Testi i saunës në fytyrë - krahasimet. Com 2021

Banjat më të mira të avullit të fytyrës në krahasim

Sauna në fytyrë - ndjesia e këndshme e saunës për lëkurën

Sauna është një vend i popullarizuar për t'i shpëtuar sezonit të ftohtë dhe për të parandaluar ftohjet. Me saunën e fytyrës, ju mund të sillni një ndjenjë të këndshme në lëkurën tuaj në shtëpi dhe të mbështesni me shkathtësi kujdesin e fytyrës. Një sauna në fytyrë është veçanërisht e përshtatshme për lëkurën me vaj dhe me njolla për t'i dhënë lëkurës një ndjesi të butë dhe për të nxitur qarkullimin e gjakut.

Saunat më të shitura të fytyrës jo vetëm që prodhojnë avull, ato punojnë me vajra thelbësorë. Përveç avujve, kjo krijon një erë të këndshme që depërton butësisht në të gjitha poret në fytyrë dhe përpunohet atje.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale)
 •  Kohëmatës me 5 nivele
 •  Përfshirë shtojcën për trajtimin e aromës
 •  Shfaq për më shumë lehtësi
 •  Forca e ndryshueshme e avullit
 

1,6Mirë

Sauna për fytyrën Vidabelle me maskë shtesë për hundë dhe gojë
 •  Pako e shkëlqyeshme e përgjithshme
 •  Performanca e ndryshueshme
 •  pastrimi Easy
 •  Qëndrim perfekt
Fituesi i performancës së çmimit

1,8Mirë

Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash
 •  Me lidhjen e aromës
 •  3 nivele të dozimit të mundshëm
 •  Mbushje e lehtë
 •  Mbrojtje nga mbinxehja
 

1,9Mirë

Sauna e fytyrës Melissa - pastrim i thellë i poreve të fytyrës me avull
 •  Lehtësinë e përdorimit
 •  Pajisje të thjeshta
 •  Gati për t’u përdorur në asnjë kohë
 

2,1Mirë

Sauna në fytyrë Adler AD 2153
 •  Funksionim i lehtë
 •  Gati për t’u përdorur shpejt
 •  Për relaksim në shtëpi
Emër Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale) Sauna për fytyrën Vidabelle me maskë shtesë për hundë dhe gojë Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash Sauna e fytyrës Melissa - pastrim i thellë i poreve të fytyrës me avull Sauna në fytyrë Adler AD 2153
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume mireSauna e fytyrës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,6MirëSauna e fytyrës

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com1,8MirëSauna e fytyrës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,9MirëSauna e fytyrës

