Testi i njehsorit të glukozës në gjak - krahasimet. Com 2022

Matësit më të mirë të insulinës në krahasim

Matës i glukozës në gjak - vetëkontroll optimal dhe i thjeshtë

Gjithnjë e më shumë njerëz vuajnë nga diabeti. Një sëmundje që kërkon që nivelet e sheqerit në gjak të kontrollohen disa herë në ditë. Në tonë Krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak ne ju prezantojmë me modele të ndryshme me të cilat mund të kontrolloni nivelin e sheqerit në gjak brenda disa sekondave.

Vdes Matësi i glukozës në gjak bestseller duhet vetëm një pikë e vogël gjaku për të përcaktuar vlerat e dëshiruara. Shfaqen ose vlerat në mg / dl ose mmol / l, në mënyrë që të shihet nëse kërkohet një veprim ose jo.

Renditur sipas  
  Rekomandimi me i mire

1,5Shume mire

Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl
 •  Transmetimi Bluetooth për Androit dhe iOS
 •  Zbulimi i nën mbushjes
 •  përfshirë 10 rripa dhe shirita provë
 •  ekran i madh
 •  rikujtues i provës akustike
 

1,7Mirë

Matës i glukozës në gjak Beurer GL 50 mg / dl i bardhë
 •  Shfaqje e shkëlqyeshme
 •  LCD Display
 •  shirita provë të gjerë
 •  Kontrolli i vëllimit të gjakut
 

1,8Mirë

Matës i glukozës në gjak Omnitest 3 Set Mg, 1 copë
 •  Bateritë për rreth 3.000 matje
 

1,9Mirë

Matës i glukozës në gjak smartLAB mini mmol / L Bundel | Seti i kombinimit të matjes së gjakut
 •  Matja pa butona
 •  pesha e lehte
 •  proces i thjeshtë i matjes
Fituesi i performancës së çmimit

2,1Mirë

Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë
 •  Kujtesë thike
 •  Analiza e trendit
 •  vlerat individuale të synuara të rregullueshme
Emër Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl Matës i glukozës në gjak Beurer GL 50 mg / dl i bardhë Matës i glukozës në gjak Omnitest 3 Set Mg, 1 copë Matës i glukozës në gjak smartLAB mini mmol / L Bundel | Seti i kombinimit të matjes së gjakut Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë
Çmim Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin Kontrolloni çmimin
Rezultati i krahasimit
Shënim për notën krahasuese

më i mirë Empfehlungtest-vergleiche.com1,5Shume miremetër glukozës në gjak

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,7Mirëmetër glukozës në gjak

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,8Mirëmetër glukozës në gjak

më i lartë Produkttest-vergleiche.com1,9Mirëmetër glukozës në gjak

Vlera e paraserrethuestest-vergleiche.com2,1Mirëmetër glukozës në gjak

Prodhues medina Beurer B. Kafe SmartLab Bayer Vital GmbH
Vendosur për 10 matje 5 matje 10 matje 100 matje 5 matje
Shfaqja në mg / dL
Shfaqja në mmol / l
Kohëzgjatja e matjes 5 sek 5 sek 3 sek 5 sek 5 sek
Sasia e gjakut 0,6? L 0,6? L 0,3? L 0,6? L 0,6? L
Speicher 480 vlera të matura 480 vlera të matura 365 vlera të matura 20 vlera të matura n / a
Karakteristika të Formati i telefonit celular ETUI Kodimi automatik Formati i kartës së kreditit Menuja e disponueshme në 14 gjuhë
Përfitimet
 •  Transmetimi Bluetooth për Androit dhe iOS
 •  Zbulimi i nën mbushjes
 •  përfshirë 10 rripa dhe shirita provë
 •  ekran i madh
 •  rikujtues i provës akustike
 •  Shfaqje e shkëlqyeshme
 •  LCD Display
 •  shirita provë të gjerë
 •  Kontrolli i vëllimit të gjakut
 •  Bateritë për rreth 3.000 matje
 •  Matja pa butona
 •  pesha e lehte
 •  proces i thjeshtë i matjes
 •  Kujtesë thike
 •  Analiza e trendit
 •  vlerat individuale të synuara të rregullueshme
Përfundim Set matës i glukozës në gjak me dizajn ultra të sheshtë dhe ekran të madh LCD Matësi i glukozës në gjak 3 në 1 në një model modern dhe format praktik Matës i glukozës në gjak për një matje të saktë me pak gjak Drita si nje njehsor i glukozës në gjak me pendë në lëvizje, falë formatit të kartës së kreditit Matës i vogël i glukozës në gjak të ngurtë për një çmim të vogël
Për ofertën e Amazon

Tabela jonë e krahasimit për Krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak nuk zëvendëson asnjë Testi i njehsorit të glukozës në gjak, ku një të veçantë Fituesi i testit të njehsorit të glukozës në gjak mund të rekomandohet. Në mënyrë që të rrisim vlerën e shtuar për lexuesit tanë, ne mund të lidhemi me një test të jashtëm të matësit të glukozës në gjak të burimeve të besueshme. Vetëm ju vendosni se cili model është ai juaj personal Fituesi i testit të njehsorit të glukozës në gjak wird.

