ndihmës së shpejtë Çantë e ndihmës së parë automjet Leina si edhe Çantë e ndihmës së shpejtë RAU EH0009 Trio çantë e kombinuar, Çantë e ndihmës së shpejtë Walser 44264 KFZ und Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ.

Çfarë ishte pranë fituesit të krahasimit dhe fituesit të performancës së çmimit në krahasimin e qeseve të ndihmës së parë të Test-Vergleiche.com zgjedhur produkte të tjera kryesore?

Të gjitha produktet nga krahasimi i çantës së ndihmës së parë u redaktuan nga Test-Vergleiche.com Zgjedhur për popullaritet dhe vlerësimet më të larta, duke përfshirë këto produkte kryesore si p.sh. Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164, Çantë e ndihmës së shpejtë Çantë e ndihmës së parë automjet Leina und Çantë e ndihmës së shpejtë RAU EH0009 Trio çantë e kombinuar.

Jonas
Autor test-vergleiche.com

Udhëzues për krahasimin e provës dhe ndihmës së shpejtë

Prandaj zgjidhni më të mirën Çantë e ndihmës së shpejtë Produkt nga tonë Provë- ose Propozimi i zgjidhjes


Përshëndetje nga unë, unë jam Jonas dhe të gjitha hobet e mia kanë të bëjnë me natyrën. Unë jam një alpinist hobi, kam një biçikletë trekking dhe ndonjëherë shkoj të peshkoj. Unë zakonisht i kaloj pushimet e mia në kampe nëpër botë. Por unë jam gjithashtu i interesuar për ngjarjet sportive dhe, pasi që unë punoj në industrinë e automobilave, gjithashtu për makina dhe motoçikleta.

Si shkrimtar, preferoj të shkruaj për hobet e mia. Nëse mund t'ju inkurajoja të merrni pjesë, do të isha i lumtur. Prandaj e kam edhe këtë Krahasimi i çantës së ndihmës së shpejtë shkruar per ju.

Tabela ime e vogël ju jep një përmbledhje të pesë të miat Bestseller i çantave të ndihmës së parë. Baza e hulumtimit tim ishin shifrat e shitjeve, sondazhet, Komente të çantave të ndihmës së shpejtë ose mendime nga vlerësimet e klientëve.

Gjithmonë kërkoj edhe një Test i ndihmës së parë nga Stiftung Warentest përreth Nëse gjej atë që kërkoj, ju do ta zbuloni në tekstin tim këshillues. Krahasimi im duhet t'ju tregojë gjithashtu faktorin kosto-përfitim në mënyrë që të bëni më të lehtë zgjedhjen e duhur.

Më shkruaj një koment nëse të pëlqen artikulli im. Unë do të isha shumë i lumtur për përvojat tuaja me të. Ju mund të kontaktoni portalin tim 24 orë në ditë

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Çantë e ndihmës së shpejtë

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Çantë e ndihmës së shpejtë për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Çantë e ndihmës së shpejtë kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Çantë e ndihmës së shpejtë Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Çantë e ndihmës së shpejtë nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Çantë e ndihmës së shpejtë si sende të përdorura nga shitës privatë

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Çantë e ndihmës së shpejtë Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Vetëm Ndihma e Parë Çantë e ndihmës së parë për makina DIN 13164

Fituesi i performancës së çmimit

Çantë e ndihmës së parë pajisje makine HP 10039 KFZ

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

Ein Kommentar