më i lartë Produkttest-vergleiche.com2,1MirëSauna e fytyrës

Prodhues Grundig Vidabelle Klatronik Melisë Adler
Performanca maksimale 120 Watt 100 Watt 130 Watt 100 Watt 82 Watt
Rregullimi i avullit
Ngrohje e shpejtë
Drita treguese
Për pastrimin e lëkurës
ese
I përshtatshëm për thithje
Karakteristika të Programueshëm deri në 30 minuta Diffuser siguron zhvillimin e njëtrajtshëm të nxehtësisë Fusha e madhe e dorëzimit me një çmim të ulët Ideale për kujdes Pajisje të thjeshta pa shtesa
Përfitimet
 •  Kohëmatës me 5 nivele
 •  Përfshirë shtojcën për trajtimin e aromës
 •  Shfaq për më shumë lehtësi
 •  Forca e ndryshueshme e avullit
 •  Pako e shkëlqyeshme e përgjithshme
 •  Performanca e ndryshueshme
 •  pastrimi Easy
 •  Qëndrim perfekt
 •  Me lidhjen e aromës
 •  3 nivele të dozimit të mundshëm
 •  Mbushje e lehtë
 •  Mbrojtje nga mbinxehja
 •  Lehtësinë e përdorimit
 •  Pajisje të thjeshta
 •  Gati për t’u përdorur në asnjë kohë
 •  Funksionim i lehtë
 •  Gati për t’u përdorur shpejt
 •  Për relaksim në shtëpi
Përfundim Klientët vlerësojnë opsionet individuale të vendosjes së avullit të fytyrës Grundig. Pajisja konsiderohet e thjeshtë për t’u pastruar dhe madje mund të operohet me aroma. Avullorja e fytyrës Vidabelle është projektuar për bukuri, por gjithashtu vjen me shtojca inhalimi. Klientët vlerësojnë lehtësinë e përdorimit dhe mjeshtërinë e mirë. Sauna e fytyrës Clatronic mund të përdoret shpejt dhe është e dobishme për shumë qëllime. Konsumatorët vlerësojnë paketën e gjerë me shtojcat dhe mundësinë e rregullimit. Pastruesi i poreve Melissa është menduar për kujdesin e lëkurës dhe jo për thithjen. Klientët vlerësojnë pajisjet e thjeshta dhe ngrohjen e shpejtë. Sauna e fytyrës Adler është e përshtatshme për fillestarët dhe ofron pajisje themelore. Klientët vlerësojnë lehtësinë e përdorimit dhe efektin e lëkurës rrezatuese.
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i saunës së fytyrës nuk zëvendëson asnjë Testi i saunës në fytyrë, ku një të veçantë Fituesi i provës së saunës në fytyrë mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të saunës në fytyrë nga burime të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i provës së saunës në fytyrë wird.

Dëshironi edhe më shumë zgjedhje?
tani Sauna e fytyrësebay te blesh!

Udhëzues për blerjen e saunës në fytyrë - Wellness në shtëpi

Ne jemi shumë të lumtur për të arritur Fetë e pushimeve Wellness shtëpi duke blerë pajisje të ndryshme. Një vaskë me funksion vorbull, a Dush për masazh në këmbë, një Furça për fytyrën apo një praktik Tavan ngrohjeje? Industria e bukurisë dhe Wellness na sjell shumë ndihmës të dobishëm për t'u bërë më të bukur dhe të relaksuar. në Krahasimi i saunës në fytyrë të test-vergleiche.com ne tregojmë detajet më të rëndësishme në lidhje me produktin për ta bërë më të lehtë vendimin tuaj të blerjes. Në fund, ju vendosni vetë për një të mundshme Fituesi i provës për pastrimin e poreveqë plotëson kërkesat tuaja.

Në një shikim

 • Pastruesi i lëvizshëm i poreve operohet me ujë të distiluar dhe avullon zonën e dëshiruar.
 • Ekzistojnë modele klasike dhe moderne me funksione shtesë. Për shembull, ju mund të zgjidhni midis saunës së fytyrës me inhalator ose saunës së fytyrës me jone.
 • Nëse përdorni rregullisht mjetin, mund ta përmirësoni shumë lëkurën tuaj. Efekti është i ngjashëm me vapozonën që njihni nga kozmetika profesionale në studio.

Krahasimi i çmimit të saunës në fytyrë - sauna në format të vogël

Të paktën një herë në vit çlirohet nga shumica e njerëzve dhe mbizotëron një i ftohtë. Më së voni në këtë pikë, të prekurit nxjerrin një sauna në fytyrë për një thithje për të përjetuar lehtësim. Edhe pa sëmundje, avullorja e fytyrës është e lirë sepse zbukuron fytyrën me avull të nxehtë. Qoftë bukuri apo kundër kollës. Pajisja është më e modës se kurrë dhe nuk duhet të mungojë në asnjë familje.

Avantazhet / disavantazhet e saunës në fytyrë

Përfitimet

Sqarimi i fytyrës

Lëkurë më e butë

Wellness celular kudo

Rritja e efektivitetit të produkteve tuaja të kujdesit përmes përgatitjes së lëkurës

E gjithanshme kundër bronkitit ...