 • Një matës i glukozës në gjak është thelbësor për ata me diabet të tipit 1. Për pacientët me diabet të tipit 2, gjithashtu, një matës i glukozës në gjak është një ndihmë e dobishme për të përcaktuar nivelet e sheqerit.
 • Një sistem i tillë matës i sheqerit në gjak jo vetëm që siguron informacion të besueshëm se sa i lartë është niveli i sheqerit, por gjithashtu tregon kur ekziston rreziku i hipoglikemisë së rrezikshme. Kjo është veçanërisht e rëndësishme për pacientët, vlerat e të cilëve i nënshtrohen luhatjeve të larta ose kur përshtaten me ilaçet e tjera.
 • Matja me një matës të glukozës në gjak është shumë e lehtë. Një pikë gjaku në një shirit provë futet në njehsor dhe vlera e sheqerit në gjak përcaktohet automatikisht. Ekzistojnë dy metoda të ndryshme matëse për këtë: metoda amperometrike ose fotometrike.

Udhëzues për blerjen e njehsorit të glukozës në gjak 2017

Diabeti është një çrregullim i zakonshëm metabolik. Hasshtë bërë një problem serioz, veçanërisht në vendet e pasura. Një flet për një Sëmundje e zakonshme. Tetë deri në nëntë përqind e gjermanëve vuajnë nga diabeti, me gratë që formojnë një grup disi më të madh. Në të prekurit, metabolizmi i sheqerit është jashtë ekuilibrit. Fatkeqësisht, diabeti ka efekte serioze në të gjithë trupin dhe diferencohet forma të ndryshme diabeti. Ju mund të përdorni një matës të glukozës në gjak për të mbajtur nën kontroll nivelet e sheqerit. Cilat pajisje janë të përshtatshme për këtë dhe çfarë po përdorni Bleni njehsorin e glukozës në gjak duhet t'i kushtojë vëmendje krahasimit tonë të njehsorit të glukozës në gjak test-vergleiche.com tregojnë qartë. Në krahasimin tonë të njehsorit të glukozës në gjak do të gjeni një udhëzues për matësin e glukozës në gjak që duhet t'ju japë përgjigje në lidhje me përdorimin e një sistemi matës të sheqerit në gjak. Pastaj thjesht provojeni vetë dhe bëjeni Testi i njehsorit të glukozës në gjak!

Krahasimi i matësit të glukozës në gjak - fushëveprimi

Në terma mjekësorë, sheqeri është glukozë. Termi diabet vjen nga fillimet e kujdesit mjekësor diabetik, kur mjeku ende duhej të shijonte urinën e pacientit kur shtrihej. Meqenëse kjo ka shije të ëmbël, termi diabet ndoshta ka lindur. Një sheqer i përhershëm i lartë i gjakut quhet hiperglicemi në të prekurit. Mos trajtimi në fund të fundit çon në vdekje. Terapia konsiston në uljen e nivelit të lartë të sheqerit në gjak dhe kjo funksionon më mirë me një vetëkontroll me një Seti i njehsorit të glukozës në gjak. Nëse jeni me Përvoja e njehsorit të glukozës në gjak ju mund të vëzhgoni vlerat tuaja edhe kur nuk jeni në shtëpi. Ju mund të vazhdoni test-vergleiche.com Bëni një krahasim të detajuar të çmimit të matësit të glukozës në gjak dhe tuajin personal Fituesi i testit të njehsorit të glukozës në gjak zgjedh

Matësi i glukozës në gjak i produktit kryesor:

Beurer GL 40 metër glukozë në gjak mmol / L (matje e bardhë, e thjeshtë e glukozës në gjak përmes folesë së futjes së shiritit provë të ndriçuar dhe setit fillestar)
 • Testuar klinikisht, pa kod
 • Lehtë për t’u përdorur: fole e futjes së shiritit provë të ndriçuar, ekran i ndriçuar, shirita provë tepër të gjerë
 • Grupi i starterit: pajisje matëse, pajisje lidhëse, kapak AST, 5 rripa, 5 shirita provë, kutia, ditari
 • i përshtatshëm për përdorim personal
 • Sasia e kërkuar e gjakut 0,6 µl, koha e matjes: afërsisht 5 sekonda, vendet e kujtesës matëse: 480, matja AST e mundur

Matësit më të mirë të glukozës në gjak - Si funksionojnë ato

Matësi i glukozës në gjak në mënyrë elektronike mat përqendrimin tuaj të glukozës në gjak. Ekziston edhe ajo Oferta e matësit të glukozës në gjak Përmban një mjet shpimi me të cilin mund të merrni një pikë të vogël gjaku nga maja e gishtit. E vetmja gjë që nevojitet është një pikë e vogël gjaku që mblidhet me një shirit provë dhe vlerësohet në pajisje.