Disavantazhet

Nuk rekomandohet për të gjitha sëmundjet e lëkurës / konsultë me një dermatolog

Kështu funksionon pastruesi i poreve

Avullorja speciale është gati për përdorim brenda pak minutash dhe mund të përdoret për të e gjithe familja bëhen të dobishëm. Pajisja përdoret kryesisht për pastrimin e fytyrës. Avulli i nxehtë bën që poret të hapen. Fytyra pastaj punon i zoti, i paster dhe natyralisht i bukur. Qarkullimi i gjakut në lëkurë është e stimuluar, kështu që gratë nuk duhet të veshin më skuqje. Një çehre e shëndetshme lind në vetvete, e cila konfirmohet nga një reflektim rrezatues.

Sauna më e mirë e fytyrës mund të rregullohet manualisht, që do të thotë se çdo përdorues avullimi individual mund të zgjedhin. Në të kaluarën, keni zierë ujë në një tenxhere dhe keni marrë një sauna me kokën të futur nën një peshqir. Këtu ju është dashur të përballoni avullin e plotë, i cili nuk është i nevojshëm me pajisjet moderne. Jo të gjithë i gjejnë avull i fortë e këndshme, e cila është arsyeja pse pajisjet bashkëkohore mund të rregullohen. Në provën e pastrimit të poreve në vend, thjesht mund ta provoni vetë dhe ngadalë të guxoni të arrini kapacitetin e plotë.

Një shtojcë e mbyllur e fytyrës mundëson dozimin dhe administrimin optimal të avullit të ujit. Në përgjithësi është rreziku i lëndimit është i ulët, në fund të fundit, nuk është një tenxhere e thjeshtë. Pastruesit më të fundit dhe më të mirë të poreve janë të sigurt për t'u përdorur dhe madje kanë detaje të tjera të sigurisë, ashtu si pajisjet e tjera elektrike.

Produkti kryesor sauna për fytyrën:

Sauna për fytyrën Grundig FS 4820 (shumëfunksionale)
 • Maskë speciale për zonën e hundës dhe gojës ose një shtesë shtesë për trajtime aromatike qetësuese
 • Fuqia e ndryshueshme e avullit (e lartë / e ulët / pulsuese) për një faktor individual të mirë
 • Kohëmatësi i programueshëm në 5 hapa nga 5 deri në 30 minuta
 • Funksionimi i rrjetit 230V
Sauna e fytyrës me inhalues

Ju mund ta njihni një pajisje të tillë nga bashkëngjitja e dhënë. Një maskë e madhe për fytyrën mbulon fytyrën dhe ka një shtojcë thithëse për gojë / hundë për të mbrojtur pjesën tjetër të lëkurës së fytyrës. Falë avullimit të synuar, acarimet e traktit respirator mund të lehtësohen ose të luftohen përgjithmonë. Kombinuar me një shtojcë aromë, ata që preken mund të përdorin një vaj esencial të zgjedhur për të arritur efektin e dëshiruar.

Jonet përballen me avullore

Avulloret me fytyrë jonike janë pak më të shtrenjta dhe moderne. Këtu mjegulla e imët është e pasuruar me jone, prandaj nuk mund të përdoren aditivë. Ky lloj avullimi është i popullarizuar për shkak të furnizimit maksimal të lagështisë për lëkurën. Efekti është më i madh sesa me avullimin normal me avuj uji, prandaj pajisjet janë gjithashtu më të shtrenjta.

Blini avullore për fytyrë - kontroll cilësor

Para se të merrni të re Blini saunë për fytyrën, ju duhet ta dini qëllimin. Vetëm atëherë mund të krahasoni ofertën për pastrimin e poreve dhe të zgjidhni atë tuaj personale Fytyre fitues i provës me avullore të vendosë.

Kriteret e blerjes

 • Ausstattung

Beschreibung

Së pari duhet të dini nëse keni nevojë për funksionin e thithjes, nëse jonet janë të rëndësishme për ju ose nëse doni të përdorni kryesisht aroma. Lloji i trajtimit prandaj tashmë vendos për blerjen dhe për këtë arsye është kriteri numër një i blerjes. Ekzistojnë gjithashtu dizajne të ndryshme, me dhe pa maskë, në varësi të zonës së fytyrës që dëshironi të arrini kryesisht me avull.

 • Faktorët e sigurisë

Ashtu si me të gjitha pajisjet e vogla elektrike të besueshme, cilësia e fituesit të provës së saunës në fytyrë ka një fikje automatike. Kjo shërben si një Mbrojtja nga mbinxehja.

 • Jonet

Një pastrues i poreve jon gjithashtu gjeneron avuj uji dhe është veçanërisht i përshtatshëm për trajtimin kozmetik. Teknologjia e joneve siguron që lagështia depërton edhe më thellë në lëkurë. Rrjedhimisht efekti shumëfishohet një banjë me avull dhe papastërtitë vështirë se kanë një shans. Lejohet një sauna në fytyrë me një funksion joni jo në kombinim të përdoret me vajra aromatikë pasi kjo mund të shkaktojë djegie. Për më tepër, nuk duhet të shtoni kripëra në mënyrë që të mos rrezikoni teknologjinë.

 • Madhësi

Si rregull, pajisjet janë mjaft të vogla dhe kompakte dhe prandaj përshtaten në çdo dollap. Permes dizajn kompakt saunat e fytyrës janë të lehta për tu marrë me vete, për shembull në një udhëtim ose në rehabilitim.

 • Lehtësinë e përdorimit

Modelet e fundit janë shumë të lehta për t'u përdorur dhe kanë vetëm disa butona. Idealshtë ideale nëse një funksioni Timer është i integruar. Me këtë mund të caktoni kohën e dëshiruar dhe në kohën e dhënë do të merrni një sinjal akustik i cili do të bjerë në fund. Ndihma nuk ka nevojë të pastrohet pasi operohet me ujë të distiluar. Mund ta fshini enën me një leckë dhe pluhurosni strehën me një leckë të lagur nëse është e nevojshme.

 • Leistung

Fuqia e avullit matet me watt. Disa modele kanë deri në 100 watts dhe për këtë arsye janë shumë të fuqishme. Pajisjet e fuqishme janë gati për përdorim shpejt dhe gati për përdorim pas vetëm 3 minutash. Pajisjet me më pak vat zgjasin deri në 10 minuta, prandaj duhet të prisni më gjatë. Një cilësi e fituesit të provës së saunës në fytyrë mund të përcaktohet në mënyrë të ndryshueshme, të lartë, të ulët ose pulsuese.

Shënim: Pas trajtimit me avull, lëkura lejohet të qetësohet përsëri për tu rigjeneruar. Procesi mund të përshpejtohet duke vendosur një pëlhurë larëse të ftohtë. Pastaj kremja e zakonshme mund të aplikohet dhe të absorbohet në paqe. Nëse është e nevojshme, duhet të përdoret një tonik ose serum i parë për të arritur një efekt më të mirë.

Sauna e fytyrës porositni në internet - prodhuesit më të njohur

Prodhuesi nga Ulm konsiderohet specialist i shëndetit sepse ofron ndihma të panumërta të dobishme përreth bukuria përfshin. Nga Blood Pressure Monitor deri në humidifier ka shumë produkte interesante. Sauna e fytyrës Beurer është në dispozicion në versione të ndryshme, me aparate për thithje speciale gjithashtu. Gjithnjë pas çfarë qëllimi është në fokus, njëri ose tjetri përshtatet më mirë. Marka, e cila është shumë e njohur sot, ekziston që nga viti 1919 dhe azhurnon dhe përshtat gamën e saj çdo vit. Kishte çmime të ndryshme për inovacion dhe dizajn, prandaj kompania mund të rekomandohet vetëm.

Kompania Sanitas përqendrohet në produktet që lidhen me mirëqenien dhe ka funksionuar që prej asaj kohe viti 2000. Asortimenti i mallrave është i larmishëm dhe varion nga termometër te Monitorues i rrahjeve të zemrës. Kushdo që kërkon mbështetje për terapi të butë në shtëpi do të përfitojë nga gama e gjerë e produkteve të markës. Gjithashtu Sauna për fytyrën e Sanitas është i përshtatshëm për terapi të ndjeshme të lëkurës ose për avullimin kundër ftohjes. Produktet karakterizohen nga funksionaliteti dhe dizajni tërheqës dhe përshtaten në çdo shtëpi ose banjë.