Ekzistojnë dy mundësi të ndryshme për vlerësimin Metodat e matjes të asgjësimit. Ndërsa është bërë praktikë e zakonshme në Evropën Perëndimore dhe SHBA për të treguar vlerat në miligram për decilitër "mg / dl", sistemet e matjes së sheqerit në gjak, të cilat ndodhen kryesisht në shtetet e reja federale, maten në milimole për litër "mmol / l". Metoda ndërkombëtare e matjes me mmol / l përdoret gjithashtu në të gjithë vendin në klinika. Matësit më të mirë të glukozës në gjak ofroni të dy variantet, të cilat duhet të ndryshohen vetëm në pajisje. Nëse përdorni një matës të glukozës në gjak, i cili nuk është metoda juaj e preferuar e matjes, mund të ktheni vlerat si më poshtë:

mg / dl x 0,0555 = mmol / l

mmol / lx 18,02 = mg / dl

The Oferta e njehsorit të glukozës në gjak për vetë-aplikim i nënshtrohet standardit DIN EN ISO 15197 në Gjermani. Ky standard rregullon kufirin e tolerancës brenda të cilit vlerat e matura të sheqerit në gjak mund të ndryshojnë. Vetëm pajisjet që janë kalibruar dhe aprovuar mund të shiten. Ata gjithashtu kanë shenjën CE.

Vlerat e tolerancës janë në Krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak Lejohet për matjet në shtëpi brenda kornizës vijuese:

Vlerat në 75 mg / dlTolerancëVlerat në 100 mg / dlTolerancë
<75 mg / dl+/- 15 mg / dl<100 mg / dl+/- 15 mg / dl
Mg 75 mg / dl+/- 20%Mg 100 mg / dl+/- 15%

Këto devijime janë edhe me njehsori më i mirë i glukozës në gjak normale dhe mos e kufizoni përdorimin e tij në asnjë mënyrë. Por, para se të pyesni veten nëse duhet të blini një njehsor glukoze në gjak? Ne do të dëshironim t'ju tregonim avantazhet dhe disavantazhet e tonave Krahasimi i matësit të glukozës në gjak zbuloj

Përparësitë / disavantazhet e njehsorit të glukozës në gjak

Përfitimet

Matja për diabetin tip 1 dhe 2

kontrolli i vazhdueshëm i mundshëm

Përdorim në shtëpi ose në lëvizje

kërkohet sasi e vogël e gjakut

saktësia e lartë e matjes

kryesisht mundësi ruajtjeje ose lidhje USB

Disavantazhet

Korrigjo vlerat vetëm nëse përdoren si duhet

Bërjet e përditshme në majë të gishtit

Krahasimi i çmimit të njehsorit të glukozës në gjak - që matet

në tonë Krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak ne duam t'ju shpjegojmë qartë se çfarë ndodh gjatë një matjeje. Përbërja e gjakut ndikohet nga ushqimi, vitaminat ose ilaçet. Vlerat e matura të Matësi i glukozës në gjak i lirë ose ndikojnë në mënyrë të pafavorshme dhe kështu falsifikojnë rezultatin. Për këtë arsye, shiritat e provës kanë një të ashtuquajtur elektrodë korrigjimi. Kjo zvogëlon ndikimet e pafavorshme në nivelin e sheqerit në gjak.

Për më tepër, një njehsor i glukozës në gjak ka një elektrodë matëse që kontrollon kohën e nevojshme të matjes. Me nje njehsor glukoze në gjak Beurer, a Matësi i glukozës në gjak Medisana ose nje njehsor glukoze në gjak Omnitest, kjo zakonisht është 5 sekonda. Një nga subjektet tona të testit nga krahasimi i sistemit të monitorimit të glukozës në gjak arriti madje vetëm 3 sekonda.

Shumë pak gjak zbulohet me elektrodën e zbulimit. Kjo ndodh në të ashtuquajturën dhomë reagimi. Nëse shuma është shumë e vogël, shfaqet një mesazh gabimi. Matja me njehsorin e glukozës në gjak ndërpritet dhe duhet të përsërisni matjen. Sistemet më të mira të monitorimit të glukozës në gjak nuk e ndërpresin procesin; ju mund të shtoni një pikë tjetër gjaku në shiritin tuaj të provës.