Kompania ka ekzistuar që nga viti 1982 dhe shet me sukses një larmi të gjerë produktesh. Kompania tregtare ndërkombëtare nuk bën vetëm bukuri, por edhe pajisje shtëpiake dhe më shumë. Përveç shtypit të agrumeve, ekziston edhe Sauna klatronike për fytyrën te blesh. Pajisjet e vogla dhe pajisjet e mëdha elektronike furnizojnë të gjithë familjen sipas nevojës. Ka më shumë se 1000 artikuj për t'u zbuluar në qendrën e shpërndarjes Kempner. Nën Markë Bomann njëri gjithashtu shet makina larëse, frigoriferë, pjatalarëse dhe më shumë.

Prodhuesit e tjerë:

Grundig - Philips - Melissa - Vidabelle - Intertonic - Adler - Hangsun - Kealive - Panasonic - Kujdesi për Mbretërinë - Spaire - Ca-mi

Më të shiturit e saunës së fytyrës për momentin janë:

AngebotShitesi më i mirë 1
Sauna për fytyrën Beurer FS 50 (për kujdesin kryesor, thithjen, pastrimin e poreve, furnizimin me lagështi me terapi të mundshme aromatike, përfshirë 2 bashkëngjitje dhe pa hapa ...
 • Për kujdesin intensiv të lëkurës dhe mbytjen
 • Shtojcë për kujdesin kozmetik të fytyrës
 • Lidhje me avull me aplikim aroma, rezervuar avullimi alumini
 • 2 nivele të fuqisë
 • 120 Watt
Shitesi më i mirë 2
Sauna për fytyrën me avull për fytyrën - EZBASICS Nano Ionic Avullues për fytyrën Mjegull të ngrohtë Fytyrë avullues fytyre Faqja Sauna SPA Humidifikues i fytyrës Atomizer ...
 • Teknologjia e përmirësuar e nano-avullit: Një pajisje e re me avull që gjeneron avull nanoionik. Nano avulli me grimca uji jonik depërton ...
 • Në shtëpi aroma e fytyrës dhe e këndshme: Avulli i fytyrës hidraton lëkurën tuaj dhe hap poret për ...
 • Siguria: Avullorja e fytyrës është bërë nga materiali miqësor me mjedisin ABS, jo toksik dhe nuk irriton lëkurën. Në...
 • Set profesional i lëkurës me 5 copë i përfshirë: Seti i lëkurës me 5 pjesë përfshihet në çdo nano-avullore. Ti mundesh ...
 • Dhuratë & garanci e mrekullueshme: Avullorja e fytyrës është e pajisur me një paketim të hollë dhuratë dhe konsiderohet si një ...

Efektoni saunën e fytyrës me aroma - relaksohuni natyrshëm

Naturopatia është më e popullarizuar se kurrë. Jo gjithmonë duhet të jetë klub kimik, siç tregon përvoja. Shtimi i aromave natyrore rekomandohet për trajtimin afërsisht 20-minutësh të saunës së fytyrës me shtojcë. Thjesht thithni një pambuk me disa pika vaj esencial dhe vendoseni në shtojcë. Në varësi të problemit, njëri ose tjetri vaj është më i përshtatshëm. Ndërsa disa kanë një efekt ekuilibrues, të tjerët fuqizojnë.