Çdo shirit provë është i pajisur me një zonë kodimi në të cilën të dhënat mund të lexohen më vonë. Sidomos me një sistem të lirë të monitorimit të glukozës në gjak, shiritat e provës duhet të kodohen kur hapet një paketë e re. Matësi i glukozës në gjak zbulon devijimet e mundshme dhe i korrigjon ato gjatë procesit. Sisteme të mira të monitorimit të glukozës në gjakqë i përkasin brezit të ri, kodifikoni të dhënat automatikisht pa pasur nevojë të bëni asgjë.

Por siç është rasti me të gjitha pajisjet, së pari duhet të përdorni edhe pajisjet tuaja Përvoja e njehsorit të glukozës në gjak mblidhni, lexoni saktë udhëzimet e përdorimit dhe mundësisht konsultohuni me një udhëzues të matësit të glukozës në gjak në farmaci ose internet. Pastaj bëjeni vetë testin e njehsorit të glukozës në gjak dhe gjeni fituesin e testit tuaj të matësit të glukozës në gjak!

Si duhet të matni me njehsorin e glukozës në gjak?

Wenn Sie ein Blini një set matës të glukozës në gjak, ju do të merrni njehsorin, një pajisje lidhëse, litarë dhe një tub me shirita provë. Ju mund të blini më shumë shirita provë, litarë dhe një pajisje lidhëse në çdo kohë. Në fillim do të testoni pak më shpesh derisa të hyni në një rutinë të caktuar.

Shënim: në një set i lirë i matësit të glukozës në gjak shiritat e provës dhe kordonët do të jenë të mjaftueshëm vetëm për disa matje. Si një përdorues për herë të parë, ne rekomandojmë tonin, për shembull Fituesi i krahasimit të matësit të glukozës në gjak për të blerë, e cila është e mjaftueshme për një kohë me 100 shirita provë.

Para matjes, duhet të bëni sa më poshtë:

 • Bëni gati matësin dhe pajisjen e lidhjes, si dhe një shirit provë dhe një kordon
 • Rregulloni pajisjen tuaj të lidhësit në mënyrë që birë të vështirë të ndihet.
 • Lani duart mirë dhe shpëlajini mirë. Mbetjet nga sapunët e parfumuar mund të falsifikojnë rezultatin.
 • Nëse nuk mund të lani veten, një pastrim antiseptik ose dezinfektues do të bëjë të njëjtën gjë.
 • Bëni anën e majës së gishtit. Ndryshoni vendin e shpimit më shpesh për të shmangur dhimbjen ose rrezikun e plagëve të mëdha.
 • Merrni një litar të ri për çdo matje të re. Një litar që është përdorur në mënyrë të përsëritur është i prerë dhe shkakton dhimbje dhe rrit rrezikun e infeksionit.
 • Hidhni pikën e parë të gjakut dhe merrni tjetrën
 • Nëse është e nevojshme, shtrydhni majën e gishtit tuaj së bashku për të marrë një rënie më të madhe të gjakut dhe vendosni shiritin e provës në këtë pikë.
 • Vendosni shiritin e provës në vrimën e parashikuar në pajisje.

Çfarë duhet të keni kujdes kur blini një matës të glukozës në gjak?

Para se të merrni një të tillë Blini sistemin e monitorimit të glukozës në gjak ose Porositni një set matës të glukozës në gjak, ka disa gjëra për të cilat duhet të jeni të vetëdijshëm. Vetëm ju mund të vendosni se cili matës i glukozës në gjak është më i miri për ju. Çdo situatë është e ndryshme dhe nuk mund të zhvlerësohet lehtë. Nuk ka rëndësi nëse e porosisni njehsorin e glukozës në gjak në internet ose në një dyqan të specializuar. Ndonjëherë prodhuesit gjithashtu ofrojnë një pajisje prove për një javë për ta bërë më të lehtë vendimin e blerjes.

Sidoqoftë, ne kemi zgjedhur një fitues të krahasimit të matësit të glukozës në gjak në krahasimin e sistemit tonë të matjes së glukozës në gjak dhe një që ka arritur një raport të mirë çmim / performancë në krahasimin e çmimit të pajisjes për matjen e glukozës në gjak.

Këtu janë kriteret më të rëndësishme të blerjes:

 • Nëse jeni një diabet tip 1, duhet të kontrolloni vlerat tuaja disa herë në ditë. Kështu që ju duhet të dilni nga Oferta e sistemit të monitorimit të glukozës në gjak zgjidhni një model që është i lehtë për t'u përdorur dhe mund të vendoset në çdo xhep. Pajisja e lidhësit nuk duhet të shkaktojë dhimbje, kështu që kërkohet një pajisje e mirë e lidhësit. Si rekomandim i njehsorit të glukozës në gjak, ne dëshirojmë t'ju rekomandojmë një shtesë të dobishme. Nëse modeli juaj ka një ndërfaqe për një PC, vlerat mund të transferohen automatikisht në një ditar elektronik.
 • Si një diabetik i tipit 2, keni pak shanse që njehsori i glukozës në gjak dhe shiritat testues të lidhur të paguhen nga kompanitë e sigurimeve shëndetësore. Prandaj, kushtojini vëmendje kostove të konsumit përpara se të blini një njehsor të glukozës në gjak. Një krahasim i vendosur për matësin e glukozës në gjak mund të jetë shumë i dobishëm këtu dhe nuk duhet të jetë domosdoshmërisht kështu Sistemi më i shitur i sistemit të monitorimit të glukozës në gjak ose Matës profesional i glukozës në gjak
 • Nëse dëshironi të kontrolloni vlerat tuaja për një periudhë më të gjatë kohore, shumë vende të kujtesës janë shumë të dobishme. Disa modele madje llogarisin vlerën mesatare të sheqerit në gjak për: 7, 14, 30 ose 90 ditë
 • Në krahasimin e sistemit tonë të matjes së sheqerit në gjak kemi gjetur se oferta e pajisjes matëse të sheqerit në gjak është shumë e ndryshme për sa i përket pajisjeve. Me përmbajtjen e përfshirë, diapazoni shkon nga 5 matje në 100 matje. Matësi i glukozës në gjak Smartlab performoi më së miri me 100 matje dhe për këtë arsye u zgjodh gjithashtu si fituesi i krahasimit të sistemit tonë të matjes së glukozës në gjak dhe është rekomandimi i sistemit tonë të matjes së glukozës në gjak për ju.
 • Kohëzgjatja e matjes dhe sasia e gjakut priren të luajnë një rol vartës, pasi që, sipas sistemit tonë të matjes së sheqerit në gjak, të gjitha janë shumë të ulta.

Shënim: Kriteri më i rëndësishëm i blerjes është në të vërtetë ndihma shpuese. Nëse është pothuajse e padukshme, birë e përditshme nuk shkakton ndonjë problem.

Undshtë e padiskutueshme që pasojat e diabetit mund të lehtësohen me një mënyrë jetese të shëndetshme dhe shumë ushtrime. Kështu që të mund të bëni edhe më shumë për shëndetin tuaj, ne rekomandojmë disa pajisje fitnesi nga seksioni ynë i krahasimit të provave, të tilla si Ushtrim biçikletë, Gjurmues i aktivitetit, Mat yoga, Ushtrimi top ose gjithashtu Paketim shpinës dhe këpucët trekking.

Pyetje dhe përgjigje (FAQ) në lidhje me njehsorin e glukozës në gjak

Nëse tashmë keni pajisjet shtesë të nevojshme në shtëpi, sigurisht që mund ta blini vetë pajisjen. Sidoqoftë, duhet të sigurohet që gjithçka mund të kombinohet me njëra-tjetrën. Një komplet i plotë është zakonisht më i lirë.

Po, çdo pajisje është e pajisur me një numër të caktuar të hapësirave të magazinimit. Në këtë mënyrë, rezultatet e mëparshme gjithmonë mund të thirren nëse dëshironi.

Jo Duhet të siguroheni që ato janë të përshtatshme për madhësinë e pajisjes suaj të lidhjes. Përndryshe nuk mund ta përdorni.

Kur bleni, duhet t'i kushtoni vëmendje nëse është një model mmol / L ose një mg / dL. Zakonisht mund të gjeni informacionin e saktë në paketim ose direkt nga prodhuesi.

Çmimet janë shumë të ndryshme. Ju mund të merrni shumicën e pajisjeve për një çmim deri në 50 euro.

Cilët janë prodhuesit kryesorë?

Ekzistojnë një larmi prodhuesish që shesin matës të glukozës në gjak. Pa marrë parasysh nëse jeni a Kontur Next metër glukozës në gjak blini një sistem matës të sheqerit në gjak ose një seri pajisje matëse të sheqerit në gjak, linjat e produktit shpesh janë më të njohura se prodhuesit. Prandaj, këtu është një krahasim i shkurtër i prodhuesit dhe emrit të produktit:

Më të shiturat në këtë moment janë matësi i glukozës në gjak:

Shitesi më i mirë 1
Set i diabetit Adia, njësi matëse mg, me 60 shirita të testit të glukozës në gjak, pajisje për lansimin dhe 10 lancets për kontrollin e glukozës në gjak
 • matës glukozë në gjak adia vendosur duke përfshirë 60 shirita të testit të glukozës në gjak, pajisje lidhës, 10 korsi, ditar dhe çantë: Ideale për ...
 • Cilësia më e mirë: Korrespondon me standardet më të fundit të DIN, kontrollet e vazhdueshme të cilësisë. Linja telefonike gjermane me ekspertë të diabetit dhe ...
 • njehsor i glukozës në gjak adia: Matësi është menjëherë i gatshëm për të matur kur futet shiriti i provës: Nuk kërkohet kodim (autokodim), ...
 • Butoni i nxjerrjes higjienike për shiritin e përdorur të provës së sheqerit në gjak. Kujtesë e madhe me 365 hapësira ruajtëse: Kështu e keni ...
 • Kurseni edhe në të ardhmen! Ju mund të merrni shiritat e testit të sheqerit në gjak shumë lirë në Amazon. Fusha e dorëzimit të këtij grupi: ...
Shitesi më i mirë 2
paketa e vlerës së adia-s matës i glukozës në gjak (mg) + 60 shirita testues të glukozës në gjak + 110 rripa për monitorimin e glukozës në gjak
 • Adia Diabetes Starter-Set (mg kryesisht për West-D): njehsori i glukozës në gjak me shiritat e provës së glukozës në gjak, pajisja e lidhjes dhe ...
 • Trajtim i lehtë i njehsorit të glukozës në gjak me kodim automatik, rezultat i saktë pas vetëm disa sekondash, shumë pak gjak ...
 • Njehsor i dobishëm, i lehtë i glukozës në gjak, i kalibruar në plazmë, përfshirë baterinë me qese praktike, të mëdha, ...
 • Korrespondon me udhëzimet aktuale dhe kërkesat e cilësisë, kontrolle të vazhdueshme të cilësisë. Shiritat e provës janë të përshtatshme për ...
 • Ky grup i përfitimeve të diabetit adia përfshin: grup matës të glukozës në gjak adia (mg / dl), 50 shirita të testit të glukozës në gjak, një pajisje lidhëse dhe 100 ...
Shitesi më i mirë 3
adia Matja e glukozës së gjakut (mg) + 110 Shirita për testin e glukozës në gjak + 110 Lancets Maxi-Saving Kit për vetë-monitorimin e sheqerit në gjak në diabet
 • PASQYRA E Kursimeve MAXI DIABETIKE: Matni sheqerin në gjak me një çmim të ulët. Metër glukozë në gjak Adia mg (kryesisht për Gjermaninë W) + 110 ...
 • LEHT FOR P FORR FILMIJT: Kodim automatik, rezultat i saktë pas vetëm disa sekondash, shumë pak gjak i nevojshëm për matjen e sheqerit, ...
 • SIGURIA E CERTIFIKUAR: Korrespondon me standardet më të fundit DIN, kontrollet e vazhdueshme të cilësisë. Linja telefonike gjermane me ekspertë të diabetit ...
 • Kurseni gjithashtu në të ardhmen: Kursime të larta krahasuar me shiritat e krahasueshëm të testit të gjakut, kosto të ulët të ndjekjes. Shirita të lirë testimi adia ...
 • MONITORI I GLUKOSS SOOD GJAKUT DORAND DHE TT LEHTA LEHTA, përfshirë baterinë me çantë praktike ruajtëse, ekran të madh, të ndriçuar, ...

5 këshilla për ruajtjen dhe pastrimin

1. Ruani shiritat tuaj të provës në një vend të freskët dhe të thatë. Ekspozimi në diell, lagështia ose temperaturat e larta të dhomës mund të jenë përgjegjëse për devijimin e rezultateve. Prandaj, shiritat e provës nuk bëjnë pjesë në banjë.

2. Mbyllni paketën e shiritave të provës menjëherë pasi t'i hiqni ato

3. Pastroni matësin e glukozës në gjak rregullisht me një leckë të lagur

4. Tani dhe pastaj përdorni një zgjidhje kontrolli për të kontrolluar që vlerat e matura të shfaqen në mënyrë korrekte. Zgjidhja e kontrollit është në dispozicion në barnatore ose në internet dhe përmban një substancë që është e ngjashme me gjakun e njeriut. Kjo duhet t'ju japë leximet e sakta me një aparat matës të glukozës në gjak.

5. Pas hapjes së solucionit të kontrollit, mund të mbahet vetëm për 90 ditë. Shkruani datën e hapjes në shishe. Rezultatet e gabuara të matjes mund të kenë lindur gjithashtu nga data e skadencës së tretësirës.

A mund ta urdhëroj matësin e glukozës në gjak të vendosur në internet?

Ju mund të blini një njehsor të glukozës në gjak nga shitësit me pakicë mjekësore, farmacitë ose dyqanet e pajisjeve sanitare. Mediamarkt & Co shpesh ofrojnë edhe pajisje të tilla. Sidoqoftë, vështirë se ka një vend për të qenë Oferta e matësit të glukozës në gjak mund të krahasohet më mirë sesa në Internet. Me një Matësi i glukozës në gjak përcakton krahasimin e çmimit ju keni zgjedhjen midis modeleve të panumërta me një larmi të madhe pajisjesh, në mënyrë që të gjeni modelin e duhur për ju. Shitësit me pakicë të palëvizshëm zakonisht kanë vetëm një zgjedhje të kufizuar të modeleve dhe priren të shesin pajisjet më të shtrenjta. Sidoqoftë, në internet mund të gjesh edhe variante më të lira, të cilat nuk duhet të jenë më keq sesa produktet e markës.