Aromë

 • Vaj portokalli

Përdorni

Vaji thelbësor i frutave të portokallit konsiderohet shumë tërheqës, i ngrohtë dhe femëror. Ka një efekt të jashtëzakonshëm në psikikën tonë dhe mund të na ekuilibrojë në kohë stresi. Shumë tifozë të naturopatisë e përdorin atë në dimër për të marrë efekte që rrisin humorin. Si pjesë e aplikimit të saunës në fytyrë, disa pika janë të mjaftueshme për të balancuar një humor të irrituar. Vështirë se dikush mund t’i rezistojë aromës së portokallit. Përveç harmonisë Luhatjet e shpirtit vaji gjithashtu mund të kundërshtojë nervozizmin. Mund të ketë gjithashtu një efekt pozitiv në lëkurë duke provuar vajin e pastër në provën e saunës së fytyrës në shtëpi. Lëkura me brirë dhe plakje përfiton duke stimuluar qarkullimin e gjakut. Portokalli mund të zbërthehet dhe ndërtohet.

 • pemë çaji vaj

Kushdo që ka përdorur tashmë produkte të kujdesit për lëkurën të përzier me vajin e pemës së çajit e di aromën dhe efektin në masë të barabartë. Aroma mësohet, por përfitimi është përtej diskutimit. Vaji quhet edhe pemë çaji dhe është absolutisht mikrobvrasës. Ka efekt dezinfektues dhe mund të pengojë inflamacionin. Kërpudhat gjithashtu e përbëjnë atë, për shembull këmbën e atletit të zakonshëm. Vaji i pemës së çajit qetëson zonën e saunës në fytyrë lëkura inflamatore, lexoni puçrra. Vaji i pemës së çajit real dhe me cilësi të lartë është miqësor ndaj lëkurës dhe mund të përdoret rregullisht. Mund ta përdorni edhe në mënyrë selektive dhe ta aplikoni në puçrra, gjë që rekomandohet edhe pas avullimit të fytyrës.

 • vaj livando

Edhe me romakët, livando u mirëprit dhe u përdor si një shtesë për banjot. Efekti më i njohur është ai kundër pagjumësisë, prandaj sauna e fytyrës duhet të përdoret në mbrëmje. Por vaji i jashtëzakonshëm mund të bëjë më shumë dhe përdoret gjithashtu për shembull Dhimbje koke dhe migrenë përdoret rregullisht. Për shkak të efektit të fortë antiseptik, plagët në mënyrë ideale mund të shërohen më shpejt, prandaj është gjithashtu një çështje në kujdesin e lëkurës. Ajo madje duhet të shërbejë për t'u përgatitur për lindjen, e cila nuk është vetëm për shkak të përbërësit qetësues. Vaji esencial i veçantë nuk përdoret vetëm në provën e avullit të fytyrës në shtëpi. Nëse dëshironi efektin e plotë, përzieni 30 pika të vlefshme me 100 ml vaj bajame si transportues dhe lërini partnerin tuaj t’i masazhojë me to.

 • vaj eukalipt

Vaji i pemës së eukalipt konsiderohet efikas për ftohjet, kollitjet dhe acarimet e traktit respirator. Ka një efekt ekspektorant, prandaj rekomandohet për bronket e mbingarkuara. Përbërësi aktiv 1,8-cineole është përgjegjës për këtë efekt të njohur duke stimuluar bronket që të lëshojnë ujë. A Lëngëzimi i mukusit pasoja dhe kollitja përfundimisht është e mundur. Vaji i eukalipt gjithashtu eliminon bakteret, prandaj është i popullarizuar në kujdesin dentar. Për më tepër, dihet efekti promovues i qarkullimit, nga i cili mund të përfitojnë pacientët me reumatizëm. Depozitat e kristaleve të acidit urik mund të transportohen më mirë, gjë që në mënyrë ideale siguron lehtësim.

Shënim: Në përgjithësi, duhet pasur kujdes kur merreni me vajra esencialë të pastër. Duhen vetëm disa pika për të arritur efektin e dëshiruar. Gratë shtatzëna duhet të përmbahen nga përdorimi i tij pasi shumë efekte anësore janë të mundshme në këtë fazë. Vajra të shumtë janë toksikë, për shembull bajame e hidhur dhe nenexhik pennyroyal. Në përgjithësi, njerëzit e sëmurë kronikë, siç janë diabetikët, duhet të këshillohen me mjekun e familjes para se të përdoren për të qenë në anën e sigurt. Fuqia e vajrave nuk duhet të nënvlerësohet!