Testi i njehsorit të glukozës në gjak Stiftung Warenest - një vendim?

Fatkeqësisht e fundit është Testi i njehsorit të glukozës në gjak Stiftung Warenest prapa një kohë. Në edicionin 07/2012, 16 matës të glukozës në gjak u testuan për përshtatshmërinë e tyre. Dymbëdhjetë subjekte testues kanë shënuar rezultate të mira, njëri me të kënaqshëm dhe fatkeqësisht një me të pakënaqshëm. Edhe nëse shumica e modeleve nuk janë më në treg, kjo tregon efektiviteti e njehsorëve të glukozës në gjak në përgjithësi si shumë pozitive. Gjithashtu u tregua se matësit e lirë të glukozës në gjak nuk janë domosdoshmërisht më keq se matësit profesionistë të glukozës në gjak. Tani këshillojmë testin tuaj të matësit të glukozës në gjak dhe zgjedhjen tuaj Fituesi i testit të njehsorit të glukozës në gjak!

Video: Produkti më i mirë  Matësi i glukozës në gjak GL 50 evo nga Beurer

YouTube

Duke shkarkuar videon, ju pranoni politikën e intimitetit të YouTube.
gjeni më shumë

Ngarko videon

Përfundim

Me një matës të glukozës në gjak, ju gjithmonë keni nën kontroll nivelet e sheqerit edhe jashtë orarit të punës së mjekut. Kur blini një set matës të glukozës në gjak, keni një komplet startues optimal për të filluar matjen menjëherë. Karakteristika të tilla si ndërfaqet USB ose hapësira e ruajtjes lehtësojnë kontrollin për një periudhë më të gjatë kohore. Bëni vetë testin tuaj të glukozës në gjak dhe gjeni një fitues të përshtatshëm të testit të glukozës në gjak!

Matës të tjerë të rekomanduar të glukozës në gjak të zgjedhur për ju

Cili model i njehsorit të glukozës në gjak u vlerësua si fitues në krahasimin Test-Vergleich.com?

Artikulli u vlerësua si shumë i mirë në krahasimin tonë Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl prerë dhe mbizotëroi ndaj 5 artikujve të tjerë të renditur në krahasim.

Cilët prodhues dominuan krahasimin e njehsorit të glukozës në gjak Test-Vergleiche.com vendet 1 deri 5?

Nga shumë prodhues të ndryshëm që ka në ofertën e njehsorit të glukozës në gjak, ne kemi për ju në krahasimin tonë të matësit të glukozës në gjak prodhues të tillë të njohur si medina, Beurer, B. Kafe, SmartLab und Bayer Vital GmbH e zgjedhur për ju.

Kush kishte në krahasim me matësin e glukozës në gjak Test-Vergleiche.com raporti më i mirë çmim-performancë?

Klientët që duan të blejnë veçanërisht me çmimin përfitojnë me vetëdije nga fituesi i çmimit-performancës në krahasimin tonë të matësve të glukozës në gjak Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë në të cilën çmimi dhe shërbimi i ofruar paraqiten në një lidhje veçanërisht të favorshme.

Cilat produkte nga krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak Test-Vergleiche.com janë të shtrenjta, cilat janë të përballueshme?

metër glukozës në gjak Produktet në një version të hollë, kostot janë përkatësisht të larta dhe janë me ne deri në një çmim krenar prej 44,44 € per te gjetur. Nga ana tjetër, tashmë mund të filloni artikujt në kategorinë e çmimeve më të ulta 8,89 € blerjes.

Cilat produkte ishin në krahasimin e matësit të glukozës në gjak nga redaktorët e Test-Vergleiche.com konsiderohet?

Në mënyrë që t'ju ofrojnë një gamë të gjerë produktesh në krahasimin e matësit të glukozës në gjak, redaktorët e Test-Vergleiche.com zgjodhi këto 5 produkte të ndryshme për ju. Këto produkte mund t'i gjeni këtu: Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl, Matës i glukozës në gjak Beurer GL 50 mg / dl i bardhë, Matës i glukozës në gjak Omnitest 3 Set Mg, 1 copë, Matës i glukozës në gjak smartLAB mini mmol / L Bundel | Seti i kombinimit të matjes së gjakut und Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë

Si bënë redaktorët e Test-Vergleiche.com gjykohet renditja në krahasimin e matësit të glukozës në gjak?

Pas hulumtimit të plotë mbi funksionin, rezultatet e testit ose botimeve të tilla si një raport i provës Stiftung Warentest ose testues të tjerë të specializuar të pavarur, ekipi editorial kurorëzoi artikullin Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl në renditjen 1, e ndjekur nga Matës i glukozës në gjak Beurer GL 50 mg / dl i bardhë, Matës i glukozës në gjak Omnitest 3 Set Mg, 1 copë, Matës i glukozës në gjak smartLAB mini mmol / L Bundel | Seti i kombinimit të matjes së gjakut und Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë.

Cilat produkte kryesore ishin kur krahasoheshin matësit e glukozës në gjak Test-Vergleiche.com akoma e zgjedhur?

Përveç fituesit të krahasimit tonë dhe atij me raportin më të mirë të performancës çmim, produktet që nuk ishin përfshirë në vlerësim gjithashtu dolën të jenë të jashtëzakonshëm. Kjo perfshin Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl, Matës i glukozës në gjak Beurer GL 50 mg / dl i bardhë dhe gjithashtu Matës i glukozës në gjak Omnitest 3 Set Mg, 1 copë.

Gabriel
Autor test-vergleiche.com

Gabriel_Author_small-1

Rekomandim për blerjen e njehsorit të glukozës në gjak

Ne ju tregojmë në tonë metër glukozës në gjak Test & krahasimsi të bëjmë më të mirën metër glukozës në gjak Blini produkt


Përshëndetje djema, unë quhem Gabriel. Hobi im është elektronika, dyqani i pajisjeve dhe amvisëria. Si një fanatik i teknologjisë, unë jam entuziast për gjithçka që ka të bëjë me video, audio ose TV dhe teknologji kompjuterike, si dhe smartphone dhe kamera. Disa prej tyre janë pjesë e jetës sime të përditshme në mënyrë profesionale dhe private.

Meqenëse e di që jo të gjithë e njohin këtë profesion, unë dua ta bëj më të lehtë për ju që të merreni me artikuj nga kjo industri me kontributet e mia. Prandaj e kam autorin Krahasimi i njehsorit të glukozës në gjak të përbërë. Përzgjedhja ime kryesore 5 duhet t'ju sjellë më afër këtyre artikujve.

Libri im udhëzues me rekomandimet e mia të blerjes duhet ta bëjë më të lehtë zgjedhjen tuaj. Këshilla ime: nëse mundeni Bleni matësin e glukozës në gjak në internet ju mund të dalloni raportin më të mirë të performancës çmim.

Shpresoj se do të munda me timen Këshilla për blerjen e njehsorit të glukozës në gjak e bëjnë më të lehtë për të bërë zgjedhjen e duhur. Nëse artikulli im do të ishte me interes për ju, unë do të isha shumë i lumtur të merrja komentet tuaja, veçanërisht nëse tashmë e keni një të tillë Testi i njehsorit të glukozës në gjak kanë bërë

Portali im është i hapur për ju në çdo kohë dhe jo vetëm për lëvdata por edhe për përvojat tuaja.

Lidhje të mëtejshme dhe burime gjithashtu metër glukozës në gjak

Ju gjithashtu mund të gjeni më shumë informacion në lidhje me artikullin tonë në wikipedia, një nga enciklopeditë më të njohura falas në internet. Këtu do të mësoni shumë fakte interesante dhe informacione në lidhje me zgjedhjen tonë në lidhje me metër glukozës në gjak për të parë lart.

Nëse jeni në Portali i videos në YouTube informacione reale dhe konkrete rreth artikujve tanë metër glukozës në gjak kërkimi, ky burim informacioni ju jep qasje të drejtpërdrejtë në videoklipet e duhura.

Në platformën e Amazona ju mund të zbuloni pothuajse çdo produkt që dëshironi të blini në internet. Kështu që edhe ju mund ta gjeni metër glukozës në gjak Produkt në Amazon. Në të njëjtën kohë, shumë artikuj të tjerë për kërkimin tuaj mund të gjenden në këtë portal.

ebay është një nga tregjet më të mëdha në botë në internet ku mund të zbuloni edhe artikujt tanë. Ngjitur me metër glukozës në gjak nga tregtarët komercial mund të gjenden gjithashtu këtu metër glukozës në gjak si sende të përdorura nga shitës privatë

Beste-Testsieger.de metër glukozës në gjak

Auf der Beste-Testsieger.de  Platforma mund të gjeni pothuajse të gjitha produktet që dëshironi të krahasoni në internet. Si ta gjeni këtë metër glukozës në gjak Produkti në Beste-Testsieger.deMe Në të njëjtën kohë, do të gjeni shumë artikuj të tjerë për pyetje kërkimi në këtë portal.

Rekomandimi me i mire

Matësi i glukozës në gjak Medisana MediTouch 2 Lidhni mg / dl

Fituesi i performancës së çmimit

Matësi i glukozës në gjak Seti tjetër i konturit mg / dl 1 copë

Testet dhe krahasimet më të fundit të produktit 2021


Faqja e komenteve

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet

Ein Kommentar