Fakte të vështira të test-vergleiche.com

A ka ndonjë fitues të provës sauna të fytyrës Stiftung Warenest?

Nuk ka ende provë avullore në fytyrë, prandaj duhet të caktoni një fitues personal të provës së saunës në fytyrë. Përdorimi i tij rekomandohet veçanërisht për njollat ​​e lëkurës, siç tregon përvoja e të tjerëve. Ne rekomandojmë krahasimin e kujdesshëm të saunës në fytyrë, duke marrë parasysh kriteret në kontrollin e cilësisë.

A është sauna e fytyrës Lidl aq e mirë sa një produkt i markës?

Në përgjithësi, lirë shpesh është e mirë, siç provojnë prova të ndryshme nga Stiftung Warentest përsëri dhe përsëri. Një sauna e lirë për fytyrën Lidl mund të jetë e mjaftueshme për përdorim të herëpashershëm, prandaj nuk ka pse të jetë markë e shtrenjtë. Nëse dëshironi të kurseni, duhet të blini fituesin tonë të performancës së çmimit. Këtu çmimi dhe aftësia përputhen.

Çfarë mendojnë dermatologët për saunën e fytyrës?

Profesionistët në thelb punojnë me Vapozon, e cila ndryshon nga sauna e fytyrës në shtëpi. Avulli i ujit është i pasuruar me ozon dhe për këtë arsye edhe më efektiv për kujdesin e lëkurës në përgjithësi. Kozmetikë profesionistë gjithashtu punojnë me pajisjen, e cila është shumë më e gjerë sesa sauna kompakte e fytyrës. Pajisjet janë jashtëzakonisht të shtrenjta, zënë shumë hapësirë ​​dhe në të vërtetë janë të përshtatshme për profesionistë me tregti ose praktikë.

Ku mund ta gjej pastruesin e poreve me çmim të ulët?

Midis ofertave më të shitura të saunës së fytyrës në Amazon ka mundësi shumë të lira që kushtojnë më pak se 20 euro. Përdorimi i avullit të gjithanshëm të fytyrës është shumë më i lirë sesa të vizitoni një profesionist të kozmetikës. Ata që vuajnë nga lëkura e keqe do të përfitojnë nga kjo alternativë e lirë.

Çfarë kushtojnë në të vërtetë pajisjet më të mira të saunës në fytyrë?

Pajisjet e zakonshme kushtojnë midis 15 dhe 60 euro, megjithëse pajisjet dhe mjeshtëria nuk duhet domosdoshmërisht të jenë të së njëjtës cilësi. Nëse porosisni një sauna në fytyrë, ne rekomandojmë të blini një paketë të moderuar të përgjithshme me bashkëngjitje të ndryshme.

Sauna të tjera të rekomanduara të fytyrës të zgjedhura për ju

Cili model i saunës në fytyrë u vlerësua si fitues në krahasimin Test-Vergleich.com?

Artikulli u vlerësua si shumë i mirë në krahasimin tonë Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale) prerë dhe mbizotëroi ndaj 5 artikujve të tjerë të renditur në krahasim.

Cilët prodhues po i krahasonin në saunën e fytyrës Test-Vergleiche.com konsiderohet?

Në krahasimin tonë të saunës së fytyrës kemi prodhues me emër, si p.sh. Grundig, Vidabelle, Klatronik, Melisë und Adler merr parasysh ata që kanë performuar më mirë në rishikimet e klientëve në portalet e ndryshme të shitjeve dhe kanë shifrat më të larta të shitjeve.

Cili produkt është i duhur në krahasimin e saunës së fytyrës Test-Vergleiche.com Çmimi dhe performanca?

Ndërsa artikulli i saunës në fytyrë paraqitet me raportin më të mirë të performancës së çmimeve, Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash nga ne klasifikimi në lidhje me konstelacionin më të mirë.

Sa të shtrenjta ose të lira janë produktet nga krahasimi i saunës së fytyrës Test-Vergleiche.com?

Për produktet e shtrenjta të saunës së fytyrës, të cilat janë të një cilësie të lartë, ju duhet të kushtoni deri në 26,99 € llogarit. Ka produkte më të lira 15,99 €.

Çfarë përzgjedhje e prodhuesve dhe produkteve të saunës në fytyrë u bë në krahasimin e saunës së fytyrës nga redaktorët e Test-Vergleiche.com te perdorura?

Si ishin sendet në krahasimin e saunës së fytyrës Test-Vergleiche.com vlerësuar?

Artikujt e përzier me ngjyra në krahasimin e saunës së fytyrës janë pothuajse të gjithë të së njëjtës klasë. Dallimet nuk janë të mëdha dhe janë kryesisht në detaje. Kjo rezulton në renditjen vijuese: Artikulli është në vendin e parë Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale) e ndjekur nga vendi i 2-të Sauna për fytyrën Vidabelle me maskë shtesë për hundë dhe gojë si edhe Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash, Sauna e fytyrës Melissa - pastrim i thellë i poreve të fytyrës me avull und Sauna në fytyrë Adler AD 2153.

Cilat ishin produktet kryesore kur krahason saunën e fytyrës Test-Vergleiche.com akoma e zgjedhur?

Përveç fituesit të krahasimit tonë dhe atij me raportin më të mirë të performancës çmim, produktet që nuk ishin përfshirë në vlerësim gjithashtu dolën të jenë të jashtëzakonshëm. Kjo perfshin Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale), Sauna për fytyrën Vidabelle me maskë shtesë për hundë dhe gojë dhe gjithashtu Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash.

Konstanca
Autor test-vergleiche.com

Udhëzues për krahasimin dhe provën e saunës në fytyrë

Këshillat dhe këshillat tona nga tonat Test & krahasim ju ndihmojme me se miri Sauna e fytyrës te blesh

Unë jam Konstancë. Si nënë e dy fëmijëve të vegjël, i kushtoj vëmendje një diete të ekuilibruar, shpesh blej në dyqane organike dhe përdor vetëm produkte të kujdesit natyror. Unë vazhdimisht i ndaj mbeturinat e mia dhe i kushtoj vëmendje qëndrueshmërisë kur blej gjëra.

Si autor i kësaj Krahasimi i saunës së fytyrës Unë kam bashkuar pesë nga produktet më të njohura për ju. Unë nuk i zgjodha këto në mënyrë të rastësishme, por i kushtova vëmendje të veçantë vlerësimeve pozitive në vlerësimet e klientëve.

Për ju atë Blini saunë për fytyrën Për ta bërë më të lehtë, unë kam përmbledhur të gjitha kriteret përkatëse të blerjes për ju. Ju mund të gjeni shumë informacione për këtë në tekstin tim këshillues. Duhet t'ju frymëzojë të mendoni për këtë Ofertë sauna për fytyrën dhe zgjidhni produktin e duhur për ju.

Unë gjithashtu u konsultova me kontributet e Stiftung Warentest. A ka një të tillë atje Fituesi i provës së saunës në fytyrë dhënë, ju do të gjeni një shënim në artikullin tim. Vlen të lexohet, sepse vetëm atëherë mund të jeni të sigurt se do të gjeni të preferuarat tuaja personale.

Ju tashmë e keni vetë Përvoja e saunës në fytyrë të mbledhura, do të ishte mirë nëse më njoftoni. Ky portal është gjithmonë i hapur për ju për sugjerime. Unë pres që reagimet tuaja!

 


Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu Sauna e fytyrës

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me Sauna e fytyrës për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë Sauna e fytyrës kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni Sauna e fytyrës Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me Sauna e fytyrës nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu Sauna e fytyrës si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de Sauna e fytyrës

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë Sauna e fytyrës Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Sauna e fytyrës Grundig FS 4820 (shumëfunksionale)

Fituesi i performancës së çmimit

Clatronic GS 3656 sauna për fytyrën për kujdesin e fytyrës me inhalues ​​dhe lidhje aromash

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet